U bevindt zich in:
Philips 43PUS7303 Reviews

PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 119 reviews
443,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie tv, fantastisch beeld en geluid
 | 24-05-2020
Fantastische tv, super mooi beeld en geluid! Aanrader!!
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Dit is een prachtig tv
 | 08-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Verlichting
  • Resolutie
  • Strakke
  • Minpunten
  • Geen een
Ik heb hem op jullie advies gekocht, het was de beste advies, ik dank jullie zeer,
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Zeer tevreden
 | 10-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Ambilight
  • Android OS
  • Bedieningsgemak
  • Afstandbedieding
  • Minpunten
  • Soms artifacts in donkere beelden
  • Matig geluid
  • Soms vergeet hij het WiFi netwerk en moet ik deze opnieuw connecten
Het was even twijfelen, toch maar weer een Philips? "Samsung en LG zijn beter", luid het oordeel doorgaans van het publiek. Met het oog op een 3 tal modellen ben ik richting Platte TV gegaan en heb ik mij toch laten overtuigen voor een Philips mét Ambilight, want het blijft zo gaaf, het voegt écht iets toe aan de beleving. Het beeld is haarscherp, hoewel soms wat artifacts, maar dat komt misschien door een wat langzame internet verbinding tijdens het streamen. Het geluid is mager, maar dat is nou eenmaal sinds de "platte tv", ik heb gelukkig 2 Magnat zuilen en een woofer erlangs staan. Het Android OS is heerlijk, lekker flexibel, veel apps en reageert vlotjes. De afstandbediening is een verademing, het QWERTY toetsenbord op de achterkant laat je in no time je zoekopdracht invoeren, of als je te lui bent om te typen gebruik je de microfoon en spraakherkenning. Dit werkt beter dan ik had durven dromen. Al met al ben ik super tevreden met mijn aankoop. Bedankt voor het advies in de winkel en de leuke korting die ik van jullie kreeg. Helemaal top jongens, bedankt!
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Gewoon een topproduct van Philips
 | 31-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit is subliem, zelfs de kleinste zijn duidelijk zichtbaar
  • Android TV besturingssysteem is top, zo veel apps aanwezig en te downloaden
  • Ambilight is een verrijking voor de kijkkwaliteit
  • Mooi gevormde afstandsbediening met Google Assistent en Netflix knop
  • Prijs / kwaliteit
  • Minpunten
  • geen draaivoet
  • magere handleiding
Product is netjes en stevig verpakt aangeleverd. Het uitpakken en het installeren heeft hoogstens 15 minuten geduurd. Zeker als je een beetje handig bent met elektronica, geen handleiding nodig. Wel even wennen aan de ambilight maar vindt het zeker een verrijking voor het kijkgenot. De afstandsbediening is mooi vormgegeven , ligt lekker in de hand en schakelt soepel.
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
goede keuze qua tv
 | 18-06-2019
  • Pluspunten
  • mooie vormgeving
  • mooi beeld
  • mooie verlichting
  • Minpunten
  • geen
mooie tv voor een leuke prijs, voldoet zeker aan al onze wensen
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Blij mee
 | 05-06-2019
Moest even wennen aan de verlichting, maar kijkt erg prettig. Goede kwaliteit van het beeld.
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een goede tv voor een nette Prijs
 | 31-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Afstandbediening
  • Uiterlijk
  • Minpunten
  • Geluid
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-35 6,5 / 10
Prima prijs kwaliteitverhouding
 | 30-05-2019
  • Pluspunten
  • Prima beeld
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Geluid is wat minder
Zeer tevreden over de tv. Ik heb op termijn nog een tv nodig. Ga dan zeker weer boor philips. Maar dan een grote oled tv.
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top tv voor weinig
 | 28-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Prijs
  • Android
  • Ambilight
  • Ingebouwde Chromecast
Deze televisie gekozen na goed advies van medewerker van Plattetv.nl. Nu een paar weken in gebruik en we zijn zeer tevreden. Beeld, software, ambilight en design zijn perfect. Het geluid valt voor een tv niet tegen, maar wij gebruiken een soundbar voor beter geluid.
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Topper
 | 27-05-2019
Een mooi vormgegeven tv, mooi beeld en geluid. We love ambilight.
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie televisie voor een meer dan redelijke prijs
 | 19-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambilight
  • Ingebouwde Chromecat
  • Minpunten
  • nog niet ondekt
Mooi vormgeving en beeld Ambilight is echt een belevenis die je niet meer wilt missen De ingebouwde chromecast verbind eenvoudig met je mobiel of tablet
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
geweldinge tv
 | 16-05-2019
goed product jammer dat we geen grotere hebben genomen
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Prima prijs / kwaliteitverhouding
 | 15-05-2019
Goede tv met erg helder beeld en mooie ambilight.
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima tv goede prijs kwaliteit verhouding
 | 15-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gebruikersvriendelijk
  • Vormgeving
  • Ambilight super
  • Minpunten
  • Aanzetten duurt lang of ik ben te ongeduldig
Prima tv juiste prijs kwaliteitsverhouding , eenmaal op gestart kun je snel door de menu’s lopen .
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Schitterend beeld in een mooi jasje.
 | 12-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Geluid
  • Ontelbare instelmogelijkheden
  • Minpunten
  • Niet gevonden
Na wikken en wegen heb ik voor deze Philips 43PUS7303 gekozen omdat de beeldkwaliteit met Ambilight mij het meeste aansprak. Daarnaast heeft de tv verschrikkelijk veel mogelijkheden om helemaal naar eigenwijze ingesteld te worden, waardoor natuurfilms, actie-films, documentaires en nog veel meer hun eigen karakteristieken behouden. Geluidskwaliteit is eg mooi en via mijn soundbar geweldig.
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Goed toestel ,scherp beeld voor weinig geld
 | 07-05-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Goed bedieninggemak
  • Makkelijk in te stellen
  • Minpunten
  • Niet gevonden
Zeker een aanrader goed beeld
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima televisie, mooi beeld
 | 29-04-2019
  • Pluspunten
  • Mooi scherp beeldscherm
  • Ambilight aan 3 zijden
  • Bediengemak
  • Formaat beeldscherm
  • Minpunten
  • Geluid kan beter,
Mooie TV, scherp beeld met aan 3 zijden Ambilicht. Eenvoudige installatie en bediening. Een aanrader.
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top product, zeker gezien de prijs
 | 29-04-2019
  • Pluspunten
  • Android om snel verbinding te maken met mijn telefoon
  • Snelheid van processen
  • Beeldkwaliteit is haarscherp
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Geen SCART aansluiting
De tv nu 2 weken in bezit en ik ben er erg blij mee. Fantastisch beeld, waar Ambilight het nog completer maakt. Geluid is zeer prima te noemen. Ook een zeer complete afstandsbediening met een snelwerkende Netflix knop. Tv was snel in elkaar te zetten en werkend te krijgen. Helaas geen SCART-aansluiting aanwezig, al hebben nog weinig moderne tv's deze.
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een prima produkt voor een prima prijs
 | 26-04-2019
Veel mogelijkheden met deze nieuwe tv
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Geweldig product
 | 17-04-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambi licht
Mooi helder beeld blij dat ik toch weer gekozen heb voor ambi light geweldige kijk ervaring