UPDATE: Onze winkels zijn geopend - Bekijk alle maatregelen
UPDATE: Onze winkels zijn geopend - Bekijk alle maatregelen
U bevindt zich in:
Philips 50PUS6754 Reviews

PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 114 reviews
549,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wij zijn uitermate tevreden met de keuze die we gemaakt hebben door het advies van medewerkers van platte tv.
 | 21-05-2020
  • Pluspunten
  • zeer goed geluid
  • prachtige en natuurlijke kleuren
  • bedieningsgemak
  • mooie vormgeving
  • gunstige aanschafprijs
We genieten van zowel geluid als beeld en het bedieningsgemak. Deze tv geeft ons de mooie natuurlijke en levendige kleuren die vooral tot zijn recht komen bij natuur films in combinatie met het goede geluid. Wij zijn zeer tevreden.
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Zeer goede service en goede aanbieding
 | 20-05-2020
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Prachtige ambientlight
  • Snel en goed werkend smart tv systeem
  • Minpunten
  • Had liever de afstandsbediening gewild met toetsenbord maar deze krijg je alleen bij het grote model.
Prachtige tv voor de slaapkamer of woonkamer.
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prijs- en kwaliteitsverhouding is goed!
 | 17-05-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooie omkasting
Mooie tv om te gamen! Erg scherp beeld en kan gebruik maken van een koptelefoon, zodat niemand last heeft van mijn geluid, maar zonder koptelefoon ook goed geluid! Ik ben tevreden.
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
goed gegokt
 | 16-05-2020
  • Pluspunten
  • vormgeving.
  • Minpunten
  • geluidskwaliteit moet beter.
Tv voldoet aan mijn wensen Beeldkwaliteit is goed. Vormgeving is heel mooi.
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect beeld van een perfecte winkel
 | 16-05-2020
  • Pluspunten
  • Groot
  • Helder
  • Gemakkelijk bedienen
In de winkel in Amsterdam perfect geholpen door verkoper T. Deze tv kwam er uiteindelijk uit wat binnen mijn budget paste. Heel tevreden met kwaliteit en gebruikersgemak.
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tv!
 | 15-05-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Mooi beeld
De tv is van hele goede kwaliteit. Ik ben heel tevreden over deze aankoop. Bij de klantenservice wordt je heel goed geholpen, mijn complimenten daarvoor. De tv heeft heel mooi beeld en het geluid zonder extra boxen is geweldig! Ik zou deze tv en dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Philips 50PUS6754 Reviews
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goed product en haarscherp beeld. Top aankoop.
 | 14-05-2020
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Beeldkwaliteit
  • Snelle installatie
  • Netflixknop op afstandbediening
  • Design
  • Minpunten
  • Geluid
Het is een super product. Makkelijk te installeren en haarscherp beeld. Geluid goed, maar niet zo goed als mijn surround set, dus uitgeschakeld. Kinderen vinden de Netflix knop helemaal het einde :).
Philips 50PUS6754 Reviews
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Voor dit geld een goede t.v.
 | 13-05-2020
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Leuke vormgeving
  • Philips ambilight
  • Minpunten
  • Geluid mogelijkheden zeer beperkt.
  • Menu is zeer beperkt (weinig instellingen).
Het is een leuke t.v. voor dat geld. Ik vind alleen de geluidsmogelijkheden ronduit slecht. Zo is bij het geluid persoonlijke modus NIET zelf in te stellen. Logisch.. Er zijn meer kleine dingen maar toch ben ik over het algemeen wel tevreden.
Philips 50PUS6754 Reviews
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super aankoop
 | 13-05-2020
  • Pluspunten
  • Helderheid
  • Licht
  • Prijs/kwaliteit
Hee blij met deze tv. Alles is heel duidelijk en ontzettend goed beeld en geluid. Makkelijk in gebruik! En heel goes geholpen en geadviseerd door de medewerkers van platte tv.
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
100% tevreden!
 | 13-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Ambilight
  • Zeer eenvoudig te installeren
  • Service
Veel plezier mee! Geen klachten.
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Kijkt super fijn!
 | 12-05-2020
.
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
topproduct
 | 09-05-2020
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Makkelijke installatie
  • Beeld
  • Geluid
  • Makkelijke bedining
Te mooi om waar te zijn dacht ik maar het is zeker zo mooi als ze het aanbieden topproduct
Philips 50PUS6754 Reviews
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
prima TV, top service met scherpe prijzen!
 | 07-05-2020
  • Pluspunten
  • beeld 4k
  • geluid
  • omgang
  • ambilight
  • Minpunten
  • tot nu toe geen minpunten
ik ben onwijs blij met mijn nieuwe aankoop, werkt fantastisch. beeld en geluid is uitmuntend. als student zijn deze scherpe prijzen mooi meegenomen. zeker een aanrader!
Philips 50PUS6754 Reviews
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ik geniet met volle teugen van het mooie heldere beeld
 | 05-05-2020
Dit is mijn 4e Philips TV dus dat zegt genoeg over de kwaliteit en dat ik niet naar een ander merk over stap.
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv
 | 04-05-2020
  • Minpunten
  • Geen
Zeer mooi beeld geluid perfect.
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige aankoop!
 | 04-05-2020
  • Pluspunten
  • 4K
  • Smart TV
  • Ambilight
  • 43 Inch
  • Mooi geluid
  • Minpunten
  • Geen
Top service van PlatteTV! Geweldige TV en de Ambilight zet een mooie sfeer! 4K kwaliteit voor top gaming en film/series!
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer kwalitieve TV
 | 29-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Kleuren
  • Vormgeving
  • Bediends gemak
  • Minpunten
  • Geen
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
De TV voldoet volledig aan onze verwachtingen!
 | 29-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambi-light
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Geluid
  • Afstandbediening omslachtig
De prijs / kwaliteit verhouding is meer dan perfect! Mooi, maar geen perfect geluid (soundbar maakt alles goed!) - Goed beeld met veel mogelijkheden - Ambi light perfect, en het smart gedeelte VET beter dan bij vorige TV. Dus al met al een een goede aankoop tegen een geweldige scherpe prijs!
Philips 50PUS6754 Reviews
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima tv voor een goede prijs
 | 29-04-2020
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Prijs
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Voor deze prijsklasse is dit een hele goede 50 inch tv. Ook de ambilight is een leuke toevoeging
PHILIPS 50PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Een super tv! Goede kwaliteit en gebruikers vriendelijk!
 | 24-04-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Makkelijk te gebruiken
  • ambilight
  • Mooi geluid
  • Minpunten
  • Geen Bluetooth
de tv is erg mooi en strak van design! Erg makkelijk te installeren alles zit er zowat op. Goede scherm kwaliteit en scherpte. ambilight maakt t echt helemaal af super tv en zeker een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding!
Philips 50PUS6754 Reviews