U bevindt zich in:
Philips 55OLED803 Reviews

PHILIPS 55OLED803 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 330 reviews
1799,-
1297,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi beeld en goed geluid
 | 04-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Handige bediening
  • Handige apps
  • Minpunten
  • Nog niet gezien
Deze tv aangeschaft ivm super mooi beeld en mooie vormgeving.
Philips 55OLED803 Reviews
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
tevreden maar voor mij als oudere nog veel te leren
 | 19-10-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • Minpunten
  • voor mij als oudere nog veel leren
Scherp beeld verder geen negatieve dingen
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Eengeweldig product waar we dagelijks veel plezier aan beleven
 | 19-10-2019
Een geweldig product waar we dagelijks veel plezier aan beleven. de ambient verlichting maakt de televisie tot een kijk venster. omdat de tv iets van de muur af staat klinkt het geluid perfect en vol
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top product
 | 03-10-2019
  • Pluspunten
  • Superscherp
  • Ambilight top
  • Vet design
  • Kindvriendelijk
  • Minpunten
  • Ik kan ze niet vinden
Wat een top tv. Super scherp, bijna 3D. En kind vriendelijk want dichtbij ook scherp ;-) Spuitbus voor cleaning en bescherming dikke prima.
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Gewoon top
 | 01-10-2019
Voor dat geld heb je een ultieme tv Gamen gaat nergens meer over zo mooi ongekend kortom top tv
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Mooie strakke tv
 | 29-09-2019
  • Pluspunten
  • Waanzinnig mooi beeld
  • Strakke vormgeving
  • Ambilight is mooie toevoeging
  • Bedienings gemak
  • Makkelijk installeren
  • Minpunten
  • 2e kleine afstandsbediening
Super TV, zeker geen spijt van. Super service bij Platte TV. Mooi en strak beeld en het geluid is goed. Ambilight is een hele mooie toevoeging. Het installeren gaat heel gemakkelijk.Erg tevreden! Enig min puntje is de “kleine” 2e afstandsbediening, die ligt al in de kast.
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Lijkt wel een bioscoop
 | 29-09-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Met sonos one en soundbar geweldig geluid
  • Goede communicatie
  • Minpunten
  • Duurde 4 dagen voor de levering
We hebben hem ingebouwd, dat geeft nog mooier beeld door de ambi light. Met het cinema sonos geluid, waan je jezelf in een bioscoop. De levertijd viel tegen, maar was bij de bestelling wel bekend. Elke dag kreeg ik een update of mijn bestelling compleet was, en verstuurd werd
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige Philips tv
 | 17-09-2019
  • Pluspunten
  • mooi uitziende tv
  • Kraakhelder beeld
  • Fantastisch ambilight
Heel mooi uiterlijk. Gemakkelijk in te stellen. Prachtig beeld, zeker met Ambilight. Kraakhelder. Het geluid gaat via een soundbar, Geweldig of je in een bioscoop zit. Echt een aanrader. Geen minpunten.
Philips 55OLED803 Reviews
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig beeld en ambilight
 | 09-09-2019
Mooi beeld goede kleuren en contrast. Fijn toestel we hadden eerst een 55 inch van Samsung. Dit geeft meer kijk plezier.
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig apparaat, geen spijt van
 | 09-09-2019
  • Pluspunten
  • Waanzinnig mooi beeld
  • Super strakke vormgeving, dunne rand
  • Android TV
  • Voldoende HDMI ingangen (4)
  • Prima geluid uit de speakers
Mijn vorige TV was een Samsung LE46nogwat. LCD, 1080p, niks smart. Ik wilde graag een 4K TV met een super dunne rand. Inmiddels ben ik nu 2 maanden in het bezit van de 65OLED803 en elke keer als ik er naar kijk krijg ik weer een super tevreden gevoel. Het design is super strak. De rand om het scherm heen is minimaal. Er zit een gewone afstandsbediening bij, met een toetsenbord aan de achterkant (handig voor Netflix en Youtube e.d.). De andere afstandsbediening gebruik ik zelf het meest. Die is erg mooi ontworpen, heeft een touch knop en kun je ook alles mee. DIt is mijn eerste Ambilight TV, en ook daar ben ik enorm tevreden over, het is echt een hele fijne toevoeging, er mist echt iets als je het uitzet. Ik had het idee om de TV eerst neer te zetten op de pootjes, en uiteindelijk op te hangen, maar hij staat zo mooi dat ik hem gewoon op de pootjes laat staan. Ik heb een soundbar, maar die gebruik ik eigenlijk alleen als ik muziek luister via de Spotify app op de TV, of wanneer ik muziek "cast" (de tv fungeert ook als Chromecast) naar de TV. Het geluid dat uit de speakers van de TV komt vind ik helemaal prima. Philips heeft een handige (Android) app om de TV te bedienen met een telefoon. Werkt ook prima. We gebruiken de TV eigenlijk alleen om Netflix te kijken en te gamen (PS4), ons televisie abonnement hebben we niet meer.
Philips 55OLED803 Reviews
Philips 55OLED803 Reviews
Philips 55OLED803 Reviews
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Heel blij met deze tv
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • ultra dun
  • scherp beeld
  • oled
  • ambilight
  • Minpunten
  • dunne pootjes. kan geen sound bar ervoor liggen.
prachtig beeld. geen spijt van.
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische televisie, erg te vreden
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Ambilight
  • Design
  • Geluid
  • Minpunten
  • 2 afstandsbedieningen
  • Installatie wat lastiger
Prachtig beeld en het geluid is goed. Ambilight is een hele mooie toevoeging. Het installeren kost wel wat inspanning. Erg tevreden!
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super TV
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • Response/bereik afstandbediening
Nooit spijt gehad van de investering, super mooie tv met haarscherp beeld. Geluidskwaliteit ook prima voor hetgeen wat je van een tv kan verwachten. Service bij platte TV ook uitstekend. Regelmatig via email contact gezocht en steeds binnen enkele minuten response, zowel voor- als na de koop!
Philips 55OLED803 Reviews
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Geweldige beeldkwaliteit
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit
  • Bereikbaarheid afstandbediening
Super TV, geen spijt van deze investering. Super service overigens bij Platte TV. Uiterst snelle response via mail, steeds binnen 2 minuten!!! Ook aftersales snelle response.
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer tevreden
 | 24-08-2019
Zeer tevreden over het product Ik moest in het begin even wennen aan het beeld omdat ik ban plasma naar OLED ben gegaan Maar nu ben ik er aan gewend
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige TV
 | 18-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Snelheid
  • Minpunten
  • Geluid is al beter maar kan nog beter!
Zeer grote verbetering t.o.v de 55POS9002 welke we hiervoor hadden. Weer mooier, sneller en scherper!
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
ABSOLUTE TOPTELEVISIE !
 | 17-08-2019
  • Pluspunten
  • Hele mooie kleuren
  • Snelle processor
  • AMBILIGHT
  • Zelfs SDR beelden zijn top
  • OLED
  • Minpunten
  • Ik zou het ECHT niet weten.
Voor iemand die nog twijfeld ( of het nog niet) weet. Dit is absoluut TV beleven. INKY zwart, en LAS helder.plus 3 zijdig ambilight, maken van deze tv een ongekende televisie kijkervaring!! PHILIPS IS BACK!!!!
Philips 55OLED803 Reviews
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top televisie
 | 15-08-2019
  • Pluspunten
  • Scherp OLED beeld
  • Goed geluid
  • Snelle smart tv
  • Extra afstandsbediening opent een nieuwe dimensie
  • Minpunten
  • Geen
Het beeld is haarscherp niet te vergelijken met Led televisies. De smart tv is veel sneller dan voorgaande generatie en de mooie ambilight maakt het helemaal compleet !
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Uitstekend product met paar kanttekeningen
 | 13-08-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig, helder beeld
  • Prettige UI/interface
  • Ambilight meer dan een gimmick
  • Minpunten
  • Spiegelend beeld (onder extreme omstandigheden)
  • Bas soms wat rauw
  • Afstandsbediening kon wat beter (feedback/reactietijd)
Prachtig beeld, goed en helder geluid, Ambilight is écht een leuke toevoeging. Afstandsbediening pakt niet zo snel/vlot als ik zou willen, geluid heeft soms wat rauwe bas (maar is gewoon prima voor ingebouwde speakers), en - inherent aan OLED - beeld spiegelt bij veel zonlicht en donkere beelden.
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
wereldtoestel
 | 13-08-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • ambilight
  • bedieningsgemak
  • vormgeving
  • Minpunten
  • 2 x AB
had ik eerder moeten kopen