U bevindt zich in:
Philips 55OLED803 Reviews

PHILIPS 55OLED803 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 323 reviews
1494,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige Philips tv
 | 17-09-2019
  • Pluspunten
  • mooi uitziende tv
  • Kraakhelder beeld
  • Fantastisch ambilight
Heel mooi uiterlijk. Gemakkelijk in te stellen. Prachtig beeld, zeker met Ambilight. Kraakhelder. Het geluid gaat via een soundbar, Geweldig of je in een bioscoop zit. Echt een aanrader. Geen minpunten.
Philips 55OLED803 Reviews
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig beeld en ambilight
 | 09-09-2019
Mooi beeld goede kleuren en contrast. Fijn toestel we hadden eerst een 55 inch van Samsung. Dit geeft meer kijk plezier.
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig apparaat, geen spijt van
 | 09-09-2019
  • Pluspunten
  • Waanzinnig mooi beeld
  • Super strakke vormgeving, dunne rand
  • Android TV
  • Voldoende HDMI ingangen (4)
  • Prima geluid uit de speakers
Mijn vorige TV was een Samsung LE46nogwat. LCD, 1080p, niks smart. Ik wilde graag een 4K TV met een super dunne rand. Inmiddels ben ik nu 2 maanden in het bezit van de 65OLED803 en elke keer als ik er naar kijk krijg ik weer een super tevreden gevoel. Het design is super strak. De rand om het scherm heen is minimaal. Er zit een gewone afstandsbediening bij, met een toetsenbord aan de achterkant (handig voor Netflix en Youtube e.d.). De andere afstandsbediening gebruik ik zelf het meest. Die is erg mooi ontworpen, heeft een touch knop en kun je ook alles mee. DIt is mijn eerste Ambilight TV, en ook daar ben ik enorm tevreden over, het is echt een hele fijne toevoeging, er mist echt iets als je het uitzet. Ik had het idee om de TV eerst neer te zetten op de pootjes, en uiteindelijk op te hangen, maar hij staat zo mooi dat ik hem gewoon op de pootjes laat staan. Ik heb een soundbar, maar die gebruik ik eigenlijk alleen als ik muziek luister via de Spotify app op de TV, of wanneer ik muziek "cast" (de tv fungeert ook als Chromecast) naar de TV. Het geluid dat uit de speakers van de TV komt vind ik helemaal prima. Philips heeft een handige (Android) app om de TV te bedienen met een telefoon. Werkt ook prima. We gebruiken de TV eigenlijk alleen om Netflix te kijken en te gamen (PS4), ons televisie abonnement hebben we niet meer.
Philips 55OLED803 Reviews
Philips 55OLED803 Reviews
Philips 55OLED803 Reviews
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Heel blij met deze tv
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • ultra dun
  • scherp beeld
  • oled
  • ambilight
  • Minpunten
  • dunne pootjes. kan geen sound bar ervoor liggen.
prachtig beeld. geen spijt van.
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische televisie, erg te vreden
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Ambilight
  • Design
  • Geluid
  • Minpunten
  • 2 afstandsbedieningen
  • Installatie wat lastiger
Prachtig beeld en het geluid is goed. Ambilight is een hele mooie toevoeging. Het installeren kost wel wat inspanning. Erg tevreden!
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super TV
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • Response/bereik afstandbediening
Nooit spijt gehad van de investering, super mooie tv met haarscherp beeld. Geluidskwaliteit ook prima voor hetgeen wat je van een tv kan verwachten. Service bij platte TV ook uitstekend. Regelmatig via email contact gezocht en steeds binnen enkele minuten response, zowel voor- als na de koop!
Philips 55OLED803 Reviews
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Geweldige beeldkwaliteit
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit
  • Bereikbaarheid afstandbediening
Super TV, geen spijt van deze investering. Super service overigens bij Platte TV. Uiterst snelle response via mail, steeds binnen 2 minuten!!! Ook aftersales snelle response.
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer tevreden
 | 24-08-2019
Zeer tevreden over het product Ik moest in het begin even wennen aan het beeld omdat ik ban plasma naar OLED ben gegaan Maar nu ben ik er aan gewend
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige TV
 | 18-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Snelheid
  • Minpunten
  • Geluid is al beter maar kan nog beter!
Zeer grote verbetering t.o.v de 55POS9002 welke we hiervoor hadden. Weer mooier, sneller en scherper!
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
ABSOLUTE TOPTELEVISIE !
 | 17-08-2019
  • Pluspunten
  • Hele mooie kleuren
  • Snelle processor
  • AMBILIGHT
  • Zelfs SDR beelden zijn top
  • OLED
  • Minpunten
  • Ik zou het ECHT niet weten.
Voor iemand die nog twijfeld ( of het nog niet) weet. Dit is absoluut TV beleven. INKY zwart, en LAS helder.plus 3 zijdig ambilight, maken van deze tv een ongekende televisie kijkervaring!! PHILIPS IS BACK!!!!
Philips 55OLED803 Reviews
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top televisie
 | 15-08-2019
  • Pluspunten
  • Scherp OLED beeld
  • Goed geluid
  • Snelle smart tv
  • Extra afstandsbediening opent een nieuwe dimensie
  • Minpunten
  • Geen
Het beeld is haarscherp niet te vergelijken met Led televisies. De smart tv is veel sneller dan voorgaande generatie en de mooie ambilight maakt het helemaal compleet !
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Uitstekend product met paar kanttekeningen
 | 13-08-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig, helder beeld
  • Prettige UI/interface
  • Ambilight meer dan een gimmick
  • Minpunten
  • Spiegelend beeld (onder extreme omstandigheden)
  • Bas soms wat rauw
  • Afstandsbediening kon wat beter (feedback/reactietijd)
Prachtig beeld, goed en helder geluid, Ambilight is écht een leuke toevoeging. Afstandsbediening pakt niet zo snel/vlot als ik zou willen, geluid heeft soms wat rauwe bas (maar is gewoon prima voor ingebouwde speakers), en - inherent aan OLED - beeld spiegelt bij veel zonlicht en donkere beelden.
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
wereldtoestel
 | 13-08-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • ambilight
  • bedieningsgemak
  • vormgeving
  • Minpunten
  • 2 x AB
had ik eerder moeten kopen
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 12-08-2019
  • Pluspunten
  • Het makkelijk installeren
  • Het beeld
  • Het geluid
  • Zo mooie vormgeving
  • Google assistent
  • Minpunten
  • Weet ik niet
Ik wilde mijzelf eens verwennen dus ik koos voor dit toestel, af gegaan op de reviews die bij dit product staan. M'n LG 4k ingeruild en deze besteld. Ik heb hem geïnstalleerd ( kost totaal inspanning) en gaan proberen, schrok toen ik hem aanzetten dit is zo mooi zo scherp dat ik me moeite koste om met de camper weg te gaan. Elke keer als.ik hem aanzetten is het genieten .
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
een goede aankoop keuze
 | 11-08-2019
  • Pluspunten
  • mooie kleuren
  • rustig beeld
  • gemakkelijke bediening
  • icm ingebouwde Goolge chrome perfect
  • Minpunten
  • dat je het scherm niet op een draaivoet staat
  • nvt
  • nvt
  • nvt
  • nvt
een kwaliteit tv die ik zeker zal aanraden. Kwaliteit/prijs is zeker oke te noemen
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Perfecte beeld met intense kleurbeleving!
 | 09-08-2019
  • Pluspunten
  • OLED kleurbeleving
  • Enorm strak design, net een fotolijst
  • Verbeterd geluid
  • Minpunten
  • 2 afstandsbedieningen
Al meerdere tv’s aangeschaft bij PlatteTV, waaronder dit top model. Enorm scherp beeld, kleurbeleving is enorm intens en het geluid is een ware verbetering ten opzichte van de andere LED/OLED schermen.
Philips 55OLED803 Reviews
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Televisie met veel mogelijkheden en prachtig beeld.
 | 06-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Bedieningsgemak
  • Ambilight
  • Google assistent
De televisie heeft zoveel mooie dingen, maar voor mij schieten de volgende punten eruit; ambilight die een hele mooie sfeer in de woonkamer brengt, prachtig beeldkwaliteit dat levensecht oogt in 4K, Google assistent met spraakbesturing, fraai design en een makkelijk menu. Naar mijn mening een echte aanrader!
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top TV
 | 05-08-2019
Prachtig beeld, ambilight goed regelbaar naar eigen
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heldere, fantastusche beelden van programma's. Het ondersteunende geluid van B&W is mooi helder en natuurgetrouw.
 | 05-08-2019
Mooi vormgegeven toestel met sfeervol Ambilight dat ook nog eens apart is in te stellen.
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prijs kwaliteit is het een perfecte tv
 | 28-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld Kwaliteit
  • Geluid met lage bassen
  • Amblilight
  • Processor is snel
  • Installeren gaat eenvoudig en vlug
  • Minpunten
  • Wennen aan 2 afstandsbedieningen
voor heen ook een Philips led 55 inch tv gehad. Nu een oled 55 inch. Het verschil is gigantisch qua beeld en geluid. Ook is deze tv voorzien van een zeer snelle processor waardoor deze makkelijk door het Android menu heen gaat. Het daarom een echte aanrader.