U bevindt zich in:
Philips 43PUS7304 The One Reviews

PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 109 reviews
535,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Pracht toestel en pracht service van Platte TV
 | 11-02-2020
  • Pluspunten
  • Eenvoudig in te stellen
  • Ambilight
  • Gemakkelijke bediening
  • Android
  • Minpunten
  • Nog geen
Prachtig toestel. Fijn design. Scherp beeld. Geluid in combinatie met Bose Soundbar super. Ook voor Platte TV een dikke duim. Na een defectje en na afspraak via Chat werd er na een paar dagen een nieuw toestel aan huis geleverd....
Philips 43PUS7304 The One Reviews
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Heel blij met deze TV
 | 11-02-2020
  • Pluspunten
  • android
  • veel mogelijke instellingen
  • veel beschikbare aansluitingen
  • snelle processor
  • Minpunten
  • beetje puzzelen met geluid / verstaanbaarheid
Kent heel veel instelling opties, waardoor je het beeld precies aan je smaak kunt aanpassen. Het android systeem heeft alleen maar voordelen. Je hebt niet te maken met bedenksels van fabrikanten.
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prima TV, kleine minpuntjes
 | 09-02-2020
  • Pluspunten
  • design
  • Licht achter de TV
  • gemak
  • Minpunten
  • rode ogen op sommige zenders
Mooie TV, ben ook tevreden over het licht achter de TV. minpuntje is het feit dat op sommige zenders de personen rode ogen hebben (misschien een instel dingetje). Overall tevreden.
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Hele mooie tv
 | 09-02-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooie kleuren
  • Eenvoudig in te stellen
  • Veel mogelijkgeden om apps te downloaden
  • Minpunten
  • De witte tekens op de afstandsbediening zijn 's avonds niet goed te zien
Mooie Android televisie met veel mogelijkheden. Ik heb \'m aan de muur opgehangen en de ambilight zorgt voor een prachtig gekleurde achtergrond. Ik ben heel blij met deze tv en met de BTW korting ook nog \'s heel voordelig!
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie tv zeer tevreden
 | 09-02-2020
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Snelheid van apps
  • Snel geleverd
Goede service tv werd netjes binnen gezet. Makkelijk te installeren. De ambilight verkleurd de hele kamer. En ondanks de groote nog steeds super scherp beeld.
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top tv
 | 09-02-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijke bediening
  • Mooi beeld
  • Makkelijk voor kinderen
  • Vele instellingen voor de beste weergave
  • Genieten
  • Minpunten
  • Nog geen minpunten gevonden
Super tv Mooi beeld, makkelijke bediening, mooi vormgegeven en alles zit erop. Zelf mijn zoontje van 6 weet de weg naar youtube en netflix te vinden. Youtube bedient hij met de spraakgestuurde functie.
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi uiterlijk met scherp beeld en goed geluid
 | 07-02-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Goed geluid
  • Makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Lijkt een stuk groter en de woning vergeleken met in de winkel
De tv is goed te bedienen, heeft scherp beeld en ziet er goed uit.
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Goede tv veel waar voor je geld
 | 05-02-2020
  • Pluspunten
  • Goede beeldkwaliteit
  • Android draaid goed
  • Alle apparaten zonder problemen te verbinden
  • Minpunten
  • Afstandsbediening is slecht af te lezen
  • Geluid is iets minder
Goede tv veel waar voor je geld . Beeldkwaliteit is voor de grootte van de tv goed. Alleen bij geen hd zenders kan het beeld wel eens iets korelig zijn. Streamings diensten met hd of hoger is het beeld perfect . De ingebouwde media player kan bíjna alle formaten lezen. Kan 2 terabite externe harde schijf lezen. Bedieningsgemak is goed. De ambi light is een grote meerwaarde in de woonkamer
Philips 43PUS7304 The One Reviews
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
 
 | 02-02-2020
  • Pluspunten
  • Mooi scherp beeld
  • Ambilicht is super
  • Apps zijn leuk en youtube werkt super
  • Minpunten
  • Geen
Mooie goede tv met veel mogelijkheden,mooi scherp beeld en voor de ps4 pro super....alleen het geluid mag wat beter,dus ik hoop te winnen voor deze mooie set
Philips 43PUS7304 The One Reviews
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top tv, voor een hele mooie prijs
 | 02-02-2020
  • Pluspunten
  • Strak disign
  • Nette prijs
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Nog niet ontdenkt
  • Afstandsbediening lijkt heel goedkoop
Ik zocht een nieuwe 55 inch tv en kwam bij deze tv terecht, wat een super mooi beeld en het ambilight geeft een heel rustig gevoel. Hier gaan we veel plezier aan beleven
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
In een woord super blij en super tevreden
 | 01-02-2020
  • Pluspunten
  • android systeem
  • beeld en geluidskwaliteit
  • ambi light
  • ook met je telefoon te bedienen
  • Minpunten
  • geen
Na jaren lang een gewone tv gehad te hebben hebben we nu ons eigen verwend met dit fantastische product. Een grote uitgave maar dat is het zeker waard. Na heel fijn geholpen te zijn door Jordy hebben we hem gisteren binnen gekregen en het is in een woord amazing wat je ziet. Super mooi beeld en geluid. We zijn erg tevreden over de service van jullie. Wij gaan genieten van deze tv.
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een geweldige koop
 | 25-01-2020
  • Pluspunten
  • Helderheid
  • Bedieningsgemak
  • Ambilight
  • Geluid
  • Minpunten
  • Geen
Prachtige heldere tv, Erg makkelijk in bediening. Hangt prachtig aan de muur met het mooie Ambilight wat erg fijn kijkt. Mooie aanbieding in combinatie met de soundbar. Blij mee.
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Een prachtig beeld en met de dolby seround er bij geweldig
 | 24-01-2020
  • Pluspunten
  • beeld kwaliteit
  • Minpunten
  • de 4 k is voor ouderen moeilijk bedienen
prima
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Een zeer goede tv
 | 17-01-2020
  • Pluspunten
  • ambilight
  • Smart functie
  • Helder beeld
  • Minpunten
  • Afstandsbediening gevoelig voor krassen en de toetsen slecht zichtbaar
Zeer mooie tv met veel opties voor het geld.
Philips 43PUS7304 The One Reviews
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooie TV voor deze prijs
 | 16-01-2020
  • Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Genoeg HDMI poorten
  • Alle poorten arc
  • Prijs
  • Scherp beeld bij uhd uitzending
  • Minpunten
  • 50hrz
  • Minder beeld bij lagere resolutie uitzending
Mooi uiterlijk, de ambilight is een mooie toevoeging. Beeld is scherp bij tv programma’s. Als je oudere films kijkt is het beeld erg korrelig. Bij snelle beelden kan hij haperen of minder scherp zijn door de lage Hrz. Voor deze prijs een prima budget TV
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Goede service top
 | 15-01-2020
Zeer mooi beeld en amibulight
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie beeld kwaliteit
 | 07-01-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Aan te sluiten op hue lampen
  • Makkelijke bedienings mogelijkheden
  • Minpunten
  • Geluids kwaliteit
Deze tv heeft een mooi beeld kwaliteit En een mooie ambilicht En de mogelijkheid te combineren met Philips hue lampen De stem besturing begrijpt niet altijd alles wat je opgeeft Maar functioneerd wel goed Omdat de speakers achter de tv staan vals de geluids kwaliteit wat tegen Ik adviseer ook of een soundbar aan te schaffen of te combineren met een versterker of receiver
Philips 43PUS7304 The One Reviews
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie beeld kwaliteit
 | 07-01-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Aan te sluiten op hue lampen
  • Makkelijke bedienings mogelijkheden
  • Minpunten
  • Geluids kwaliteit
Deze tv heeft een mooi beeld kwaliteit En een mooie ambilicht En de mogelijkheid te combineren met Philips hue lampen De stem besturing begrijpt niet altijd alles wat je opgeeft Maar functioneerd wel goed Omdat de speakers achter de tv staan vals de geluids kwaliteit wat tegen Ik adviseer ook of een soundbar aan te schaffen of te combineren met een versterker of receiver
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooi beeld, handige bediening en slim uiterlijk.
 | 05-01-2020
  • Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Ambilight
  • Contrast
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geluid
  • Korte netsnoer
Het beeld is zeer goed voor een IPS-Paneel. Het geeft een mooi contrast en redelijke diepe zwart-waarden. Daarnaast zijn de randen dun en is het Ambilight prachtig.
Philips 43PUS7304 The One Reviews
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
De tv voldoet aan mijn verwachtingen
 | 03-01-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Goed te bedienen
  • Groot beeld
Heb een combinatie van tv en soundbar Vind dat de tv aan mijn verwachtingen voldoet maar de soundbar niet echt mocht van mij wel een beetje meer vermogen hebben
Philips 43PUS7304 The One Reviews
Philips 43PUS7304 The One Reviews