UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
U bevindt zich in:
Philips 55OLED854 Reviews

PHILIPS 55OLED854 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 101 reviews
1779,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een heel fijne TV en super beeld met ambilight
 | 02-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Mogelijkheden (Android)
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving (een plaatje om te zien)
  • Installatie makkelijk
  • Minpunten
  • Afstandbediening
Wij zijn goed geadviseerd door PlatteTV. En we hebben er geen moment spijt van. De beeldkwaliteit is geweldig en de TV hangt mooi aan de muur. De ambilight is erg fijn. De TV was heel snel geïnstalleerd echt een makkie. Dankjewel PlatteTV voor het goede advies. Een minpuntje vinden wij is de afstandbediening. Deze reaggeert niet fijn en we gebruiken met name de app van philips op onze telefoon.
Philips 55OLED854 Reviews
Philips 55OLED854 Reviews
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een heel fijne TV en super beeld met ambilight
 | 02-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Mogelijkheden (Android)
  • Gebruiksgemak super
  • Vormgeving een plaatje om te zien
  • Minpunten
  • Afstandbediening
We hebben deze TV gekozen na goed advies van de PlatteTV. En we hebben er geen spijt van, wat een fijne een mooie TV en zoveel mogelijkheden door android. Installatie was echt heel simpel. Dankjewel PlatteTV - tot de volgende keer ;-). Het enige wat we minder vinden is de afstandbediening, deze reageert niet altijd fijn en de app afstandbediening is beperkt in mogelijkheden maar werkt wel veel beter.
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
super tv
 | 25-03-2020
  • Minpunten
  • afstandsbediening
De afstandsbediening werkt niet echt lekker
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
prachtig beeld
 | 20-03-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid boven verwachting
  • mooi model
  • Minpunten
  • heel af en toe storing in beeld
mooi toestel met een goed geluid en een schitterend beeld
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
prachtig beeld
 | 18-03-2020
Had het veel eerder moeten kopen, het is een super prachtig toestel.
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Waanzinnig mooi beeld.
 | 16-03-2020
  • Pluspunten
  • draaivoet
  • android 9 (voorlopig voldoende ondersteuning)
  • Minpunten
  • vreemde vorm van de draaivoet
  • geluids kwaliteit
Eigenlijk de beste uit de oled 55 serie. De goedkopere uit de ie van 3 heeft geen Android maar is een variant van Philips zelf. Dus dat werd hem niet de duurste uit deze serie was voor mij echt te duur. Dus het werd de 55OLED854. Deze heeft uit enigste van de 3 een draaivoet en dat was voor mij een pré. Natuurlijk is de Ambilight adembenemend in je huiskamer en een ware aanvulling bij het film kijken. Verder ondersteund deze als enigste een sattelietfunctie. Nog niet geprobeerd maar dat gaan we zeker doen. Het geluid is net een dunne voldoende en zou je kunnen compenseren met een soundbar of soundplate. Maar een beetje soundbar past er niet onder en een soundplate heeft een iets kleinere afmeting zodat de mooie Crome draaivoet er aan beide zijden overheen zou kunnen steken. Dus dat word nog moeilijk zoeken naar iets passends en betaalbaars. Maar oh wat een beeld zoals ze zeggen zwart is echt zwart. De afstandsbediening vind ik niet echt zeer min. Echt makkelijk is het toetsenbordje wat zich op de achterkant bevind. Kortom voor mij was dit DE tv in deze prijsklasse.
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige televisie
 | 14-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Design
  • Bediening
  • Ambilight/Hue
Heel mooie televisie Mooi beeld geweldig design
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooie design met goede beeldkwaliteit
 | 13-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksgemak afstandsbediening met toetsenbord op de achterkant
  • Ambilight,
  • Strak design
  • Philips hue makkelijk te koppelen
  • Minpunten
  • Tot nu toe nog geen minpunten tegengekomen
Mooie design van philips, ambilight wat meegaat op de beelden van het scherm mooie kwaliteit van het beeld , overweging tussen oled en qled toch uitgekomen op Advies van de verkoper bij oled
Philips 55OLED854 Reviews
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Geweldige TV
 | 09-03-2020
  • Pluspunten
  • Android TV met alle Apps
  • Makkelijke installatie
  • Geweldig beeld
  • D.m.v. HDMI te koppelen aan Philips Soundbar en werken geweldig samen (samen in en uit schakelen bv)
  • AmbiLight
  • Minpunten
  • Maak me af en toe zorgen over inbranden als ik zie dat er een stilstaand beeld op staat (bijvoorbeeld bij Nintendo games) Zet hem dan maar snel op pauze. Weet niet of dat terecht is.
  • Het apparaat is zo dun en lijkt zo kwetsbaar dat zelf ophangen aan muur eigenlijk niet meer te doen is. Gelukkig goed gegaan.
Geweldige TV. Hangt mooi aan de muur met Vogels THIN505. Super beeld. Geweldig met Ambilight. Door apps van Android minder externe kastjes meer nodig (KODI, ChromeCast). Alleen TV Ontvangen van XS4all.
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi desing met uitstekende beeld kwalitiet
 | 20-02-2020
  • Pluspunten
  • Mooie zwart tinten
  • Scherp beeld
  • Dolby Atmos
  • Draaibare voet
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • wat goedkope afstandsbediening.
Wilde een extra tv voor boven en deze gebruiken voor de woonkamer. Via de chat wat advies gevraagd en uitgekomen op de Philips OLED 55OLED854. Op advies gekozen voor deze en het stelt geen moment te leur. Bovendien is deze tv voorzien van een draaivoet, wat je bij OLED nog niet veel ziet, maar zeker een meer waarde. TV is voorzien van alle nieuwe standaarden zoals Dolby ATMOS. De zwart tinten zijn zeer indrukwekkend. Beeld is schitterend, en het geluid is zeer acceptabel. Het ambilight geeft meer rust en maakt het beeld nog groter. Min puntje afstandsbediening ziet er wat goedkoop uit. Conclusie, zeer tevreden met deze tv.
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer tevreden
 | 20-02-2020
  • Pluspunten
  • Eenvoudige installatie
  • Beeld
  • Geluid
  • Ambi light
  • Toetsenbord achterzijde afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geen
Mooi beeld, goed geluid, zeer eenvoudig te installeren. Kortom een mooie tv.
Philips 55OLED854 Reviews
Philips 55OLED854 Reviews
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heel fijn geholpen in winkel Eindhoven
 | 17-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • installeren
  • geluid
  • Minpunten
  • afstandbediening moeilijk leesbaar
Ben heel blij met deze TV Heel mooi beeld Heel makkelijk en duidelijk in te stellen Ook zonder soundbar heel redelijk geluid Afstandsbediening moeilijk leesbaar
Philips 55OLED854 Reviews
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een verschil!
 | 16-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Ambilight
  • Android
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
Van 47 inch led ambilight van Philips naar deze tv is een wereld van verschil. Geluid en beeld zijn prima evenals de bediening. Alleen de afstandsbediening ziet er goedkoop uit.
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een verschil!
 | 16-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Ambilight
  • Android
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
Van 47 inch led ambilight van Philips naar deze tv is een wereld van verschil. Geluid en beeld zijn prima evenals de bediening. Alleen de afstandsbediening ziet er goedkoop uit.
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
TV van het jaar.
 | 11-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Ambilight
  • Bediening
  • Menu
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
Zeer tevreden tot nu toe!
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
meer als prima aankoop
 | 09-02-2020
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geluidskwaliteit
  • vormgeving
  • Minpunten
  • jammer dat er bij grijze afstand bedieining zit zodat ik echt alle mogelijk heden uit tv kan hallen op internet wel te vinden maar ja print eens 104 paginas uit
Tv voldoet aan al onze verwachtingen, ik had mij goed ingelezen op de site van platte tv. maar ook ik winkel in Breda nog prima te woord gestaan door Jordy keurige jongen man en erg behulpzaam.
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Deze tv had ik eerder moeten kopen!
 | 03-02-2020
  • Pluspunten
  • Helder haarscherp beeld
  • Instelmogelijkheid kleuren op persoonlijke voorkeur
  • Mooie vormgeving; strak en hangt plat tegen de muur
  • Ambilight kijkt zoveel rustiger
  • Handige uitklapsysteem met pootjes bij het aansluiten van kabels
  • Minpunten
  • Geen
Speciaal gekocht om voetbal op de tv te kunnen kijken. Fantastisch hoeveel beter je het spel in detail kunt volgen. Verrassend hoeveel mooier natuurprogramma’s en documentaires te bekijken zijn. Wat mij eerder tegen hield, de grootte van de tv in de kamer, valt geheel weg tegen het kijkplezier. Mooi persoonlijk prijsaanbod van Platte TV gehad.
Philips 55OLED854 Reviews
Philips 55OLED854 Reviews
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een geweldige aanwinst,
 | 02-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Uiterlijk
  • Ruim voldoende aansluitingen
  • Kwaliteitsproduct
  • Minpunten
  • Afstandsbediening had beter gekund
Een mooie tv met een sjiek metalen randje. Het beeld is fantastisch, helder, mooie kleuren, gedetailleerd, haarscherp en toch rustig voor de ogen. Het geluid is prima voor basis tv kijken, voor een wat bredere film belevenis is een surroundgeluid systeem of soundbar aan te bevelen. Na een wat stroef begin met het instellen ging het na gewenning aan de menustructuur van leien dakje. Met dank aan het PlatteTV verkoopteam dat ons op een prettige manier bij de keuze begeleid heeft en en een prima deal heeft gemaakt. Kortom, we vinden het een geweldige aanwinst in onze huiskamer.
Philips 55OLED854 Reviews
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super fijn !
 | 02-02-2020
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Kleuren
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Minpunten
  • Bediening had makkelijk gekund, vergeleken met de lg techniek
Heel goed geholpen in de chat. Fijne uitleg gehad. Alleen voor me gevoel teveel betaald voor het servicepacket van plattetv.
Philips 55OLED854 Reviews
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Strak uitziende tv
 | 30-01-2020
Alles werkt aan de tv, alleen Netflix geeft als enige keuren, PlatteTV is hiervan op de hoogte en zal actie ondernemen.