U bevindt zich in:
Philips 55OLED804 Reviews

PHILIPS 55OLED804 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 239 reviews
1499,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
goede koop
 | 30-06-2020
  • Pluspunten
  • kleur en scherp beeld
  • goed geluid
  • mooi van form
  • zwart is ook zwart
prachtig beeld mooie aanwinst
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Mooi product. zowel beeld als design
 | 28-06-2020
Zeer mooi product. Ik ben zeer tevreden over de beeldkwaliteit, bediening, geluid en het design.
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige tv met kleuren die er uit spatten!
 | 28-06-2020
  • Pluspunten
  • Schitterende kleuren
  • Goede software
  • gebruikersvriendelijk,complete afstandbediening
  • Ook duidelijk beeld met daglicht
  • mooie vormgeving
  • Minpunten
  • Niks eigenlijk
Heb getwijfeld tussen deze en een lgc9 oled maar ben blij dat ik deze heb gekozen vooral voor de ambi light. De tv heeft schitterende kleuren (ook bij daglicht) en de ambi light geeft een extra dimensie hieraan Het geluid is redelijk voor tv speakers maar ben eigelijk gelijk over gestapt op een sound bar wat de beleving veel completer maakt Tv is makkelijk te installeren en heeft een ideale afstandbediening met toetsenbord op de achterzijde Verder is de android software die er op zit prima en kan de chip die er in zit apps prima draaien bijvoorbeeld plex
Philips 55OLED804 Reviews
Philips 55OLED804 Reviews
Philips 55OLED804 Reviews
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Erg goede OLED smart tv
 | 28-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Ambilight
  • Smart mogelijkheden
  • Android
  • Minpunten
  • Sommige instellingen moeilijk te vinden
TV voldoet prima. Geweldig beeld, heel veel mogelijkheden i.c.m. Netwerk en apps.
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
uitstekend
 | 28-06-2020
perfect product zou aanraden
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Na lang twijfelen maar goede uitleg bij PlatteTV toch gekocht
 | 28-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geluid
Blij deze gekocht te hebben! Mooi scherp beeld en veel mogelijkheden.
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima televisie
 | 28-06-2020
  • Pluspunten
  • Mooie heldere kleuren
  • Prima geluid
  • overzichtelijke bediening
  • Minpunten
  • ondertiteling letter is klein.
Goede koop zowel in prijs als kwaliteit.
Philips 55OLED804 Reviews
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top tv
 | 28-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Geluid
  • Scherpheid
Geweldig beeld. Genot om naar te kijken.
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
super tv
 | 27-06-2020
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • amilight is top
  • mooie strakke vormgeving
  • veel mogelijkheden met diverse apps
Nadat we in Utrecht heel fijn zijn geholpen. Tv in de auto geladen. Echter hadden we wat moeite met het aansluiten van onze Bose geluidsinstallatie. Na keurig geholpen te zijn via de app en uiteindelijk een service monteur laten komen. Het was snel voor elkaar. Nu alles werkt zoals het hoort zijn we er super blij mee. Prachtig beeld en ook de ambilight is super. Geluid van de tv kunnen we niet beoordelen omdat alles via het geluidssysteem gaat.
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Fantastische OLED ervaring met oneindig contrast!
 | 27-06-2020
  • Pluspunten
  • OLED Scherm
  • Oneindig contrast
  • Lekker plat
  • Keuzes in ambilight instellingen
  • Minpunten
  • Scherm gevoelig voor inbranden, TV neemt hier merkbaar voorzorgsmaatregelen voor.
  • Instellingen menu is onhandig te bedienen
  • Google assistent niet optimaal, zoekt automatisch op (ongevraagd) Youtube
  • De grote opvallende Netflex en Rakuten knoppen op afstandsbediening
Erg mooie televisie met een top OLED-scherm. Eenmaal OLED gewend wil je niet meer anders. Handige afstandsbediening met toetsenbord aan de achterkant, wel jammer dat deze bij de meeste apps niet 100% naadloos aansluit. Ook het geluid is prima, voor de meeste platte TV\'s goed te noemen.
Philips 55OLED804 Reviews
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Geweldig product.
 | 27-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Service van A tot Z
  • Ambilight 3 zijden
  • Voicedail
  • Minpunten
  • Geen handleiding
Super tv en voldoet aan al mijn verwachtingen, ben blij dat ik het advies heb gevolgd voor de 65 inch en vind zelfs het geluid niet slecht maar ga voor de complete beleving op zoek naar een Soundbar
Philips 55OLED804 Reviews
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
geweldig beeld
 | 26-06-2020
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • ingebouwd geluid prima; bij muziek schakelen we wel over naar onze geluidsinstallatie.
  • vormgeving
  • Werkte in 1 keer prima
  • Weinig reflecties
  • Minpunten
  • AB slecht leesbaar in donker; werkt verder prima.
  • beetje lastig uit de doos te krijgen.
Super beeld, goed geluid, mooie vormgeving. Gekocht voor een mooie prijs met cashback-actie. Twee weken geleden alles opgestuurd (moet per post!); nog niks gehoord van Philips. Hoop dat dat goed gaat.
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Is zeker een aanrader.
 | 26-06-2020
  • Pluspunten
  • Mooi scherp beeld
  • Geluid is prima
  • Makkelijk in bediening
  • Afstandsbediening makkelijk in gebruik
  • Ambilight verlichting
  • Minpunten
  • Geen
Na veel uitzoek werk heb ik de Phillips 65oled804 gekocht wat zeer aan te raden is. Ambilight maakt het tv kijken een hele belevenis, oled scherm projecteert mooie kleuren en is haarscherp.
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een geweldig mooie tv
 | 25-06-2020
Wij kijken op deze tv alleen via de hotspot van de telefoon en met NL Ziet. Ook zonder ziggo of KPN een geweldig beeld. Zijn er dus zeer tevreden mee.
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Lang gezocht naar de perfecte TV, en dit is het toch wel ja
 | 25-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Menu / bediening
  • Vormgeving
  • Android besturing systeem
Android besturingssysteem met ambilight en OLED. Dan kom je alleen uit bij Philips. En ben zeer blij met mijn keuze . Alles gekoppeld aan mijn Google home account. Nu nog wat Hue lampen in de woonkamer en koppelen aan de TV :) Full light effect. Bediening is zeer overzichtelijk, beeld super. Maar ga de TV wel aan de muur hangen. Zeker een aanrader En geloof mij, 65inch is niet te groot Nu nog een Sonos soundbar :)
Philips 55OLED804 Reviews
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig en helder beeld
 | 23-06-2020
  • Pluspunten
  • helder beeld
  • ambilight is een genot
  • simpel installeren
  • Minpunten
  • geluid
  • 2 afstandsbedieningen bij kpn
Installeren van de tv is zeer simpel. Beeld is prachtig helder alleen het geluid is minder, vandaar ook de sonos Arc eronder. Door de kpn box zit je soms wel met 2 afstandsbedieningen omdat je niet alle mogelijkheden kunt doen van de tv met 1 afstandsbediening. Dit heeft meer met de combi tv-kpn te maken. Let op met de vogels 180 graden beugel dat je de tv iets verder van de beugel houdt door de meegeleverde afstandsdopjes. Door de beugel die in het midden zit van de tv, waar ook de tv boxen zitten kan het geluid brommen/resoneren tegen het metaal van de beugel. Ook dit is een combi dingetje dus niet zozeer de tv. Installeren is simpel en de instellingsmogelijkheden zijn zeer breed. Voor een leek als ik is YouTube uitleg wel nodig. Ik heb de tv nu een goede maand en sta nog steeds versteld van het prachtige beeld
Philips 55OLED804 Reviews
Philips 55OLED804 Reviews
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Nederlandse topkwaliteit
 | 23-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Ambient licht
Makkelijk intuïtief te bedienen apparaat
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie televisie super goed beeld
 | 22-06-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Bediening
  • Mooi om te zien televisie
Scherp beeld fijne afstandbediening Goed geluid ook zonder soundbar
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtig levendig beeld
 | 22-06-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Minpunten
  • Bediening even wennen.
De TV strak tegen de muur gehangen, waarbij het beeld samen met het ambilight een prachtige levendige ervaring geeft. Kwalitatieve TV voor een hele mooie prijs!
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
ALLES IN EEN
 | 21-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Snelheid (in combinatie met snel internet natuurlijk)
  • Uiterlijk
  • Afstandsbediening met query toetsenbord op achterkant
  • Minpunten
  • Voor een tv heeft het prima geluid maar kan het niet vergelijken met een aparte soundbar
Super beeldkwaliteit Bediening van zowel het systeem als de afstandsbediening is super. Afstandsbediening heeft op achterkant een query toetsenbord waardoor typen gemakkelijker is. De tv ziet er strak uit, geen onnodige randen en gewoon in het zwart. In combinatie met een ophangbeugel is de look compleet! (vogels THIN546 speciaal voor Oled tv\'s gebruikt) enige min punt is dat de montage over de soundbar aan de achterkant gaat dus bij een bepaald geluidsniveau hoor je deze trillen.
Philips 55OLED804 Reviews
Philips 55OLED804 Reviews