U bevindt zich in:
Philips 43PUS7303 Reviews

PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 95 reviews
559,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Mooi design prachtige ambilight helaas slecht geluid
 | 12-03-2019
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima TV met Ambilight
 | 11-03-2019
  • Pluspunten
  • goede beeldkwaliteit
  • Android TV
  • makkelijk in te stellen
  • Minpunten
  • geluid is vlak
Mooie TV met Ambilight en Android ingebouwd. Makkelijk in te stellen en te gebruiken. Maakt goed en makkelijk contact met mijn Android toestel om te casten. Geluidskwaliteit redelijk, klinkt wat vlak
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie ambilight televisie
 | 10-03-2019
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Design
  • Ambilight o
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit
Mooie ambilight televisie met haarscherp 4k beeld. Instellen ging als vanzelf. Alleen het geluid blijft achter met kwaliteit en instellingen. De verschillende instellingen verschillen weinig van elkaar. Maar dat kan ook bijna niet anders met die hele platte tv's. Soundbar er dan maar voor. Met de ambilight zet je bijna de hele kamer in het licht en draagt zeker bij aan de sfeer en kijk genot.
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
prima in alles
 | 09-03-2019
top apparaat
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Uitstekende TV
 | 06-03-2019
  • Pluspunten
  • Beelkwaliteit
  • Ambilight
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Smart funktionaliteit
  • Minpunten
  • Geen
Zeer tevreden over de TV en de levering door PlatteTV
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
We zijn weer Up-to-date!
 | 03-03-2019
  • Pluspunten
  • Android TV
  • Bedieningsgemak
  • Scherpe prijs
  • Minpunten
  • kan er geen bedenken tot nu toe
Heel lang gewacht voor we een nieuwe TV gekocht hebben, maar ben er wel erg bij mee. WIlde er persé één met Android TV omdat ik verwacht dat we daar nog jaren plezier van zullen hebben. Je verkoopt je wel met huid en haar aan Google natuurlijk. Misschien dat ik daar later minder blij van wordt, maar dat hou ik in de gaten. Tot nu toe erg tevreden en ook positief verrast over PlatteTV.nl. Ik blijf prijzen altijd vergelijken, maar ze hebben nu wel een streepje voor!
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Top tv met slecht geluid
 | 24-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Instellingen
  • Minpunten
  • Geluid
Erg goede tv met prachtig beeld. Echt veel beter dan qled maar dat is ook welk beeld je fijn vindt. Geluid is niet zo best heel schel maar gelukkig heb ik het over speakers lopen, dus persoonlijk geen last van. Erg makkelijk is de installatie en bediening. In samenwerking met onze Nas werkt het ook perfect voor streamen van fotomateriaal.
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Perfect product, we zijn er erg blij mee
 | 22-02-2019
Mooie televisie,vormgeving prachtig,beeldkwaliteit perfect, geluidskwaliteit goed. Even puzzelen met het bedieningsgemak, nu uitstekend.
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-35 6,5 / 10
mooie tv, scherp beeld
 | 21-02-2019
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • beeld
  • uitgebreid
  • Minpunten
  • slecht leesbaar ab
  • geen directe toets voor radio
vormgeving en beeld is heel mooi, geluid is (net als alle platte tv's) zonder sound bar matig. jammer is dat de afstandsbediening niet verlicht of beter leesbaar is gemaakt en er geen aparte toets voor radio op zit
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
super tv
 | 19-02-2019
goede kwaliteit
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Topproduct
 | 17-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Beeld met een kpn kastje
Het is een zeer prima tv voor de prijs. Ook de beeldkwaliteit is erg goed alleen vind ik het beeld iets minder scherp als er een kpn kastje op is aangesloten. Ook is het geluid gewoon zeer goed en het ambilight is een leuke toevoeging
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima tv voldoet aan verwachtingen
 | 13-02-2019
  • Pluspunten
  • Goed product
  • Minpunten
  • Nog niet tegengekome
Prima tv, prachtig beeld en goede instellings mogelijkheden. Goede kwaliteits en prijsverhouding
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-35 6,8 / 10
Krijg het geluid niet naar mijn zin
 | 10-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Afstandbediening
  • Minpunten
  • Instellen beeld
  • Geluid
  • Kabels wegwerken
Mooi product maar fabrieks instellingen waren niet naar mijn zin, na 1 week super beeld. Het geluid word nog een dingetje om in te stellen. Er zitten ook zoveel verschillende instellingen op, komt vast wel goed.
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige TV voor een leuke prijs
 | 09-02-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • ambilight
Ben een liefhebber van Ambilight dus voor de aanschaf van een tv die net een maatje groter was dan de oude (32 inch) viel de keus al gauw op een Philips, met deze keer aan 3 zijden Ambilight. Installeren stelde niet veel voor (mede vanwege de Ziggo box) en zéér tevreden over de fantastisch scherpe beeldkwaliteit.
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv
 | 08-02-2019
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Kleur
  • Geluid
  • Design
De tv is super, en dat met dank aan plattetv! Had zelf niet gekozen voor ambilight maar nu ik het eenmaal heb ben ik er heel blij mee! Geeft toch dat beetje extra aan het tv kijken! De tv is makkelijk in gebruik en beeld en geluid zijn ook super!
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Top scherm met Ambilight
 | 07-02-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijke Installatie
  • Snelle reactie op de afstanbediening
Top scherm met snelle reacte op afstandbeding en het gewende gebruiks gemak van een Android TV.
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
GeWelDig, TopTV, Super Scherp Beeld, Prachtig Design
 | 31-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design
  • Prijs
  • Geluid
  • Gemak
GeWelDig, TopTV, Super Scherp Beeld, Prachtig Design, Prijs&Kwaliteit
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldige tv, voor een leuke prijs.
 | 29-01-2019
  • Pluspunten
  • Smart tv loopt vlekkeloos
  • Snel
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Afstandbediening is niet te koppelen aan de interactieve tv kastje wat ik heb van tmobile
Ik keek eerste instantie naar een andere tv, maar met uitleg van de medewerkers, heb ik uiteindelijk alsnog voor deze gekozen. De ambilight is een hele leuke feature, en de smart tv functie verlooot vlekkeloos. Ik ben erg blij met men aankoop, zelfs nu dat ik hem een aantal weken heb, blijf ik er bij dat dit een hele goede keuze was.
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
ben helemaal super tevreden helemaal wat ik verwact had
 | 25-01-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • geluid mooi
  • Minpunten
  • nog niks kunnen ontdekken
goede tv voor een goede prijs mooi beeld en geluid ik ben super tevreden ermee
PHILIPS 43PUS7303 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Goede prijs kwaliteit verhouding
 | 21-01-2019
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Android 8.0
  • Prijs
Erg mooie tv met super beeld haarscherp. Omdat de tv volledig Android 8.0 bevat kan je elke app erop installeren zonder moeite. Ik zou iedereen deze tv aanbevelen die voor een mooie prijs een goede smart tv wilt. En de prijs is bij plattetv.nl ook nog super scherp!