U bevindt zich in:
Philips 43PUS7304 The One Reviews

PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 194 reviews
499,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Zeer goede tv met Android mogelijkheden
 | 01-07-2020
  • Pluspunten
  • Android TV
  • Ambilight
  • 4K
  • HDR
  • Draaibare voet
  • Minpunten
  • Afstandbediening
Fijne tv , makkelijk in gebruik, android TV is een goede toevoeging.
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooie TV met prima beeld en geluid
 | 01-07-2020
  • Pluspunten
  • Mooie tv
  • Prima beeld
  • Geluid goed
  • Chromecast in toestel
Afgelopen weken 2 Philips tv’s bij de Platte tv gekocht. De 43inch beviel zo goed dat ik voor de woonkamer nog een 49inch gekocht
Philips 43PUS7304 The One Reviews
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prima tv
 | 30-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Aansluitmogelijkheden
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Kwaliteit boven verwachting
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Gewoon goede TV, modern en compleet.
 | 27-06-2020
  • Pluspunten
  • Mooi toestel
  • Minpunten
  • Casten van Ziggo Go naar TV vanaf een tablet of telefoon gaat niet.
  • In gewikkelde bediening vanaf afstandsbediening
Goede TV, mogelijkheid om zonder extra apparaten naar de TV te casten. Bediening van afstandsbediening is wennen. Helder beeld, goed geluid.
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
.Zeer tevreden
 | 27-06-2020
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • goed geluid
  • draaibare tv voet
  • mooi vormgegeven
  • Minpunten
  • gene gevonden
Hele fijne TV, scherp en helder beeld met een zeer mooi geluid. Ik kan hem makkelijk bedienen en alles is zeer duidelijk
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top product en makkelijk te installeren
 | 23-06-2020
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Makkelijke installatie
Zeer goede kwaliteit - prijsverhouding
Philips 43PUS7304 The One Reviews
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Fijn toestel
 | 19-06-2020
  • Pluspunten
  • Ambilicht
  • Bediening
  • Veel mogelijkheden
  • Makkelijk in te stellen
  • Minpunten
  • Geen, alleen de afstandbediening voelt wat goedkoop aan
Mooi toestel, heb deze aangeschaft vooral vanwege de ambilicht.
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
mooie tv die makkelijke opgezet is en veel plezier geeft
 | 15-06-2020
  • Pluspunten
  • makkelijk op te zetten
  • mooi uiterlijk
  • Minpunten
  • veel instellingen aanpassen voor de persoonlijke voorkeur
Het is een mooie tv die makkelijk op te zetten is. De voet is dusdanig zwaar en stabiel dat ik niet bang ben dat hij omvalt. hij is heel makkelijk in te stellen doordat de software alles zelf doet. het geluid is mooi maar wisseld nogal wat tijdens rustige scene\'s en actiescene\'s. het ambilight is mooi maar vanuit de fabrieksinstellingen best fel.
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Top toestel
 | 12-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambilight
  • Menu overzichtelijk en makkelijk
  • Afstandsbediening met standaard Rakuten en Netflix
  • Design
  • Minpunten
  • Geluid matig
Geweldig mooie televisie. Omdat we al bekend zijn met Philips 55pus6304 ambilight wilden we perse weer eentje maar dan groter. Uiteindelijk de 70inch geworden en absoluut geen spijt van. Mooie ambilight rondom maakt tv kijken nog veel leuker. Het geluid tja tegenwoordig stellen we allemaal hogere eisen aan het geluid dus een soundbalk of surround aet absolute must. Het geluid is gewoon niets speciaals vandaar de drie sterren. Dan het beeld, ik was bang dat het scherm ten koste zou gaan van de beeldkwaliteit maar het overtrof mijn stoutste verwachtingen. Uhd 4k in 1 woord geweldig, superscherp en ook voetbal goed te volgen al moet je de bekende zweem dmv motion wel op maximaal zetten. Dan nadelen zijn er die nou om eerlijk te zijn weinig beeld top geluid matig erg makkelijke afstandbediening welke feilloos werkt, zelfs het typen van letters gaat tegenwoordig een stuk sneller. Het design weg mooi 2 voetjes erg slank van design geven de tv een mooie lijn. . 1 minpuntje dan? Oke de tv staat zo laag dat een surroundbalk er niet onder past en dus moet je hem ophangen of zoals ik heb gedaan neergezet en achter de tv verstoppen en dat komt het geluid niet ten goede. Zou ik deze tv aanraden? Als je budget het toelaat zou ik deze of misschien de grotere 75 inch zeker aanraden. Niks geen poespas en ambilight is een top toevoeging van het geheel. Zowel zijkanten als de bovenzijde zijn voorzien en daardoor beleef je het allemaal net wat beter. Natuurlijk zijn er betere tv\'s tegenwoordig met hogere beeldkwaliteit en meer opties maar gebruik je ze en waarvoor gebruik je de tv, daarnaast is ambilight alleen bij Philips mogelijk. Prijs kwaliteit is dus prima in orde. Veel aansluitmogelijkheden hdmi,optisch, USB, wifi, bluetooth alles zit erop wat je wilt. Kopen dus
Philips 43PUS7304 The One Reviews
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Zeer tevreden
 | 11-06-2020
  • Pluspunten
  • Top
  • Weet ik niet
  • Minpunten
  • Geen
Een top \'t. V zeer tevreden ben er erg blij mee
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Heerlijke tv!
 | 09-06-2020
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Goed beeld
  • Makkelijk in gebruik
  • Android tv
  • Ambilight
Mooie televisie en makkelijk in gebruik. Ik vind het ambilight ook echt een toevoeging. Vooral met spannende films! Ik vind het bijna jammer dat het niet altijd donker is in huis! :)
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Fijn toestel voor een gunstige prijs.
 | 08-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld formaat
  • Beeld kwaliteit
  • Vormgeving
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Geluid
De reden dat ik voor dit toestel ben gegaan is dat er voor de prijs waar die voor aangeboden werd geen betere te koop is en vooral niet in dit formaat. Dus ben je net zoals ik iemand die geen klein vermogen wil uitgeven maar wel een groot scherm wil. Dan is dit een serieuze optie. Wat beeld kwaliteit betreft ben ik erg tevreden. Ook het driezijdig ambilight systeem vind ik prachtig. Kwa geluid is het een beetje matig maar dat vind ik geen probleem aangezien hij gekoppeld staat aan een avr.
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Goede service
 | 08-06-2020
  • Minpunten
  • geen
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Zeer tevreden
 | 07-06-2020
Zeer mooie tv erg tevreden
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Ik ben erg blij met deze Philips smart-tv
 | 07-06-2020
  • Pluspunten
  • Strak design
  • Zeer helder beeld
  • Rustgevend ambilight
  • Goed geluid
  • Eenvoudige installatie
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Fantastische tv,geweldig dat ambilight,goed dat Ralf van filiaal Breda mij deze tv adviseerde i.p.v. een Sony.
Philips 43PUS7304 The One Reviews
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige tv
 | 06-06-2020
  • Pluspunten
  • Mooi Beeld
  • Goed Geluid
  • Ambilight
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
Mooie grote tv met prima beeld en geluid. Ambilight is ook heel mooie toevoeging.
Philips 43PUS7304 The One Reviews
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Voldoet volledig aan onze verwachtingen!
 | 05-06-2020
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
Dankzij de "zilveren" uitvoering past hij fraai in onze ruimte. Het beeld is fraai en ingebouwde techniek is helemaal van deze tijd. Dankzij deze Smart tv veel extra connecties.
Philips 43PUS7304 The One Reviews
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tv geen moment spijt van
 | 05-06-2020
  • Pluspunten
  • bedienings gemak
  • goede beeld kwaliteit
  • goed geluid
  • ambilight
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
Super tv kwaliteit prachtig beeld lees veel over slechte geluids kwaliteit maar valt best mee gewoon instelbaar maar een soundbar komt altijd ten goede.Ambilight maakt het geheel helemaal af
Philips 43PUS7304 The One Reviews
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
 
 | 04-06-2020
  • Pluspunten
  • mooi helder beeld
  • Geluid is erg duidelijk
  • kleurrijke achtergrond
Helemaal blij mee. Super tv.!!!
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Zeer blij met de aankoop
 | 04-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Draaivoet
  • Bedienbaar met Ziggo afstandsbediening
  • Instellingsmogelijkheden
  • Minpunten
  • Stekker glijdt makkelijk uit de aansluiting, heb hem vastgeplakt
Mooi helder en scherp beeld
Philips 43PUS7304 The One Reviews