KORTINGSDAGEN - Tot 21% korting
U bevindt zich in:
Philips 50PUS8535 Reviews

PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 329 reviews
779,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top tv
 | 11-06-2021
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Beeld kwaliteit
  • Gebruikers gemak
Al 12 jaar in bezit van een ambilight , dus het werd tijd voor een nieuwe natuurlijk weer een ambilight. Goed geholpen door de medewerker van @plattetv.nl en zo doende een leuke korting kunne fixe. Tv was volgende dag al in huis en werkt perfect.
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Een hele fijne TV die eigenlijk een hele goed prijs / kwaliteit verhouding heeft.
 | 10-06-2021
  • Pluspunten
  • Volledig Android TV, Google playstore
  • Ambilight, erg rustig om te kijken
  • Snelle bediening
  • Aardig geluid uit de TV boxen
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Wanneer bevestig aan de muur lastig om aansluitingen te bereiken
  • Voor de rest weinig min punten
Alle eerst ben ik erg goed geholpen door PlatteTV.nl via de chat en op die manier ook een hele goede aanbieding gehad. Ik heb de TV opgehangen aan een Vögel muurbeugel, dit ging heel erg goed en simpel om uit te voeren. Het instellen van de TV is ook een fluitje van een cent. Persoonlijk vind ik Ambilight ook heel erg fijn, in het begin is het wennen maar na 1 dag ben je het al gewend en wil je eigenlijk niet anders meer. De afstand bediening vind ik zelf ook heel erg fijn om te gebruiken, hier zit ook stem herkenning op en dit werkt super goed via Google assistent. Ik heb de TV ook gekoppeld aan mijn Google Home en kan dus ook alles bedienen via mijn stem. Je kunt bijv. de TV aan en uit schakelen met je stem of aangeven dat je buurman en buurman wilt kijken op TV en dan opent deze via Netflix. De kwaliteit van het beeld is zelf ook heel erg fijn, zoals gezegd in combinatie met Ambilight kijkt het lekker rustig weg. De inkijk hoeken zijn heel erg goed te noemen, dus vanaf de zijkant kijken gaat prima! Licht en donker is ook een stuk beter als bij mijn vorige TV Ik ben ook best wel verbaast over het geluid wat uit de TV komt, dit is best aardig te noemen. Wel zou ik ten alle tijden een home cinema set er aan koppelen voor een nog beter ruimtelijk geluid. Al met al ben ik zeer tevreden met deze TV.
Philips 50PUS8535 Reviews
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie tv
 | 10-06-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Bediening werkt goed
  • Minpunten
  • Tv standaard had iets stabieler gekunnen
Mooie tv en gemakkelijk te bedienen. Kan geen minpunten vi dan.
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super smartTv 70inch voor schappelijke prijs
 | 09-06-2021
  • Pluspunten
  • goede prijs kwaliteit verhouding
  • mooi design
  • ambilight
  • smart TV
  • Afstandsbediening met qwerty toetsenbord
Vind de Philips Ambilght tv\'s geweldig. De witte muur achter de tv is elke keer weer een andere kleur door de geweldige ingebouwde ambilghts
Philips 50PUS8535 Reviews
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Na wat configureren een uitstekende televisie
 | 06-06-2021
  • Pluspunten
  • Goed formaat
  • Ambilight voegt écht iets toe
  • Android TV werkt heel prettig en eenvoudig
  • Minpunten
  • Audio is matig
  • Je moet veel configureren om het maximale uit de tv te halen
Out of the box heb je een redelijke beeldkwaliteit, maar je gaat pas echt het verschil zien zodra je de beeld-instellingen van de televisie configureert. Qua audio is het niet om over naar huis te schrijven, ik raad aan om er een bijvoorbeeld een soundbar op aan te sluiten.
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
tv bioscoop effect, beste tv van mij ooit
 | 05-06-2021
  • Pluspunten
  • beeld kwaliteit
  • amblilight
  • amblilight uitbreiding lampen
  • snel
  • makkelijk
  • Minpunten
  • meer stroomverbruik misschien
mooie upscaling, makkelijk bediening, snel, groot, goed beeld en mooie hue verlichting plus hue lampen mogelik bijna bioscoop
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Top aankoop, klaar voor het EK
 | 03-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Top service wederom van Platte TV
  • Kwaliteit
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Redelijk dik nog
Zeer tevreden met deze Ambilight!
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
na jaren samsung terug naar phillips goeie beslissing
 | 02-06-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • afstandsbediening
  • Minpunten
  • kijkhoek
  • android langzaam
goeie tv zolang je recht voor de tv zit, kijkhoek valt tegen android is stuk langzamer dan de samsung
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super TV voor dat geld!
 | 01-06-2021
  • Pluspunten
  • 4K
  • Super beeld
  • Android voor je apps
  • Strak design
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Kijkhoek
Goede 4k TV die even goed ingesteld dient te worden maar dan ook levert wat er belooft wordt. Zeker voor het bedrag wat ik betaald heb een top TV met fijne Android apps ( waaronder Kodi! ). Kijkhoek is misschien net iets minder maar ik zit graag goed voor de tv in plaats van schuin en dan is het beeld echt goed. Tel daar nog eens de Ambilight bij die ik persoonlijk altijd al prettig vond en het is echt een top TV! Verder goed geholpen bij Platte TV aangezien die die 58 inch aanbevolen ( kwam van 42 inch ) wat de perfecte maat voor ons is en 65 inch toch echt veel te groot geweest zou zijn.
Philips 50PUS8535 Reviews
Philips 50PUS8535 Reviews
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv met prachtig ambilight en makkelijk in bediening
 | 30-05-2021
  • Pluspunten
  • bedieningsgemak
  • kleuren van het beeld
  • ambilight
  • geluidskwaliteit
We zijn enorm tevreden over deze tv, we hebben prachtig beeld, mooie kleuren en ook het ambilight zorgt voor veel rust tijdens het tv kijken, in een woord een prachtige tv
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een vlijmscherp kwaliteitsprodukt
 | 29-05-2021
  • Minpunten
  • Streamen van apps naar de chromecast builtin werkt niet
Een prachtige en krachtige tv in combinatie met de Sonos beam hoewel de
Philips 50PUS8535 Reviews
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige 4k tv met Ambilight
 | 29-05-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Afstandsbediening met toetsenbord
  • Goed geluid
  • Snelle tv met schakelen tussen apps
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Mooi design, komt erg degelijk over met de metalen rand om de tv. Geluid is ook goed. Supersnelle software in de tv.
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-30 6,3 / 10
Keuze gemaakt op draai standaard
 | 28-05-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Draaibaar standaard
  • Minpunten
  • Beeld aanpassen dag/avond nodig
  • Geluid niet vol
Tevreden, geluid voor stemmen minder. Voorkeuze knop beeld en geluidsknop zou prettig zijn.
Philips 50PUS8535 Reviews
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Gewoon precies wat ik wilde helemaal top!!!!
 | 28-05-2021
Precies waar naar ik opzoek was bedankt voor de ondersteuning zowel online als in de winkel en bij het afhaal centrum hellemaal top!!!!!
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super TV voor dat geld.
 | 28-05-2021
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Beeld kwaliteit
  • Minpunten
  • Niets
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
In een woord fantastisch!!!!!
 | 27-05-2021
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Mooi design
  • Ambilight werkt fantastisch
  • Minpunten
  • Geen
Al eerder een gekocht voor onze zoon en nu een voor ons zelf aangeschaft. Wat een verademing en het ambilight effect is fantastisch. Deze tv is zeker geen miskoop.
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
voldoet volledig aan mijn verwachtingen
 | 25-05-2021
  • Pluspunten
  • installatie
  • beeldkwaliteit
mooie tv welke voldoet aan al mijn verwachtingen. makkelijk te installeren
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
 
 | 24-05-2021
  • Pluspunten
  • KLEUREN
  • PLATTE UITVOERING
  • KABEL WEGWERKEN IN VOET
  • AMBILIGHT IS NIET OVERHEERSEND
  • MAKKELIJK BEDIENBAAR
DEZE MODERNE tv INSTALLEERT ZICHZELF EN VOLDOET AAN ALLE CRITERIA DIE WE VOORAF WILDEN ZIEN IN EEN TV.
Philips 50PUS8535 Reviews
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Voor deze prijs een super toestel
 | 23-05-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Prijs
  • Bediening
  • Ambilight
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geluid iets onder de maat
  • Eenmaal opgehangen is de HDMI slecht bereikbaar
Qua prijs kwaliteit verhouding is er niet veel beters te vinden naar mijn mening. Zeer tevreden mee!!
Philips 50PUS8535 Reviews
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 22-05-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Formaat
  • Minpunten
  • Geen
Aan te bevelen voor ieder die een platte tv wil kopen