Wegens drukte bij PostNL mogelijke vertraging van uw levering
U bevindt zich in:
Philips 55OLED805 Reviews

PHILIPS 55OLED805 REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 24 reviews
1999,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat \'n beest van een tv!!
 | 27-11-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • Android
  • Minpunten
  • Geen
Van LCD naar OLED met Ambilight, veel gekeken naar diverse merken...maar deze Philips is echt een aanrader. Kleuren zijn zo realistisch en de bediening is echt makkelijk. Als ik vandaag weer zou mogen uitzoeken, zou het weer deze Philips OLED worden. Wordt geleverd met standaard chromen pootjes, maar er zitten ook verhogers bij, zodat je de soundbar er keurig voor kunt leggen.
Philips 55OLED805 Reviews
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Fantastische TV
 | 23-11-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bediening
  • Design
  • Minpunten
  • Geen uitgebreide gebruiksaanwijzing
Het is een geweldige Tv met een superieure beeldkwaliteit. Vooral bij beelden in Dolby Vision en Dolby Atmos zijn adembenemend. Ik heb de TV opgehangen met een Vogel Thin 505 zodat ie dicht tegen de muur aan hangt. Perfect voor Ambilight. Kortom, ik ben zeer tevreden met deze combinatie.
Philips 55OLED805 Reviews
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Deze TV geeft een nieuwe dimensie aan TV kijken
 | 15-11-2020
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Bediening
  • Ambilight
  • Design TV
Ik ben van begin af aan al fan van Philips TV\'s. Ook deze geeft het gevoel van vrijheid en plezier in kijken in HD en een extra dimensie met Ambilight bij het kijken naar speelfilms. Top TV.
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top tv geweldig beeld
 | 10-11-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk te installeren
  • Duidelijke handleidjng
  • Super ambilight
  • Minpunten
  • Aansluitingen vind ik niet super zitten aan de zijkant
Perfecte tv schitterend beeld vanuit alle hoeken.
Philips 55OLED805 Reviews
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Iedere keer weer overweldigd door prachtig helder en scherp beeld
 | 10-11-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Snelle toegang tot Netflix en Youtube
  • Makkelijke instalatie
  • Verhoogde voet, soundbar past er onder
  • Minpunten
  • Geen
Prima beeldkwaliteit, genot om tv te kijken. Makkelijke installatie en snel toegang tot streaming services.
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 09-11-2020
Toppie
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Fantastisch strak model, subliem beeldkwaliteit, geluid is een aandachtspuntje maar het is een sieraad in huis.
 | 06-11-2020
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • strak beeld
Geweldig product maar platteTv mag er ook zijn. Door omstandigheden kon de 65Oled804 niet geleverd worden. Na telefonisch overleg werd de nieuwere 805 geleverd. Wat een fantatische service. Goede en duidelijke communicatie. Gewoon TOP!
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
En super fijne tv
 | 31-10-2020
  • Pluspunten
  • Helder
  • Makelijk te installeren
  • Mooie ambilight
Een super fijne en mooie tv makkelijk te installeren even door t menu lopen en goed lezen dan kun je snel van je tv genieten
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
En super fijne tv
 | 31-10-2020
  • Pluspunten
  • Helder
  • Makelijk te installeren
  • Mooie ambilight
Een super fijne en mooie tv makkelijk te installeren even door t menu lopen en goed lezen dan kun je snel van je tv genieten
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super mooie TV
 | 18-10-2020
  • Pluspunten
  • Mooie kleuren
  • Scherp beeld
  • Geluid super
Helder beeld mooie kleuren ambi light is wel een mooie toevoeging Erg scherp beeld ondanks de grote 65 inc Gewoon Super toestel
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitstekende tv
 | 14-10-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Mooi geluid
  • Luistert naar google home
  • Je kan hem verbinden met de Phillips app
  • Minpunten
  • -
Een goede tv met mooi beeld en geluid. Kan hem via de app besturen en aan/uit zetten met mijn google home. Functioneert uitstekend. Al met al een zeer goede tv!
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige tv.
 | 10-10-2020
  • Minpunten
  • Geen losse handleiding
Beeldkwaliteit prachtig ook het geluid is goed. Het zou voor de oudere onder ons handig wel makkelijker zijn als er ook een aparte handleiding bij zit
Philips 55OLED805 Reviews
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima aanschaf
 | 08-10-2020
  • Pluspunten
  • voortreffelijk beeld
  • zeer mooie kleuren
  • voldoende aansluitingen
  • eenvoudige bediening
  • Minpunten
  • losse digitale ontvanger (Telfort / KPN)
  • daardoor 2 afstandsbedieningen
Een voortreffelijk beeld en een goed geluid. De bediening is eenvoudig met heel veel mogelijkheden en aansluitingen
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastische televisie met de nieuwste technieken!
 | 07-10-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Goed contrast
  • Mooie vormgeving
  • Grote kijkhoek
  • Ablilight aan 3 zijden
  • Minpunten
  • Geluid mag wat voller
Ik ben erg tevreden over deze televisie. Mooi scherp beeld met een goed contrast. Bewust gekozen voor 55" 4K OLED, de 3 zijden ambiligth maakt het echt af. 
Philips 55OLED805 Reviews
Philips 55OLED805 Reviews
Philips 55OLED805 Reviews
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zo mooi was de beleving nog nooit !
 | 03-10-2020
  • Pluspunten
  • scherp beeld, met realistische kleuren
  • Ambilight, heerlijke beleving
  • P5 processor geeft vloeiende beeld
  • Android
Geweldig, wat een beleving om nu TV te kijken. Loepzuiver beeld, met de heerlijke ervaring van Ambi-light. Uitstekende geluidskwaliteit en bedieningsgemak. Alles werkt heel intuïtief. Zo pas je gemakkelijk alles aan aan jouw persoonlijke voorkeuren.
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
een geweldige tv
 | 03-10-2020
Het is een geweldige tv het beeld is mooi en een mooie vormgeving de kleuren zie je mooi op de muren achter de tv door het ambilight
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Spectaculair, Geweldig en Adembenemend om te zien.......
 | 01-10-2020
  • Pluspunten
  • Snelle levering
  • Mooi kleuren spectrum
  • Easy link voor pairen afstandsbediening
  • Bluetooth voor synchroniseren van draadloos audio
  • Minpunten
  • Opstelling speakers achterwaarts gericht waardoor helderheid geluid minder is
Nadat alle voorkeur instellingen waren gemaakt met dit 4K kleuren TV van Philips op beeldstijl, kleur, Oled-contrast, scherpte, helderheid, geluid, etc. was het resultaat adembenemend om relax op de bank ervoor te gaan zitten alsof je levendig in een film zit. Een echte aanrader Proost!
Philips 55OLED805 Reviews
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
een prachtige tv
 | 24-09-2020
zijn zeer tevreden
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een fantastische belevenis
 | 17-09-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Dikte
  • Omlijsting
  • Afstandbediening
Wij hebben de tv een aantal weken in huis en vinden dit 1 van de beste aankopen.Bij het uit de doos halen en plaatsen van de tv moesten we even slikken over de afmetingen maar dat duurde maar kort.Een heerlijke belevenis en geen enkele spijt.Een andere manier van tv kijken.Het is geen noodzaak om alleen op vele meters afstand te kijken.Een aanrader.
PHILIPS 55OLED805 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top model in deze prijsklasse
 | 09-09-2020
  • Pluspunten
  • Haarscherp, natuurgetrouw beeld
  • Ambilight
  • Snelle processor
  • Geweldige uitstraling
  • Minpunten
  • niet echt
Wat een beleving met dit top apparaat.