U bevindt zich in:
Philips 55OLED803 Reviews

PHILIPS 55OLED803 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 301 reviews
1499,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een geweldig product
 | 21-07-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Kleur
  • Bediening
  • Ambilight
  • Design
  • Minpunten
  • Nvt
Fantastisch beeld en kleur Geweldig geluid Heel blij met onze aankoop, na een overstap te hebben gemaakt naar Samsung weer terug naar een Philips met ambi light.
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een uitstekende TV met haarscherp beeld.
 | 17-07-2019
  • Pluspunten
  • prachtig beeld
  • redelijk geuid
  • goede kleuren
  • vele (media)mogelijkheden
  • Minpunten
  • energieklasse B
  • geen handleiding
Een uitstekende TV met haarscherp beeld. wij zijn als oudere enorm blij met deze keuze. maar voor ouderen zou de bediening wel simpeler moeten. jammer dat een uitgebreide handleiding ontbreekt en dat dit boekwerk via internet te downloaden is.
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige TV, heel mooie kleuren
 | 17-07-2019
  • Pluspunten
  • Tv kast
  • Beeld
  • Geluid
  • Minpunten
  • Geen idee
Mooie tv, zeker geen spijt van
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
het ultieme kijkgenot!
 | 16-07-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit en contrast
  • strakke vormgeving
  • Minpunten
  • geen!
Je kunt je eigenlijk niet voorstellen dat deze tv nog kan worden overtroffen! Wat een prachtige contrasten! Kopers moeten wel even onderzoeken of hun kabelabonnement niet ook een update behoeft, om zo het onderste uit de kan te halen. Zo moest ik zelf naar een moderner kabel-abonnement overstappen met nieuwe mediabox, om de 4K-input optimaal te kunnen benutten. Maar uiteindelijk, met een uitgebreider pakket aan films en series, ben ik nu zelfs per maand een fractie goedkoper uit! Kijk ook naar je Netflix-abonnement: met "Premium" ben je een paar euro per maand meer kwijt, maar kan je diverse films met een aanzienlijk betere beeldkwaliteit binnenhalen. Het geluid van de tv vond ik verrassend goed, maar door de combi met een Sonos Cinemaset is de beleving helemaal grandioos!
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch OLED beeld zwart=zwart! Philips 55OLED803
 | 15-07-2019
  • Pluspunten
  • Levensechte kleuren (zwart=zwart)
  • Ambilight functie
  • Erg plat beeldscherm
  • Mooi vormgegeven
  • Vele persoonlijke instellingen mogelijk voor beeldkleur etc.
  • Minpunten
  • TV moet stand-by aanblijven
  • die smalle extra AB
  • Streaming functie
  • Geluid (persoonlijk)
Eind april 2019 deze 55" TV in gebruik genomen. Installatie ging zeer vlot. Daarna nog de software update doorgevoerd, ook weer prima gegaan. Wat een fantastisch beeld! Het geluid komt wat tekort, maar dat wist ik op voorhand. Dat is met een Sonos Playbase opgelost. Ik heb gewacht met mijn review totdat er eventueel wat meer te melden zou kunnen zijn. De ongemakken die ik helaas heb ondervonden zijn: 1. een spontane geluid uitval, herstarten zonder Sonos gaf geen resultaat. Kennelijk een bekender Philips probleem. Gezocht naar updates en die gedraaid. Duurde wel vrij lang, maar geluid weer terug. 2. streamen van tablet of mobiel wil nog wel eens niet opstarten/haperen (Ziggo/YouTube) Als ik de TV van de 220volt afhaal als herstart, is dat streamen ook weer werkend. Van streamen haperingen kon ik op internet diverse meldingen vinden, kennelijk is bij Philips de ingebakken Google Chrome cast niet helemaal goed door ontwikkeld? Eindelijk voetbal kijken waarbij de gespeelde bal te volgen is ipv als een soort van streep. Wij hebben de TV, mede door de Sonos Playbase onder de TV, wat verder +- 30 cm van de muur afstaan, de TV in het midden bovenop de Sonos. Hierdoor is de Ambilight prettig werkend op de muur erachter en vind ik de straling naar het plafond niet storend. (In andere reviews kwam dat plafond licht als storend naar voren). Verder ben ik niet blij met die extra smalle afstandsbediening. Ik vind het weinig toevoegend. Enkel voor spraak zoeken gebruik ik deze heeeeel af en toe. (Philips: combineer svp die spraakfunctie in de grote afstandsbediening en dan met bluetooth ipv IR variant). Wij hopen nog lang van deze TV te kunnen genieten, zo een mooi beeld!
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Prachtige tv, met kleine aandachtspunten
 | 14-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Geluid is redelijk
  • Afstandbedieningen werken niet op KPN decoder
  • Helaas snel is hot pixel
Na een eerder gekocht samsung led toestel retour te hebben gestuurd ivm verschrikkelijke beeldkwaliteit, nu toch maar een oled scherm gekocht. De exacte beeldkwaliteit blijft gissen in de winkel. Elke tv ziet er wel goed uit op de ingebouwde demostand. Uiteindelijk voor een Philips oled gekozen. Mooie tv met redelijk geluid. Helaas na 2 weken 1 hot pixel die blijft branden. Nu in afwachting van de oplossing door plattetv.nl. Ik heb gelukkig de extra garantie bijgekocht en verwacht dat alles naar wens wordt opgelost. Tot dusverre is de communicatie in elk geval uitstekend.
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Perfect beeld en makkelijke instalatie
 | 11-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Installatie
  • Vormgeving
Het beeld is ongeëvenaard mooi zwart is echt zwart de kleuren super helder de instalatie was super makkelijk echt een fluitje van een cent
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Supermooie grote 55inch OLED TV
 | 08-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vorm
  • OLED verlichting
  • Veel aansluitingen
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
Mooi helder beeld makkelijk te installeren en aan de muur te hangen met d bij gekochte muurbeugel allen de afsandbediening is vrij moeilijk in gebruik voor de rest een top TV
Philips 55OLED803 Reviews
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Blij dat wij hem gekocht hebben
 | 08-07-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Makkelijke bediening
  • Mooi ambilight
  • Minpunten
  • Geen
Geweldig tv met een prachtig beeld
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige Oled tv en helemaal top
 | 06-07-2019
  • Pluspunten
  • Supermooi beeld
  • Veel opties
  • Vormgeving prima
  • Ambilight ook top
  • Ook de spraakopdrachten goed
  • Minpunten
  • nvt
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Een geweldige TV met veel mogelijkheden
 | 06-07-2019
  • Pluspunten
  • kleur (Zwarttinten)
  • bedieningsgemak
  • vormgeving
  • Ambilight
  • geluid
Prachtige kleuren die met name weergeven dat zwart echt zwart is. Ook is het bedieningsgemak geweldig en het ambilight is een belevenis apart
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Perfect toestel voor ons
 | 06-07-2019
  • Pluspunten
  • AndroidTV
  • Speakers
  • Ambilight
  • Oled
  • Gebruikers gemak
  • Minpunten
  • Ir afstandsbediening
Nu 2 weken in bezit van deze Philips oled tv en het WOW gevoel overheerst nog steeds. Installatie zeer simpel dat komt vooral door de AndroidTV waar deze tv op draaid. Beeldkwaliteit is fenomenaal dat met dank aan het super OLED scherm. En met klap op de vuurpijl het geluid door zijn 3 rings technologie is het geluid van deze platte tv echt prima. Zelfs voor ons zo goed om onze surround set weg te doen. En wat Philips onderscheid is de ambilight en dat icm met onze Philips hue lampen is dat een bioscoop ervaring ten top. Enigste minpuntje is de afstand bediening die nog op infrarood werkt dus goed richten. Maar is ook makkelijk op te lossen door de 2e afstandsbediening die je er bij krijgt want die werkt met bleutooth. Of via de telefoon app
Philips 55OLED803 Reviews
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top tv
 | 04-07-2019
  • Pluspunten
  • OLED
  • Helderheid
  • Design
  • Gebruiksvriendelijk
  • Ambilights
Prachtig scherp beeld, in het begin getwijfeld voor aanschaf over de ambilight maar zijn nu zeer blij dat we voor deze hebben gekozen. Mooi en strak design tv,makkelijk bedienbaar. Geweldige montage door installateur A., goede en vriendelijk services. Goed advies over de hoogte.
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Grandioos apparaat
 | 03-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Vormgeving
  • Afwerking
Een genot om naar te kijken/luisteren
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Kwaliteit!
 | 02-07-2019
Prima!
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Tot nu toe erg tevreden mooi beeld en geluid strakke vormgeving
 | 30-06-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Goed strak beeld
  • Mooie vormgeving
  • Makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Tot nu toe nog niet gevonden
Erg mooi scherm staat netjes goed geluid en beeld
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Leuk tv'tje
 | 29-06-2019
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Super dunne tv
  • Koppelen met phillips Hue lampen
  • Minpunten
  • Matige bedieningsgemak.
  • Afstandbediening super lelijk.
Leuke tv en Ambilight is super tof. Koppelen met mij phillips hue lampen is ook een leuke gadget. Het bedieningsgemak is wel een veel minder fijn dan ik van mij LG tv gewend was. De afstandbediening is ook super lelijk .
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Precies waar ik zocht
 | 27-06-2019
Nu ruim 3 weken in bezit en totaal geen spijt van deze aankoop! Bijna perfect beeld en fantastisch goed geluid (voor een platte tv) Voor deze had ik een Philips 4k uhd, maar die kan echt niet tippen aan een Oled. De minpunten ben ik nog niet tegen gekomen
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige televisie met uitstekend beeld
 | 23-06-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeldkwaliteit
  • Android TV
  • Ambilight
  • Geluid
Dit toestel ziet er niet alleen erg mooi uit, het doet ook alles wat het beloofd. De beeldkwaliteit is fantastisch, de ambilight doet je helemaal opgaan in de film, en het geluid is zeer degelijk. Daarbovenop is Android TV een platform met zeer veel mogelijkheden.
PHILIPS 55OLED803 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig mooie TV
 | 20-06-2019
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Beeld scherpte
  • Geluid
  • Mooie kleuren
  • Minpunten
  • Bediening had iets makkelijker gemogen
Hele mooie tv, goede kwaliteit, goed geluid, mooie kleuren ambilight, scherp beeld en mooie kleuren.