U bevindt zich in:
Philips 55OLED803 Reviews

PHILIPS 55OLED803 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 246 reviews
1799,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super mooie tv!
 | 20-05-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Heldere kleuren
Hele mooie tv met goed geluid en super beeld. Ook een hele fijne winkel met goeie service.
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer mooi beeld
 | 17-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld zeer goed
  • Minpunten
  • Geen
Adriod beter dan dat van de eerste serie .
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische TV
 | 17-05-2019
Helemaal super
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Goede tv, ambilight is heel fijn voor je ogen
 | 12-05-2019
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Geluid
  • Helderheid
Fijne tv
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooier beeld kan niet
 | 11-05-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Afmeting beeld
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
1 week in bezit en alleen maar lovende kwaliteit
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtig product, geweldig beeld en ambilight blijft een mooie toevoeging
 | 11-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Ambilight
  • Minpunten
  • toegankelijkheid voor stekkers
Zeer fijn product, elegant vorm gegeven en super functioneel. Geluid toch via de soundbar laten lopen , heeft gewoon meer vermogen. Maar het beeld is top en de ambilight krans versterkt de beleving! Super tv.! Natuurlijk zijn we ook super geholpen door de mensen van Platte T.V. ging razendsnel en plezierig.
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Voortreffelijk!
 | 10-05-2019
  • Pluspunten
  • Super beeld
  • Makkelijk te installeren
  • Ambilight
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geluid
Deze Philips tv nu een aantal weken in mijn bezit en ik geniet er echt elke dag van. Super scherp beeld met prachtige kleuren. Installatie ging heel gemakkelijk, maar als je tv kijkt via een ontvanger dan is de installatie ook niet moeilijk. Verder al veel instellingen bekeken en geprobeerd, software kunnen updaten en apps geïnstalleerd. Het geluid is niet top maar ik vind dat dit bij dit soort tv's niet te eisen is en met een goeie soundbar is dat ook opgelost. Na vele jaren Samsung nu toch weer terug op het oude nest: Philips. Geen moment spijt van gehad!
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
uitstekende kijkervaring
 | 07-05-2019
Mooie televisie met kristalhelder en scherp beeld.
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Kijken, kiezen, kopen en weer kijken
 | 07-05-2019
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Handleiding op www
  • Instellingen
Gaaf in ontwerp en werking
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
uitstekend
 | 06-05-2019
  • Minpunten
  • geen
mooie kleuren, scherp beeld. verlichting achter de tv was even wennen. maar is erg mooi
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Wat een top beeld
 | 03-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld (oled)
  • Ambilight
  • Strakke tv
Super mooie tv zelfs geen logo zichtbaar zeer strakke tv . En ambilight is erg mooi.
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top tv die ik ooit had
 | 02-05-2019
  • Pluspunten
  • Strakke design
  • Mooie kleren weergave, beeldbuis soepel om naar te kijken
  • Twee afstandbediening
  • Zeer gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Dat is de beste tv die ik ooit had, had twijfel tussen Sony of Philips uiteindelijk toch voor Philips gekozen. Zeer blij mee!
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige televisie
 | 29-04-2019
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Nog geen gevonden
Mooi beeld fantastische kleuren een goed geluid een aanwinst
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
fantastisch
 | 29-04-2019
  • Minpunten
  • geen
ik was geen fan van phillips maar dit product heeft het weg genomen en ben er heel erg blij mee ,wat een beeld en wat er allemaal aan functies op zit in een woord geweldig
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
goed product
 | 26-04-2019
Ik zou het iedereen aanraden
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een geweldige TV
 | 24-04-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • bediening
  • apps
  • Minpunten
  • geluid
Mooi disign
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Práchtige tv.
 | 17-04-2019
Geniet elke keer van het zuivere beeld
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Zeer mooie strakke tv , met een geweldig contrast en kleuren
 | 17-04-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Ambilight
  • Android besturing
  • Minpunten
  • Pen afstandsbediening
Een zeer mooi strak vorm gegeven tv met een dito beeldkwaliteit . Zelfs de geluidskwaliteit mag acceptabel worden genoemd ondanks de luidsprekers niet zichtbaar zijn. Handig is het toetsenbordje op de afstandsbediening, de losse penvormige afstandsbediening vindt ik persoonlijk weinig toevoegen en had dan liever een touchpad op de grote afstandsbediening gehad . Verder is Android bediening eenvoudig en werkt de tv lekker snel op het internet . Beeldkwaliteit van het OLED scherm is super .
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een fantastisch scherpe en kleurrijke beeldkwaliteit, met groot bedieningsgemak en vele opties.
 | 17-04-2019
  • Pluspunten
  • Fantastisch scherp beeld
  • Prachtig, rijke kleuren
  • Makkelijke bediening
  • Mooie ambiante verlichting
Wij hadden grote verwachtingen en zijn zeker niet teleurgesteld, in tegendeel! Een genot voor het oog.
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Wauw!
 | 17-04-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • platteTV
Wat een prachtige TV is dit zeg! beeld is fantastisch en vooral het geluid was ik helemaal flabbergasted! totaal niet verwacht uit een TV!