BTW DAGEN - Tot 21% korting - Vraag naar uw deal!
U bevindt zich in:
Philips 43PUS7304 The One Reviews

PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 33 reviews
559,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Top TV waar alle nieuwe technieken in verwerkt zijn!
 | 15-10-2019
  • Minpunten
  • films met snelle actie scene ontstaat er soms een waas maar daar is wel mee te leven.
De tv is werkelijk voorzien van alle nieuwe technieken en ondersteunt ook Dolby Atmos. Daarnaast is de Android besturing echt top. Dit is echt de beste tv voor zijn prijsklasse.
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Great tv with good price
 | 14-10-2019
  • Pluspunten
  • Screen quality
  • Android platform, voice control
  • Price
  • Ambilight
  • Sound not perfect but ok
  • Minpunten
  • Using virtual keyboard. Not all phone apps compatible
Great tv with android platform. Picture quality is good, sound quality is ok. I think no need to pay 3 times more to OLED or QLEDs. Using keyboard on the smart platform is little difficult but I found a remote control app on my galaxy tablet which is fully competible. I definitely recommend this tv.
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Brengt meer kwaliteiten dan je van prijs zou mogen verwachten
 | 09-10-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Mooi design
  • Goede audiokwaliteit voor een flatscreen
  • Android TV fijne OS
  • Ingebouwde Chromecast
  • Minpunten
  • Slecht leesbare afstandbediening
  • Koppeling binnen Google Home nog niet goed
Tijd op zoek geweest naar een tv om mijn oude philips te vervangen. Ik had wel een aantal wensen (ingebouwde chromecast, bij voorkeur AndroidTV, 50inch 4K, prima audio) binnen een vriendelijk budget. Philips noemt de TV \'The One\' en voor mij klopt dit wel. Deze tv \'ticks all the boxes\' voor ons. De TV kon direct aan de bestaande muurbeugel en hing binnen een uur geïnstalleerd en wel prachtig aan de muur. De audiokwaliteit voldoet ook zonder soundbar prima aan de wensen. In tegenstelling tot sommige vlakke audiokwaliteit van vergelijkbare tv\'s heb ik die mening bij deze niet. De OS (AndroidTV) werkt zeer snel en voelt door de UI stijl snel vertrouwd. Casten naar de TV werkt feilloos vanaf andere apparaten. Minpunten: De afstandbediening is geen hoogstandje in afwerking/kwaliteitsgevoel en is in de avond zeer slecht leesbaar. Maar is voor ons geen dealbreaker. Nog een huidig minpunt (dat hopelijk snel met updates opgelost wordt) is dat de TV nog niet goed via spraak te bedienen is via andere Google Home apparaten. Basale functies als AAN en UIT zetten via Google home functioneert nu niet. Google en Philips hebben er nog geen oplossing voor. Hierdoor voelt de functionaliteit nu soms wat beperkt in vergelijk met voorheen. (TV met externe chromecast). Al met al zijn we zeer tevreden met het toestel
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima tv
 | 09-10-2019
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige TV mooie, scherm kleuren goed
 | 06-10-2019
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Uitstekende TV
 | 02-10-2019
  • Pluspunten
  • Beekd
  • Stevige en degelijke behuizing
  • Ingebouwde Chromecast
  • Nuttige ingebouwde apps
  • Minpunten
  • Slecht leesbare afstandsbediening
Onlangs deze TV voor mijn vader besteld, mooie TV met een mooie en degelijke vormgeving. De poot van de TV is zwaar en staat stevig op zijn plek, prachtig beeld i.c.m. ambilight, het geluid is helaas niet geweldig, om deze reden gebruiken we ook een soundbar. Wat erg fijn is, en wat we niet wisten is dat deze TV een ingebouwde Chromecast heeft. Het bedieningsgemak, m.b.t. de menu structuur is even wennen na jaren een Samsung TV te hebben gehad, echter is dit meer een kwestie van gewenning. Het enigste nadeel vinden we wel de lichte tekstkleur op de afstandsbediening, deze is soms moeilijk te lezen.
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
geweldig wat een mooi beeld!!
 | 29-09-2019
  • Pluspunten
  • bedieningsgemaak
  • fantastisch beeld
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
geweldig wat een mooi beeld!!
 | 29-09-2019
  • Pluspunten
  • bedieningsgemaak
  • fantastisch beeld
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige TV
 | 29-09-2019
  • Pluspunten
  • Ambilight 3 zijden.
  • Groot scherm. Wij gingen van 32 inch naar 50 inch.
  • Mooi design met draaivoet.
  • Heel erg zuiver en helder beeld
  • Geluid ook erg goed voor platte tv, maar met Denon DHT-S316 nog veel beter geluid met heel veel bass.
Geen spijt dat we deze TV gekocht hebben. Met soundbar erbij, en door de Ambilight is het nu echt een mini bioscoopje hier thuis.
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima toestel
 | 27-09-2019
Het toestel voldoet geheel aan mijn verwachting. Is goed naar eigen smaak in te regelen zowel beeld, geluid en de ambilight.
Philips 43PUS7304 The One Reviews
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
In 1 woord geweldig
 | 23-09-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Ambilight
  • Menu keuzes
  • Apps
  • Bioscoop gevoel
  • Minpunten
  • Geluid
Het is zeker een goede aanwinst! We zijn er erg blij mee! En met een paar mooie geluid installatie is het helemaal af! Net of je in een bioscoop zit
Philips 43PUS7304 The One Reviews
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige mooie en heldere smart tv.
 | 19-09-2019
  • Pluspunten
  • Ambiligt 3zijden
  • Kleur
  • Helderheid
  • Instellingen
  • Minpunten
  • Leesbaarheid afstandsbediening
  • Ruimte onder standaard en tv i.v.m. kastje van KPN.
Alleen de afleesbaarheid van de afstandsbediening had beter gemogen!
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi beeld maar vooral het design staat mooi. De voet en de omlijsting in zilver klopt gewoon.
 | 16-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Draaivoet
  • Minpunten
  • Geen
Helemaal tevreden!
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV voor een goede prijs
 | 15-09-2019
  • Pluspunten
  • Goed formaat scherm
  • Geweldig geluid
  • Moderne voormgeving
  • Kan draaien op de standaard
  • Geweldig beeld
  • Minpunten
  • Geen
Zie bovenstaande sterren. Gewoon goed
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Veel waar voor je geld
 | 14-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Vormgeving
  • Veel aansluit mogelijkheden
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
We hebben de tv nu een week n huis. De tv geeft in standaard mode al heel mooi beeld. Je kunt het beeld ook naar je eigen smaak instellen. Het geluid is voor platte tv begrippen ruim voldoende. Voor films en muziek gebruik ik de Philips HTS soundbar. Deze heb ik aangesloten via HDMI ARC kabel en werkt prima samen. Voor het echte geluid, heb ik de S/PDIF Toslink uitgang gekoppeld aan mijn DAC en hifi installatie. Dan is het geluid echt top! Het minste aan deze tv, is de bijgeleverde afstandsbediening. Daar is echt op bezuinigd. Het meest irritante vind ik dat er op de achterkant geen qwerty toetsen meer op zitten. Op het vorige model zat dat er nog wel op. Ik ken iemand die het vorige tv model heeft met wel een fraaie AB en ga deze uitproberen op deze tv. Als deze goed werkt, schaf ik een nieuwe AB aan en zal de bijgeleverde AB dan niet meer gebruiken. Ik heb als alternatief, de Philips tv remote app uitgeprobeerd. Was ook een drama en heb de app maar weer gewist. De TV is verder prachtig en raad hem dan ook zeker aan.
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prima tv met goed geluid en mooi beeld. Ambilight is te fel
 | 13-09-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • beeld
  • vormgeving
  • Minpunten
  • afstandbediening slecht af te lezen in het donker
  • ambilight niet goed afgewerkt. leds te fel
Prima tv met goed geluid en mooi beeld. Alleen ambilight is wat fel en niet goed te regelen. Op laagste stand nog steeds wat te fel. Vorige philips tv had melkglas of iets wat er op lijkt over de leds waardoor deze wat minder fel waren. Nu kijk je recht op de leds. Ook is het jammer dat je van 3-zijdig ambilight niet ergens een keus hebt om de bovenzijde uit te schakelen.
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Tv voldoet volledig aan mijn wensen
 | 12-09-2019
  • Pluspunten
  • Digitale ontvangst
  • Ambient light
  • Goed geluid
  • Draagbare voet
  • Minpunten
  • Onduidelijke test en cijfers op afstandbediening
Tv voldoet volledig aan mijn wensen. Digitale ontvangst, ambient light, goed geluid en draaibare voet.
Philips 43PUS7304 The One Reviews
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De beste tv die ik ooit kocht!
 | 10-09-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • bediening
  • design
  • Minpunten
  • geen
In alle opzichten een aanwinst!
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie TV met een mooie vormgeving en ambilight die voldoet aan de verwachtingen
 | 08-09-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • mooie vormgeving
  • makkelijk bedienbaar
  • veel goede functies
  • Minpunten
  • geen
Fantastisch beeld, zeer scherp en goed instelbaar naar eigen wensen.
PHILIPS 43PUS7304 THE ONE REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Hij doet zijn naam ere waard
 | 06-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Snelheid
  • Gebruik
  • Mogelijkheden
  • stevig gebouwd
  • Minpunten
  • Nog niet alle commando's werken
De televisie heeft echt super mooi beeld en de kleuren spatten er af. De ambilight maakt het echt af en al helemaal in combinatie met Philips hue. Het Tv geluid is prima voor stem geluiden, je mist namelijk de bass maar dat is ook wel logisch. Het besturingssysteem werkt snel en is zeer gebruik vriendelijk. Ik zelf ondervind alleen wat problemen met het gebruiken van de Tv met een google home pod. Zo werkt het niet als je aan google vraagt of hij een serie op Netflix kan afspelen of om je televisie uit te zetten. Voor de rest is deze televisie stevig gebouwd, met alles uitgerust en klaar voor bijna elk soort gebruik. Ik zou hem zeker aanraden!
Philips 43PUS7304 The One Reviews