UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
U bevindt zich in:
Philips 43PUS6754 Reviews

PHILIPS 43PUS6754 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 79 reviews
448,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 43PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Wat een prachtig levendig beeld ik heb nu echt diepte en realiteit.
 | 27-03-2020
  • Pluspunten
  • Ambilight
Tevreden
Philips 43PUS6754 Reviews
PHILIPS 43PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super tv mooi beeld en geluid
 | 21-03-2020
  • Pluspunten
  • Super snelle verbinden
  • Makkelijk te bedienen
Philips 43PUS6754 Reviews
PHILIPS 43PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ik geniet met volle teugen geweldige tv.
 | 12-03-2020
Ik ben blij dat ik de tv bij jullie hebt gekocht. Ik geniet er echt van. Ik heb een goeie keus gemaakt en bedankt jullie ook daarvoor.
Philips 43PUS6754 Reviews
PHILIPS 43PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Wat een top tv!
 | 12-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Design
Ik zou hem iedereen aanraden!
PHILIPS 43PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Hele fijne en mooie tv
 | 04-03-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Makkelijke bediening
  • Minpunten
  • Geen
Mijn dochter heeft deze tv voor mij uitgezocht hij is makkelijk te bedienen mooi helder beeld het fijne vindt ik de ambilight dat kijkt erg prettig. In 1 woord super
PHILIPS 43PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv, top service!! Zeker een aanrader!
 | 16-02-2020
  • Pluspunten
  • Ingebouwde chromecast
  • Stembesturing
  • Ambilight
  • Beeld en geluidskwaliteit
  • Prijs kwaliteitsverhouding
  • Minpunten
  • Geen
De tv voldoet aan al mijn verwachtingen, is heel gemakkelijk te bedienen en te installeren! De ambilight vind ik rustgevend en is echt een verrijking in de kamer, het maakt sfeer. Kwaliteit en geluid helemaal top! Al met al topproduct voor een topprijs. Ook een compliment naar de medewerkers van platte tv ze zijn erg behulpzaam en snel met de communicatie!
Philips 43PUS6754 Reviews
Philips 43PUS6754 Reviews
Philips 43PUS6754 Reviews
PHILIPS 43PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
We zijn zeer tevreden
 | 14-02-2020
  • Pluspunten
  • Kleuren
  • Design
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geluid
  • Kijkhoek
Mooi design. Prachtige kleuren. De TV was makkelijk te instaleren.
Philips 43PUS6754 Reviews
PHILIPS 43PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Mooie vormgeving
 | 29-01-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk bediening
  • Strak design
  • Goed geluid
  • Ultra dun
  • Minpunten
  • Geen
In echt een heel mooi vormgegeven tv met echt prachtig beeld mooi strak en makkelijk te bedienen
PHILIPS 43PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Gewoon een hele goede en grote tv
 | 27-01-2020
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • ambilight perfect
  • model gewoon mooi strak
  • kleuren perfect
  • aansluitingen veel
  • Minpunten
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
Werkt gewoon perfect Een van oorsprong een Nederlands product Philips wat staat voor zekerheid en betrouwbaar heid.
Philips 43PUS6754 Reviews
PHILIPS 43PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super rv
 | 24-01-2020
  • Pluspunten
  • Juiste formaat
  • Ambilight
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Geen
Prachtig toestel met zeer veel mogelijkheden
PHILIPS 43PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super rv
 | 23-01-2020
  • Pluspunten
  • Juiste formaat
  • Ambilight
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Geen
Prachtig toestel met zeer veel mogelijkheden
Philips 43PUS6754 Reviews
PHILIPS 43PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super rv
 | 23-01-2020
  • Pluspunten
  • Juiste formaat
  • Ambilight
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Geen
Prachtig toestel met zeer veel mogelijkheden
PHILIPS 43PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooi beeld, geluid is stukken beter met soundbar
 | 22-01-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Eenvoudige installatie
  • Minpunten
  • Geluid mooier met soundbar
Mooie tv, eenvoudige bediening en installatie Waar voor je geld
PHILIPS 43PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede prijs kwaliteit
 | 20-01-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Bleeld van af zijkant minder
Mooi beeld moet er wel recht voor zitten vanaf de zijkant minder helder
PHILIPS 43PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Gewoon top
 | 20-01-2020
Zeer scherp beeld gewoon verwacht van Philips
PHILIPS 43PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Tevreden
 | 15-01-2020
  • Pluspunten
  • budgetvriendelijk
  • fijne beelden
  • gemakkelijk
  • Minpunten
  • voetjes klemmen
Een voudige TV. Doet wat hij moet doen. Beelden van een aandvaardbare kwaliteit. Zeker en vast. Goede keuze voor deze prijs en leuk dat deze werd aangepast naar de goedkoopste.
PHILIPS 43PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super TV voor goede prijs en top service bij de platte tv
 | 12-01-2020
Gewoon een een super TV! Wij zijn er zeer content mee !!
Philips 43PUS6754 Reviews
PHILIPS 43PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig voor dat geld
 | 10-01-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld
  • Legio mogelijkheden
  • Snelle levering
  • Minpunten
  • Poostjes staan ver uit elkaar
En TV met veel mogelijkheden, een mooi beeld en een mooie vormgeving. Zeker een aanrader. Enige lastige is dat de pootjes ver uit elkaar staan en een kleine TV-kast dus een probleem kan zijn.
PHILIPS 43PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goeie aankoop.
 | 08-01-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Goed geluid
  • Makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Makkelijk te bedienen tv. Beeld is scherp ledlampjes maken het tv kijken plezieriger. Zeer tevreden
Philips 43PUS6754 Reviews
PHILIPS 43PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
beste televisie die ik ooit heb gehad
 | 02-01-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • ambilight
  • Drie HDMI aansluitingen
  • Super scherp Beeld
  • Minpunten
  • geen
Wat een fijne televisie. Het beeld is superscherp en kijkt fijn. Pluspunt van deze telvisie is toch wel het Ambilight, wat een ervaring. Films en series ( maar ook games ) worden een stuk leuker. De grijze rand ( niet zwart ) is ook erg fijn. De drie HDMI aansluitingen zijn erg handig. Als ik een Bluray ga kijken of een game ga doen, herkent de TV gelijk dat er een apparaat is aangesloten, je hoeft daardoor geen bronnen meer te eren. Echt de fijnste TV die ik ooit heb gehad.
Philips 43PUS6754 Reviews