U bevindt zich in:
Philips 50PUS6754 Reviews

PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 51 reviews
589,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top televisie
 | 09-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Mooie vorm met de pootjes
  • Ambilight
  • Geluid
Samen met het ambilight helemaal af, vooral met het kijken van een concert
Philips 50PUS6754 Reviews
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top tv
 | 01-11-2019
Wat een prachtige kwaliteit, en een top service.
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Bijzonder mooi beeld, waar voor je geld
 | 30-10-2019
  • Pluspunten
  • Dolby vision
  • Super scherp beeld
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Iets wat langzamer menu
Zeer zeker een aanrader. Mooi beeld, dolby vision geeft een kleine maar merkbaar verschil in zwart en wit. (Zwart is zwart en wit is echt wit) Voor de film liefhebbers komt dit dicht in de buurt van het ultieme bioscoop gevoel. Menu is wat langzamer dan andere merken maar dat mag de pret niet drukken.
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
top TV
 | 16-10-2019
  • Pluspunten
  • haarscherp beeld
  • zeer stak design
  • prima geluidskwaliteit
  • geeft een totaal beleving
  • Minpunten
  • zat in eerste instantie wat te worstelen met de aansluiting van blue-ray-speler
de grootte van het beeld geeft een bijna bioscoop ervaring. Geluid van de TV zelf is geweldig, geen extra home-cinema-set meer nodig. De ambilight maakt de beleving nog intensiever
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig kijkplezier
 | 14-10-2019
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • bedieningsgemak
  • Scherpe prijs
  • Mooie vorm
  • Minpunten
  • Geluid had iets beter gekund maar ja de prijs is daarentegen scherp
Prachtige strakke tv, met een super helder beeld.. Van Alle gemakken voorzien, zelfs een openhaard beeld met knapperig geluid
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Goed product voldoet aan onze eisen
 | 13-10-2019
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top TV en super snel geleverd.
 | 12-10-2019
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima mooi beeld
 | 12-10-2019
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Uitstekend product mooi beeld en ambiligt
 | 08-10-2019
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima televisie
 | 07-10-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambilight
  • Gebruiksgemak
Deze tv gebruiken we als tweede tv in de studeerkamer. Hij voldoet aan alle eisen. Ik vind Philips-tv\'s altijd erg fijn. Zeer goede beeldkwaliteit en een goed gebruiksgemak. Kortom, we zijn er heel blij mee. We zijn ook erg tevreden met de mooie prijs die u ons aanbood, top!
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima televisie
 | 07-10-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambilight
  • Gebruiksgemak
Deze tv gebruiken we als tweede tv in de studeerkamer. Hij voldoet aan alle eisen. Ik vind Philips-tv\'s altijd erg fijn. Zeer goede beeldkwaliteit en een goed gebruiksgemak. Kortom, we zijn er heel blij mee. We zijn ook erg tevreden met de mooie prijs die u ons aanbood, top!
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
icm met de Ambilight is het een unieke ervaring
 | 04-10-2019
  • Pluspunten
  • kleuren( ook ambilight)
  • design
  • menu is overzichtelijk
  • opstarttijd is supersnel
  • Minpunten
  • smarttv niet altijd actueel( de apps)
Prachtige tv, kleuren komen tot leven. Zoniet is dat wel in stellen. Enorm veel mogelijlheden zonder dat je kluts kwijt raakt. Geluid is voor dit formaat tv goed te noemen. Icm met een soundbar haal je er echt alles uit en komt de tv echt tot z\'n recht
Philips 50PUS6754 Reviews
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Zeer tevreden met mijn aankoop
 | 01-10-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geluid
Prijs kwaliteit verhouding is prima zeer mooi beeld geluid kan iets beter maar zeer tevreden
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Zeer tevreden met mijn aankoop
 | 01-10-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geluid
Prijs kwaliteit verhouding is prima zeer mooi beeld geluid kan iets beter maar zeer tevreden
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv...mooi design
 | 01-10-2019
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Beeld kwaliteit
  • Design
Top tv...prima beeld en geluid
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-5 1 / 10
Te veel betaald
 | 29-09-2019
Beetje jammer van de prijs, deze TV gekocht en nu 2 weken later wordt hij voor een fors lagere prijs aangeboden, beetje jammer dit,
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Toptv
 | 26-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Bediening
Hele goede tv, mooi beeld, goed geluid. Alleen de bediening is wat traag, maar dat mag de pret niet drukken
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
prima aankoop
 | 26-09-2019
  • Pluspunten
  • beeld grootte
  • bedienings gemak
  • Minpunten
  • back light functie niet te dimmen
een mooi apparaat met een gemakkelijke bediening en gebruik. Mooi beeld alleen de felle back light functie is soms storend dus maar gewoon uitgezet
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldige tv!!
 | 26-09-2019
  • Pluspunten
  • Waard voor je geld!
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima TV met Ambilight
 | 25-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Ambilight
Tevreden met deze aankoop, prima beeld, geluid en vormgeving. Ambilight gaf de doorslag om te kiezen voor een Philips tv.