TIP! Advies én korting van 100 specialisten
U bevindt zich in:
Philips 43PUS8535 Reviews

PHILIPS 43PUS8535 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 343 reviews
599,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 43PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig
 | 28-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Handeling kwaliteit simpel
  • Minpunten
  • N.V.T
Top tv met een topservice !! In de winkel wordt de tijd voor je genomen en tot aan de auto toe verzorgd .!
PHILIPS 43PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooie allround SMART TV
 | 27-07-2021
  • Pluspunten
  • Allround
  • Veel instel mogelijkheden
  • Handige afstandsbediening
  • Beeld
  • Minpunten
  • Zilveren kleur
Kom van een Sony, dus was even wennen aan deze Philips, maar het is een mooie alleskunner. Zilveren kleur van de lijst heb ik uiteindelijk zwart gemaakt.
Philips 43PUS8535 Reviews
PHILIPS 43PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prima aankoop, erg goed voor het geld
 | 27-07-2021
  • Pluspunten
  • mooie ambilight
  • goede beeldkwaliteit
  • goedkoop
  • goede afwerking
  • Minpunten
  • geluid kan nog iets beter
Tot op heden had ik altijd Samsung TV\'s maar ik moet zeggen dat deze Philips beter is. Daarnaast is ie zeker niet duur. De ambilight feature geeft een betere beleving en is stijlvol. Het enige dat nog beter kan is de geluidskwaliteit. Het is niet slecht maar kan soms nog een beetje blikkerig klinken. Dat gezegd hebbende is het voor dit geld eigenlijk best goed.
PHILIPS 43PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima tv voor een leuke prijs
 | 25-07-2021
  • Pluspunten
  • Veel instellingen.
  • Mooie vormgeving.
  • Minpunten
  • Het geluid van de tv is matig, maar goed dat is met alle tv's het geval.
Mooie tv inclusief vormgeving. Mooie inruilprijs gekregen kortom tevreden met het aangeschafte product.
PHILIPS 43PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige tv voor prima prijs
 | 23-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Uitstraling
  • Bedieningsgemak
Zeer goed beeld met prachtige vormgeving! Aanwinst in onze kamer!
PHILIPS 43PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
voldoet volkomen aan de vooropgestelde verwachtingen
 | 17-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeld en geluid
  • Vormgeving van de TV en de voet
  • Het ambilight systeem geeft een buitengewone sfeer in de huiskamer
  • Minpunten
  • geen
Een papieren handleiding is niet toegevoegd. Doch voor het afstellen met een persoonlijk beeld, geluid .... enz beschikt de TV over een perfect en uitgebreide digitale handleiding via het scherm.
PHILIPS 43PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
 
 | 13-07-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld.
  • Vesa norm muurbeugel.
  • Bedienings gemak.
  • Update's.
  • Super geluid.
Zeer goede TV ziet er goed uit werkt perfect veel instel mogelijkheden ruim voldoende ondersteund verschillende beeld formaten zoals MKV bestanden
PHILIPS 43PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect
 | 11-07-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Minpunten
  • Voor mij niks
Echt hele mooie kleuren goede 4k kwaliteit Mooi beeld geluid zelfs op een zachte stand hoor je alles goed perfecte voor maar voor een studenten woning
PHILIPS 43PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Een top tv voor een nette prijs
 | 11-07-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld en vormgeving tv
  • Ambilight
  • Geluid
Nou ben zeer tevreden over de tv en zeker omdat ik ambilight wou,kan wel verlichting via tv maar is toch anders dan ambilight.
Philips 43PUS8535 Reviews
PHILIPS 43PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
super snelle tv met heel erg mooi beeld
 | 02-07-2021
  • Pluspunten
  • Android
  • ambilight
  • hdmi aanlsuitingen
  • snel schakelen tussen apps
  • haarscherp beeld
Fijne Android tv, schakelt snel tussen apps en het beeld en geluid is ook naar wens. hele fijne tv!
PHILIPS 43PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
genot voor oog en oor na strandbezoek
 | 28-06-2021
geweldig product voor aangeboden prijs
Philips 43PUS8535 Reviews
PHILIPS 43PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prachtige tv voor een hele mooie prijs
 | 28-06-2021
  • Pluspunten
  • Mooi scherp beeld
  • Prijs
  • Qwerty toestsenbord
  • Vormgeving
Mooie lijst en standaard die de televisie een luxe uitstraling geeft. De televisie is makkelijk in gebruik, mooi beeld en ook de afstandsbediening met qwerty toestsenbord maakt bediening enorm makkelijk. Mooie prijs kwaliteit verhouding
PHILIPS 43PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Amazing PHILIPS experience
 | 25-06-2021
  • Pluspunten
  • Ambilight Experience
  • Ease of use
  • LED panel quality
  • Easy to install
  • Minpunten
  • Like all flat screens, the sound quality is very poor. A sound bar is necessary.
  • ANDROID updates limited to 2 years only
The HDR image engine is impressive because even on very small videos (American series) it automatically corrects so as to have a very nice image quality without visible pixels. It\'s really impressive. The experience with Ambilight is great and addictive. I could not do without this technology. I am very satisfied with this product and I recommend it.
Philips 43PUS8535 Reviews
Philips 43PUS8535 Reviews
Philips 43PUS8535 Reviews
PHILIPS 43PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
mooie tv - mooie prijs
 | 24-06-2021
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • geluid
  • instellingsgemak
prima tv - past mooi binnen ons geheel - prima in te stellen - was eenvoudig installeren.
PHILIPS 43PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima tv in beeld en geluid
 | 23-06-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Prima geluid door philips atmos en dolby
  • Mooi design
  • Makkelijke installatie
  • 50 inch is een prima beelddiagonaal
Mooi scherp beeld ,,prima geluid en een gemakkelijk bedieningsgemak ,makkelijk te installeren, ook het internetgedeelte
Philips 43PUS8535 Reviews
PHILIPS 43PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
mooi , geweldig tv
 | 21-06-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • Minpunten
  • menu ingewikkeld
  • film modus is beeld fel , vergeleken met samsung tv
prachtig tv, menu is ingewikkelder dan samsung tv
PHILIPS 43PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super tv
 | 20-06-2021
  • Pluspunten
  • Snelle bediening
  • Makkelijk hoofdscherm
  • Ambi light
  • Mooi beeld
  • Minpunten
  • Afstandsbediening met klein toetsenbordje achterop
Eenvoudig te installeren en makkelijk te bedienen. Via het hoofdscherm kan je naar al je HDMI aansluitingen en apps. Reageert snel mbv de internet aansluiting.
PHILIPS 43PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Super goeie TV
 | 17-06-2021
  • Pluspunten
  • Zeer goede kwaliteit TV
  • En goede prijs terug bij inruil van een TV
  • Ik zou zeker weer hier een nieuwe TV kopen
  • Minpunten
  • PlatteTv is Slegt!! telefonisch bereikbaar, ik heb zelfs ik heb 20 minuten in de wachtrij gestaan en nog niet tewoord gestaan
Een hele goede kwaliteit Tv, ik ben van PHILIPS ook niet anders gewend!, een super beeld kwaliteit voor een goedkope prijs, en heb voor de inruil van mijn oude tv ook een hele goede prijs terug gekregen.
PHILIPS 43PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima TV voor de slaapkamer
 | 17-06-2021
  • Pluspunten
  • Veel bruikbare apps
  • voicecontrol
  • strakke afwerking
  • draaibare scherm op stabiele voet.
  • Minpunten
  • geluidskwaliteit is niet perfect, maar voor de slaapkamer goed.
Prima TV voor de slaapkamer. Android TV is ideaal, je hebt geen coax kabel nodig, slecht een goed werkend Wifi signaal. Ziggo go app en Netflix werkt prima. Ook muziek luisteren gaat goed, via app en in 2 klikken is het scherm en de ambilight uit.
PHILIPS 43PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Er zit veel op…
 | 17-06-2021
  • Pluspunten
  • Mooie kleuren
  • Android-tv
  • Bedieningsgemak
  • Spraakgestuurd
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Enkele dagen in huis, nog geen gevonden
Gewoon een allround tv, mooi beeld en android via wifi. Geluid is niet slecht, maar met een goedkope soundbar al een stuk beter.