TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
Philips 55OLED804 Reviews

PHILIPS 55OLED804 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 277 reviews
1216,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Uitstekend, maar niet 100% perfect
 | 08-01-2021
  • Pluspunten
  • Zwartweergave
  • Minimalistisch ontwerp
  • Geen/amper reflectie van beeld
  • Ambilight is een leuke feature
  • Minpunten
  • Kleurinstellingen per situatie aanpassen
Mooi strak en minimalistisch ontwerp. OLED beeld blijft mij nog dagelijks verbazen (heb het product nu een maand in huis). Wel is het instellen om prettige kleurweergave en HDR een gedoe. Er is geen perfecte instelling voor alle situaties. Dat is wel jammer. De generatie erna (805/855) heeft dit wel beter voor elkaar. Met HDR is soms het beeld wat donker en op andere momenten zijn sommige kleuren behoorlijk vel. Echter, zodra de instellingen eenmaal goed staan is het wel perfect beeld. Zwartweergave is subliem. De reflectie van lampen/ramen vallen enorm mee. Dit toestel heeft minder reflectie dan mijn oudere LCD-tv. Geluid heb ik 4/5 sterren gegeven, dat klonk prima, maar in dagelijks gebruik heb ik een surroundset wat geluid regelt. Qua bediening is de afstandsbediening prima. Echter heb ik hiervoor een Harmony in gebruik. Ik heb mijn apparaten verbonden met mijn AV-receiver en heb 1 HDMI-kabel naar het toestel lopen. Echter, de TV herkent de bronnen achter de AV-receiver en behandeld ze als aparte bronnen (wel allemaal aangesloten als HDMI 1). Hierdoor wisselt de tv van bron terwijl dit in de praktijk niets oplevert of uitmaakt. Dat had wel anders gemogen, maar stoort verder niet.
Philips 55OLED804 Reviews
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Aan te raden product !
 | 17-12-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Blacklight
  • Minpunten
  • Uitleg bediening
Geluidskwaliteit kan iets beter . De bediening is redelijk goed maar je moet alles zelf opzoeken want je krijgt geen uitleg mee wat het voor iemand die niet technisch aangelegd is zeer moeilijk maakt ! Redelijke dure prijs
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer mooie TV, scherp beeld
 | 10-11-2020
  • Pluspunten
  • OLED superscherp beeld
  • Ambilight
  • Al redelijk geluid zonder soundbar
  • Android TV
  • Minpunten
  • Voor wegwerken kabels mis ik multiconnector (zoals Samsung)
Mooie TV. Ik heb deze aan de muur gemonteerd, daar komt hij goed tot zijn recht. Ambilight vind ik wel een leuke toevoeging bij film & series. Voor gewoon TV kijken zet ik het uit.
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
 
 | 03-11-2020
  • Pluspunten
  • geweldig beeld
  • gemakkelijke bediening
  • Minpunten
  • nog geen gevonden
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Het is een geweldige televisie
 | 29-10-2020
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Beter geluid
  • Minpunten
  • Geen
Heel goed
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch televisie
 | 07-10-2020
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Kleurkwaliteit
  • Goed wifi connectiviteit
Makkelijke installatie Ambilight verbetert de filmervaring echt
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige tv met geweldig mooi beeld
 | 30-09-2020
  • Pluspunten
  • Mooi scherp beeld
  • Zwart is ook echt zwart
  • Ambilight
  • Makkelijk installeren
  • Minpunten
  • Geen
Vorige maand deze tv gekocht na veel research over Oled, en deze kwam als zeer goed uit de bus. En er is niets teveel gezegd, deze oledtv overtreft al mij verwachtingen. Had een Sony"55"4k UHD ook niet mis,maar de zwartwaarde viel erg tegen. Bij deze Philips is hij echt zwart,en de kleuren spatten van je scherm. De android doet zijn werk goed, en de Ambilight achter de tv kijkt prettig. De fabriek instellingen zijn goed, maar heb het beeld naar mijn persoonlijke voorkeuren ingesteld en het is nu echt prachtig! De service bij Platte TV was ook super!
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Volgens mij kan het niet beter
 | 21-09-2020
Mooi en prachtig produkt
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV
 | 13-09-2020
  • Pluspunten
  • heldere kleuren
  • dunne omlijsting
  • mooi disgingn
  • goed geluid
  • makkelijke bediening
  • Minpunten
  • geen
Mooie TV zijn ambilight gewent en willen nooit meer zonder geeft net een beetje meer effect en kijkt prettiger
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie tv met prachtige beeld erg blij mee
 | 12-09-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Ambilight is goed zichtbaar
  • Minpunten
  • Afstandsbediening ziet er goedkoop uit en moeilijk afleesbaar
Ziet er goed uit met het ambilight op de achtergrond
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtig beeld, geweldige ambi-light, sieraad voor het oog
 | 04-09-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • vormgeving
Uitstekende tv, heel blij mee Groot? Nou, na één dag al aan gewend, zou niet meer terug willen naar 42".
Philips 55OLED804 Reviews
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super TV
 | 29-08-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • vormgeving
  • ambilight
  • geluid via bose soundbar
  • Minpunten
  • geen
Onze vorige ambilight 32 inch, heeft 10 jaar prima gewerkt, maar onze nieuwe oled ambilight is toch echt wel van een ander niveau. SUPER!
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Perfect beeld ,nieuwe technologie
 | 25-08-2020
  • Pluspunten
  • Eenvoudige bediening afstandsbediening
  • Plug en play
  • Afstandsbediening van Philips naar kpn afstandsbediening plug en play
  • Zoeksysteem eenvoudig
  • Minpunten
  • Geen minpunten
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooie aanwinst, genot om te kijken
 | 14-08-2020
Voldoet perfect goed beeld
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top televisie,wij zijn tevreden
 | 14-08-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bedienings gemak
  • Minpunten
  • Geluid iets minder
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfecte kleuren tv
 | 09-08-2020
  • Pluspunten
  • Perfecte kleuren
  • Goed geluid
  • Werkt op Een Afstandbediening ziggo
  • 4k films echt mooi
  • Minpunten
  • Geen
Allemaal plus punten
Philips 55OLED804 Reviews
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Een geweldig TV
 | 04-08-2020
  • Pluspunten
  • Beeld is prachtig
  • Ambilight instellen op audio of video
  • Kijkhoek
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • geen
Vooral in het weekend staat de TV bijna de hele dag aan. Om inbranden te voorkomen krijgt je een melding dat je je TV op standby moet zetten, zodat de opschoning proces kan beginnen. De kleuren zijn niet vel zoals bij samsung en het spiegeleffect is veel minder bij deze merk.
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top televisie
 | 02-08-2020
  • Pluspunten
  • beeldscherpte
  • geluid
  • vormgeving
  • bedieningsgemak
  • ambilight
  • Minpunten
  • lage pootjes, daardoor geen soundbar mogelijk
  • sneltoets rakuten niet programmeerbaar.
Nu 2 weken deze prachtige tv in huis. Wat een schitterend beeld, haarscherp, natuurlijke kleuren. Iedereen die langskomt verbaast zich over het geweldige geluid. Ambilight had onze vorige tv ook en nu dus ook weer, dit voegt extra kijkplezier toe. De vormgeving is heel mooi, dun scherm, smalle rand, mooie pootjes. Doordat de pootjes zo laag zijn, past er geen soundbar voor. Verder zit op de afstandsbediening handige sneltoetsen, helaas zijn deze niet programmeerbaar. Rakuten is niet onze streamingsdienst, dus die zullen we weinig gebruiken.
Philips 55OLED804 Reviews
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte tv met een prachtige beeldkwaliteit en vormgeving!
 | 02-08-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • vormgeving
  • bedieningsgemak
Mooie vormgeving en perfect beeldkwaliteit. Het geluid is ook goed, zeker in combinatie met de Sonos soundbar.
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastische tv, beeld, geluid, allemaal super!
 | 29-07-2020
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geluidskwaliteit
  • bedieningsgemak
  • eenvoudig aan te sluiten
Ik heb getwijfeld of ik zo\'n grote en dure tv aan zou moeten schaffen, maar ik heb er geen moment spijt van gehad. Beeld en geluid zijn fantastisch en ik had nooit gedacht dat de ambilight zoveel zou toevoegen ...
Philips 55OLED804 Reviews