U bevindt zich in:
Philips 43PUS7303 Reviews

PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 109 reviews
499,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie televisie voor een meer dan redelijke prijs
 | 19-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambilight
  • Ingebouwde Chromecat
  • Minpunten
  • nog niet ondekt
Mooi vormgeving en beeld Ambilight is echt een belevenis die je niet meer wilt missen De ingebouwde chromecast verbind eenvoudig met je mobiel of tablet
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
geweldinge tv
 | 16-05-2019
goed product jammer dat we geen grotere hebben genomen
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Prima prijs / kwaliteitverhouding
 | 15-05-2019
Goede tv met erg helder beeld en mooie ambilight.
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima tv goede prijs kwaliteit verhouding
 | 15-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gebruikersvriendelijk
  • Vormgeving
  • Ambilight super
  • Minpunten
  • Aanzetten duurt lang of ik ben te ongeduldig
Prima tv juiste prijs kwaliteitsverhouding , eenmaal op gestart kun je snel door de menu’s lopen .
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Schitterend beeld in een mooi jasje.
 | 12-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Geluid
  • Ontelbare instelmogelijkheden
  • Minpunten
  • Niet gevonden
Na wikken en wegen heb ik voor deze Philips 43PUS7303 gekozen omdat de beeldkwaliteit met Ambilight mij het meeste aansprak. Daarnaast heeft de tv verschrikkelijk veel mogelijkheden om helemaal naar eigenwijze ingesteld te worden, waardoor natuurfilms, actie-films, documentaires en nog veel meer hun eigen karakteristieken behouden. Geluidskwaliteit is eg mooi en via mijn soundbar geweldig.
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Goed toestel ,scherp beeld voor weinig geld
 | 07-05-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Goed bedieninggemak
  • Makkelijk in te stellen
  • Minpunten
  • Niet gevonden
Zeker een aanrader goed beeld
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima televisie, mooi beeld
 | 29-04-2019
  • Pluspunten
  • Mooi scherp beeldscherm
  • Ambilight aan 3 zijden
  • Bediengemak
  • Formaat beeldscherm
  • Minpunten
  • Geluid kan beter,
Mooie TV, scherp beeld met aan 3 zijden Ambilicht. Eenvoudige installatie en bediening. Een aanrader.
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top product, zeker gezien de prijs
 | 29-04-2019
  • Pluspunten
  • Android om snel verbinding te maken met mijn telefoon
  • Snelheid van processen
  • Beeldkwaliteit is haarscherp
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Geen SCART aansluiting
De tv nu 2 weken in bezit en ik ben er erg blij mee. Fantastisch beeld, waar Ambilight het nog completer maakt. Geluid is zeer prima te noemen. Ook een zeer complete afstandsbediening met een snelwerkende Netflix knop. Tv was snel in elkaar te zetten en werkend te krijgen. Helaas geen SCART-aansluiting aanwezig, al hebben nog weinig moderne tv's deze.
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een prima produkt voor een prima prijs
 | 26-04-2019
Veel mogelijkheden met deze nieuwe tv
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Geweldig product
 | 17-04-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambi licht
Mooi helder beeld blij dat ik toch weer gekozen heb voor ambi light geweldige kijk ervaring
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig
 | 16-04-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • ambilight
  • Minpunten
  • afstandsbediening
Dit is echt de tv waar ik op gehoopt had kwa kwaliteit. Beeld is erg goed en de android toevoeging is geweldig
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Voldoet aan wensen
 | 06-04-2019
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Smart TV
  • Minpunten
  • Ambilight kan wel fel zijn van de zijkant
Is een goede tv, Ambilight is prachtig en het smart systeem (Android) werkt perfect.
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige tv qua vorm en beeld
 | 05-04-2019
  • Pluspunten
  • Uitstraling
  • Beeld
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Geluid
Wij zijn lang op zoek geweest naar een tv voor het uiterlijk en vonden deze bij phillips. Een schittetend product die wij zeker aanraden. Vind alleen dat het geluid wat beter mag. Bij de vorige tv was het volume bij 7 perfect en nu bij 15. Dat is het enige kritische puntje
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
makkkelijk werkende tv
 | 31-03-2019
  • Pluspunten
  • bediening
  • groote
  • Minpunten
  • geluid
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Mooi design prachtige ambilight helaas slecht geluid
 | 12-03-2019
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima TV met Ambilight
 | 11-03-2019
  • Pluspunten
  • goede beeldkwaliteit
  • Android TV
  • makkelijk in te stellen
  • Minpunten
  • geluid is vlak
Mooie TV met Ambilight en Android ingebouwd. Makkelijk in te stellen en te gebruiken. Maakt goed en makkelijk contact met mijn Android toestel om te casten. Geluidskwaliteit redelijk, klinkt wat vlak
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie ambilight televisie
 | 10-03-2019
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Design
  • Ambilight o
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit
Mooie ambilight televisie met haarscherp 4k beeld. Instellen ging als vanzelf. Alleen het geluid blijft achter met kwaliteit en instellingen. De verschillende instellingen verschillen weinig van elkaar. Maar dat kan ook bijna niet anders met die hele platte tv's. Soundbar er dan maar voor. Met de ambilight zet je bijna de hele kamer in het licht en draagt zeker bij aan de sfeer en kijk genot.
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
prima in alles
 | 09-03-2019
top apparaat
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Uitstekende TV
 | 06-03-2019
  • Pluspunten
  • Beelkwaliteit
  • Ambilight
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Smart funktionaliteit
  • Minpunten
  • Geen
Zeer tevreden over de TV en de levering door PlatteTV
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
We zijn weer Up-to-date!
 | 03-03-2019
  • Pluspunten
  • Android TV
  • Bedieningsgemak
  • Scherpe prijs
  • Minpunten
  • kan er geen bedenken tot nu toe
Heel lang gewacht voor we een nieuwe TV gekocht hebben, maar ben er wel erg bij mee. WIlde er persé één met Android TV omdat ik verwacht dat we daar nog jaren plezier van zullen hebben. Je verkoopt je wel met huid en haar aan Google natuurlijk. Misschien dat ik daar later minder blij van wordt, maar dat hou ik in de gaten. Tot nu toe erg tevreden en ook positief verrast over PlatteTV.nl. Ik blijf prijzen altijd vergelijken, maar ze hebben nu wel een streepje voor!