U bevindt zich in:
Philips 55OLED804 Reviews

PHILIPS 55OLED804 REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 49 reviews
1797,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een top TV heb ik aangeschaft!
 | 12-12-2019
  • Pluspunten
  • mooi design, ultra dun
  • perfecte beeldkwaliteit
  • makkelijk te installeren
  • gebruiksvriendelijk
  • Minpunten
  • geen
Strak design, wat een klassebak onder de TV\'s.
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Beste tv op de markt!
 | 12-12-2019
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Mooi omgevingslicht door Hue
  • pikzwarte pixels voor de ultieme beleving
Door de Hue lichten achter de tv én de volledig zwarte pixels heb je een geweldige tv-beleving. Deze tv is momenteel de beste die op de markt verkrijgbaar is.
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige beeldkwaliteit
 | 11-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Kleuren
  • Vormgeving
  • Styling
  • Minpunten
  • Keuze van de pootjes beperkt in kleur
  • TV is te laag voor sound bar
Wat een prachtig apparaat. Hier ga ik veel plezier van beleven. Super mooi beeld en heldere kleuren. Goed geluid. De vormgeving past in ieder interieur
Philips 55OLED804 Reviews
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Enorm tevreden met deze tv
 | 11-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Geluid
  • Eenvoudige bediening
Beeld en geluid op top niveau !
Philips 55OLED804 Reviews
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Het is echt een verademing om naar te kijken!! Nog mooier dan een fotoshoot met Miss World verkiezing!
 | 11-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Snelheid
  • Service
  • Minpunten
  • Niet
Prachtig toestel!
Philips 55OLED804 Reviews
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een aanwinst in onze huiskamer.
 | 09-12-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geluidkwaliteit
  • bediening
  • instalatie makelijk
Voor ons een hele grote vooruitgang. Wat beeldkwaliteit betreft 100 0/0 verbetering. Geluid kwaliteit ook heel erg verbetert. Vormgeving heel mooi.
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Schitterend beeld dat met het prachtige ambilight een genot om naar te kijken.
 | 08-12-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • goede smart tv
  • 3 zijdig ambilight
  • Minpunten
  • kleine poothoogte
Schitterend beeld, prachtige 3-zijdig ambilight, met redelijke geluidskwaliteit en via de apps vele kijk mogelijkheden.
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Super mooie tv en goed advies gekregen
 | 07-12-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijke installatie
  • Opslagruimte
  • 4k ondersteuning
  • Mooi beeld
Ik vind het een super mooie tv met allemaal leuke gadgets erop. Maar vooral het beeld vind ik mooi
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische TV
 | 07-12-2019
  • Pluspunten
  • Natuurgetrouwe kleuren
  • mooie vormgeving
  • 3-zijdig ambilight
  • Android TV ver. 9.0
  • Uitmuntende zwartweergave
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen vinden
Zeer mooie TV. Kleuren spatten van het scherm! Indrukwekkende ambilight met veel persoonlijke instelmogelijkheden. Android TV ver. 9.0 is bijzonder gebruikersvriendelijk op deze TV.
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Letterlijk briljante kleuren!
 | 06-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Android
  • Goede bereikbaarheid stekeringangen
  • Design; flinterdun
  • Minpunten
  • Geluid (maar wisten we al)
Prima toestel. Had al ervaring met de voorganger en wilde perse een Philips Oled Smart met Android. Werkt uitstekend met Sonos samen en zelfs met de Ziggo Next. Bij zo\'n tv hoort een goede geluidsinstallatie want het ingebouwde geluid is (zoals bij alle merken) niet al te best en hoogstens aanvaardbaar. Kortom: zeer tevreden.
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super Tv
 | 05-12-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • Geen
Super geholpen op de chat en een mooie deal kunnen maken voor deze tv. Mijn volgende tv komt ook zeker bij plattetv.nl vandaan.
Philips 55OLED804 Reviews
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Grandioos!
 | 04-12-2019
  • Pluspunten
  • Zeer scherp beeld
  • Mooi dynamisch geluid
  • Straks design
  • Fijne bedieningsmogelijkheden
  • Verschillende opties in ambilight
Tv heeft een onwijs mooi beeld en vooral de voetjes blinken enorm uit bij dit model. Veel research gedaan met verschillende tv’s maar deze sprong er telkens uit.
Philips 55OLED804 Reviews
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super tv.
 | 04-12-2019
Super tv. Gemakkelijk in bediening en vooral met gamen een super ervaring.
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top geweldig beeld en echt een aanwinst
 | 02-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambilight meer mogelijkheden
  • Apps prima
  • Minpunten
  • Afstandbediening slecht leesbaar. Witte lettertjes of tekens was duidelijker
Geweldig beeld. Apps werken uitstekend. Ambilight perfect. Gewoon een top tv
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
zeer tevreden
 | 02-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeld scherpte
  • instellings menu
  • vormgeving
  • geluid
ruim en overzichtelijk product. beeldkwaliteit geweldig. zwart is echt zwart zoals ook vertelt werd bij de aankoop. TV heeft een grote gebruikers snelheid. Ook in combinatie met Ziggo.
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig geholpen door personeel van platte tv
 | 02-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Ambilight
  • Bediening
  • Geluid
  • Minpunten
  • Geen
Geweldige tv.. super mooi helder beeld door oled en ambilight (wat heel rustig kijkt) mooie vormgeving en makkelijk te bedienen.. ben er super blij mee
Philips 55OLED804 Reviews
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige tv, mooi helder beeld mooi met ambilight, makkelijk om aan te sluiten
 | 02-12-2019
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie TV met prachtige kleuren, een aan wenst in onze woonkamer.
 | 01-12-2019
  • Pluspunten
  • Toestel staat heel mooi op de pootjes.
  • Mooi formaat.
  • Geluid is ook prima.
  • Heel veel aansluitingen aan de achter kant.
  • Philips gaat ook met de andere merken goed mee.
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
Wat heel mooi aan dit toestel is, met de de 3 zijdig Ambiligt op onze muur een heel mooi effect heeft , een lust voor je ogen. Prachtige kleuren, en helder. Het is iedere avond genieten. ook met een druk op de afstandsbediening zit je al op NETFlIX. Heel praktisch.
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
top tv
 | 01-12-2019
  • Pluspunten
  • beeld kwalteit
  • vormgeving
  • Minpunten
  • nog niets
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima apparaat en voldoet aan al mijn eisen
 | 28-11-2019
  • Pluspunten
  • Goed en helder beeld
  • Geluidskwaliteit voldoet
  • Wel een soundbar aangesloten waardoor het geluid voller wordt
  • Smart tv werkt goed
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit zou beter kunnen
Ik ben zeer tevreden over deze tv. Jammer dat ik geen gebruik kan maken van de cashback van Philips die me wel aanbevolen werd door Platte TV. Men had me niet gemeld dat ik daarvoor de doos had moeten bewaren en dat scheelt me nu € 200,- en dat is een fors bedrag. Kennelijk kan het niet anders terwijl bij Platte TV wel duidelijk is dat ik die aankoop heb gedaan. Een foto van de betreffende sticker die ik mis volstaat kennelijk niet.