TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
Philips 55OLED805 Reviews

PHILIPS 55OLED805 REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 177 reviews
1499,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte TV
 | 14-04-2021
  • Pluspunten
  • Mooie kleuren
  • rustig voor je ogen
  • Minpunten
  • Geen
Je merkt dat dit een laatste technologie is. Het is heel mooi om tv te kijken.
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
perfecte aankoop, prachtig beeld
 | 13-04-2021
  • Pluspunten
  • scherp beeld, levensechte kleuren
  • weergeven films in diverse bestanden
  • strak uiterlijk
  • goed geluid
  • uitgebreide mogelijkheden smart TV
  • Minpunten
  • reflectie van tegenlicht, maar dit was vooraf bekend.
TV Enkele weken in bezit. Echt een kijkgenot, superscherp beeld en levensechte kleuren. Ambilight geeft extra dimensie aan TV kijken. Reflectie van tegenlicht is een minpuntje, maar dit was vooraf bekend. Uitgebreide mogelijkheden smart TV, toevoegen van apps. Kan vanaf externe bron films weergeven van verschillende soort bestanden.
Philips 55OLED805 Reviews
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige televisie. Strak beeld en vormgeving.
 | 11-04-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Strak design
  • Ambilight 3 zijden
  • Uitbreiding ambilight met philips hue
  • Eenvoudige bediening
  • Minpunten
  • Erg gevoelige afstandbediening
  • Geluid is goed maar had wat meer power mogen hebben
Prachtig beeld. Strak design. Televisie staat nu op de lage pootjes. Kan voor een soundbar eenvoudig verhoogd worden met de bijgeleverde verhogingsset.
Philips 55OLED805 Reviews
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
 
 | 11-04-2021
  • Pluspunten
  • Mooie weergave
  • Ambi light
  • Minpunten
  • Spiegeling scherm
Van een 47” led Philips overgestapt naar OLED wat een verschil in beeld. Moest wel even wennen aan de kleur instelling. Gebruik de tv alleen als weergave, beeld geluid gaat over de hifi. Dus over de kwaliteit daarvan kan ik niets melden. Het enige min punt voor mij is de spiegeling van het scherm.
Philips 55OLED805 Reviews
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldige kwaliteit beeld
 | 08-04-2021
  • Pluspunten
  • Schitterend beeld
  • Goede apps voor Netflix en Disney+
  • EasyLink en ARC werken goed
  • Minpunten
  • Werkt niet goed met Logitech Harmony afstandbediening
  • Kan niet helemaal uit
  • Lijst met default apps is niet aan te passen
Ik ben heel blij met deze nieuwe televisie. Het beeld is geweldig. EasyLink en ARC werken heel fijn. Ik had verwacht dat ik Netflix en Disney+ niet via de TV zou gebruiken, maar via mijn Apple TV. Zowel Netflix als Disney+ werken veel fijner op de TV dan ik had gedacht. Een nadeel is dat deze TV niet goed te besturen is met een Logitech Harmony afstandbediening. Nog een nadeel is dat de TV geen uit-knop heeft. De TV blijft altijd in standby en gebruikt altijd een beetje stroom. Nog een minpuntje: de lijst met default apps is niet aan te passen. Ik kan de apps die ik niet gebruik niet uit de lijst halen.
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Voor mijn budget de beste die er is, en een geweldig beeld.
 | 07-04-2021
  • Pluspunten
  • Simpele bediening
  • Mooi design
  • Fantastisch beeld
  • Ambilight keuze makkelijk in te stellen en te veranderen
  • Draadloostoetsenbord aan te sluiten
  • Minpunten
  • nog Geen
Een fijn en mooi toestel, met een duidelijk en simpel menu. makkelijke in te stellen Ambilight.
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV
 | 06-04-2021
Mooie vormgeving, helder beeld en mooie ambilight.
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv!!!
 | 05-04-2021
  • Pluspunten
  • Oled
  • Ambi
  • Super geluid
  • Minpunten
  • Deze tv heeft echt geen minpunten
Geweldige tv, wij wilde een maatje kleiner nemen maar het voorstel wat Ivo ons gaf konden wij niet afslaan. En gelukkig wat een geweldige televisie!
Philips 55OLED805 Reviews
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig geen woorden voor
 | 05-04-2021
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie tv met ambilight wat meer sfeer geeft
 | 04-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambilight
  • Geluid valt niet tegen
  • Smart tv
  • Ci+ mogelijkheid
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
  • App
Hele mooie tv. Het beeld vind ik persoonlijk veel beter als de pus-serie en ben blij dat we iets meer geld hebben uitgegeven. Het ambilight geeft een extra dimensie aan het tv kijken. Ook met festival video\'s kijken geeft het een extra meerwaarde. Het geluid is prima maar wil toch een soundbar gaan aanschaffen. De afstands bediening is wennen maar het gaat. We hebben ook de bediening app gedownload om te kijken of daar een toetsenbord functie op zat. Jammer genoeg was dit niet en moet je alles met de afstandsbediening intypen. Ik hoop dat hier nog een update voor komt. De stembediening werkt wel goed. Afgelopen 2 weken heeft hij het een keer niet gedaan.
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top kwaliteit TV met Top service!
 | 03-04-2021
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Oled beeld kwaliteit
  • Menu makkelijk te bedienen
  • Geluid is goed.
Ik ben heel erg blij met onze nieuwste aanwinst. Ambilight geeft een geweldige sfeer in de huiskamer. Beeld kwaliteit is scherp, zwart is dan ook echt zwart en dat valt op.
Philips 55OLED805 Reviews
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Alles wat je van een OLED Smart TV mag verwachten + Ambilight!
 | 02-04-2021
  • Pluspunten
  • Ambilight werkt met Hue
  • Mooi scherp beeld
  • Minpunten
  • Hue werkt (nog?) niet met Ambilight
  • Afstandbediening
Na enig wikken en wegen (en na live chat advies van PlatteTV) deze Smart TV gekocht, ter vervanging van een 2e hands 40" tv uit 2009. Wat een verschil, niet alleen in grootte en vormgeving maar ook in beeldscherpte en kleur! Prachtig beeld, en het ambilight effect is ook erg leuk (moet je wel van houden. Ook compensatie voor een grijze wand achter de tv is mogelijk). Leuk is dat je ook andere Philips Hue lampen in je kamer kan koppelen aan het Ambilight effect van je TV, dus dan kun je ook lampen verder van de tv of achter je laten meedoen met de lichteffecten. Ook daar moet je van houden, er is een kans dat het te druk wordt. Maar die functie kun je ook uitzetten. Wat wel jammer is dat de Ambilight niet als extra Hue lamp in de Hue app gezien wordt, en je de tv daarmee niet als extra sfeerverlichting in je huiskamer groep kunt toevoegen en programmeren, dat moet dan handmatig via de afstandbediening aan/uit gezet worden. Hopelijk dat Philips hier in de toekomst wel een mogelijkheid voor maakt. Geluid speel ik af via mijn Bose geluidssysteem, dus ik heb niet echt een mening over het geluid van de tv zelf, al is dat ook zeker niet van slechte kwaliteit. Ik heb door de makkelijkere toegankelijkheid via apps op de tv nu vaker muziek opstaan, wat het ook gezelliger maakt in huis. De afstandbediening vind ik wat minder geslaagd, het merendeel van de voorgeprogrammeerde knoppen gebruik ik niet, het is soms wat zoeken welke knop je nodig hebt om een bepaalde functie in te schakelen (zal ook gewenning zijn), en het oplichten van de toetsen mag wat mij betreft na activatie wat langer zijn dan 1 seconde, zodat je de vlakke toetsen wat beter kunt onderscheiden bij gedempt licht. Maar al met al een prima tv waar ik dik tevreden mee ben.
Philips 55OLED805 Reviews
Philips 55OLED805 Reviews
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Heel erg gaaf
 | 28-03-2021
  • Pluspunten
  • OLED
  • Ambilight
  • Makkelijk in gebruik
  • Snelle processor.
Mooie tv met alles er op en er aan. OLED is echt een mooie vooruitgang. In combinatie met het ambigu vind ik fantastisch.
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldig product, we genieten met volle teugen!
 | 28-03-2021
  • Pluspunten
  • 10
prima, we genieten ervan!
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Meer dan een TV!
 | 23-03-2021
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • ambilight
  • beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • bijgeleverde afstandsbediening
Pracht TV met super scherp beeld, prachtige natuurgetrouwe kleuren. Ambilight maakt de TV tot een sierraad in het interieur. De bijgeleverde afstandsbediening vind ik ongemakkelijk. Te snel druk je de verkeerde functie in.
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastische TV
 | 21-03-2021
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Design TV is echt flinterdun
  • Beeldkwaliteit
  • Bediening (software)
  • Minpunten
  • Afstandbediening is even wennen
Het toestel vervangt mijn 47 inch TV van Philips. Heb al jaren Ambilight maar de nieuwe Ambilight 3 lijkt toch wat dynamischer te zijn en verfijnd. Beeldkwaliteit is erg goed, OLED is zo veel beter dan de oudere LCD technieken het is gewoon belachelijk, zwart is ook echt zwart. Veel mensen kunnen de software (Android) minder waarderen maar ik moet zeggen de besturing is erg vlot. Apps zoals Netflix e.d. Zijn in te stellen en werken dan zoals je het bij een Smart TV verwacht. Geluid is verrassend ‘ok’ maar persoonlijk vindt ik een soundbar een must om net even wat betere audio er uit te halen. Goed geholpen verder bij PlatteTV, duidelijke afspraken kunnen maken waardoor ik snel van de nieuwe TV kon genieten.
Philips 55OLED805 Reviews
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
een forse upgrade
 | 14-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • scherpte
  • zwart is zwart
  • kijkhoek
  • dun en geen randen rondom
  • Minpunten
  • AB nog wennen tov oude model
Deze OLED gekocht als upgrade tov Philips led tv uit 2017. Het is dezelfde maat, 55 inch, maar hij voelt kleiner doordat het scherm veel dunner is en ook de rand rondom is praktisch verdwenen. Een pluspunt is ook de kijkhoek, je hoeft niet meer recht voor de tv te zitten om alles scherp te zien. Ambilight nog steeds erg prettig en mooi, een echte meerwaarde. Deze TV kan, zoals te zien op de foto, ook op hogere pootjes zodat je soundbar er gewoon voor kan staan.
Philips 55OLED805 Reviews
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prachtige tv met beeld.
 | 12-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gebruik
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geluid redelijk maar koop soundbar.
Prachtige tv met erg fraai beeld en gebruiksvriendelijk,geen boekje voor nodig. Ook nog mooie soundbar gekocht bij Platte tv met extra korting die niemand geeft.
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ambilight must have
 | 12-03-2021
I\'m using Philips products for the last 10 years and always happy with a build quality. Ambilight for me is no brainier. Oled picture quality is superb,
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Volledig tevreden precies zoals we hadden verwacht.
 | 05-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit uitstekend.
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Instellen vrij simpel
  • Goed geregeld bij platte tv. Kun je een beetje afdingen.
  • Minpunten
  • Zoals meestal bij tv geluid iets minder maar al een stuk beter als de vorige philips. uk
De tv bevalt uitstekend.