U bevindt zich in:
Philips 55OLED803 Reviews

PHILIPS 55OLED803 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 202 reviews
1799,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
prijs kwaliteit akkoord
 | 11-03-2019
Gekozen voor Philips vanwege ambilight
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige tv
 | 07-03-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooie kleuren
  • Prachtig geluid
  • Stijlvol afgewerkt
Wij zijn heel tevreden over deze tv. Een fantastisch beeld en prachtig geluid. We waren niet bekend met ambilight, maar dat bevalt goed. We hebben hem nu drie weken maar hebben nog geen minpunten kunnen ontdekken.
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
een geweldig produkt ,geen spijt van mijn aankoop
 | 07-03-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • vormgeving
  • ambilight
  • gebruikers gemak
  • geliudskwaliteit geen mening
  • Minpunten
  • de extra afstands bediening wijgerd nogal eens
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Oled, the best a man can get!
 | 03-03-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • vormgeving
  • bedieningsgemak
Fantastisch beeld, mooie vormgeving en de ambilight maakt het allemaal compleet; super.
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super
 | 03-03-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design
  • Gebruiksgemak
  • Minpunten
  • toetsenbord op A.B.
Super TV, ging eigenlijk voor een andere OLED maar de verkoper adviseerde deze en ik heb de verschillen gezien, ook het design van dit apparaat gaf uiteindelijk de doorslag. Super tevreden.
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top tv
 | 03-03-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Afstandsbediening.
  • Kwaliteit
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Prijs
  • Geluid
Het beeld is geweldig mooi. Wel een beetje duur maat dat is het wel waard. En als je een beetje van YouTube houd is het hetelmaal leuk. Je kan gewoon tekst inspreken
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtig simpel design, geweldig mooie scherpe kleuren.
 | 27-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Makkelijke bediening
  • Minpunten
  • Geluid
Een TV met een prima prijs kwaliteit verhouding
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige Oled TV
 | 26-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Eenvoudig ophangen
  • Vormgeving (strak)
  • AndroidTV
  • Minpunten
  • Geen
Gekozen voor de OLED803 omdat wij geen soundbar nodig hebben (OLED903). Prachtige TV met schitterend beeld. Erg tevreden over de adviezen en hulp van PlatteTV.nl. Aanrader.
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
prachtige tv
 | 25-02-2019
  • Pluspunten
  • bedieningsgemak
  • ambilight
  • functies die erop zitten
  • haarscherp in te stellen
  • prachtige kleuren
  • Minpunten
  • geluid
  • cht wennen aan de afstandsbediening
mooi scherm en voet, ambilight geeft rust aan je ogen, geluid zijn we nog mee aan het experimenteren evenals met ambilight en beeldinstellingen (super fijn dat je dat heel makkelijk aan kan passen!), afstandsbedienig is wennen (te hard op de tafel leggen en hij springt ineens op een andere zender doordat er ook functies op de achterkant v d afstandsbediening zit, kortom prachtige tv
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tv!! Mooi beeld en makkelijk te bedienen
 | 24-02-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Echte kleren
  • Makkelijke instalatie
  • Makkelijke bediening
  • Ambilight
Wij hebben na veel vergelijk voor deze TV gekozen, zijn er heel blij mee. Superscherp beeld met mooie echte kleuren, de installatie wijst zichzelf, als je de stekker in het stopcontact duwt en je hebt de aanknop gevonden dan is de rest een eitje. Je wordt overal makkelijk doorheen geloosd. Ook het ambilight is stukken verbeterd ten opzichten van oudere modellen, vooral dat het meekleurt met het beeld geeft een extra beleving aan het TV kijken, vooral bij films. Kortom een hele tevreden klant en TV kijker!!!
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie tv, ambilight geweldig
 | 22-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Menu structuur van de tv zelf is niet echt gemakkelijk.
Erg mooie tv, ik ging voor een LG, koos deze uiteindelijk. Ambilight: ik had mijn bedenkingen, maar is geweldig.
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
super tv
 | 22-02-2019
  • Pluspunten
  • zwart is echt zwart
  • mooi beeld
  • in en uit gangen op de juiste plek
Ben zeer tevrede over deze tv. mooi beeld. heldere kleuren
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtig kleurecht beeld en ook geschikt voor zwartkijkers.
 | 20-02-2019
  • Pluspunten
  • zwart is zwart
  • wit is wit
  • mooi strakke vormgeving
  • Minpunten
  • afstandbediening heeft geen functie voor HD TV ontvanger KPN
Zwart is echt zwart en wit is echt wit. Daarmee is de Philips 55OLED803 ook geschikt voor "zwartkijkers". Daarnaast geeft het beeldscherm sprankelende kleuren weer welke wegvloeien in de aanwezige ambilight. Kortom: een prachtig geheel. De Philips 55OLED803 heb ik niet gekocht voor de geluidskwaliteit. Bij mij maakt een aangesloten Bose systeem het totaal plaatje af. Wanneer geluid een belangrijke factor in de TV is dan kies je voor de Philips 55OLED903
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geen seconde spijt van deze aankoop
 | 17-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Ambilight
  • Geluid icm soundbar
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
De tv aangeschaft in combinatie met een soundbar. De beeldkwaliteit en het geluid bij het afspelen van Netflix is een prachtige ervaring. Tv makkelijk te bedienen en ben er zeer tevreden over!!
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goede tv voor de prijs.
 | 15-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geluid
Mooie tv, mooi beeld. Alleen het installeren met de Bose soundbar 700 en Ziggo horizon is niet in twee tellen gedaan! Heb nu dus 3, jawel 3, afstandsbediening. Heb een logitLog Harmony besteld en hopende dat het dan met een afstandsbediening lukt. Overigens het geluid van de tv zelf is niet van goede kwaliteit. Je diend echt een aparte soundbar aan te schaffen!
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top kwaliteit
 | 13-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Lage voetjes
Top product met heel mooi en helder beeld, maar dat mag ook wel voor het geld. Ik heb lang getwijfeld maar er geen spijt van! Wat jammer is, dat is de hoogte van de tv op de vloetjes. Ik gebruik een soundbar in plaats van de interne speakers, deze komt over de onderste paar cm van het beeld. niet heel storend, want het beeld is groot genoeg, maar toch jammer.
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Echt een schitterende televisie
 | 13-02-2019
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Super beeld
  • Veel instellings mogelijkheden
  • Superdun
  • Heel mooie design voetjes
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
Schitterende tv fantastische beeldkwaliteit en een heel mooie vormgeving
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Fijne televisie met prima prijs-/kwaliteitverhouding
 | 13-02-2019
  • Pluspunten
  • helder beeld
  • bedieningsgemak
  • vormgeving
  • prijs
  • Minpunten
  • geluidskwaliteit
Fijne televisie. Eenvoudig te bedienen. Strak vorm gegeven. Voor een goede prijs. Zeer helder beeld.
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Waanzinnige beeldkwaliteit
 | 11-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Aansluitingen
  • Geluidskwaliteit
  • Ingebouwde Chromecast
  • Ambilight
  • Minpunten
  • bluetooth werkt niet met hoofdtelefoon
  • Bediening niet altijd logisch
Goed en deskundig advies, goede keuze!! Ging eigenlijk voor een LG maar deze philips heeft voor mij toch wel de juiste meerwaarde, Waanzinnig mooie beeldkwaliteit, gemakkelijke installatie en voor een tv goede geluidskwaliteit. Top product!!
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top televisie
 | 11-02-2019
Schitterend beeld en ambilight maakt het geheel helemaal af.