UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
U bevindt zich in:
Philips 43PUS7304 The One Reviews

PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 132 reviews
525,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top tv goede prijs
 | 02-04-2020
Mooi beeld, mooi design, makkelijk te bedienen, de spraaksturing is ook makkelijk. Kortom top tv boor prima prijs!
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima aparaat
 | 28-03-2020
Geluid op zich is prima, maar speakers in platte tv leveren nu eenmaal (te) weinig vermogen
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Mooie en strakke tv en zeer gebruiksvriendelijk.
 | 27-03-2020
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Prima beeldkwaliteit
  • Ambilight
  • Minpunten
  • onderkant achterfront strak tegen muur dus lastig met kabels wegwerken
Zeer mooi product waar we veel plezier aan beleven. Beeld is scherp en de ambilight is even wennen maar zorgt wel voor een extra intense beleving.
Philips 43PUS7304 The One Reviews
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Absoluut geen spijt
 | 26-03-2020
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Draaibare voet
  • Makkelijk in gebruik
  • Beeld en geluid
  • Het is een smart tv
  • Minpunten
  • 16 gb is wat weinig
Ik heb absoluut geen spijt van deze aankoop. Alleen is 16 gb wat weinig. Mooie vormgeving en makkelijk in gebruik. Erg blij dat er ambilight op zit. Het geeft niet alleen een mooier kijkbeeld, maar voegt ook iets toe aan de sfeer in de huiskamer. Het beeld is erg zuiver en het geluid valt mij ook niet tegen.
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prettig, helder geluid met goede beeldkwaliteit.
 | 25-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidkwaliteit
  • Apps
  • 43 inch is een prima afmeting
  • Minpunten
  • Geen ziggo go app afspelen
  • Soms moeite met afspelen Spoity
Erg fijn product. Voor mij een goede meting en makkelijk op te kijken. Alleen kan ik geen Ziggo Go op kijken...
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
TV die aan verwachtingen voldoet
 | 23-03-2020
  • Pluspunten
  • beeld en geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • TV sluit standaard na een paar uur af
  • verschil in volume bij verschillende bronnen
Deze TV heb ik gekozen op basis van beeldkwaliteit. Beeld en geluidkwaliteit zijn uitstekend te noemen, hopelijk gaat deze net zolang mee als de vorige.
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
mooi beeld en goed geluid
 | 22-03-2020
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • goed geluid
  • makkelijke installatie
Deze tv aangeschaft omdat onze andere tv het had begeven. Zonder soundbar super geluid en geweldig beeld.. Gekocht bij Platte TV en super goed geholpen in de winkel op alle onze vragen en twijfels
Philips 43PUS7304 The One Reviews
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
super tv mooi beeld en goed geluid
 | 22-03-2020
Super mooi tv makkelijk installatie.
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goeie service en advies
 | 22-03-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Gemak
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Geen idee nog
Mooie tv met alle opties die wij leuk en makkelijk vinden
Philips 43PUS7304 The One Reviews
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie zeer complete tv met fijne bediening.
 | 18-03-2020
  • Pluspunten
  • Alle aansluitingen die je wilt
  • Snel in bediening
  • Makkelijk te bedienen
  • Mooi beeld
  • Minpunten
  • Iets te schel geluid, mis de bas.
  • Chromecast is momenteel niet stabiel
Mooie tv met een mooi en goed beeld. Geluid is goed maat klinkt een beetje hol/hoog. Er zou meer bas in mogen maar het is zeker niet slecht. in helemaal zwart en een donkere kamer zie je in de hoeken een kleine witte waas. Niets storend en horend bij dit type tv. Vrijwel alles is mogelijk, maakt gebruik van Android tv 9 en heeft standaard al veel apps en is makkelijk uit te breiden. Menu\'s zijn simpel en duidelijk. Ook de afstandsbediening is prettig in gebruik. Het hele gezin kan na instellen zonder uitleg alles bedienen. Ingebouwde chromecast loopt soms vast en een herstart is dan nodig. Na contact met philips blijkt hier een update voor onderweg te zijn. Fijn is ook dat op de voet (die op 2 plaatsen onder de tv geplaatst kunnen worden om op een meubel te passen) een subtiel logo staat maar niet op de tv zelf. Als je iets wilt aansluiten dan Is dat mogelijk en ook alles te combineren, de hoofdtelefoon is bruikbaar met of zonder tv geluid etc. Dit maakt het aansluiten van andere apparatuur een eitje. Na instellen is het aan en uitzetten erg snel en een paar seconde. De ambiligt is prettig en met je eigen voorkeur in te stellen. Gekoppeld met onze eigen hue lampen is het een nog mooiere ervaring.
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Gewoon goede tv met top beeld!!
 | 16-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Geluid
  • Minpunten
  • Iets dikkere rand als gehoopt
Goede tv, eenvoudig in gebruik. Veel mogelijkheden voor persoonlijk gebruik
Philips 43PUS7304 The One Reviews
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Gewoon goede tv! Makkelijk in gebruik, en (belangrijkste) heel mooi beeld.
 | 16-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Menu
  • Geluid
  • Minpunten
  • Iets dikkere rand.
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Ontzettend tevreden met dit product!
 | 13-03-2020
  • Pluspunten
  • Gemakkelijke afstandsbediening en menus
  • Geweldige ambilight ervaring
  • Erg mooi beeld
  • Lekker vlot
Ik ben zeer tevreden met de nieuwe televisie maar wat ik zeker zo belangrijk vind is de geleverde service! Ben vlot, duidelijk en heel netjes geholpen, dank daarvoor.
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
TV voldoet aan alle verwachtingen
 | 10-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • Geen papieren handleiding
Deze Philips TV is in vergelijking met onze oude TV in alle opzichten een enorme vooruitgang. Beeldkwaliteit is super, mogelijkheden ongekend, ook fijn dat Netflix via een app op de TV kan. Alle mogelijkheden nog niet ontdekt, maar dat komt wel. Tot ju toe zeer tevreden.
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Goede aankoop
 | 10-03-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • beeld
  • vormgeving
  • Minpunten
  • afstands bediening
Het is een mooie tv met een heel helder en duidelijk beeld.
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv sensatie
 | 02-03-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Afmeting
  • Beeld kwaliteit
  • Ambilight
een woord een geweldige tv ik heb spijt dat ik er niet eerder voor open stond een echte aanraader
Philips 43PUS7304 The One Reviews
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima TV
 | 29-02-2020
  • Pluspunten
  • bediening
  • beeld
  • kleur
  • geluid
  • Minpunten
  • geen
Prima TV voor deze prijs. Alles is prima, geen op/aanmerkingen. Makkelijk te installeren. We zijn er blij mee.
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi luxe design en helder beeld!
 | 23-02-2020
  • Pluspunten
  • Mooie uitstraling
  • 4 HDMI ARC poorten
  • Ambilicht kan je helemaal naar wens afstellen
  • Overzichtelijke afstandsbediening met sneltoets netflixen n
  • Minpunten
  • Opstarten duurt iets langer
Mooi design, met mooie licht metalen rand en poot geeft het een luxe uitstraling op het dressoir Mijn TV staat tussen mn bar en boeken kast in Dit zorg ervoor dat de ambilicht mooi op de muur wordt weergegeven 4 HDMI ARC poorten waardoor ik niet telkens van kabels moet wisselen, als ik mensen snel iets van mn laptop wil laten zien
Philips 43PUS7304 The One Reviews
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top product voor een goede prijs!
 | 21-02-2020
  • Pluspunten
  • Ambilight 3!
  • Mooi beeld
  • Mooi design
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Redelijke TV voor zeer goede prijs
 | 17-02-2020
  • Pluspunten
  • Android 9.0
  • Gemakkelijke bediening
  • 4 HDMI aansluitingen
  • werkt goed samen met Denon soundbar
  • Minpunten
  • matig beeld bij standaard instellingen
  • matig geluid
  • scherm reflecteert nogal
Geleverd met Android 9.0, waardoor helemaal up to date. van mij vorige Philips TV uit 2011 werken sommige apps niet meer. Beeld kwaliteit met standaard instellingen vrij matig. Met de geadviseerde instellingen van de consumentenbond stuk beter. Huidskleur van wat onderbelichte gezichten te veel oranje. Scherpte prima. Voor geluid een Denon DHT-S316 soundbar er bij gekocht. Prima combinatie; werken goed samen. Scherm spiegelt nogal; duidelijk meer dan vorige Philips TV. Rand mooi smal, maar ik had hem liever zwart gehad dan zilver. Lelijke Netflix en Rakuten knoppen op afstandsbediening.