U bevindt zich in:
Philips 55OLED804 Reviews

PHILIPS 55OLED804 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 20 reviews
1992,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch
 | 06-11-2019
  • Pluspunten
  • Super beeld
  • Ambilight
  • Vormgeving
  • Kleuren
Wat een super TV!! Beeld is gruwelijk goed, ambilight super. TV kijken is nu echt genieten.
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
beeld kwaliteit uitstekend
 | 04-11-2019
  • Pluspunten
  • super beeld
  • ambilight vergroot je beeld
  • andriod tv werkt goed ook op wifi
nadat ik me sounbar had gekocht vond ik het tijd voor een nieuwe tv dat is deze geworden puur vanwege het beeld kwaliteit en de ambilight (waar ik al ervaring mee had ),me ouwe tv gaat nu naar slaapkamer toe en ga genieten van deze tv
Philips 55OLED804 Reviews
Philips 55OLED804 Reviews
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig
 | 04-11-2019
  • Pluspunten
  • beeld kwaliteit
  • model
  • afstands bediening is vrij eenvoudig
  • mooi toestel
  • Minpunten
  • geluid
Altijd huiverig over de beeldkwaliteit in de winkel,maar de beeldkwaliteit is thuis hetzelfde. Prachtig en mooi beeld
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Philips weet zich goed te onderscheiden met LG paneel, processor en ambilight maakt het verschil.
 | 03-11-2019
heb altijd Sony Bravia gehad vanwege de kleuren, maar tegenwoordig zijn de kleuren van de Philips net zo goed en zelfs beter dan de Bravia , ook vanwege de ingebouwde ISF dag en nacht instelling die je kan kiezen , echt goed natuurgetrouwde gekalibreerde beeld standen . ik was nooit zo\'n Ambilight fan maar ben vanwege de EISA awards ook eens deze tv gaan gaan bekijken en dit is ook mijn keuze geworden , en eigenlijk is de ambilight nooit meer uitgeweest, kortom naar mijn mening en ervaring 1 van de beste Oled Tv 65 inch die nu te koop is , zoniet de beste, geluid komt bij mij uit yamaha home cinema, eigen geluid is voor de meeste meer dan voldoende, echt wel redelijke speakers ingebouwd, maar niet te vergelijken met home cinema natuurlijk
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Philips heeft een prachtige tv op de markt gebracht
 | 29-10-2019
  • Pluspunten
  • Ambilight is fantastisch, als je het eenmaal gewend bent wil je niets anders
  • Straks design
  • Easywalk in the park installatie
  • Gebruiksvriendelijk menu
  • Mensen bij Plattetv Amsterdam hebben kennis van zaken
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Na lang zoeken en menig fora lezen, besloten om de tv aan te schaffen. Vergeleken met mijn oude tv, een 32 inch LED is dit een stap in de huidige tijd. Waarbij ik nog bijna zwart/wit tv keek, kijk ik nu haarscherp in schitterende kleuren en zie elk detail. De medewerker van Plattetv heeft mij prima advies gegeven.
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Indrukwekkende kijk ervaring M
 | 29-10-2019
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Geweldig en haarscherp beeld
 | 28-10-2019
Zeer tevreden met deze tv en heel goed geholpen door frederique! Het enige minpuntje is het geluid maar ik gebruik toch een soundbar. Verder is deze tv echt top!
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige televisie met een geweldige beeldweergave
 | 26-10-2019
  • Pluspunten
  • Sublieme beeldweergave
  • Heldere mooie kleuren
  • Zwartwaarden zijn ook prachtig
  • Mooi afgewerkt scherm
  • Ambilight werkt top
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit is voldoende
De beeldweergave van deze televisie is subliem. De ambilight werkt prima. Wij vinden dit een hele fijne toevoeging bij de Philips televisie. Voor ons ook een reden om een Philips te kopen. De geluidskwaliteit is prima. Wij hebben een home cinema systeem welke de televisie kan ondersteunen. Anders had ik gekozen voor het model met de B&W soundbar. De installatie van de televisie is erg makkelijk uit te voeren. Het systeem werkt feilloos.
Philips 55OLED804 Reviews
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
 
 | 24-10-2019
  • Pluspunten
  • Super dun
  • Prachtige kleuren en helder beeld
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit is minder, bass
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
top TV
 | 21-10-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld
Fijn toestel nog geen negatieve ervaringen
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
prima televisie
 | 21-10-2019
  • Pluspunten
  • 9
  • 9
  • 9
  • 9
  • 9
alles is naar wens verlopen
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top TV
 | 21-10-2019
  • Pluspunten
  • Beeld, zwart waarden, scherpte
  • Google Assistant
  • Apps
  • Design
  • Minpunten
  • Ambilight + Hue nog niet 100%
  • Geluid, ok, maar kan natuurlijk veel beter
Natuurlijk is dit een Top tv, voor die prijs en in die klasse mag je dat verwachten. Setup was snel, ik heb zelf geen kabelerop dus alleen Chromecasten en internal apps maar die werken perfect. Netflix, Disney+, Youtube allemaal haarscherm. Minpuntje, Ziggo heeft geen app en wil niet werken met de interne chromecast, geen idee waar dat aan ligt. Alle andere apps werken wel. Met extrene chromecast werkt ziggo wel. Denk toch dat dit meer aan Ziggo ligt. Geluid is netjes maar niet overweldigend. Sondbar is een must voor een TV zoals dit en als je van films houdt. Amibilight is top. Erg gaaf. Helaas krijg ik de Ambilight + Hue nog niet helemaal aan de praat, weet niet of dat aan de TV ligt of aan mijn lampen die al wat ouder zijn. Verder een super TV. Haarscherm beeld, perfect zwart, AB met google assistant.
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tv en super service
 | 19-10-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Design tv
  • Gebruiksvriendelijk
  • Minpunten
  • Geeb
Fijne tv
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Laat weinig te wensen over
 | 17-10-2019
  • Pluspunten
  • Prachtige heldere kleuren
  • Sublieme beeldkwaliteit
  • Ambilight gemakkelijk te koppelen met hue
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit minder dan gehoopt
Ben erg onder de indruk van de 55oled804 die ik inmiddels een weekje in bezit heb. Ik was vooraf overtuigd om de 903 versie te nemen met geïntegreerde soundbar. Ik heb uiteindelijk toch het advies van PlatteTV ter harte genomen om dit toestel te verkiezen boven de 903. De beeldkwaliteit is echt fantastisch en de koppeling van de ambilight met mijn (9) huelampen in de woonkamer maakt de theaterervaring onnavolgbaar. Het verschil in geluidskwaliteit tussen de 903 en 804 zou nauwelijks waarneembaar zijn volgens twee medewerkers. Maar het werkelijke geluid bij het geadviseerde product blijft helaas wat achter bij mijn verwachtingen. Ooit nog maar een externe soundbar aanschaffen dan...
Philips 55OLED804 Reviews
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
super wat een mooi strak beeld
 | 09-10-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • goed geluid
  • makkelijke bediening
  • Minpunten
  • geen
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig
 | 29-09-2019
  • Pluspunten
  • Ambilight naar eigen keus instellen
  • Natuurlijke kleuren
  • Scherpe contouren
  • Zwart is echt zwart
  • Lust voor het oog
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
Super tv alles wat je van een tv mag verwachten
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Echt een enorme vooruitgang
 | 23-09-2019
  • Pluspunten
  • Schitterend beeld
  • Echte diepte zonder 3D bril
  • Mooie en strakke vormgeving
  • Elke avond genieten we van de mooie beelden
  • Positief gevoel bij de aanschaf bij Plaate TV Arnhem
  • Minpunten
  • Nog niets kunnen bedenken
Uiteraard zag ik regelmatig ontwikkeling en vooruitgang bij nieuwe tv\'s was niet van plan een nieuwe tv te kopen, maar toen ik deze kwaliteit zag, was ik verkocht. In een woord: schitterend
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
fantastisch scherp beeld
 | 22-09-2019
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • mooie kleuren
  • vlotte bediening
  • Minpunten
  • goed zoeken wat er kan
  • instellingen allemaal goed nakijken
Wat een mooie kleuren en wat een scherp beeld. Het lijkt wel of je zelf over strand loopt. En met wat een gemak ga je naar je favoriete zenders.
Philips 55OLED804 Reviews
Philips 55OLED804 Reviews
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een geweldige tv
 | 22-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeldscherm
  • Ambilight
  • Scherpte
  • Vormgeving
  • Gemak
Dat het een schitterend beeld is mooie vorm kwaliteit. Gewoon in 1 woord geweldig
PHILIPS 55OLED804 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
TOPTV!
 | 06-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeld 4K /HDR10+/ Dolby vision
  • Kleuren / contrast / scherpte
  • Geluid
  • ambilight
  • design
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
Na jaren genoten te hebben van onze Samsung plasma tv, was het tijd voor een nieuw exemplaar. Na uitgebreid vergelijken kwam ik via PlatteTV bij deze Philips OLED tv uit. Mooi strak design met hele smalle metalen rand. Ik was al verwend met het mooie beeld van plasma, maar deze tv slaat alles. Wat een prachtig scherp en bijna 3D beeld geeft deze tv. Dolby Vision, HDR+, 4K noem maar op, alles zit erop. Mooi zwart, kleuren zijn heel natuurlijk, geweldig contrast. Het geluid is zo goed dat ik eigenlijk mijn Denon receiver niet vaak meer gebruik. Ook de ambilight is een pluspunt. Je kijkt veel rustiger met dit zachte licht aan de zij- en bovenkant. Bovendien kun je sterkte ook nog regelen. Werkt ook samen met hue lampen in huis, leuke ervaring bij oa muziek- en natuurfilms. Bovendien een concurrende prijs voor zo'n complete TV. Het énige nadeel wat ik kan noemen, is de "goedkope" afstandsbediening die wordt bijgeleverd. Ziet eruit (en werkt) als een ding wat je voor een paar euro kunt kopen in Azië. Begrijp niet dat Philips bij zo'n premium product een dergelijke afstandsbediening levert....maar dat is dan ook het enige nadeel dat ik kan noemen..daar kan ik wel mee leven.
Philips 55OLED804 Reviews