KORTINGSDAGEN - Tot 21% korting
U bevindt zich in:
Philips 50PUS8535 Reviews

PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 329 reviews
779,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super mooi tv zeer tevreden ermee
 | 24-04-2021
Zeer mooi tv en prachtige kleuren en makkelijk te bedienen met de afstand bediening
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Indrukwekkende 4K Ultra-HD TV met Ambilight
 | 23-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambilight
  • Makkelijk in te stellen
  • Bluetooth
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Ik ben blij dat het uiteindelijk deze Philips TV is geworden. Kleuren, scherpte, diepte zijn voor mij top. Kleurbeleving is individueel, maar voor mij voelen de kleuren erg natuurlijk. Het apparaat is in een mum van tijd geïnstalleerd. De instellingen zijn makkelijk en snel aan te passen. Bluetooth werkt perfect. Ambilight is een echte meerwaarde. De prijs is meer dan ok, zeker na de klantvriendelijke opstelling van Plattetv.nl. Voor de komende jaren zit ik goed !
Philips 50PUS8535 Reviews
Philips 50PUS8535 Reviews
Philips 50PUS8535 Reviews
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heel tevreden met deze mooie televisie, goede aankoop voor een strakke prijs!!
 | 22-04-2021
  • Pluspunten
  • Goede prijs
  • Mooi design
  • Goede beeldkwaliteit
  • Goede geluidskwaliteit
  • Mooie ambilight
  • Minpunten
  • voor mij geen
Ik ben erg tevreden met deze mooie televisie, zeker een goede aankoop geweest. Goed geadviseerd door de medewerkster van Plattetv.nl. Mooie kwaliteit en uiteraard voor een strakke prijs!
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige televisie, haarscherp beeld
 | 22-04-2021
  • Pluspunten
  • Geweldige beeldkwaliteit
  • Prima geluid
Deze televisie hadden we eerder moeten kopen. Hij ziet er geweldig mooi uit en, belangrijker, het beeld is haarscherp. Het geluid is ook prima, maar ik heb hem toch aangesloten op de versterker. Wel jammer is dat de TV niet echt lekker werkt met de Harmony Hub (van ingang veranderen gaat met hindernissen). Voor de rest buitengewoon tevreden!
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Fantastisch apparaat prijs/kwaliteit
 | 22-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Ondanks de 50 Hz een soepele kijkervaring
  • P5 Picture Perfect
  • 3z - Ambilight+HUE
  • Play-fi
  • Minpunten
  • Geen SCART/3RCA
  • Geluid van de TV zelf
  • De kijkhoek is sub-optimaal
Nadat mijn vorige ambilight gesneuveld was, viel mijn keuze op deze versie en ik heb hier zeker geen spijt van! Door alle mogelijkheden (zowel hard- als softwarematig) een prettige kijkervaring, waar 3-zuidig ambilight lekker (sneller ook!) samenwerkt met mijn Hue-setup in huis. Deze versie heeft wat zaken \'extra\' zoals HDR10, P5, Play-fi, wat het een ontzettend compleet apparaat maakt. Wat tegenvalt (maar voor mij niet relevant) is de kijkhoek, deze is echt wel wat kleiner dan bij verscheidene andere versies. Voor mij niet relevant aangezien ik de TV meedraai met een beugel mocht ik wat meer naar de zijkant zitten. Het beeld is fantastisch voor deze prijs - maar de kijkhoek is niet voor dichtbij + extreem brede bank Daarnaast, alleen het geluid van de TV zelf.. Tja.. Dit is vooral afhankelijk van je eigen verwachtingen maar een soundbar/set is toch echt wel een \'vereiste\'
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een geweldige tv
 | 18-04-2021
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Goed geluid
Mooie vormgeving
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Super fijne tv! Erg blij mee!
 | 18-04-2021
  • Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Redelijk geluid
  • Prachtig beeld
  • Mooie en handige afstandbediening
  • Minpunten
  • Philips heeft veel software updates
Super fijne tv, makkelijk in gebruik. Deze tv staat op mijn slaapkamer dus is het geluid prima ervoor! Enige min punt is dat Philips veel software updates heeft en dan kan je een dag niet je menu/home knop gebruiken.
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect beeld en geweldige android tv
 | 17-04-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
Mooi beeld, goed geluid Ambilight zorgt voor een geweldige belevenis. Android tv is een geweldige toevoeging. kodi en vlc werken perfect
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
fijne tv
 | 16-04-2021
  • Pluspunten
  • mooie kleuren
  • ambi light met meerdere mogelijkheden
  • vele instellingsmogelijkheden
  • eenvoudige installatie
  • Minpunten
  • geluid
Erg tevreden met mijn nieuwe tv en het ambilight geeft een hele mooie dimensie aan het tv kijken. Wel even bezig geweest om de juiste instellingen te vinden om hem persoonlijk aan te passen qua beeld/kleur/geluid, maar maar dit is allemaal heel duidelijk. Op internet geen nederlandse handleiding te vinden (alleen engels), maar de help functie op de tv zelf geeft deze goed en duidelijk aan. Veel mogelijkheden. Geluid aangepast door er een soundbar van Philips bij te zetten voor mooier en voller geluid
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
zeer goede prijs kwaliteit met top Ambilight
 | 15-04-2021
  • Pluspunten
  • Afstandsbediening met toetsenbord
  • Goede integratie Disney+, Netflix, NPO plus en VTM Go
  • HDMI CEC (versterker automatisch gekoppeld aan tv)
  • Zeer mooi beeld, scherpte en kleuren
  • Ambilight is fantastisch!!
  • Minpunten
  • Zwart is niet Oled zwart (maar stoort niet doorAmbilight)
  • bij snelle actie lijkt soms de beweging niet helemaal te kloppen (ziet niet iedereen)
  • Voor de optimale Ambilight ervaring moet de tv iets van de muur (stoort mij niet)
Heb deze tv sinds kort ter vervanging van een 55"QLED. Het gemak waarmee je de diverse streamapps direct op de tv kunt gebruiken is geweldig. Daarbij wordt er wel eens schreven dat Philips TV\'s met Onkyo receiver voor problemen zorgt. Bij mij werkte het meteen top! Het geluid van de tv is erg netjes, maar uiteraard totaal niet te vergelijking indien via een echte 7.1 Home cinema set. Maar ik vind het geluid van de tv voldoende om standaard programma\'s te kijken. Voor films & series gaat de receiver aan. De ambilight is voor ons een nieuwe ervaring. De diepte die hiermee gecreeërd wordt is geweldig. Omdat het 3-zijdig was, heb ik een oude Philips Living Colors lamp gekoppeld aan de TV, waardoor ik nu een semi 4-zijdige ambilight heb :-) voor films is dit gewoon echt geweldig. Tv start snel op, reageert goed en is met 65" een ware mini thuisbioscoop. Nadeel op Oled is dat het zwart niet echt zwart is, maar door het "Bias Lighting" effect van Ambilight valt dit veel minder op. Middels het keyboard op de achterkant van de afstandsbediening is het invullen van wachtwoorden een waar genot! Al met al vind ik de prijskwaliteit voor deze 65" gewoon top. Daarbij werd ik perfect geholpen met mijn vragen door Plattetv.nl. Bestelling, levering en ondersteuning waren top. De volgende tv komt zowieso weer via plattetv.nl
Philips 50PUS8535 Reviews
Philips 50PUS8535 Reviews
Philips 50PUS8535 Reviews
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie TV en Ambilight vindt ik fantastisch
 | 14-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambilight
  • Afstandsbediening met toetsen achterop
  • 50 inch
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geen
Makkelijk te bedienen en mooi beeld en extra mooie kijkervaring door Ambilight . Ik heb er wel een soundbar onder voor beter geluid. Ook knopje voor Netflix of Ambilight is erg handig voor snelle bediening.
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goed product
 | 13-04-2021
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Hij blijft in stand-by stand staan er is geen totale uitknop
1e keer ervaring met Ambilight en ik vind het mooi.
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
 
 | 13-04-2021
  • Pluspunten
  • Ambilight is mooi.
  • Minpunten
  • Je kan hem niet echt uitzetten hij blijft standby
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prachtige TV
 | 12-04-2021
Zijn blij dat we deze hebben gekozen
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prima
 | 12-04-2021
  • Pluspunten
  • groot (70 inch) duidelijk scherm op 5 meter afstand
  • Minpunten
  • geen
Na eigen instelling van beeld en Ambilight prima totaal beeld. Geen Ambilight gewend geweest, maar denk dat ik dit op termijn wel zal gaan missen. Keurige orderafhandeling en levering door Platte TV. Inmiddels enkele weken in bezit.
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Goede tv, alleen het internet via wifi werkt niet top
 | 12-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Smart TV
  • Minpunten
  • wifi
Fijne TV, erg tevreden over, maar de tv werkt met WIFI niet goed, heb er een Ethernet kabel ingedrukt en nu werkt hij top.
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top tv die voorzien is van alle gemakken en er goed uitziet
 | 12-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Prijs
  • Ambilight
  • Geïntegreerde Chromecast
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit
Mooie tv (grijze bezels) wat ervoor zorgt dat die natuurlijk wegvalt in de kamer. Daarnaast is de ambilight echt top in combinatie met de goede beeld kwaliteit. Geluidskwaliteit kan echter beter, maar is zeker voldoende.
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top
 | 10-04-2021
Mooie tv
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Juiste prijs, mooie tv
 | 09-04-2021
  • Pluspunten
  • Platte tv
  • Platte tv
  • Platte tv
  • Platte tv
  • En platte tv
  • Minpunten
  • Concurrent
  • Mediamarkt
  • BCC
  • Elektroworld
  • Expert
Heeeeeeeelllll groot. Hier zou wel een soundbarretje bij passen.
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tv
 | 06-04-2021
  • Pluspunten
  • Super beeld
  • Super geluid
  • Top kwaliteit voor kleine prijs
Zeer mooie en zeer goede tv welke zelfs beter is dan had verwacht