KORTINGSDAGEN - Tot 21% korting
U bevindt zich in:
Philips 50PUS8535 Reviews

PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 329 reviews
779,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima tv in beeld en geluid
 | 23-06-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Prima geluid door philips atmos en dolby
  • Mooi design
  • Makkelijke installatie
  • 50 inch is een prima beelddiagonaal
Mooi scherp beeld ,,prima geluid en een gemakkelijk bedieningsgemak ,makkelijk te installeren, ook het internetgedeelte
Philips 50PUS8535 Reviews
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
mooi , geweldig tv
 | 21-06-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • Minpunten
  • menu ingewikkeld
  • film modus is beeld fel , vergeleken met samsung tv
prachtig tv, menu is ingewikkelder dan samsung tv
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super tv
 | 20-06-2021
  • Pluspunten
  • Snelle bediening
  • Makkelijk hoofdscherm
  • Ambi light
  • Mooi beeld
  • Minpunten
  • Afstandsbediening met klein toetsenbordje achterop
Eenvoudig te installeren en makkelijk te bedienen. Via het hoofdscherm kan je naar al je HDMI aansluitingen en apps. Reageert snel mbv de internet aansluiting.
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Super goeie TV
 | 17-06-2021
  • Pluspunten
  • Zeer goede kwaliteit TV
  • En goede prijs terug bij inruil van een TV
  • Ik zou zeker weer hier een nieuwe TV kopen
  • Minpunten
  • PlatteTv is Slegt!! telefonisch bereikbaar, ik heb zelfs ik heb 20 minuten in de wachtrij gestaan en nog niet tewoord gestaan
Een hele goede kwaliteit Tv, ik ben van PHILIPS ook niet anders gewend!, een super beeld kwaliteit voor een goedkope prijs, en heb voor de inruil van mijn oude tv ook een hele goede prijs terug gekregen.
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima TV voor de slaapkamer
 | 17-06-2021
  • Pluspunten
  • Veel bruikbare apps
  • voicecontrol
  • strakke afwerking
  • draaibare scherm op stabiele voet.
  • Minpunten
  • geluidskwaliteit is niet perfect, maar voor de slaapkamer goed.
Prima TV voor de slaapkamer. Android TV is ideaal, je hebt geen coax kabel nodig, slecht een goed werkend Wifi signaal. Ziggo go app en Netflix werkt prima. Ook muziek luisteren gaat goed, via app en in 2 klikken is het scherm en de ambilight uit.
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Er zit veel op…
 | 17-06-2021
  • Pluspunten
  • Mooie kleuren
  • Android-tv
  • Bedieningsgemak
  • Spraakgestuurd
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Enkele dagen in huis, nog geen gevonden
Gewoon een allround tv, mooi beeld en android via wifi. Geluid is niet slecht, maar met een goedkope soundbar al een stuk beter.
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top TV in grootformaat voor gunstige prijs
 | 16-06-2021
  • Pluspunten
  • super beeld
  • ambilight, super!
  • Bioscoop thuis
TV ruim twee weken geleden aangeschaft en ben er zeer tevreden over. Overgestapt van een 49 inch naar een 65 inch Phillips ambilight . Wat een genot om naar te kijken zeker van een afstandje van ca 4,5m. Het geluid vind ik wat minder, met name als ik nieuws en actualiteiten kijk. Dan moet het volume omhoog.
Philips 50PUS8535 Reviews
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prijsverhoging en kwaliteit goed
 | 16-06-2021
  • Pluspunten
  • Design van de tv
  • Verlichting achter de tv
  • Gebruikers gemak
  • Prijs
  • Minpunten
  • Schuine invalshoek minder beeld
Verlichting achter de tv geeft mooi contrast op een donkere wand.
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooie tv ,kleuren vind ik lastig
 | 15-06-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Makkelijk installeren
  • Ambi Light ,wist ik al trouwens
  • Minpunten
  • Precies recht voor tv zitten anders flets
  • Kan kleuren niet mooi afgesteld krijgen
Ik vind het een mooie tv,kon hem zonder problemen nog omruilen van 43 naar 50 inch achteraf had ik beter bij 43 inch kunnen blijven. Maar ik vind het moeilijk voor mezelf om de kleuren mooi top te krijgen mijn oude philips was wat helderder en scherper.
Philips 50PUS8535 Reviews
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig toestel
 | 15-06-2021
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prima
 | 15-06-2021
  • Pluspunten
  • Groot helder beeld
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Zilveren rand
Ben overgestapt vaan Sony 55” naar Philips 65 voor het grotere scherm maar vooral ook voor de ambilight dat is echt fantastisch het geluid laat ik overkomen uit Sonos dus over geluid van de Tv zelf kan ik weinig vertelln.
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtig toestel
 | 14-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Grootte
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Geen
Een geweldige tv , wat betreft service en kwaliteit op en top is , ben er zeer blij mee Dankjewel platte Tv .nl , jullie zijn toppers
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
TOP
 | 14-06-2021
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Fraaie vormgeving en fijne televisie !!
 | 14-06-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Fijne matte beeldscherm
  • Mooie kleuren
  • Draaibare design voet
  • Zilveren rand is erg rustig voor je ogen bij het tv kijken
Heel blij ben ik met deze tv, met name de fraaie zilverkleurige smalle rand en de voet waar hij op staat en die ook nog draaibaar is maken het af !! Je kijkt tenslotte de hele dag naar die vormgeving ook al staat hij aan of uit ! Had hiervoor ook al een Philips en is weer voor mij de juiste keuze geweest !!!
Philips 50PUS8535 Reviews
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische ervaring
 | 14-06-2021
Super goed product met mooie beeldkwaliteit en geluid en die ambilight maakt het helemaal af!
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Fantastisch en past perfect in ons “hoekje”
 | 13-06-2021
  • Pluspunten
  • De ambilight
  • Haarscherp beeld
  • Wij hebben Sonos dus het geluid is ook perfect
  • Prijs - kwaliteit
  • Minpunten
  • Geen
Het licht achter de tv komt perfect uit in ons hoekje. Een hee gaaf effect. Voor dit geld echt een top tv.
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie tv zeer tevreden met deze aankoop
 | 13-06-2021
  • Pluspunten
  • Instalatie
  • Beeld
  • Ambielight
  • Minpunten
  • Geen
Makkelijke installatie,zeer eenvoudig om de apps op m’n telefoon op de tv te koppelen.geluid moest ik zeer aanwennen maar na een aantal aanpassingen klonk het een stuk beter.mooie tv voor het geld.
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
prima tv
 | 13-06-2021
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Mooie tv met goed geluid.
 | 13-06-2021
  • Pluspunten
  • Scherp
  • Goed menu
  • Minpunten
  • Omlijsting tv
PHILIPS 50PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Gewoon de perfecte led televisie met ambilight
 | 11-06-2021
  • Pluspunten
  • Mooi groot scherm
  • Mooie kleurweergave
  • Android besturingsysteem
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Nog geen negatieve punten gevonden
Ben zeer tevreden over deze televisie. Ik had hiervoor ook een Philips televisie maar dan een 65 inch model uit een lagere reeks. Ik wou toch een groter scherm dus heb ik voor een 70 inch model gekozen en wat voor mij belangrijk was, het besturingssysteem moest Android zijn. Mijn vorige televisie had als besturingssysteem Sephi. Dat was niet slecht maar ik wou toch Android hebben. Ik heb het toestel aangesloten op mijn surroundsysteem dus ik weet niet wat het geluid van het toestel zelf is. Het toestel geeft prachtig beeld met mooie kleuren weer. Daar is niets op aan te merken. Ik heb het toestel nu een 14 dagen in bezit en kan er niets negatief over zeggen omdat ik nog niets negatief heb gevonden. Wat ook praktisch is dat is de afstandsbediening. Wanneer je die omdraait heb je een mooi toetsenbordje. De televisie werd sneller geleverd dan ik verwacht had en het werd ook nog eens tot op het 2e verdiep gebracht zonder bijbetaling. Als je een goede televisie zoekt voor een goeie prijs, zoek niet verder. Bestel hem bij Platte TV. Zij maken een goede prijs waar je direct mee akkoord gaat