U bevindt zich in:
Philips 49PUS7503 Reviews

PHILIPS 49PUS7503 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 169 reviews
689,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 49PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Ik ben heel blij met deze TV
 | 22-05-2019
  • Pluspunten
  • Beldkwaliteit
  • Afstandbieding met toetsenbord
  • Ambilight
  • Android
  • Minpunten
  • Geluid
Alles wat ik verwacht van TV. Android werkt snel, afstandbieding werk prima alleen geluid met ingebouwde soundbar is slecht maar
PHILIPS 49PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
grandioos
 | 20-05-2019
mooie, kwalitatieve goede tv met het mooie ambi-light
PHILIPS 49PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Super tv voor een goede prijs.
 | 20-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Ambilight
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geluid
Mooie beeld kwaliteit en makkelijk te bedienen. Door de soundbar is het geluid niet heel slecht maar ik blijf toch over de 5.1 receiver luisteren.
PHILIPS 49PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prima TV met goed beeld en fantastische beleving voor Ambilight
 | 20-05-2019
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Design
  • Minpunten
  • geluid kwaliteit ingebouwde speakr
Prima TV met goede beeld kwaliteit, de aanwezige ambilight zorgt voor een erg mooie beleving. Uitgebreide TV en afstandsbediening met aan de achterzijde een toetsenbord. het geluid uit de tv speakers is niet bijzonder goed, maar voldoende voor een tv programma. Bij het kijken van een film zijn additionele speakers zeker gewenst.
PHILIPS 49PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heerlijke TV
 | 20-05-2019
  • Pluspunten
  • Handige bediening
  • Goed geluid
  • Prima beeld
  • Fijne prijs
  • Mooi design
Ik heb deze TV uitgekozen omdat deze in mijn budget pastte. Wij komen van een tien jaar oude HD-ready af, en hoeven (nog) geen OLED of qled of zo....gewoon een led is ook goed. Daarbij heeft deze een eigen soundbar, waardoor we die ook (nog) niet los hoeven aan te schaffen. Beeld is goed, geluid is goed, bediening is simpel.... En de tv hangt prachtig plat tegen de muur in ons pas verbouwde huis!
PHILIPS 49PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima Televisie
 | 18-05-2019
  • Pluspunten
  • prima prijs
  • ambilight
  • gebruiksgemak
  • Minpunten
  • geen
Prima televisie
PHILIPS 49PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede kwaliteit tv
 | 17-05-2019
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Geen gebruiksaanwijzing
Goede tv. Alleen wel jammer dat er geen beschrijving bij geleverd wordt. Er zitten waarschijnlijk meer mogelijkheden op dan dat wij nu weten. Dit is op zich wel jammer.
PHILIPS 49PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Super Mooie tv voor een mooie prijs.
 | 17-05-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Prijs
  • Beeldkwaliteit
  • Directe Netflixknop op afstandbedining.
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen vinden.
Ik heb nu 2 weken de Philips 55PUS7503 in gebruik. Ik ben er erg tevreden over en erg blij met de keuze voor de Philips. Ook omdat ik goed ben geadviseerd door een van de medewerkers van Plattetv.nl. Beeldkwaliteit is echt top en icm ambilight is het echt super. Mooi extra sfeer. Geluid is meer dan prima. Ik heb er toch voor gekozen om een externe soundbar (Vögels Soundmount next 8375) erbij te doen voor net wat meer geluidsvermogen. (Maar dat is een persoonlijk keuze) De Soundmount is overigens ook super. Echt Mooi geluid en een groot verschil met het geluid van de tv zelf. Het draaien van de tv gaat erg soepel.
PHILIPS 49PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-35 6,8 / 10
Belachelijk goeie kijk ervaringen
 | 17-05-2019
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Floeiende beelden
  • Disign
  • Gemakkelijke bedienbare afstandsbediening
  • Apps downloaden
  • Minpunten
  • Geluid
Dit is de eerste tv waarbij in helemaal in de tv word ingezogen de beelden zijn extreem mooi en het gamen in 4k in 1 woord wauw De ambilight verast mij elker keer weer het heeft zo een vloeiende overgang dat het soms lijkt als of alles uit het beeld komt
PHILIPS 49PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Fijne tv met scherp beeld
 | 14-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Snelheid
  • Android tv
  • Minpunten
  • Geluid mist wat diepgang
Zeer fijne televisie. Start snel op en is gemakkelijk in gebruik. Zeker een aanrader.
PHILIPS 49PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige tv. Goede aanwinst
 | 13-05-2019
  • Pluspunten
  • Backlight
  • Scherp beeld
  • Apps makkelijk te verbinden
  • Grootte tv
  • Minpunten
  • Geluid is even wennen
We zijn blij met onze aankoop. De tv is supermooi en de backlightverlichting past zich aan de kleuren die in beeld zijn. De kids vinden dit geweldig. De grootte is ook goed bevallen, je krijgt het bioscoop gevoel. Het beeld is echt heel scherp!! Apps zijn goed en makkelijk te vebinden. Superaankoop, je krijgt er geen spijt van!
PHILIPS 49PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Leuke tv voor deze prijstop
 | 12-05-2019
  • Minpunten
  • 50hz
  • Geluid van de tv via de soundbox goed geluid
Top
PHILIPS 49PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
geweldige TV voor deze prijs
 | 07-05-2019
zeer mooi en goed product
PHILIPS 49PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Een prachtige televisie.
 | 06-05-2019
  • Minpunten
  • Geen 3D ondersteuning.
Er was een gratis Hdmi kabel bij beloofd, maar die was ver te zoeken. Die moest ik alsnog zelf aanschaffen.
PHILIPS 49PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfecte prijs/kwaliteit verhouding
 | 01-05-2019
  • Pluspunten
  • Prijs/kwalitiet
  • Beeld
  • Ambilight
Mooi toestel voor een redelijke prijs Door de speaker balk prima geluid, zou beter kunnen maar voor een flat-screen niks mis mee. Prachtig scherm en de ambilight is een enorm pluspunt!
PHILIPS 49PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Hele fijne TV met een helder beeld
 | 01-05-2019
  • Pluspunten
  • Groot
  • helder
Soundbar geeft mooi geluid, maar een losse is beter
PHILIPS 49PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig
 | 26-04-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • eenvoudige instelling
  • goed geluid
  • Minpunten
  • moet m zelf betalen
PHILIPS 49PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
goede prijs mooie tv
 | 26-04-2019
PHILIPS 49PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Kwaliteit prima, wat traag in de bediening
 | 21-04-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Android 8 (na update)
  • Uitgebreide afstandsbediening
  • Ambilight
  • Spraakbediening (werkt goed!)
  • Minpunten
  • Aan de trage kant
  • Werkt niet lekker met de soundbar samen
  • Aparte schijf moeten kopen om te kunnen opnemen / pauzeren
  • enkele dvb-c tuner, waardoor opnemen en een ander kanaal kijken tegelijk niet mogelijk is
Het beeld is prima, ambilight (voor mij nieuw) kijkt erg lekker! Voor mij was een Android besturingssysteem een must en vlak na aankoop werd deze volledig geupdate naar Android 8 Oreo. Wel reageert de tv trager dan een wat ouder model dat ik boven gebruik. Enige echte minpunt is dat de tv mijn (weliswaar Sony) ARC soundbar nooit lekker oppakt. Dit is op te lossen door handmatig telkens audio te wisselen, maar dat is uiteraard eigenlijk niet de bedoeling.
PHILIPS 49PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super TV
 | 17-04-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • geluid
  • afstandbediening
  • Installatie gemak
  • Minpunten
  • geen
Goede beeld en geluid kwaliteit en bediening gemak is ook heel goed.