KORTINGSDAGEN - Tot 21% korting
U bevindt zich in:
Philips 50PUS8535 Reviews

PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 329 reviews
779,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Perfect beeld voor redelijke prijs
 | 06-04-2021
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geluid
  • gebruikgemak
  • Ambilight
  • instelmogelijkheden
  • Minpunten
  • Korte voedingskabel
TV voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Installatie is makkelijk, Ook de automatische software update. Beeld is scherp, en geluid is goed. TV wordt gebruikt met digitale ontvanger en streaming tv. TV is hier goed op voorbereid. Ambilight is voor mij een pluspunt.
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
mooie en fijne tv
 | 06-04-2021
  • Pluspunten
  • Android TV
  • Apps overzichtelijk en makkelijk aan te passen
  • veel mogelijkheden
  • Minpunten
  • uitschakelen met google assistent werkt (nog) niet
Ik ben zeer tevreden over dit produkt. goede prijs kwaliteit verhouding.
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie TV met geweldig bedieningsgemak
 | 06-04-2021
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Ziggo Go app
  • Bedieningsgemak
  • Slanke rand
  • Minpunten
  • Het geluid is iets minder
De reden waarvoor ik deze TV heb gekocht was vooral wegens de Ziggo Go app functie. Ik hoef geen coax kabel te trekken om Ziggo te kunnen kijken op mijn slaapkamer. De Ambilight geeft ook nog een heerlijke sfeer en rust tijdens het kijken
Philips 50PUS8535 Reviews
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
mooie TV
 | 06-04-2021
  • Pluspunten
  • ambilight
  • andriod/apps
  • fijne vormgeving
  • verbindingsmogelijkheden
  • Minpunten
  • donkere kleuren, minder kwaliteit. niet vervelend
fijne en vele mogelijkheden met de apps. ambilight aanwezig, waardoor erg prettig kijken. blij met aankoop
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top
 | 04-04-2021
Nice
Philips 50PUS8535 Reviews
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Hele mooie tv voor zijn prijs.
 | 30-03-2021
  • Pluspunten
  • Smart tv
  • Beeld kwaliteit
  • Ambilight
  • Grootte
  • Minpunten
  • Geen
Erg goede tv. Mooi beeld en de ambilight is ook een leuke extra. Smart tv is goed te bedienen en alles werkt perfect.
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Ben er blij mee.
 | 30-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid.
  • Instellen
  • Uiterlijk
Voldoet volledig aan de verwachting. Goed beeld, goed geluid, gemakkelijk in de omgang. Installatie en instellen ging ook gemakkelijk. Moet nog even uitvinden of toevoegen geluidsinstallatie toegevoegde waarde heeft./
Philips 50PUS8535 Reviews
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prima Televisie voor op de slaapkamer
 | 30-03-2021
  • Pluspunten
  • Ambilight is prachtig en heeft veel instellingen
  • Zeer prettig geluid, het lijkt wel dolby surround
  • Mooie vormgeving
  • Gemakkelijk in te stellen
  • Veel voor ingestelde apps
  • Minpunten
  • Afstandsbediening is soms traag
  • De kijkhoek had wat beter mogen zijn
Dit is een prima televisie voor op onze slaapkamer. De tv heeft een mooi design en is gemakkelijk te bedienen. Het geluid en Ambilight zijn een zeer prettige toevoeging. De afstandsbediening is soms traag, waardoor er soms te snel gedrukt wordt en je in een menu komt waar je niet wilt zijn.
Philips 50PUS8535 Reviews
Philips 50PUS8535 Reviews
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
GeweldigFantastischSuperAmazing
 | 29-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Kleuren
  • Vormgeving
  • Makkelijk in te stellen
  • Minpunten
  • Geen
Geweldige tv de kleuren van ambulight gaan mee met de Philips Hue spotjes zo Vet!!!
Philips 50PUS8535 Reviews
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch
 | 28-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
Geweldige beeldkwaliteit, makkelijk te bedienen en in te stellen. Geluid is ook prima
Philips 50PUS8535 Reviews
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Mooie TV
 | 27-03-2021
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Ambilight
  • Afstandsbediening
  • Standaard
  • Minpunten
  • Reflecties
Ambilight is de bom! Geen minpunten, op de prijs na.
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
super product
 | 27-03-2021
Echt prima TV, goede WIFI signaal, mooi beeld, en mooie manieren om met beeld en muziek gewekt te worden. Top
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima aankoop, prima verkoper
 | 26-03-2021
Super blij met deze , onze eerste smart tv. Ambilight mooi
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top televisie!
 | 26-03-2021
  • Pluspunten
  • AndriodTV
  • Ambilight
  • Prijs/Kwaliteit verhouding
  • Makkelijk te bedienen
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • De TV staat niet heel stabiel, dus makkelijk om te stoten (alleen een nadeel als hij niet tegen de muur zit of tegen een blinde wand staat)
De televisie is het tweede in de The One serie die ik bezit, ik ben erg tevreden over de prijs kwaliteit verhouding!
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Fijne TV voor een scherpe prijs.
 | 25-03-2021
  • Pluspunten
  • prijs
  • toetsenbord op afstandbediening
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • "donkere" hoeken
Het installeren en het bedienen van de tv is makkelijk. 43 inch is voor ons huis de perfecte afmeting. De beeldkwaliteit is goed behalve dat er in de hoeken een kleine schaduw te zien is. Daar lijkt de backlightverlichting niet sterk genoeg. Dat valt vooral op in lichte scene\'s.
Philips 50PUS8535 Reviews
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
TV met high end specificaties tegen een acceptabele prijs.
 | 23-03-2021
  • Pluspunten
  • Ondersteunt vrijwel alle beeld en geluidformaten
  • Zeer goed 4K beeld met HDR10 en Dolby Vision
  • Android 9 TV en daardoor toekomstvast
  • Zware, metalen voet (draaibaar)
  • Ambilight aan 3 kanten
  • Minpunten
  • Geen HDMI 2.1 (en geen eARC)
  • Voor echt goed (surround) geluid, nog wel extern audio systeem nodig
TV met zeer goede specificaties die voor "normale" mensen belangrijk zijn. Zoals 4K, HDR10, Dolby Vision, etc, en daardoor zeer goede beeldkwaliteit. Audio format ondersteuning is ook zeer goed (DD-HD, DTS-HD, Atmos, etc, voor een echt goed surround geluid is een extern audio systeem echter wel nodig, zoals een soundbar oid, dus kom maar op met die Sonos! ;-)). Ook de bediening is prima, en mede door Android TV 9 kun je ook vrijwel alle gewenste apps hierop gebruiken. Door de ingebouwde Chromecast zijn ook eventuele nieuwere apps goed te gebruiken. Bonus is dan nog de remote met QWERTY keyboard achterop. Alleen high-end gamers zullen HDMI 2.1 (en eARC) missen, verder mis je eigenlijk niets aan deze TV. Verder oogt en voelt de TV zeer goed (met name de metalen, zware voet, die ook nog eens draaibaar blijkt te zijn!). Het koopproces bij Platte TV was ook weer een prima ervaring, je krijgt toch altijd weer een goed gevoeld dat de deal die je kunt maken speciaal voor jou is! :)
Philips 50PUS8535 Reviews
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig beeld en geluid
 | 23-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Kleur
  • Bediening
  • Vormgeving
De TV is eenvoudig te installeren, het beeld en de kleuren zijn prachtig. We zijn er erg tevreden over.
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Prima Tv voor wat je er voor betaald.
 | 22-03-2021
Mooie tv we zijn er erg blij mee. Prima prijs kwaliteit verhouding.
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
uitstekende tv voor nette prijs
 | 20-03-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • achtergrond verlichting 3 kanten
  • links /recht/boven
  • App's
  • Minpunten
  • nog geen
echt een geweldige tv
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig Tv!!!
 | 19-03-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Goed geluid
  • Ambilight
  • Toetsenbord achter de afstandbediening
We zijn super tevreden over onze nieuwe aankoop. Daarvoor hadden we ook een Philips met ambilight en met de upgrade mocht het niet ontbreken. De beeld is heel scherp en er komt een goed geluid uit. Aan de achterkant van de afstandbediening bevindt zich een toetsenbord, ideaal!!!.