U bevindt zich in:
Philips 50PUS6703 Reviews

PHILIPS 50PUS6703 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 94 reviews
749,-
499,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 50PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
zeer mooie tv
 | 09-02-2019
  • Pluspunten
  • ambilight is heel rustgevend
  • zeer mooie kleuren
  • mooie design
  • Minpunten
  • klank kon beter
  • beeldverversing sportwedstrijden
een belangrijk punt: bij sportwedstrijden lijkt het beeld de actie niet te kunnen volgen. bv: de bal vertrekt en laat een sliert na
PHILIPS 50PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Goed geluid beeld en veel bedieningsgemak
 | 04-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Uiterlijk
Goede keus. Voor weining geld veel televisie . Service was ook erg goed.
PHILIPS 50PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige aanwinst
 | 03-02-2019
Mooie tv. Goede prijs.
PHILIPS 50PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zo goed dat ik er 2 kocht !
 | 31-01-2019
  • Pluspunten
  • Superscherp beeld
  • makkelijke bediening
  • Mooi design
Haarscherp beeld, mooi design, prachtige televisie, zeker een pluspunt met de ambilights. Ik had een philips ambilights oud model, wat een verschil!
PHILIPS 50PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede TV voor een mooie prijs
 | 26-01-2019
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Formaat
  • Minpunten
  • Nog geen
Met aansluiting op de home cinema is het geluid super. Met 1 afstandsbediening beide bedienen is perfect. Het ambilight is een mooie aanvulling op de tv. Mooie tv en goede service van plattetv.
PHILIPS 50PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Heerlijk apparaat met prachtig beeld!
 | 21-01-2019
  • Pluspunten
  • Eenvoudig te bedienen
  • Prachtig beeld
  • Rustige vormgeving
  • Makkelijk zelf te installeren/Instellen
  • Minpunten
  • Geluid valt wat tegen
PHILIPS 50PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Top tv!!!
 | 20-01-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Smart tv
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Geluid
  • Werd me een reiniger beloofd, echter niet ontvangen..
Mooie tv voor een prima prijs!! Aanrader!!
PHILIPS 50PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Top tv voor deze prijs!!
 | 20-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Geluid ( soundbar beam van Sonos )
  • Minpunten
  • Geen
Super goede beeldkwaliteit en zeer gemakkelijk in te stellen. Tv samen ingesteld met een Sonos beam dus hebben we een super geluid.
PHILIPS 50PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
prima topbeeld aanrader
 | 16-01-2019
goede tv,goed beeld goede koop
PHILIPS 50PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Prima product!
 | 15-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambilight
Goed te hanteren en installeren. Beeld en geluid is niks mee.
PHILIPS 50PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv voor een scherpe prijs
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Aansluitingsgemak
  • Bediening
  • Ambilight
  • Prijs
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Ik ben helemaal tevreden over deze tv. Ik heb voor deze tv gekozen omdat ik een tv met ambilight wou, ik persoonlijk kan merken dat tv kijken met ambilight aan een stuk fijner is. Verder was de tv makkelijk aan te sluiten. Hij staat op stevige poten, soms heb je van die gammele troep maar bij deze zeker niet. Beeldkwaliteit is een dikke top! De tv is heel simpel te bedienen. Over het geluid ben ik ook tevreden, ik kijk films en series en ik vind dat dat prima gaat. Mensen die een ultieme geluidskwaliteit willen hebben zullen misschien een soundbar moeten kopen. Kortom zeer tevreden dus een aanrader! Kortom een prima tv voor een zeer leuke prijs!
PHILIPS 50PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima televisie en zeer vriendelijk geprijst
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Prijs
  • Beeld
  • Bedinings gemak
  • Instalatie gemak
  • Minpunten
  • geluid
zeer gunstig geprijsde televisie met ook nog driezijdig Ambilight wat toch echt wel iets toevoegt aan de kijk beleving. Geluid is, zoals bekend bij platte tv's minder. Maar deze televisie is zeker een aanrader
PHILIPS 50PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima service
 | 11-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gewicht
  • Stijl
Echt een prima prijs kwaliteit verhouding, makkelijk te installeren!
PHILIPS 50PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Echt een super mooie tv
 | 10-01-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk in te stellen
  • Goed beeld
  • Grote is ook goed
We hebben lang gezocht , het beeld is uitstekend en het licht erachter kijkt zoveel prettiger. We zijn er ontzettend blij mee. En bij platte tv het goedkoopste
PHILIPS 50PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Absoluut geen spijt van
 | 10-01-2019
  • Pluspunten
  • Groot
  • Makkelijk in gebruik
  • Minpunten
  • Geen
Mooie grote tv, erg goed geprijsd
PHILIPS 50PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Subliem
 | 04-01-2019
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Beeld kwaliteit
  • Gemakkelijk
  • Keuzes voor zowel beeld als geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • Tot op heden geen
Deze Smart-TV een week in huis en het beeld is fantastisch, doormiddel van het ambilight wordt de sfeer van het gern wat je kijkt alleen maar intenser. Het geluid is prima doordat je zelf kan kiezen welk geluid je wilt horen! Het is gemakkelijk te installeren en hoef je in principe geen boekjes open te maken want de tv wijst je de weg.
PHILIPS 50PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige televisie
 | 01-01-2019
  • Pluspunten
  • Ambilight zijkant en boven
  • Helder beeld
  • Goed geluid
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • Ietwat kort snoer
Prachtig vormgegeven. Heldere beeldkwaliteit. Vooral de Ambilight aan de beide zijkanten én bovenkant maken het in mijn optiek af. Prachtige kleuren worden er weergegeven en het gaat allemaal naadloos in elkaar over. Absoluut waar voor je geld!
PHILIPS 50PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Veel beeld voor weinig geld
 | 30-12-2018
  • Pluspunten
  • Ambilight is geweldig
  • Beeldkwaliteit
  • Koptelefoon aansluiting
  • Smart functies standaard uitgeschakeld
  • HDR weergave
  • Minpunten
  • Menu is traag
  • Apps zijn traag
Geweldige TV voor zowel TV, films als games. Herkent ook aangesloten apparaten en stelt dan het juiste beeldprofiel in voor het beste beeld. Alles is ook helemaal aan te passen naar wens. Smart functies staan standaard uit en hoef je niet te gebruiken, maar kan ik ook niet echt aanraden. Apps zijn traag en bijv. Netflix is niet echt bruikbaar. Aanrader daarvoor is bijv. een Apple TV 4K. Ingebouwde geluid is prima maar externe speakers zijn wel aan te raden. Gelukkig heb je hiervoor geen losse versterker nodig en kun je voor vrij weinig geld ook een prima geluidssetje aansluiten via de koptelefoon uitgang. Zo heb je voor relatief weinig geld goed beeld én geluid.
PHILIPS 50PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Perfect toestel voor een mooie prijs
 | 24-12-2018
  • Pluspunten
  • Smart tv
  • Mooie kleuren
  • Uiterst scherp beeld
  • Minpunten
  • ? Weet niet
Mooie kleuren en een perfect beeld
PHILIPS 50PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Perfecte tv met een scherpe beeldscherm
 | 22-12-2018
  • Pluspunten
  • Ambilight geeft extra sfeer
  • Uitgebreide SMART TV MENU
  • Extra aansluit opties
  • Grote en mooie beeldscherm
  • Minpunten
  • GEEN
Perfecte Smart TV bediening en de ambilight geeft een extra sfeer.