U bevindt zich in:
Philips 50PUS6754 Reviews

PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 31 reviews
589,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
WAANZINNIG
 | 13-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Design
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Nope
Erg mooie TV voor relatief weinig geld. Geluid en beeld verreweg waanzinnig goed!!
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top tv voor een mooie prijs
 | 10-09-2019
Super mooie tv, zowel de lichte zilveren afwerking als het beeld. Prijs kwaliteit een erg goeie koop. Ook de smart functies werken fijn en het ambilight is een extra beleving tijdens het kijken . Ook de service bij platte tv is top, ze nemen direct uit zichzelf contact met je op als er iets niet helemaal loopt zoals het zou horen en bieden zelf al een oplossing voordat je überhaupt zelf dacht dat er iets aan de hand was .
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie fijne tv
 | 10-09-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Heldere kleuren
  • Prima formaat
We zijn zeer tevreden over de keuze van deze tv. We hadden zelf een andere optie gekozen maar er werd ons toen verteld dat dat een ouder model was. Ze boden deze toen aan voor een mooie prijs. Kei fijn.
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Verbluffende beeldkwaliteit in een mooi vormgegeven jasje.
 | 07-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit kan beter
Scherp beeld een mooie vormgeving en eenvoudige bediening maken deze tv een absolute aanrader.
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Fantastische televisie
 | 04-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Opties
  • Minpunten
  • WIFI-verbinding
Het beeld is uitstekend. Bediening is eenvoudig. We hebben alleen wat problemen met de WIFI verbinding. Wanneer het modem dipt, dan herstelt de WIFI verbinding niet vanzelf en is het nodg om de TV een minuut van de stroom af te halen. Vervolgens herstelt de verbinding weer.
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Prima tv in deze prijsklasse
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Mooie vorm
  • goed beeld
  • Ambilight is een pre
  • bediening is makkelijk
  • Minpunten
  • spelcomputer word lastig aansluiten
  • volume niet heel hard
Zeer tevreden over tv en winkelservice
Philips 50PUS6754 Reviews
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Echt een top tv voor de prijs
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Goed beeldkwaliteit
  • Mooi design
  • Makkelijk te combineren met philiphs hue
  • Mooi ambilight
  • Snel opgestart
  • Minpunten
  • Bas
  • Kijk hoek
Het is een hele mooie tv kwa design en ook beeldkwaliteit. De tv werkt ook heel goed samen met de lampen van philiphs de philiphs hue lampen zelf heb ik ook een paar lampen op mijn kamer en door die lampen samen met het ambilight lijkt het echt of je in de tv zit. Het geluid van de tv is ook echt goed en de bas had wel iets harder gemogen
Philips 50PUS6754 Reviews
Philips 50PUS6754 Reviews
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Een top tv voor de prijs en de ambilight er bij helemaal top
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Goed beeldkwaliteit
  • Makkelijk te combineren met philiphs hue
  • Ambilight
  • Design
  • Opstarten
  • Minpunten
  • Kijk hoek
Ik vind het echt een top tv voor de prijs en wat je krijgt het beeld kwaliteit is ook echt mooi. Het ambilight maakt de tv ook echt af en ik heb zelf ook philiphs hue lampen die lampen zijn heel makkelijk te verbinden met de tv waardoor heel mijn kamer met het licht van de tv mee gaat waaardoor het lijkt of je in de tv zit.
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie tv
 | 03-09-2019
Mooi beeld Ambilight een aanwinsr
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top TV met ambilight!
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Strak design
  • Philips Hue ondersteuning
  • 4K
  • Minpunten
  • Geen android TV
Prachtige TV met ambilight! Kan gekoppeld worden aan Philips Hue waardoor het ambilight effect nog gaver wordt. Mooi strak en minimalistisch design.
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer tevreden
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Geluid
  • Beeld zeer scherp
  • Smart tv makkelijk te bedienen
  • Makkelijk menu
  • Minpunten
  • Geen
Zeer leuke tv met mooie Ambilight en je hem aanpassen naar wens. Mooie geluid ook. Zeer blij!!!
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top product
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Minpunten
  • Smart tv
Heel tevreden mee.
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product
 | 27-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
Goed beeld mooie prijs verhouding
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooie tv voor mooie prijs
 | 23-08-2019
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Lekker groot
  • Makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Staat niet goed op zijn poten
  • Beetje flets beeld
De Philips 50PUS6754 is een prima tv. Let op bij installatie en je hebt een horizonbox dat je de zenders op de tv niet hoeft te in te stellen dat staat al in de horizonbox. Als ik dat van te voren had geweten had het een hoop tijd bespaard. Maar prima tv. Geluid is wat blikkerig en beeld soms wat flets (ook na instellen) en wat korrelig. Maar voor sof bedrag zeker doen. Hij staat een beetje wankel op zijn pootjes. Tv helt naar voren op de voet.
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Een goede televisie
 | 17-08-2019
Precies de tv die ik in gedachten had
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie , helder beeld, makkelijk te instaleren. Mooi effect van de Ambilight
 | 16-08-2019
  • Pluspunten
  • mooi helder beeld
  • makkelijke bediening
  • mooie effect ambilight
  • mooie uitstraling
  • Minpunten
  • geen
Top tv , mooie uitstraling , helder beeld. Makkelijk te bedienen en makkelijk te installeren
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 16-08-2019
De winkel is echt mooie en netje. En medewerkers zijn heel klantvriendelijk servies was 100% prijzen zijn ook goed 50 inch tv gehaald voor 500 . Raar iedereen deze winkel aan
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Conflicterend met kpn afstandsbediening
 | 14-08-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Mooie rand
  • Minpunten
  • Koppeling met telefoon
  • 2 afstandsbedieningen nodig
TV is prima niets op aan te merken tot nu toe. Helaas lange tijd bezig geweest om de Kpn te koppelen aan tv. Inmiddels werkt alles via kpn afstandsbedoeningbehalve harder en zachter zetten. Gaat met geen mogelijkheid. Nieuwe afstandsbediening kpn biedt ook geen soelaas. Andere codes gekregen kpn maar forget it. Jammer, maar ach zijn ergere dingen.
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Niet de allerbeste op de markt, maar voor het geld krijg je heel veel TV.
 | 14-08-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Dik
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV en optimale service
 | 14-08-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Vormgeving
  • Beeldkwaliteit
  • Bedeiningsgemak
Wat een geweldig advies en service waardoor de keuze is gevallen op deze prachtige tv