TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
Philips 48OLED935 Reviews

PHILIPS 48OLED935 REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 107 reviews
1579,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
zeer tevreden op 1 ding na,krijg elke dag een update waarbij de tv uit moet
 | 13-04-2021
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische tv met super geluid
 | 09-04-2021
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit door soundbar
  • 4 zijdig ambilight
  • Strak design
  • Minpunten
  • De handleiding over hoe de tv op te hangen kan duidelijker
  • Op de standaard staat de tv echt wel stevig maar het oogt instabiel/ fragiel
De tv is erg mooi vormgegeven. Door de soundbar komt er erg mooi geluid en ik hoef geen losse soundbar meer te kopen. Het beeld is erg mooi en de ambilight zorgt ervoor dat het grote scherm wat vriendelijker kijkt.
Philips 48OLED935 Reviews
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
UITSTEKENDE TV MET ÉÉN MAAR!
 | 08-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld, scherm en standaard
  • Geluid
  • 4-zijdig ambiight
  • Vormgeving en materiaal
  • Instelmogelijkheden
  • Minpunten
  • Restbeelden verwijderen om de 12 uur
  • Tijdsinterval restbeelden is niet aan te passen
  • Philips doet niets aan dit probleem, reageert zelfs niet
  • Ouderwetse menu 's
  • Bruinige stof op luidsprekers, past zeker niet in elk interieur
Doet wat er beloofd wordt en dat ervaar ik ook zo. MAAR na 12 draaiuren schakelt de tv op een stand om het scherm te zuiveren van eventuele restbeelden (beeldschermonderhoud). Dit duurt 10-12 minuten (zit maar eens een voetbalmatch te kijken op het moment dat er een doelpunt valt). Je kunt dat wel 2x uitstellen voor bij elkaar 4 uur: Iedere keer dus 2 uur (daarvoor krijg je 30 seconden tijd). Dan helpt er geen moedertje lief meer aan en gaat hij voor 10-12 minuten op stand-by. Er is GEEN bypass mogelijkheid en ook GEEN instelmogelijkheid om dat te wijzigen. LET OP: zet de TV NIET uit en laat de TV dat programma afwikkelen. Doe je dat niet, of als je probeert de TV weer (te vroeg) aan te zetten, dan begint de reinigingscyclus opnieuw! Dit proces is zeer irritant als de TV veel aan staat, want dan neemt de frequentie gevoelsmatig vanzelfsprekend toe. Verder wordt er na bepaalde tijd een speciale scan uitgevoerd voor echte "diepe" reiniging van het OLED-scherm. Dit duurt tot 90 minuten. OOK weer geen ontkomen aan (nog niet voorgekomen bij mij, daar ik de TV nog niet zo lang heb). Dezelfde procedure als boven geldt. Vervelend is ook als verkopers van dit product dat veelvuldig niet melden. Als je niet persé ambilight wilt zoals ik (ambilight-fan), kijk dan naar een QLED/ander merk. Tenslotte is deze TV ook geen echte Philips meer, dus daar hoef je het niet voor te doen...
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima tv en blij met de aanschaf hiervan bij Platte TV
 | 08-04-2021
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • kleuren
  • ambilight
  • geluid
  • Minpunten
  • telkens de subwoofer aanzetten
Kortom een prima keuze in vergelijking met andere tv\'s. Ambilight maakt de beleving volledig tot een bioscoop ervaring. Je zit er middenin.
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
in 1 woord fantastisch
 | 06-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Contrast
  • Soudbar
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Nog geen KPN app beschikbaar
Prachtige tv van Philips met dito soundbar van B&W. Beeld en geluid zijn fantastisch. Echte aanrader.
Philips 48OLED935 Reviews
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Perfect beeld en prima geluid
 | 05-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • 4-zijdig Ambilight
  • Design
  • Inbrandbeveiliging OLED
  • Minpunten
  • Menustructuur erg onpraktisch
  • lay out AB onpraktisch
  • Chromecast niet mogelijk via Win10
Voortraject: Na veel reviews kijken/lezen, wikken en wegen toch besloten om na 13 jaar Ambilight weer een Ambilight tv te kopen, dus een inmiddels Chinese “Philips”. Die kwamen redelijk tot uitstekend uit de tests (vooral de OLED’s). Maar dan…. : de “gewone” LED’s vielen af vanwege de veel te kleine kijkhoek voor mijn kamerindeling. OLED is heel mooi maar ook duur, nou ja, kost veel geld. Nu kwam de 55OLED935/12 prima uit alle tests: naast het prima beeld wordt ook de geïntegreerde soundbar van B&W geroemd. Alle HDR ondersteuning aanwezig. Niet zo geschikt voor gamers maar dat ben ik niet en heb dan ook geen behoefte aan super latency-specs. Extra audio uitgang alleen via Toslink of de koptelefoonaansluiting, beetje jammer. Nu had ik ze nog niet in het echt gezien. Dus een afspraak bij een betrouwbare winkel (en dus niet bij die “markt in Media”) waar ik veel tv’s kan bekijken. Uitgekomen bij PlatteTV. Rare naam maar okee. In de winkel staan de tv’s heel fel ingesteld met speciaal geeerde beelden/scenes zodat je eigenlijk nog geen idee hebt hoe het thuis bij normaal tv/video kijken zou uitzien. Maar na wat spelen daar met de instellingen toch een redelijk idee gekregen. Gesteund door de goede tests van de IFS instellingen en het geluid, ben ik bij het echt ervaren van een 55OLED935 er verliefd op geworden. In eerste instantie nog aan een 48 inch gedacht maar die is voor de huidige maatstaven echt te klein. Toen ook nog bleek dat er op de geplande bezoekdag weer een cash-back-actie kwam waardoor de aangeboden actieprijs nog met € 150 daalde, heb de knoop doorgehakt. Bezorging: Is gratis inclusief de optie Topservice van PostNL, waarbij de bezorger de tv uitpakt, op de plaats zet en controleert. Dat leek me al uitzonderlijk en dat zou het ook zijn. Je moet die zware kwetsbare tv op een of andere manier uit de doos krijgen en je kan niet de doos over de tv trekken. De bezorger had volgens mij nog nooit een tv uitgepakt, laat staan aangesloten en gecontroleerd. Dus maar “samen” gedaan waarbij de bezorger kon helpen tillen…. Afstandsbediening: Was even zoeken hoe het deksel voor de batterijen er af moest. Hij is “mooi” maar de knoppen zitten niet logisch en soms te dicht bij elkaar waardoor je per ongeluk de verkeerde raakt. Erg lastig als je net 5 niveaus diep in het menu zit en er dan weer uitgeknald bent. Dat leer aan de achterkant is gewoon marketing-kul. De toetsenverlichting gaat aan als je een toets indrukt, maar dan heb je al gekozen….. en het gaat na 1,5 seconden al weer uit. Menustructuur: Echt onlogisch en onhandig. Voor b.v. andere beeldinstelling moet je minimaal 5 niveaus diep met verschillende knoppen. Je kan zelf geen sneltoetsen definiëren. . Fine-tunen voor specifieke beeldvoorkeursinstellingen is een flinke uitdaging: je moet dan echt 6 niveaus diep in het menu om de vele parameters te tweaken (en opschrijven hoe de vorige instelling was voordat je wat veranderde). Bij sommige wijzigingen is een kwart van het beeld zwart waardoor vergelijken moeilijker is. Bij andere (b.v. Kleurengamma) is zelfs het hele beeld bedekt met het menu en kun je dus niet rechtstreeks vergelijken. Volume hoofdtelefoon zit ook zelfs 5 niveaus diep, evenals Ambilight intensiteit veranderen, ondanks een aparte knop voor Ambilight waaronder dat menu-item niet zit. Beeld: Gewoon super en dat (4-zijdig) Ambilight is de kers op de taart. Lichtopbrengst ruim voldoende om ook overdag prettig naar dat contrastrijke beeld te kijken. Het zwart is echt zwart en daar moest ik zelfs nog even aan wennen. Bij invallend licht wel wat reflecties op het glimmende scherm. De standaardinstellingen AI en Levendig zijn veel te extreem. De IFS-instellingen voor Dag en Nacht bevallen mij prima maar bij sommig bronmateriaal wil je nog wel wat anders kunnen instellen. Zie daarvoor de opmerkingen onder Menustructuur. Geluid B&W: Zeker met de aanwezige presets voor het geluid, gewoon een prima geluid en de ruimtelijke effecten zijn voor een enkele soundbar verbazingwekkend. Dat hangt wel af van je kamerindeling en hoever en onder welke hoek je voor de tv zit. Geen echt behoefte meer om de (goede) eigen audio-installatie erbij te gebruiken. Wel jammer dat je weer 5 niveaus diep de instellingen in moet om eventueel om te schakelen op een andere setting. Eigenaardigheden: Oled-bescherming: Het OLED anti-inbrand/herstelmechanisme geeft na ca. 6 uur aaneengesloten gebruik, meldingen dat het proces nu moet worden uitgevoerd en gaat wat later zelfs het beeld uitzetten ter bescherming. Je kan dan zeker 10 minuten of meer echt niet meer kijken. Chromecast: Alleen bruikbaar in combinatie met geïnstalleerde app en alleen vanaf Android- en Ios-apparaten. Vanaf het Windowsplatform niet bereikbaar, ook niet via Google Chrome op de PC. Om dat te kunnen moet je alsnog een aparte Chromecast aansluiten op een HDMI-poort aansluiten. Standby-gebruik: Volgens de specs zou die 0,3 Watt zijn maar ik meet na 12 uur op standby nog steeds 16 Watt, ook na alle opties uitgezet te hebben die het standby-gebruik beïnvloeden. Ben nog in overleg met Philips Klantenservice.
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Superbeeld haarscherp en goede geluidsweergave
 | 05-04-2021
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Fijne geluidsweergave
  • Makkelijk instellen
  • Mooie vormgeving
Mooie tv en haarscherp beeld en geweldig geluidsweergave. Wij zijn zeer tevreden. En heel makkelijk instellen
Philips 48OLED935 Reviews
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige TV
 | 01-04-2021
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastische TV een genot om in huis te hebben en naar te kijken.
 | 29-03-2021
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • Geluid
  • vormgeving
  • ambilight
Ik ben heel tevreden over mijn nieuwe TV. Super beeldkwaliteit en evenzo is het geluid perfect. Even wennen om alles te bedienen maar snel alles uitgevonden.
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch
 | 17-03-2021
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch
 | 13-03-2021
  • Pluspunten
  • Superieur beeld
  • B&W soundbar
  • Looks
  • Ondersteund alle HDR protocollen
  • Eenvoudige installatie
Ik heb al best wel veel tv’s gehad maar deze tv is echt in alles beter dan wat ik hiervoor had Beeld kwaliteit is echt ongelooflijk En het geluid is top Hopelijk heeft philips de software problemen die ze hebben gehad opgelost Ik had hiervoor de 55oled934 en die had echt veel software problemen Deze 935 doet het tot nu toe goed en hopelijk blijft dat ook zo Ik denk niet dat er een tv is die een vergelijkbaar pakket kan bieden als deze philips 935
Philips 48OLED935 Reviews
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Op en top geweldig
 | 11-03-2021
  • Pluspunten
  • Mooi en scherp beeld
  • Net of de acteurs in je kamer staan
  • Je wordt ook echt meegezogen in het verhaal door beeld en grootte
  • Minpunten
  • Assistent weigert soms dienst
  • Soms laadproblemen met Netflix en Amazon Prime
Beeld is echt heel mooi. Af en toe weigert de assistent dienst en ervaren we laadproblemen bij Netflix en Amazon Prime. Maar dat maakt het er niet minder op.
Philips 48OLED935 Reviews
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Uitstekende TV met optimaal basis-geluid
 | 09-03-2021
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • zwarter dan zwart
  • soundbar zelf super
  • vriendelijke interface
  • Minpunten
  • subwoofer koppelen telkens opnieuw nodig
  • afstandsbediening vingergevoel ontbreekt volledig
Supergoede TV, goed en snel beeld, gebruiksvriendelijke interface, zwarter dan zwart, AmbiLight is andermaal ffantastisch. 2 zorgpunten: - afstandsbediening is beneden de standaard. Alle knoppen plat en gelijk. Geen gevoel in. Dus als je in donker geniet van AmbiLight, dan geniet je dus niet van de afstandsbediening. - integratie met subwoofer werkt niet goed. Software-bug in TV. Je moet bij elke inschakeling opnieuw de Subwoofer via Menu opnieuw activeren. Belachelijk natuurlijk. Uiteindelijk work-around gevond via Amazon AAlexa, maar zou nief hoeven voor zo\'n premium product. Zonde.
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top toestel
 | 08-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen minpunten.
Top toestel. Eenvoudig installeren. Geen problemen tegen gekomen.
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
fantastische kijk en luister ervaring
 | 04-03-2021
  • Pluspunten
  • gemakkelijk te installeren
Schitterend beeld en geluid Ambilight is erg mooi
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een fantastisch apparaat.
 | 03-03-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Apps
  • Minpunten
  • Scherm verversing moet je tegen kunnen.
Schitterend beeld, zeer scherp. Geluid is heel goed en.de app mogelijkheden goed. Makkelijk te bedienen. De automatische update kan je skippen.
Philips 48OLED935 Reviews
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een tv naar onze wensen
 | 03-03-2021
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Heel goed geluid
  • Veel mogelijkheden
  • Vormgeving ok
  • Minpunten
  • Installeren wat ingewikkelder
  • Geen handleiding bijgevoegd
Een mooi en goed product met veel mogelijk heden
Philips 48OLED935 Reviews
Philips 48OLED935 Reviews
Philips 48OLED935 Reviews
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima Philips tv met ambilight en soundbar
 | 26-02-2021
  • Pluspunten
  • Tv werkt prima met ambilight goed in te stellen
  • Geluid is perfect
  • Afstand bediening werkt ook goed
  • Minpunten
  • Geen
Mooi tv aan de wand en geluid van de soundbar is ook prima zonder subwoofer , wordt er later nog aangebracht
Philips 48OLED935 Reviews
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prima TV met heel goed geluid
 | 15-02-2021
  • Pluspunten
  • geluid
  • beeldkwaliteit
  • vormgeving
  • bedieningsgemak
  • 48 inch s voor ons perfect
  • Minpunten
  • geen
De Philips 48OLED935 en Spectral Spray ZU1079 schuimreiniger met microvezeldoek voldoet zeker aan onze verwachtingen. Bij een koop kan ik de Philips 48OLED935 aanbevelen. Het is een prima TV met een heel goed geluid. Ik ben doorj PlatteTV goed geholpen.
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige TV prachtig beeld en geluid.
 | 14-02-2021
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • goed geluid
  • makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • geen gebruiksaanwijzing alleen online
Prachtig beeld en geluid veel mogelijkheden. Zelf gemonteerd ging prima met de bijgeleverde omschrijving