Wegens drukte bij PostNL mogelijke vertraging van uw levering
U bevindt zich in:
Philips 48OLED935 Reviews

PHILIPS 48OLED935 REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 17 reviews
2149,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
perfect produkt
 | 01-12-2020
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • perfect geluid
  • gemakkelijke instalatie
  • Minpunten
  • geen
Het product doe voldoet volledig aan de verwachtingen. Geen enkel probleem bij het installeren. Kwaliteit van geluid en beeld is perfect.
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig beeld en geluid, vierzijdig ambilight maakt alles compleet.
 | 29-11-2020
  • Pluspunten
  • Super beeld en geluid
  • Vierzijdig ambilight
  • Andere video bronnen ook super beeld
  • Sub woofer aansluiting op tv
  • Minpunten
  • moet sub iedere keer opnieuw aan zetten in het menu onthoud de aan stand niet
Ik was op zoek naar een tv met de nieuwste techniek. En voor mij stak deze tv overal met kop en schouders bovenuit. Op you tube kun je zien wat voor een nieuwe beeldprocessor (P5)door Philips is ontwikkeld. Waar ik ook erg benieuwd naar was is hoe de beeld kwaliteit van mijn DVD speler en multimedia streamer zou zijn? De opschaling van deze videosignalen is geweldig echt, heel mooi. Na wat winkels afgelopen te hebben kwam ik tot de conclusie dat het prijsverschil voor mij waard was. Ik kon alleen nergens de tv met sub woofer beluisteren. Het geluid zonder sub is erg mooi, maar als ik mijn live concerten thuis bekijk wil ik ook graag lage tonen horen. Als je SLAM tv kunt ontvangen weet je waarom je een sub woofer zou moeten aansluiten. Veel 4K zenders zijn nog niet te ontvangen, KPN bied er drie aan. Maar de HD+ zenders van hun nieuwe 4K ontvanger zijn ook al zo mooi. Dat de verschillen echt heel klein zijn. Al met al zeer tevreden. Ik wacht alleen nog op de sub woofer van Philips uit hun cashback actie. Ik heb zolang een andere sub aangesloten. Het kan alleen maar nog mooier worden.
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
TOP tv , wat een beeld !
 | 25-11-2020
  • Pluspunten
  • Heel helder beeld
  • Prachtige kleuren
  • heel snelle overgang bij het zappen tussen de netten
  • Geweldig geluid via de b&w box
  • Goed te begrijpen menu om instellingen naar persoonlijke voorkeur in te voeren
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
Nu een week bij ons in gebruik en zijn nog steeds overdonderd door de helderheid en kleurweergave van de tv. Goed instelbaar naar eigen keuze via een goed te begrijpen menu, heel blij mee. Tevens een heel goede ervaring met plattetv.nl en monteur D die de tv vakkundig heeft opgehangen en geduldig uitleg gaf.
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Echt zeer mooi
 | 24-11-2020
  • Minpunten
  • Geen
Installeren met de soundbar beetje lastig. Het geluid was eerst slecht alles goed aangesloten. Tv tijdje uitgezet en daarna een perfect geluid, waaraan het gelegen heeft??? Nu allemaal erg tevreden.
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goed maar duur
 | 22-11-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid voor een TV. BenW is top.
  • Standaarden voor staan of hangen
  • Snelle bediening
  • Eenvoudigeinstallatie
  • Minpunten
  • Duur
  • Afstandsbediening
  • HDMI 1 t/m 3 plaatsing
  • Spiegeling in scherm
Prima beeld. Voor perfect geluid wel extra sub woofer nodig. Na 1 maand is moederbord al vervangen omdat WiFi signaal niet werd vastgehouden en subwoofer niet automatisch aangestuurd werd. Is nog steeds niet opgelost. Nu wel meer geluidvermogen. Afstandsbedieningen erg matig. Helaas nog steeds veel reflectie in scherm. HDMI aansluitingen zitten zodanig dat afschermkap niet meer past. Bluetooth aansluit GSM gaat niet.
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
top kwaliteit
 | 22-11-2020
goed produkt tevreden
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prachtige TV met uitstekend beeld en geluid.
 | 13-11-2020
  • Pluspunten
  • Beeld en geluid
  • Mooie vormgeving
Prachtige TV met uitstekend beeld en geluid.
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooiste TV beeld ooit gemaakt met een fantastische geluids weergave.
 | 13-11-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • bediening
  • vormgeving
  • Minpunten
  • Geen(nog niet ontdekt)
Mooiste TV beed, ook door het 4 tijdig ambilight, ooit gemaakt, met bovendien een fantastische geluids weergave die via de soundbar een echt bioscoop gevoel geeft.
Philips 48OLED935 Reviews
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch apparaat
 | 13-11-2020
  • Pluspunten
  • toestel kwaliteit
  • beeld kwaliteit
  • geluids kwaliteit
  • Minpunten
  • hdmi kabels van de beste kwaliteit gebruiken
Heel goede beeldkwaliteit, ook eindelijk weer eens een tv waar een goed geluid uit komt. Ook de instel menu\'s van de oled tv zijn prettig te gebruiken. Ik vindt het een top product.
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
ik ben zeer tevreden over "PlatteTV" en mijn eigen TV
 | 13-11-2020
zoals gezegd 100 procent tevreden. Klein minpuntje is misschien dat de toetsen van asb vrij klein zijn cq. dicht bij elkaar zitten.
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prettig contact met platte tv gehad
 | 10-11-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • B&W soundbar dik in orde
  • ambilight 4 zijdig is adembenemend
  • Minpunten
  • Afstandsbediening valt een beetje uit de toon in deze prijscategorie
De tv is waanzinnig ,echt een prachtige aanvulling op het interieur.
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Maakt verwachtingen volledig waar.
 | 29-10-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Soundbar Bower & Wilkins
  • Ambilight
  • Processor snelheid bij gebruik apps zoals Netflix
  • Design
  • Minpunten
  • Relatief prijzig maar goede prijs gekregen van Platte TV
  • Engelstalige AB. Kan voor sommige mensen lastig zijn
Overstap gemaakt van 4K UHD led naar Oled + en nog geen seconde spijt van. Met name zwart wordt veel beter weergegeven zowel bij KPN TV als bij afspelen 4K UHD blu ray films. Ook ambilight werkt prima en soundbar B&W geeft prima geluid ook al gebruik ik homecinema met 7.1 opstelling voor films en concerten
Philips 48OLED935 Reviews
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Het is een lust om tv te kijken
 | 29-10-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeldkwaliteit
  • Formgeving
  • Minpunten
  • Geen
Altijd een Philips tv gehad. En ze worden steeds mooier en beter.
Philips 48OLED935 Reviews
Philips 48OLED935 Reviews
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv met waanzinnige kleuren en geluid
 | 25-10-2020
  • Pluspunten
  • Intens heldere OLED+ kleuren
  • Prima geluid voor dialoog
  • Praten tegen de Afstandsbediening is geweldig
  • Prachtig design en AMB light (4x) is prachtig
  • Minpunten
  • Vertraging externe subwoofer (niet altijd)
Eén ding valt meteen op, de kleuren zijn zo intens helder en scherp. Als de zon op tv schijnt, doet het gewoon pijn aan je ogen zo helder is het (net echt). Het geluid is helder en zeer goed te verstaan (dialoog). Vooral dat laatste was voor mij belangrijk. Ik heb op deze tv mijn oude subwoofer aangesloten en dan weet je niet wat je mee maakt in combinatie met de soundbar. Helaas zijn er nog wel vertraging probleempjes met sommige Apps (Youtube), maar dat wordt (hoop ik) opgelost met een nieuwe update van Android tv.
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super beeld, prachtig geluid en een fenomenale lichtshow.
 | 12-10-2020
Philips Beeld met Ambilight , geluid van Bowers & Wilkins , totaal een echt kwalitatief hoogstandje...!!
Philips 48OLED935 Reviews
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige TV!
 | 11-10-2020
  • Pluspunten
  • Kwaliteit van het beeld
  • Geluidskwaliteit soundbar
  • 4 zijdig ambilight maakt het echt af!
  • Minpunten
  • Afstandsbediening. Knoppen staan dicht bij elkaar.
Philips 65OLED935 enige weken in bezit en dit toestel is echt super! Mijn voorkeur ging uit naar 4-zijdig ambilight en gelet op het feit dat ik liever geen gaten in de muur wil boren kwam ik vanzelf uit bij de 65OLED935. Voor mijn gevoel geeft dit dan toch een zwevend effect ondanks dat het toestel op een meubel is geplaatst. Zie foto. Bijkomend voordeel is dat men de afstand van de TV tot de muur zelf kan bepalen waardoor het effect van ambilight groter lijkt. Prestaties van de soundbar vind ik ook erg goed. Enige punt van kritiek vind ik de afstandsbediening. Doordat de knoppen wel heel erg dicht bij elkaar staan is de kans groot dat men onbedoeld een verkeerde knop indrukt. Al met al een geweldige TV die zijn prijs rechtvaardigt.
Philips 48OLED935 Reviews
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Dit is echt een televisie 2020
 | 08-10-2020
  • Pluspunten
  • Geweldig beeld
  • super geluid
  • en heel mooi ambilight
  • bedieningsgemak
  • Bowers & Wilkins
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
Een paar weken geleden afscheid genomen van de Sony AFG8 (2 jaar oud) en dan is deze Philips 55OLED935 een heel andere beleving vooral op 3 punten beeld, geluid en ambilight 4, wij zijn er erg blij mee voor een aantal jaren.