TIP! Advies én korting van 100 specialisten
U bevindt zich in:
Philips 48OLED935 Reviews

PHILIPS 48OLED935 REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 131 reviews
1449,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig beeld, indrukwekkend Ambilight
 | 26-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Ambilight
  • Beeldbewerking & SD Upscaling
  • Start snel op
  • Bezorging & korting PlatteTV
  • Minpunten
  • Anti-inbrand beveiliging is in de sterkste vorm wat agressief
  • Soundbar is niet zonder TV te gebruiken
Deze 65" Philips Oled TV heeft een prachtig beeld. Dolby Vision & 4K spatten er werkelijk vanaf, maar ook normaal HD beeld en zelfs upscaling van SD is enorm goed. De beeldbewerking maakt het gewoon een genot om naar te kijken. De anti-inbrand beveiliging moet je niet in de sterkste vorm instellen, dan wordt het beeld bij de logo\'s wel erg donker, maar dat kun je aanpassen. Ambilight rondom (en dus ook aan de onderzijde) voegt erg veel toe en is in deze vorm weer een enorme verbetering met oudere toestellen. De foto doet het effect niet volledig recht; de camera laat de subtiele overloop wat minder goed zien. Enige minpunt is dat de soundbar een kabel gebruikt die enkel voor dit toestel geschikt is. Ik heb de TV opgehangen en gebruik mijn eigen audioset en dus niet de soundbar. Die had ik op zich wel anders willen gebruiken en dat kan dus niet. Getwijfeld tussen deze en en niet-Ambilight toestellen, ook omdat er wat afstand tot de muur nodig is om dat effect optimaal te krijgen, maar daar echt geen moment spijt van gehad; deze TV raad ik iedereen aan. De bezorging van PlatteTV was perfect en de online korting via de Chat een mooie bijkomstigheid.
Philips 48OLED935 Reviews
Philips 48OLED935 Reviews
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Precies wat ik dacht te kopen. Prima
 | 24-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bedoening
  • Alles
Mooi helder beeld, vormgeving is wat ik zocht. En hij werkt fantastisch. Heel blij mee. Ook de service die ik kreeg was fijn.
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Voldoet aan al onze verwachtingen
 | 17-07-2021
  • Pluspunten
  • Alles in een qua soundbar
  • Super mooi. Beeld
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Goede prijs kwaliteit verhouding heeft alle opties die wij wilden. Zeer tevreden iver de oled van Philips
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wij hadden hem al eerder aan moeten schaffen.
 | 13-07-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld
  • Geluid
  • Eenvoudige bediening
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Wij zijn tot nu toe zeer tevreden met de aanschaf van deze televisie. Prachtige vormgeving en het beeld en geluid zijn subliem. Met het ambillight op de achtergrond krijg je een speciale kijkervaring.
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Voortreffelijk beeld
 | 11-07-2021
Kan niet beter
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
De philips 55OLED935 met ambilight is ultiem kijkplezier
 | 09-07-2021
  • Pluspunten
  • haarscherp beeld
  • hoog contrast en diepe kleuren
  • ambilight
  • goed geluid
  • Minpunten
  • geen apple airplay
Het Oled paneel genereert prachtige haarscherpe kleuren met veel contrast. Aangevuld met ambilight aan alle kanten is het een lust voor het oog. De dolby atmos luidspreker is redelijk compact maar heeft toch uitstekend surround geluid. Software is goed, draadloos wifi, google chromecast, en Netflix met één druk op de knop. Alleen geen apple airplay.
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Beeldkwaliteit met het geluidskwaliteit is gewoon top .
 | 06-07-2021
  • Pluspunten
  • Top beeldkwaliteit
  • Top soundbar
  • Top geluidskwalitet
  • Top afwerking
  • Top 4 zijdig ambilight
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
De afwerking van de TV is zeer mooi en het geluid van de soundbar is top .Het beeld is super !! Mooie TV voor een mooie prijs.
Philips 48OLED935 Reviews
Philips 48OLED935 Reviews
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte combinatie van Philips en Bowers & Wilkins voor uitmuntend beeld en geluid
 | 30-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Design
  • Bedieningsgemak
Qua design de mooiste tv die ik heb kunnen vinden. Philips en Bowers & Wilkins hebben de handen in één geslagen om een woonkamer te voorzien van uitmuntend beeld en geluid. Het ideale van de soundbar van Bowers & Wilkins is dat je deze kan uitbreiden met rechtstreeks aansluiten van een subwoofer en je klan hem als center speaker gebruiken in een surround opstelling. Beeld van de tv in kristalhelder en superscherp. Pluspunt bij deze OLED tv is dat zwart ook echt zwart is. Een echte aanrader dus !!!
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
mooie beeld kwaliteit geluid beter dan een gewone tv
 | 26-06-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • snelheid van besturing
  • Android is mooi
  • Minpunten
  • de speaker is me tegen gevallen
  • moeite met het aan springen
er zijn nog een paar dingetjes die ik uit moet zoeken zoals andere HDMI kabels en een optische kabel naar de versterker
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch apparaat
 | 24-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • 4k
  • Contrast
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Minder vol geluid
  • Scherm gevoelig lichtinval
Gewedig apparaat. Eenvoudig aan te sluiten. Ongeëvenaarde beleving ambilight. Geluid minder vol dan verwacht. Mogelijk verbetering na aansluiten subwoofer. Werkt eenvoudig met Google Home en Alexa. Contrast geweldig. Scherm gevoelig voor directe lichtinval overdag.
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Had ik al veel eerder moeten kopen
 | 23-06-2021
  • Pluspunten
  • Erg mooi en strak beeld
  • Makkelijk installeren
  • Compact
  • Degelijk
  • Minpunten
  • Nog geen gevonden
De installatie was zo uitgevoerd. Binnen 15 minuten mooi beeld!
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Strakke TV een verrijking van ons interieur en beleving
 | 17-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Functionaliteit
  • App
  • Goed advies personeel
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig beeld en geluid, ben er superblij mee
 | 14-06-2021
Prachtig beeld en geluid, ben er superblij mee
Philips 48OLED935 Reviews
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige tv
 | 10-06-2021
  • Pluspunten
  • Superbeeld
  • Lekker dunf
  • Alle bedrading kan netjes worden weggewrkt
  • Minpunten
  • X
  • X
  • X
  • X
  • X
Door de hulp van platte tv is de keuze gevallen op de Philips OLED super mooi beeld en geluid maar wel met ambilight helemaal top
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Mooie tv met een prima beeld.
 | 10-06-2021
Ben dik tevreden met deze tv alleen jammer dat ze er niet gelijk een subwoofer bij leveren. Dan was de tv nog completer geweest. Verder niks dan lof.
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
zeer content
 | 03-06-2021
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een van de beste toestellen op dit moment
 | 01-06-2021
  • Pluspunten
  • Top design
  • Hoge beeldkwaliteit
  • Ambilight
  • Android TV
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit kan beter
Toen ik op zoek ging naar een nieuwe TV, werd mijn aandacht direct door dit toestel van Philips getrokken door het bijzonder fraaie design. Het scherm is zeer dun en de vaste soundbar met de tweeter er bovenop is zeer mooi om te zien. Naast het prachtige design is de beeldkwaliteit van het 4k Oled scherm (dat eigenlijk van LG afkomstig is) ook helemaal top. Voeg daar nog het unieke Ambilight van Philips aan toe en je hebt echt een top toestel. De enige aanmerking die ik tot nu toe heb, is dat je van de geluidskwaliteit van de soundbar niet al te hoge verwachtingen moet hebben. Ondanks dat deze door Bowers and Wilkins is ontwikkeld is het geluid vrij vlak. Een subwoofer is dan ook een echte aanrader. Hierdoor krijgt het geluid meer diepte. Ook het Dolby Atmos effect heb ik nog niet kunnen ontwaren. De minpunten die ik in oudere reviews heb gelezen, dat je de subwoofer iedere keer opnieuw via het menu moet aanzetten en dat de TV zichzelf na een paar uur uitschakelt om te refreshen, heeft Philips kennelijk opgelost want van beiden heb ik geen last. De subwoofer blijft het gewoon doen na uit- en weer inschakelen van de TV en na een aantal uur achtereen aanstaan (ik dacht 8 uur) krijg je wel een melding dat de TV moet gaan refreshen, om inbranden te voorkomen, maar dat kan je desgewenst uitstellen zodat je kan blijven kijken.
Philips 48OLED935 Reviews
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima beeld met voldoende geluidskwaliteit.
 | 31-05-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Afstandbediening
Voldoet meer als voldoende naar wat ik verwacht had. Beeld kwaliteit is werkelijk fantastisch en na een beetje uitproberen komt er voor een tv een prima geluid uit. Alleen had de afstandsbediening iets ruimer van opzet mogen zijn, de knopjes zitten erg dicht op elkaar. Ik heb de tv na +/- 5 uur s’avonds kijken nog niet 1 keer meegemaakt dat hij spontaan uitvalt zoals sommige mee maken.
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige TV met goed geluid
 | 19-05-2021
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Goed geluid
  • TV ziet er mooi uit
  • Minpunten
  • Tekst van menu veel minder helder
Het beeld is prachtig. Het geluid is goed. De menustructuur onder Android wordt helaas enigszins gedimd weergegeven. Dan moet je dichtbij recht voor de TV gaan zitten om makkelijk te kunnen zien.
PHILIPS 48OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gewoon een geweldig e tv met uitstekende beeldkwaliteit en als extra 4 zijdig ambilight
 | 10-05-2021
  • Pluspunten
  • Alleen maar pluspunten
Duidelijk scherp beeld met heldere kleuren.