TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
Philips 50PUS7555 Reviews

PHILIPS 50PUS7555 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 42 reviews
444,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 50PUS7555 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
TV die voor deze prijs aan alle verwachtingen voldoet.
 | 12-04-2021
  • Pluspunten
  • Makkelijk te instaleren
  • Mooie kleur weergave.
  • Mooi beeld
  • Minpunten
  • Tot nu toe geen.
Tot nu toe veel plezier van deze tv. Simpel te instaleren. Wij kiezen voor Philips ivm met de fijne natuurlijke kleuren en zonder overdreven scherpte. (Overscherpte).
PHILIPS 50PUS7555 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een fantastische tv voor alle ruimtes
 | 06-04-2021
  • Pluspunten
  • Mooi vormgegeven
  • Scherp beeld ook bij zonlicht
  • Goed helder geluid
  • Eenvoudige menu structuur
  • Aanschaf prijs
Philips 43pus7555 na alle spes gelezen te hebben voldoet volledig aan onze verwachting tegen een goede prijs. Bij plattetv gekocht overzichtelijke Site duidelijke en vriendelijke online hulp. Aankoop is snel en volgens afspraak geleverd. Plattetv kan ik iedereen aanraden die opzoek is naar tv/audio.
PHILIPS 50PUS7555 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Helemaal top!
 | 06-04-2021
  • Pluspunten
  • Groot scherm
  • Mooi grijze rand om het beeld
Ik ben zeer tevreden op mijn nieuwe aanwinst
PHILIPS 50PUS7555 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De allerbeste op dit moment in zijn prijs kwaliteit .. Super Geweldig !
 | 03-04-2021
  • Pluspunten
  • Scherpe beeld Kwaliteit
  • Prijs technisch zeker niet duur !
  • Makkelijke bediening
  • Goed Advies van de verkoper
  • Zeer Klantvriendelijk
Ik raad een ieder dit tv te kopen ...! Het eerst een Samsung gekocht , de eerste maanden heel veel problemen met het het beeld scherm storing in het soft werksysteem ! Mij mening over dit Philips 70PUS555 SUPER FANTASTISCH APPARAAT MET SCHERP BEELD EN ZEER GOED GELUIDS KWALITEIT !!!
PHILIPS 50PUS7555 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ik ben erg blij met dit toestel
 | 28-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Jammer geen Disney + bij de appes
Ongelooflijk wat een mooie beeld ik zou hem iedereen aanraden
Philips 50PUS7555 Reviews
PHILIPS 50PUS7555 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
super mooi, ik vind wel van deze product
 | 23-03-2021
PHILIPS 50PUS7555 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Het is een super televisie
 | 21-03-2021
  • Pluspunten
  • Mooi helder beeld
  • Goede geluids kwaliteit
  • Genoeg app keuzes
  • Minpunten
  • Geen
Het is een mooie tv met helder beeld en goede geluidskwaliteit die je ook nog naar behoefte kan instellen. Veel verschillende opties en apps die je kunt gebruiken. Zeker geen spijt van deze aankoop
PHILIPS 50PUS7555 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Deze tv is echt de moeite waard! In 1 woord top
 | 21-03-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Makkelijk te bedienen
  • Veel app keuzes
  • Minpunten
  • Geen
Super tv , goede kwaliteit en mooi helder beeld.
PHILIPS 50PUS7555 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super
 | 19-03-2021
  • Pluspunten
  • Goede kwaliteit
  • Groot scherm
  • Mooi randje om het scherm heen
  • Mooi geluid
  • Genoeg hdmi
  • Minpunten
  • Achterkant behuizing is aan de overkant iets dik
Alles wat ik wil zit erop, netflix, videoland zelfs een extra iets waar je gratis films mee kan kijken of huren. Geweldig.
Philips 50PUS7555 Reviews
PHILIPS 50PUS7555 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Precies waar ik op gehoopt had.
 | 18-03-2021
Zeer tevreden mee, super kwaliteit!
PHILIPS 50PUS7555 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
prima toestel voor dit geld
 | 25-02-2021
  • Pluspunten
  • makkelijke te installeren
  • mooi beeld
  • goed geluid
  • Minpunten
  • geluid via de TV afst.bed. rest via Ziggo ab.
kon eerst de netwerkfrequentie niet vinden, maar die bleek ik helemaal niet nodig te hebben in combinatie met de Horizon box van Ziggo. Daar zit alles al in. Pas later kom je bij het stuk waar je de bron moet opgeven. Dat was ff zoeken, maar is ook gelukt. Probleem alleen nog met het geluid, Die moet ik vanaf de afstandsbediening van de TV regelen, de rest van de afstandsbediening van de Horizon box. beetje onhandig dus. Verder geen problemen
PHILIPS 50PUS7555 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima product voor redelijke prijs!
 | 21-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Kan op de afstandsbediening van mediabox geen geluid bedienen.
Makkelijk in te stellen. Instelling vraagt om netwerkfrequentie en id in te vullen, maar die kun je overslaan als je via mediabox ziggo afspeelt. Heeft wat tijd gekost om te ontdekken, maar verder zonder problemen te installeren. Aan beveling voor deze TV.
PHILIPS 50PUS7555 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Lekker groot scherm, strakke vormgeving
 | 20-02-2021
  • Pluspunten
  • Groot scherm
  • Strakke vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Mooi groot beeld, strakke vormgeving, geborsteld staal rondom en dito pootjes.
Philips 50PUS7555 Reviews
PHILIPS 50PUS7555 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Super prijs- kwaliteitsverhouding
 | 13-02-2021
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Goed geluid
  • Goed formaat
  • Strakke vormgeving
  • Makkelijke bediening
Dit is een geweldig product voor een zacht prijsje, is zou deze TV iedereen aanraden. Alles klopt gewoon.Voor het eerst een TV via internet aangeschaft. Goede informatie via chat ontvangen en binnen een dag aan huis geleverd. Helemaal top. Wij zijn super tevreden over de TV en de goede service.
Philips 50PUS7555 Reviews
PHILIPS 50PUS7555 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitstekend
 | 08-02-2021
  • Pluspunten
  • Goed
  • Minpunten
  • Geen
Tot nu toe bevalt ie goed en snelle levering
Philips 50PUS7555 Reviews
PHILIPS 50PUS7555 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Zeer goed
 | 06-02-2021
Top!
PHILIPS 50PUS7555 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
super goede tv
 | 02-02-2021
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • gemakkelijk installatie
  • vormgeving
  • prijs
  • Nederlands merk
  • Minpunten
  • voor mij geen min punten
gemakkelijke installatie ,ook geschikt voor Canal digitaal. mooi beeld .
PHILIPS 50PUS7555 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goede degelijke televisie
 | 29-01-2021
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Sommige apps kunnen niet gedownload worden
  • Verbinding via mobiel naar tv werkt niet bij alle apps
Goede televisie simpel te installeren en te bedienen.
Philips 50PUS7555 Reviews
PHILIPS 50PUS7555 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig
 | 27-01-2021
Allereerst ontzettend goed geholpen door het personeel! Denken goed mee en kijken klant gericht. Tv is erg fijn/makkelijk in gebruik, mooi beeld- en geluidskwalieit
PHILIPS 50PUS7555 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
 | 26-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Prijs
  • Grootte
  • Minpunten
  • Geen verlichte toetsen op de afstandsbediening
Degelijke goede kwaliteit televisie voor op de slaapkamer voor Netflix en YouTube. Alles makkelijk onder 1 klop.
Philips 50PUS7555 Reviews