TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
Philips 55OLED805 Reviews

PHILIPS 55OLED805 REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 157 reviews
1379,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige TV!
 | 27-02-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeldkwaliteit
  • Dolby atmos
  • Dolby vision
  • Minpunten
  • Google besturingsysteem
  • Afstandsbediening had beter gemogen
Wat een fantastische tv is dit! Na lang nagedacht te hebben heb ik deze tv genomen en geen moment spijt gehad. Ik had een vrij nieuwe oled van 55 inch, maar wilde een upgrade vanwege het formaat en dolby atmos. Zeker geen teleurstelling en dolby atmos is icm een goede soundbar (Heb een Sonos) zeker de moeite waard!! Ben zelf niet zo van Google besturingssysteem (smaak) maar heb er een Apple TV onder gehangen en dit werk perfect.
Philips 55OLED805 Reviews
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super tevreden met deze tv
 | 22-02-2021
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Schep beeld
  • Makkelijke installatie
  • Mooie dunne tv
  • Mooie verlichte afstandbediening
Super blij met deze tv ambilight is echt super. Mooie superdunnetv met echt superscherp beeld.
Philips 55OLED805 Reviews
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
super blij mee
 | 20-02-2021
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • redelijk geluid
  • makkelijk in te stellen
Kiezen altijd voor Philips omdat we perse ambilight willen. Is voor ons echt een pre. Onze vorige Philips was 48 inch. Nu 65 inch Dus een stukje groter. Hangt aan de muur met een Vogels Oled beugel. Voor beter geluid een soundbar. Super mooi beeld. Makkelijk in te stellen. Heel gebruiksvriendelijk. Geld echt wel waard.
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
schitterend beeld, prachtig vormgegeven
 | 17-02-2021
  • Pluspunten
  • kleur
  • scherpte
  • vormgeing
  • Minpunten
  • afstandbediening
  • geluid
Tevreden over de TV, minder over de afstandbediening maar daar is al vaker iets over gezegd. gelukkig hebben we al jaren een Heos Bar dus dat geluid is beter dan van de TV
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Kom van een 12 jaar oude Sony Bravia af, wat een verschil! Superscherp, geluid perfect
 | 11-02-2021
  • Pluspunten
  • Super scherp Beeld
  • Geluid ook prima
  • Ambilight
  • SMART
  • Minpunten
  • Afstandsbediening had wat degelijker gekund
Geweldig beeld, superscherp, maar ook de vormgeving top. Kon \'m aan bestaande muurbeugel hangen, hangt perfect. Ambilight ook helemaal geweldig
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV
 | 09-02-2021
  • Pluspunten
  • Super scherp beeld
  • Accounts aanmelden met Google
  • Bediening
  • Minpunten
  • Onderzijde geen ambilight...
Tv op donderdag besteld, zaterdag in huis. Meteen opgehangen met de vogels beugel. Aangesloten op de Mediabox van Ziggo en dan genieten van het prachtige beeld. Google home vind de tv meteen op het netwerk dus installeren van verschillende accounts was zeer gemakkelijk. Het geluid gaat via de soundbar en dat klopt goed synchroon met het beeld. Bluetooth koptelefoon gekoppeld wat uiteraard ook meteen goed werkt. Wij zijn uiterst tevreden en kan de tv ook echt aanraden.
Philips 55OLED805 Reviews
Philips 55OLED805 Reviews
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Kijk genot!
 | 08-02-2021
  • Pluspunten
  • OLED
  • Ambilight
  • Functionaliteiten
  • Mogelijkheid voor hogere pootjes
  • SMART
Na ruim 10 jaar probleemloos gekeken te hebben naar een Philips met Ambilight, overgestapt naar een grotere versie. Maar welke kies je dan? "Gevoel" gaf aan: Samsung of Philips. Keus om weer voor Ambilight te gaan, gaf de doorslag voor het merk. Dan welk toestel? Na veel oriëntatie "moest" het OLED worden. Door de combinatie budget/uiterlijk/wensen kwamen we uiteindelijk bij de 55OLED805 of 855 uit. Doordat we al genieten van soundbar en de TV (nog) niet aan de muur willen plaatsen, kwamen we bij de 805 uit. Deze heeft namelijk de mogelijkheid om de TV op hogere "pootjes" te zetten, waardoor de soundbar perfect onder het beeldscherm gesitueerd is. Installatie was zo goed als Plug and Play. Stekkers erin, (simpel) installeren en genieten. Wat een verbetering qua beeld. OLED is werkelijk schitterend. SMART functionaliteit werkt top! Afstandsbediening met spraakfunctie is (voor de kinderen) genieten. Geen moeilijk gedoe (lang in typen) om Youtube filmpjes te kijken. Deze TV is zijn geld meer dan waard! Het formaat went erg snel en de beeldkwaliteit is werkelijk subliem.
Philips 55OLED805 Reviews
Philips 55OLED805 Reviews
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fijne tv, mooi beeld
 | 08-02-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • Gebruik internet wat traag
  • Afstandbediening erg lang.
Loopt een hele enkele keer vast. Ook bij gebruik internet is de tv wat aan de trage kant. Als ik dan een filmpje wil afspelen stream ik het via mijn laptop. Verder een top tv.
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtig toestel met haarscherp beeld en veel sfeer!
 | 07-02-2021
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Ambilight
  • Strak design, mooie voetjes
  • Makkelijk in te stellen
  • Minpunten
  • Het geluid is goed maar niet bijzonder
  • Energie label B
Ik ben super blij met de TV. Het is een zeer mooie tv, met een strak ontwerp. De voetjes zijn ook erg strak ontworpen, dat je denkt kunnen deze slanke voetjes deze hele tv dragen en stabiel houden. Blijkbaar goed uitgedacht. ;) De ambilight geeft veel extra sfeer. De TV is zeer makkelijk in te stellen. 2 girls, ik en mijn vriendin, hebben de TV ingesteld en aangesloten. Enige wat ik tot nu toe is minder vind is het geluid. Het is goed maar voor films mag het iets meer intensiteit hebben.
Philips 55OLED805 Reviews
Philips 55OLED805 Reviews
Philips 55OLED805 Reviews
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig apparaat
 | 06-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Juweeltje in de woonkamer
Een echte aanrader, we waren er zo aan gewend. Van een 40inch naar deze 55inch. Haar zuiver, prachtig geluid, bedieningsgemak perfect, enz.....
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtig product
 | 06-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Ambilight
  • Hele makkelijke bediening
  • Minpunten
  • Gewicht (maar is logisch)
Bedieningsgemak is super easy, TV staat goed op z’n poten. De ambilight geeft een hele nieuwe ervaring aan het TV-kijken.
Philips 55OLED805 Reviews
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Wij zijn erg tevreden met deze televisie.
 | 05-02-2021
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Prachtige Ambilight
  • Fraaie vormgeving
  • In hoogte verstelbare pootjes
  • Goede prijs/kwaliteit verhoudign
  • Minpunten
  • Geen
Wat een geweldige televisie! Het OLED systeem doet alles wat het beloofd. Een geweldig haarscherp beeld en mooie diepe kleuren. Ambilight is af fabriek veel te fel, maar dit laat zich erg eenvoudig aanpassen. Het geluid is zo goed als je van ingebouwde speakers mag verwachten. Wij maken zelf al jaren gebruik van een soundbar en dat werkt super. De tv heeft standaard in hoogte verstelbare pootjes dus de soundbar past er prima voor/onder. De afstandsbediening is duidelijk en eenvoudig te bedienen, maar daarmee hebben we alleen de tv.ingesteld. De bediening doen we met de afstandsbediening van Ziggo dus dat maakt geen verschil. Al met al een geweldige tv!
Philips 55OLED805 Reviews
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastische tv
 | 05-02-2021
  • Pluspunten
  • Super scherp beeld
  • Snelle Android software
  • Samen te gebruiken met Google assistent
  • Minpunten
  • Schermbeveiliging niet uit te zetten
Wat een fantastische tv. Super scherp beeld, snelle Android software en veel opties om beeld, geluid, ambilight en bediening aan te passen aan je persoonlijke voorkeur. Ik heb de tv zelf aangesloten aan mijn home cinema set, maar de speakers in de tv zelf zijn zeker niet slecht. Ben er enorm blij mee.
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige televisie met goed geluid
 | 04-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeldscherpte
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Menu
  • Minpunten
  • Afstandsbediening knoppen
Dankzij goed advies deze televisie gekozen, mede omdat ik philips fan ben m.b.t. ambilight.
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Perfect beeld, mooi design
 | 02-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
Perfecte beeld! Instructies om hem te installeren waren duidelijk en na een half uurtje heb ik de tv opgehangen aan de muur. Verbluft door het beeld heb ik genoten van de eerste netflix films. Het invoeren van wachtwoorden is wel vervelend, je hebt namelijk geen pointer en geen toetsenbord op de afstandsbediening
Philips 55OLED805 Reviews
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie tv!
 | 02-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
Wat een beeld! Ambilight was voor mij een must. Enige opmerking is dat de afstandsbediening geen pointer is en er geen toetsenbord opzit. Ook de remote app van philips geeft geen toetsenbord mogelijkheid. Veel geduld nodig dus als je lange wachtwoorden hebt
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Wat een fantastisch beeld!
 | 01-02-2021
  • Pluspunten
  • Superieur Beeldkwaliteit
  • Geluid
Dit is qua beeld toch wel het neusje van de zalm! Ik gebruik een soundbar maar het standaard geluid is zeker niet slecht! Enig nadeel vind ik de screensaver... Het Philips logo wat over het beeld springt. Ik had liever gezien dat je de keuze had in foto\'s o.i.d..
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 30-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Designe
  • Geluid
  • Afstandbediening
  • Minpunten
  • Geen
De beste aankoop in jaren, na een zeer goed advies van Yari van Plattetv.nl. hebben we voor de 55oled805 gekozen. Een zeer scherp beeld met idd prachtige zwart details. En een goedgeluid. Zeker een aanrader
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
ONGELOOFLIJK mooie tv voor een redelijk betaalbare prijs!
 | 29-01-2021
  • Pluspunten
  • Super scherp beeld
  • Zwart is ook echt zwart
  • Geweldig ambilight
  • Smart functies werken super snel
  • Geluid is gewelidg!
  • Minpunten
  • Licht in de afstandsbediening gaat te snel uit
Ik heb veel geïnformeerd over welke TV nu het beste bij mij zou passen. Ik kijk graag serie’s of films maar ben ook een gamer. Veel mensen rade mij deze tv af, omdat de tv niet zou beschikken over de nieuwe HDMI. Nou ik kan u zeggen dat je geen verschil ziet! En games werken zonder problemen! Ik heb bij een kennis de samsung Q-led tv gezien die het beste zou zijn voor de playstation 5... nou die tv kan niet tippen aan deze TV!!! Men zegt dat Philips achter loopt met hun tv’s. Dat was misschien een paar jaar geleden! Deze nieuwe schermen behoren (in ieder geval in mijn ogen) aan de top! Het zwart is echt mega zwart waardoor je een extra diepte in het beeld krijgt. Ik heb deze tv in de Corona lockdown gekocht bij Plattetv.nl maar heb er totaal geen spijt van! In de winkel zie je toch niet echt wat je krijgt, aan de op en top, geoptimaliseerde demo wanden. Dat het beeld zó scherp zou zijn dat had ik alleen maar durven dromen! Het drie zijdige ambilight maakt de kijkervaring helemaal af! Wat is dat geweldig mooi! Bizar dat dit licht zo snel mee beweegt met het beeld. Wij hebben in huis ook lampen van Philips Hue welke je zonder tussenkomst van extra apparaat, kunt koppelen met je tv. Mijn vrouw wordt er gek van, maar tijdens het gamen geeft dit weer een te gekke ervaring! Het dolby atmos geluid, dat standaard in de tv zit is ook geweldig! Netflix geeft nu (sinds deze fv) ook aan wanneer een film dolby atmos ondersteund! GEWELDIG! Ik heb een soundbar systeem hangen van JBL maar die staat eigenlijk niet meer aan sinds we deze tv hebben. Heel gek dat er zo’n goed geluid komt ui zo’n klein boxje aan de achterzijde van de tv. Als ik iets negatiefs zou moeten bedenken dan zou ik alleen de afstandsbediening kunnen bedenken. Deze ziet er super gelikt uit en heeft een mooi licht ingebouwd. Super handige functie alleen gaat deze heel erg snel uit. Hierdoor zijn de knopjes slecht te zien waardoor je soms de verkeerde knop indrukt. @philips het zou geweldig zijn als het licht in de afstandsbediening aan gaat, zodra je de afstandsbediening vast pakt!
Philips 55OLED805 Reviews
Philips 55OLED805 Reviews
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 27-01-2021
Zeer te vrede