TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
Philips 55OLED855 Reviews

PHILIPS 55OLED855 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 144 reviews
1499,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
 
 | 20-04-2021
Een goede TV en prima levering
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Hele verbetering t.o.v. Panasonic plasma tv
 | 20-04-2021
Een hele mooie tv , in de plaats gekomen een Panasonic plasma, welke eigenlijk nog prima was, maar niet over de slimme eigenschappen beschikte die huidige tv,s wel hebben. beeld super, geluid is minder, maar aangesloten op stereo versterker absoluut goed. Besteld bij platte tv , snel geleverd, en mooie prijs
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
beste tv sinds jaren
 | 20-04-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • vormgeving
  • integratie met andere producten
Uitstekend beeld en makkelijke bediening
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtig beeld
 | 15-04-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Mogelijke inbrandgevaar
OLED is echt geweldige kwaliteitbeeld en combi met ambilight maakt het een geweldige kijkervaring. Ben wel benieuwd over het mogelijk inbrandgevaar. Ik heb al 2x aan het einde van de dag de melding gehad om de tv 10 minuten uit te zetten in de 1e maand.
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prijs waardig
 | 14-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Ombouw
  • Licht aan achterzijde
  • Minpunten
  • Geluid
De tv geeft mooi helder beeld. Helaas is het geluid wat minder als er zing/muziek programma’s opstaan.
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooie tv en super beeld
 | 12-04-2021
  • Pluspunten
  • Formaat
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Menu
  • Afstandsbediening
Mooie tv, alleen menu is wat puzzelwerk en omslachtig om iets te vinden. Vetder is de afstandsbediening niet habdig en uitgebreid genoeg. Je moet hem bijna rechtop hpuden in plaats van naar tv richten anders werkt hij niet. Switcht ook snel op verkeerde opties , schakelt regelmatig naar andere app zoals youtube terwijl je in ander menu zit van bijvoorbeeld kodi.
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische TV
 | 08-04-2021
Prachtige TV met goed beeld en geluid. Daarnaast zeer goede service van plattetv.nl. Snel geleverd en mooie prijs!
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
OLED TV met een beeldkwaliteit alsof het levensecht is!
 | 06-04-2021
  • Pluspunten
  • OLED: super realistisch beeld en ongevenaard contrast
  • Ambilight: alleen bij Philips ;)
  • Strak design: bijna geen rand
  • Minpunten
  • Geluid mist lage tonen, aanbeveling sound bar of Dolby surround set
Super tevreden met mijn nieuwe Philips 55OLED855. Beeldkwaliteit Ten opzichte van onze vorige TV zijn een klein stapje groter gegaan qua beeldformaat (55” tov 49”), wat natuurlijk iets meer beleving geeft aan het TV kijken, maar het OLED scherm wat het hem doet: Wat een intens mooie kleuren en wat een diep contrast. Het is bij sommige films en series alsof je er zelf bij bent, zo levensecht! Software en menustructuur Wat een verademing t.o.v. van onze vorige TV (49PUS7809, Philips 4K LCD dit was in 2014 de eerste modelserie met Android), deze had (heeft) de nodige software bugs. Deze nieuwe OLED TV heeft een andere verbeterde menustructuur en reageert veel sneller t.o.v. onze vorige TV. Opstarten en zappen naar een andere zender gaat supersnel en toe nu toe heb ik nog geen bugs kunnen ontdekken. Ambilight Vanwege bovengenoemde ervaring met vorige Philips TV eerst enorm getwijfeld of de nieuwe TV wel weer een Philips zou worden. Echter, de andere merken hebben geen Ambilight en dit is wat ik een geweldige toevoeging/pluspunt vind! Geluidskwaliteit De geluidskwaliteit van (feitelijk) alle LCD en OLED TV’s is niet om naar huis te schrijven: ze hebben een “dun” geluid waarbij de lage tonen nadrukkelijk afwezig zijn. Ook deze Philips OLED TV is hierop geen uitzondering, hoewel er een subwoofer(tje) aan de achterzijde is geïntegreerd heeft de TV nagenoeg geen lage tonen en ergens hoor (en weet) je dat het geluid niet vanuit de voorkant van de TV komt, maar van achteren. Voor mij is dat allemaal geen probleem: al sinds jaar en dag wordt bij ons het geluid van de TV weergegeven middels een surround receiver en goede kwaliteit luidsprekers. Tot slot over platte TV Ik had deze TV al een tijdje in de smiezen en was eerst van kijken bij webwinkel met dat blauwe logo. Hier was de TV €400 duurder dan bij PlatteTV. Een landelijke keten van elektronicawinkels had deze TV in de aanbieding, echter nog steeds €200 duurder dan bij Platte TV. Teveel om te laten liggen
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super beeld voor bioscoop ervaring thuis!
 | 06-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Geen HDMI 2.1
Heb de tv nu sinds 3 weken en hij bevalt prima! Ben van een 55 inch Philips oled ambilight overgegaan naar de 855 van 65 inch. Vind het ambilight echt een toegevoegde waarde hebben vooral bij het film kijken. Het geluid van de 855 kan ik niet echt beoordelen omdat ik een sonos surround systeem erop heb aangesloten. Samen met het beeld, ambilight en geluid zorgt dit echt voor een bioscoop gevoel thuis!
Philips 55OLED855 Reviews
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top oled tv
 | 06-04-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Kleuren mooi
  • Geluid goed
  • Goede diepte
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
Zeer mooie tv, beeld en geluid als of je buiten zit te kijken levens echt.
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Echt heel gaaf beeldkwaliteit
 | 06-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bediening
  • Installatie
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • In combinatie KPN afstandsbediening
Mooie vormgeving, met een heel scherp beeldkwalitiet. Geluid is redelijk. Bediening van de TV gaat gemakelijk. Installatie is heel gemakelijk. De beugel ophangen met een eigen waterkompas is ook echt goed te doen. De afstandsbediening gaat er wel vanuit dat je een aantal opties hebt zoals netflix en google tv enz. Maar heeft dan dan geen intergatie met KPN kastje.
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Niet twijfelen en kopen
 | 04-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Ambilight
  • Apps / android tv
  • Ingebouwde chromecast
Geweldig beeld, goed geluid al gebruik ik zelf een extern systeem. Zeer goede service van plattetv.nl
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldige TV met betoverend beeld
 | 03-04-2021
  • Pluspunten
  • Subliem mooi beeld
  • Het prachtige ambilight
  • Heel veel mogelijkheden
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • Geluid via de TV is wat minder maar dat kan je oplossen met een reciever of soundbar
  • Vooral in de avond de mededeling dat je de restbeelden moet verwijderen is erg hinderlijk
Geweldig mooie TV met subliem mooi beeld en prima geluid. Ambilight blijft erg mooi, vooral in de avond. Heel mooie vormgeving en heel veel mogelijkheden. Enig minpunt is de agressieve wijze waarop steeds de melding in beeld komt dat de restbeelden verwijderd moeten worden. Ook na 2x handmatig de restbeelden te hebben verwijderd blijft deze melding, vooral in de avond, komen.
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
 
 | 03-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design
  • Ambilight
  • Chromecast
  • Minpunten
  • Geluid is aardig maar een receiver of soundbar is aan te raden
  • Opdringerig scherm met mededeling om restbeelden te verwijderen
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige belevenis
 | 24-03-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Mis ambilight aan onderzijde
Een mooie tv met een geweldige kijk ervaring
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige aankoop
 | 20-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Mogelijkheden
Zeer blij met deze aankoop
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige TV, lekker groot, snelle reactie.
 | 11-03-2021
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Veel opties
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Snelle reacties op bediening
  • Minpunten
  • Internet browsen
  • Betere afstandsbediening app gewenst
Geweldige TV, alles erop en eraan wat nodig is. Bediening gaat snel. Internet browsen met afstandsbediening is niet handig en werkt niet fijn. Gelukkig met bluetooth een toetsenbord en muis makkelijk aan te sluiten. Nog geen makkelijke app gevonden om je telefoon als afstandbediening te gebruiken. Philips app en Cetus play geprobeerd, maar niet ideaal.
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie scherpe OLED TV icm Philips HUE
 | 11-03-2021
  • Pluspunten
  • Amiblight icm Phlips HUE
  • Android werkt erg goed icm Google Home
  • Ingebouwde ChromeCast
  • Mooi helder en scherp beeld
  • Minpunten
  • Afstandbediening niet geheel praktisch vanwege vlakke knoppen en korte oplichting knoppen
Reden van koop was Philips HUE icm de Ambilight van de Android OLED TV. Werkt erg goed samen en geeft een mooie beleving tijdens het TV kijken. Complimenten voor de service van Platte TV! Ik had een Samsung curved JS9000. Na 4 jaar bleading aan zijkanten. Helaas geen garantie meer. Samsung wimpelt het af en wijst naar verkoper plattetv.nl. Die heeft het zeer netjes en correct afgehandeld. Ook actief mee helpen om TV beschikbaar te krijgen in ander filiaal zodat ik snel over TV kon beschikken. Echter super gehandeld! TV is mooi, strak design, goed beeld, mooi geluid. Updates van Android beschikbaar. Makkelijk Apps downloaden. En ondersteuning voor Philips HUE en Google Home! Enige puntje is de afstandbediening. Zijn allemaal vlakke knoppen die in donker lastig te vinden zijn. Oplichten van knoppen is zeer kort. Kan naar mijn idee niet gewijzigd worden. Hopelijk in update van afstandbediening software. Maar App op mobiel werkt ook !
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prima kwaliteit voor een betaalbare prijs
 | 11-03-2021
  • Pluspunten
  • helderheid
  • kijkhoek
  • ambilight
  • Minpunten
  • nog niet ontdekt
Goed produkt, ambilight is een mooi extra die een mooie beleving geeft van tv-kijken. Genieten pur sang!
Philips 55OLED855 Reviews
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige oled-tv.
 | 11-03-2021
Superstrakke vormgeving en geweldig beeld. Door de ambilight nog meer kijkbeleving. Ook heel fijn vind ik Android-tv. Ik vind de tv een echte aanrader.
Philips 55OLED855 Reviews