U bevindt zich in:
Philips 49PUS8503 Reviews

PHILIPS 49PUS8503 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 127 reviews
997,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 49PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Schitterende tv
 | 20-10-2019
  • Pluspunten
  • 3 kanten ambilight
  • Ingebouwde soundbar
  • Snelle proccessor
  • Schitterend beeld
We zijn zeer tevreden.... makkelijk te installeren en je kunt snel genieten van het prachtige beeld en het mooie geluid. We genieten er elke dag van.
Philips 49PUS8503 Reviews
PHILIPS 49PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastische vormgeving, Android TV werkt lekker snel en veel instelmogelijkheden.
 | 19-09-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Android TV werkt soepel
  • Geluid
  • Ambilight is fantastisch
  • Veel instelmogelijkheden
  • Minpunten
  • Mag nog wat dunner
  • Eerste opstart duurde heel erg lang
Design is fantastisch, maar hij had wat dunner gemogen. Hij is vergeleken met de concurrenten behoorlijk dun. Maar het mag wat mij betreft nog dunner. Door de speaker midden op de achterkant van de TV is het niet mogelijk het toestel helemaal plat tegen de muur te monteren. Je krijgt er er wel ver bovengemiddeld geluid voor terug. Nee, het is niet zo goed als een soundbar, maar voor een TV is het heel goed. Beeld is superscherp en daarbij ook nog eens eindeloos instelbaar. Ambilight geeft een heel mooi effect, eigenlijk ook dé reden dat ik voor deze TV gekozen heb. Dit is een van de goedkoopste 100hz TV\'s. Maar ik merk het verschil tussen 50hz bij een LG niet direct heel erg. Wellicht zie je dat pas als je ze naast elkaar zet. Tot slot, de TV heeft ontzettend veel instelmogelijkheden. Zowel van het beeld als van de ambilight, tot aan de menustructuur van het home scherm.
PHILIPS 49PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Plattetv.nl heeft netjes volgens afspraak geleverd.
 | 18-08-2019
  • Pluspunten
  • duidelijk en scherp beeld
  • prima geluid
  • reageerd snel
  • Minpunten
  • niet kunnen ontdekken
de tv voldoet volledig aan onze verwachtingen. goede prijs/kwaliteit verhouding
PHILIPS 49PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super tv
 | 13-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Minpunten
  • Bediening maar is ook onwennigheid denk ik
Deze televisie voldoet aan alle verwachtingen. Prima geluid uit de ingebouwde soundbar en tevens zeer goed en scherp beeld. Bediening is nog wel even wennen.
PHILIPS 49PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super televisie voor goede prijs
 | 06-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Prijs
  • Minpunten
  • Soms wat zoeken naar de juiste bedieningsknop
Deze televisie voldoet volledig aan mijn verwachtingen.
PHILIPS 49PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fijne mooie televisie, goed formaat en fijn in gebruik
 | 31-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gebruiksgemak
  • Licht
  • Installatieprocedure
  • Prijs - kwaliteit
  • Minpunten
  • Geluid (maar niet storend)
Goeie koop.
PHILIPS 49PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig
 | 26-07-2019
TV is heel mooi, beeld is scherp. Mooie aanwinst. We genieten nu ervan. Goed aangesloten. Geholpen door installateur B
PHILIPS 49PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Ben er blij mee
 | 23-07-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • veel opties
  • Degelijke afstands bediening
  • Ambilite
  • Minpunten
  • Uitgebreide handleiding ontbreekt
  • Soundbar geluid matig
Mooi ontwerp
PHILIPS 49PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
75" er gaat een nieuwe wereld open. Nieuwe kijk beleving.
 | 09-07-2019
  • Pluspunten
  • Scherp Beeld
  • Mooi afgewerkt
  • Veel beeld standaarden zoals HDR
  • android TV
  • Ambilight
  • Minpunten
  • geen
Zeer mooi beeld, Nanoled werkt erg goed. Het beeld is snel geen haperingen en zwart is zwart. Android TV is mega snel. (druk op de knop en de app is supersnel geladen). Wist niet dat het geluid van de TV's zo goed kan zijn. Je merkt dat er een sub in zit. Handige afstandsbedining met qwerty toetsenbord. Ambilight maakt het af. Wij zitten op 5.5 m afstand het beeld is kraakhelder. tip kijk op NF "our planet" in HDR.
PHILIPS 49PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige Smart TV
 | 04-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bediening
  • Netflix Knop
  • Spotify APP
  • Ambilight
Allereerst, Platte TV winkel is een erg fijne uitgebreide winkel, wat een keuze ! Wij zijn naar de winkel van Platte TV in Breda gegaan om een nieuwe Sony Smart Tv te kopen, helaas was het model niet meer leverbaar, we werden door Medewerker Stephan zeer goed geholpen, Medewerkers hebben verstand van TV,S Na een uitgebreide/vergelijking en uitleg uiteindelijk de Philips 49PUS8503 gekocht De volgende dag keurig bezorgd, het instaleren van deze Philips Smart Tv is zeer gemakkelijk, het beeld van 100 HZ is super scherp, ook de 4K UltraHD is een aanrader !! De Netflix knop is ook heel handig, de stembediening is ook een leuke gadget Onze Kleinkinderen hebben deze stembediening inmiddels ook al ontdekt En niet te vergeten You Tube en Netflix in HDR kwaliteit, een genoegen om hier naar te kijken Ons advies is na een paar weken kijken, koop gerust deze Philips 49PUS8503 !! Wij hebben er in ieders geval geen spijt van
PHILIPS 49PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
 | 01-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
De TV bevalt prima. Uitstekende beeldkwaliteit, makkelijk in bediening. De TV heeft een mooie vormgeving.
PHILIPS 49PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie tv, helder beeld en prettig geluid.
 | 19-06-2019
  • Pluspunten
  • Disign
  • Geluid
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Handleiding over functies en instellingen
Tv gekozen vanwege de mooie afwerking. Mooie omlijsting zonder plastic look. Veel functies. Was in een paar minuten aangesloten op Ziggo next box.
PHILIPS 49PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Haarscherp beeld en goed geluid
 | 18-06-2019
  • Pluspunten
  • super helder beeld
  • eenvoudige installatie
  • drievoudig ambilight
  • extra bass
  • equalizer instelling geluid
  • Minpunten
  • nog geen
Zeer tevreden over de aankoop van deze philips tv. Eenvoudige installatie, ontvang hier op een hd sat ontvanger met een super helder beeld. Formaat van 49 inch is groot genoeg voor hier. Daarom geen oled tv gekozen, deze heeft ook perfect zwart door nanoled. Dit type is uitgevoerd met soundbar en bas klinkt goed. Kan natuurlijk niet op tegen het 5.1 surround systeem wat ik ook heb aangesloten. Hoop hier ook weer lange tijd van te genieten net als de vorige Philips. Deze heeft een veel uitgebreidere ambilight (drievoudig) en meer instelmogelijkheden. De snelheid 100hz geeft prima beeld bij voetbalwedstrijden (geen vervaging) De kijkafstand is hier 2.5 tot 3.0 meter dit bevalt goed. De netflix knop is gemakkelijk en de youtube chromecast via de mobiele telefoon speelt direct af op de tv. Prima advies van platte tv doetinchem.
PHILIPS 49PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Voldoet volledig aan de verwachting!
 | 18-06-2019
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Soundbar
  • 100 hrz
  • Minpunten
  • Google home compatibiliteit
  • De afstandsbediening hapert incidenteel
Na lang zoeken hebben wij uiteindelijk gekozen voor deze tv, vooral omdat hij de 100hrz beeldverversing heeft. Voor het regelmatig spelen van console games is dit in deze tijd een must. Ook voor het kijken van series en films is deze tv bijzonder geschikt. Het kijken van tv kan ik u niets over melden, wij hebben geen aansluiting. De tv beschikt over een groot aantal hdmi/usb/geluid's poorten en speelt bijna alle beeldformaten (.mkv/mp4/etc) af. Dit is vooral handig als je series wilt kijken die normaal gesproken niet in Nederland uitgezonden worden. Het instellen van de tv zelf ging bijna vlekkeloos, het updaten van de bij eerste inschakeling duurde langer dan wij verwacht hadden. Wat ook heel erg jammer is, ons google home systeem is zeer slecht compatible met deze uitvoering.
PHILIPS 49PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
geweldige ECHTE smart TV
 | 14-06-2019
  • Pluspunten
  • echte snelle Android TV
  • 4K beeld
  • 49 inch niet te groot
  • veel instelbaar
  • veel TV voor dit geld
Vanwege Android TV heb ik nu wat ik wil en Android is lekker snel. Hierdoor kan ik nu Kodi in de TV draaien. Beeld is echt goed en zeker voor dit geld. OLED is beter maar marginaal beter en de meeste mensen zullen het niet eens zien. Geluid is goed maar toch maar mijn fijne stereo maar weer aangesloten. Genoeg instellingen ook in het menu om geluid en beeld synchroon te laten lopen. Ambilight is wel veel licht maar wel mooi en werkt heel goed.
PHILIPS 49PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Erg goed!
 | 13-06-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Best goed geluid
  • AMBILIGHT
  • Android OS
  • Minpunten
  • nog geen kunnen ontdekken
Mooi uitziende TV met brushed metal look. Beeld is erg mooi. Goed contrast en HDR is ook aardig. 120HZ paneel erg fijn bij snelle beelden maar wel even wennen bij films. Went op zich best snel en mocht je echt verlagen naar de schokkerige 60Hz dan kun je in de "motion" menu TV in de "Films" mode zetten. Uiteraard is Ambilight een fijne en unieke toevoeging die kijkplezier nog verder vergroot. Werkt overigens ook leuk samen met Hue lampen van Philips! Geluid met de ingebouwde soundbar best aardig te noemen, in ieder geval een stuk beter dan bij een gemiddelde TV. Verder is Android een fijne OS met veel mogelijkheden, o.a. casten vanuit de mobiele devices is erg makkelijk. Nu bijna een maand in bezit en nog steeds erg tevreden!
PHILIPS 49PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
 
 | 13-06-2019
  • Pluspunten
  • Hue
  • Android tv
  • Minpunten
  • Gromecast
Een mooie en fijne televisie met alles er op en er aan alleen de gromecast zet de tv niet uit dat is een minnetjes.
PHILIPS 49PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top televisie met haarscherp beeld en goed geluid
 | 12-06-2019
Ik had initieel een ander type wat ouder was maar op aanbevelen van platte TV kon ik een nieuwer type voor weinig extra geld bestellen. Goede keuze en erg goede service
PHILIPS 49PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
veel kwaliteit en functionaliteit voor weinig
 | 04-06-2019
  • Pluspunten
  • kleurenweergave (hdr en local dimming)
  • functionaliteiten (zoals interne chromecast en ambilight)
  • android tv
  • beter geluid dan gemiddeld
  • kijkhoek zijn goed (ips scherm)
  • Minpunten
  • chromecast kan soms wat traag zijn
kort
PHILIPS 49PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
perfecte tv in beeld en geluid
 | 04-06-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • bediening
Perfect beeld, uitstekend geluid, eenvoudig te installeren,