U bevindt zich in:
Philips 55OLED854 Reviews

PHILIPS 55OLED854 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 87 reviews
1599,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
TV van het jaar.
 | 11-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Ambilight
  • Bediening
  • Menu
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
Zeer tevreden tot nu toe!
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
meer als prima aankoop
 | 09-02-2020
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geluidskwaliteit
  • vormgeving
  • Minpunten
  • jammer dat er bij grijze afstand bedieining zit zodat ik echt alle mogelijk heden uit tv kan hallen op internet wel te vinden maar ja print eens 104 paginas uit
Tv voldoet aan al onze verwachtingen, ik had mij goed ingelezen op de site van platte tv. maar ook ik winkel in Breda nog prima te woord gestaan door Jordy keurige jongen man en erg behulpzaam.
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Deze tv had ik eerder moeten kopen!
 | 03-02-2020
  • Pluspunten
  • Helder haarscherp beeld
  • Instelmogelijkheid kleuren op persoonlijke voorkeur
  • Mooie vormgeving; strak en hangt plat tegen de muur
  • Ambilight kijkt zoveel rustiger
  • Handige uitklapsysteem met pootjes bij het aansluiten van kabels
  • Minpunten
  • Geen
Speciaal gekocht om voetbal op de tv te kunnen kijken. Fantastisch hoeveel beter je het spel in detail kunt volgen. Verrassend hoeveel mooier natuurprogramma’s en documentaires te bekijken zijn. Wat mij eerder tegen hield, de grootte van de tv in de kamer, valt geheel weg tegen het kijkplezier. Mooi persoonlijk prijsaanbod van Platte TV gehad.
Philips 55OLED854 Reviews
Philips 55OLED854 Reviews
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een geweldige aanwinst,
 | 02-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Uiterlijk
  • Ruim voldoende aansluitingen
  • Kwaliteitsproduct
  • Minpunten
  • Afstandsbediening had beter gekund
Een mooie tv met een sjiek metalen randje. Het beeld is fantastisch, helder, mooie kleuren, gedetailleerd, haarscherp en toch rustig voor de ogen. Het geluid is prima voor basis tv kijken, voor een wat bredere film belevenis is een surroundgeluid systeem of soundbar aan te bevelen. Na een wat stroef begin met het instellen ging het na gewenning aan de menustructuur van leien dakje. Met dank aan het PlatteTV verkoopteam dat ons op een prettige manier bij de keuze begeleid heeft en en een prima deal heeft gemaakt. Kortom, we vinden het een geweldige aanwinst in onze huiskamer.
Philips 55OLED854 Reviews
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super fijn !
 | 02-02-2020
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Kleuren
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Minpunten
  • Bediening had makkelijk gekund, vergeleken met de lg techniek
Heel goed geholpen in de chat. Fijne uitleg gehad. Alleen voor me gevoel teveel betaald voor het servicepacket van plattetv.
Philips 55OLED854 Reviews
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Strak uitziende tv
 | 30-01-2020
Alles werkt aan de tv, alleen Netflix geeft als enige keuren, PlatteTV is hiervan op de hoogte en zal actie ondernemen.
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie design tv met mooi beeld en geluid
 | 26-01-2020
  • Pluspunten
  • Oled beeld
  • Draaibare design voet
  • Ambilight
  • Afstandbediening met spraakfuntie en toetsenbord
  • Geluids(functies)
  • Minpunten
  • Aansluitingen hdmi op de zijkant
Deze tv gekocht en mijn andere 3 jaar oude tv mee ingeruild bij platte tv. Eerste indruk. Mooi tv dun mooie voet ook handig dat ie draaibaar is. Beeld is weer een stuk mooier dan mijn oude tv en dit was al een top tv ook van Philips. Makkelijk te installeren en apps werken soepel. Het geluid is gewoon goed wat de meeste mensen verwachten is dat bioscoop geluid uit komt maar dat is niet zo dan moet je er een soundbar bij aanschaffen. Maar geluid is gewoon perfect vooral voor zo’n dunne tv. Afstandsbediening vind ik persoonlijk mooi en fijn lekker licht bijmijn andere tv zat een luxere zwaardere afstandbediening maar persoonlijk vind ik deze fijner alles zit er op. Ambilight wij willen niet anders meer top. Verders werkt alles snel tot nu toe. Zo ik op Google kijk is dit op het moment wel de tv met alles erop en eraan. Hopelijk nog jaren plezier van en gaat hij op den duur niet inbranden hier zitten ook wel functies op om tegen te gaan hopelijk blijft hij normaal functioneren. Top tv Enige wat ik jammer vind is dat de hdmi aansluiting aan de zijkant zitten onder was mooier geweest om kabels weg te werken maar gezien de dunne tv moeten ze het ergens plaatsen het is niet zo dat ik hier de tv niet door gekocht had.
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-35 6,8 / 10
geweldig.
 | 24-01-2020
deze tv is het geld dik waard.
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooi
 | 24-01-2020
  • Pluspunten
  • Mooi strak beeld
  • Minpunten
  • Geen
Prima tv. Net twee weken in huis. Nog steeds tevreden. Helaas zie je altijd om je heen andere aanbiedingen verschijnen terwijl je dacht dat je een superaanbieding had gehad.
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Geweldig scherp beeld, helder en kleuren goed in te stellen
 | 24-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Helderheid
  • snel reageren op commando's
Prima prijs/kwaliteit verhouding
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastische aankoop
 | 22-01-2020
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Scherp beeld
  • Mooie vormgeving
  • Echt plat
  • Minpunten
  • Afstandsbediening is bij schemer niet zo duidelijk
Hiervoor hadden we ook een Ambilight maar deze is nog zoveel mooier en krachtiger. Het beeld is fatastisch scherp. Wij zijn ontzettend blij met onze aankoop en kregen van platte tv een geweldige aanbieding.
Philips 55OLED854 Reviews
Philips 55OLED854 Reviews
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super helder en mooi beeld echt naar verwachting.
 | 20-01-2020
  • Pluspunten
  • Super helder beeld
  • ambilight super
  • in een woord geweldige tv echt naar verwachting
  • Minpunten
  • heb tot nu toe nog niet echt een min punt gevonden
Ben er super blij mee en de verwachting is uit gekomen van de oled vele malen mooier dan ik hiervoor had. hiervoor had ik een tweezijdig ambilight en nu driezijdig wat het toch nog meer af maakt.
Philips 55OLED854 Reviews
Philips 55OLED854 Reviews
Philips 55OLED854 Reviews
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
fijne kijk- en luisterervaring
 | 20-01-2020
  • Pluspunten
  • mooie tv
  • mooi beeld
  • goede bezorging
  • Minpunten
  • smart deel lastig (google ?)
  • downloaden apps ?
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Deze tv leverd wat je van een Philips mag verwachten.
 | 19-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Bediening
  • Ambielight
  • Hue compatibility
  • Minpunten
  • Cijfers toetsen op afstandbediening
Zeer mooi een goed product. Ambielight maakt deze tv compleet.
Philips 55OLED854 Reviews
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
pracht tv
 | 18-01-2020
  • Pluspunten
  • pracht beeld
  • Minpunten
  • afstandbediening
afstand bediening is minder dat had beter gemoeten helemaal grijs is niet goed.
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
perfect beeldkwaliteit
 | 18-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • geluid
  • processor
Deze tv is duurder dan een qled, maar zeker de moeite waard als het gaat om beeldkwaliteit
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Aankoop waar je geen spijt van krijgt
 | 18-01-2020
  • Pluspunten
  • Schitterende beeld. Zwart is echt zwart.
  • Bediening
  • Gebruiksgemak
  • Waar voor zijn geld
  • Minpunten
  • tot nog toe geen minpunt gevonden
Ben zeer tevreden van de TV. Schitterende beeldkwaliteit. praktische bediening. Geluid is voor mij minder belangrijk omdat ik gebruik maak van een Sonos soundbar.
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Super mooie Oled TV
 | 17-01-2020
  • Pluspunten
  • Mooie contrasterende beelden
  • Zwart is echt zwart
  • Kleuren spatten van het scherm
  • Minpunten
  • Goedkoop ogende afstandbediening
  • Geluid
Ik ben heel erg tevreden over mij nieuwe Smart TV. De kleuren spatten van het scherm en zwart is echt zwart. Ook het ambilight geeft een unieke kijkervaring en is rustig voor de ogen. Voor optimalisering van het geluid gebruik ik wel een AV-receiver met een 5.1 homecinema-set.
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
een perfecte beeldkwaliteit
 | 17-01-2020
  • Pluspunten
  • zeer kleine omlijsting
  • gebruiksgemak
  • perfecte afstandsbediening met toetsenbord
  • werkt zelfs gewoon op wifi
  • topproduct
Zeker met het ambilight is het een verademing om te kijken.
PHILIPS 55OLED854 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige TV met n eenvoudige bediening en installatie
 | 15-01-2020
  • Pluspunten
  • Uitstraling
  • Beeld
  • Bediening
  • Ambielight
  • Minpunten
  • Tot heden geen
Mooi product zeer helder beeld met mooie contrasten. Ook is de uitstraling goed. Na n eenvoudige insallatie konden we direct genieten