U bevindt zich in:
Philips 43PUS6703 Reviews

PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 122 reviews
446,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Mooie tv met ambilight
 | 07-11-2018
Mooie tv, geluid en beeld uitstekend. Enig minipunt, bij sommige apps (zoals Videoland of npo3) doen het wel, maar zodra je de video wilt afspelen werkt het niet, terwijl Netflix het wel weer doet.
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tv
 | 04-11-2018
  • Pluspunten
  • Goed beeld onder iedere kijkhoek
  • Goed geluid
  • Strak helder beeld
  • Minpunten
  • Voor mij geen
Goed beeld onder iedere kijkhoek degelijke sound en beeld kwaliteit goede prijs.
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super TV voor uiterst scherpe prijs
 | 02-11-2018
  • Pluspunten
  • Super scherp beeld
  • Prima geluid!
  • Scherpe prijs
  • Makkelijke bediening
  • Mooie vormgeving
Heel blij dat we deze TV hebben gekozen! Het scherm is zo scherp dat je het gevoel hebt dat je IN de film zit. Het Ambilight is helemaal naar eigen smaak in te stellen (of uit te zetten) maar het kijkt een stuk rustiger! Blij met de aankoop
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer tevreden!
 | 27-10-2018
Super tv...ben er erg blij mee!
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooi beeld en fijne bediening.
 | 26-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Navigatie
  • Opnemen op HDD
Mooie beeldkwaliteit en fijne bediening. Aansluiten zonder enig probleem. Sart TV werkt goed. Ambi light hoeft voor mij niet maar is makkelijk uitschakelbaar.
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Blij met mijn aankoop van deze Philips!
 | 25-10-2018
prima apparaat. Scherp beeld en goede kleuren
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Geweldige TV voor het geld
 | 25-10-2018
  • Pluspunten
  • Prijs/(beeld)kwaliteit!
  • Ambilight
  • Geen Google/Android
  • Minpunten
  • Het is geen 70" OLED scherm (haha)
Geweldige TV: Niets op de beeldkwaliteit aan te merken, het is simpelweg het mooiste scherm dat ik ooit gehad heb. Voor de prijs echt onvoorstelbaar. Hij ondersteunt al het 'nieuwste van het nieuwste': 4K 10-bit HDR, HDMI2.0 met HDCP blablabla. Al voegt 4K niet heel veel toe op zo'n klein scherm (tenzij je er met je neus bovenop gaat zitten) en zal de HDR (door het relatief lage helderheid LCD scherm) niet zo uitsprekend als bij duurdere schermen, maar de TV ondersteunt het tenminste. Daarmee is het scherm 'toekomstvast' aangezien hij alle moderne connecties ondersteund en dus met alle toekomstige apparatuur gebruikt kan worden. Voor de prijs van dit scherm zal er echt niets beters te krijgen zijn. Ambilight: Echt geweldig. Absoluut geen 'gimmick'. Ik heb hem zelfs aangesloten op een paar extra Phillips HUE lampen. Geluidskwaliteit: Deze TV heeft een extern geluidssysteem nodig. Ook geen minpunt hoor. Wat had je dan verwacht van een stel 4cm luidsprekertjes in de achterkant van de TV? SmartTV: Eigenlijk had ik totaal geen interesse in smartTV gedoe. Deze TV heeft specifiek geen Google/AndroidTV besturingssysteem maar een eigen b(r)ouwsel van Phillips. Nieuwere TV's hebben allemaal een microfoon met 'Google Assistant' en lopen dus constant mee te luisteren in je woonkamer om je dan te bestoken met 'gepersonaliseerde' advertenties. Deze heeft dus een eigen besturingssysteem van Phillips waar ik geen hoge verwachtingen van had. Maar toch werkt het goed; of eigenlijk, het werkt gewoon. Youtube werkt (kan 4K HDR streamen zelfs), DLNA streaming werkt en het heeft zelfs ingebouwde ondersteuning voor Netflix. Toch zijn er advertenties in Youtube die je niet kunt uitschakelen (geen adblock), zijn er geruchten dat nieuwere versies/updates van het besturingssysteem toch Google Assistant gaan hebben en dat er advertenties in het 'smart' scherm zitten. Goed, ik heb gewoon een streambox (Vero4K+) op de TV aangesloten en de afstandsbediening van de TV in de prullenbak gegooit (bij wijze van spreke he!) en er een 'dom' scherm van gemaakt. GOEDE service van plattetv.nl: Eigenlijk had ik de 43PUS6262 besteld maar deze bleek niet op voorraad of leverbaar... Goed opgelost door plattetv.nl door me deze 6703 aan te bieden. De 6703 is een net iets nieuwer type: heeft 3-zijdig ambilight, iets betere HDR (local dimming) en een iets snellere processor waardoor de smart-TV interface net iets soepeler werkt.
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Tv is goed
 | 23-10-2018
Philips best Tv tot nu
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
super tv
 | 19-10-2018
erg tevreden met deze tv
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie tv/ goede prijs
 | 17-10-2018
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
UItstekende TV voor goede prijs
 | 16-10-2018
  • Pluspunten
  • Ziggo on Demand
  • Netflix-knop
  • Ambilight
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Perfect
 | 16-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambi light
  • Vorm
  • Minpunten
  • Geluid
  • Teveel opties
Prijs kwaliteit verhouding is meer dan top. Mooi beeld kwaliteit. Alleen het geluid is wel wat minder. Maar voor wat je krijgt is het meer da top. Ben er zeer tevreden mee
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding
 | 15-10-2018
Ik ben zeer tevreden over zowel het product als het contact wat ik gehad heb met de medewerkers.
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv
 | 11-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Ambilght
  • Makkelijk te bedienen
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geen letters op de afstandbediening,
Top tv, gemakkelijk in te stellen naar je eigen voorkeuren. Super mooi beeld en geluid. Aanrader
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldige tv
 | 11-10-2018
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • vormgeving
blij met deze tv echt prachtig
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooie strakke tv voor niet teveel geld
 | 10-10-2018
  • Pluspunten
  • Strakke afwerking
  • Lekker groot
  • Helder beeld
  • 3zijdig licht aan achterzijde
  • Aansluitmogelijkheden
Dunne strakke omlijsting. 3 zijdig licht aan de achterzijde brengt het geheel helemaal tot leven. Mooi helder beeld. Extra kabel bij gekregen en voor een hele leuke prijs
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prima product qua prijs kwaliteitsverhouding
 | 03-10-2018
Het internet werkt niet altijd even vlot
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch apparaat eee
 | 02-10-2018
Een genot om naar te kijken helder beeld en natuurlijke kleuren
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fijne tv
 | 01-10-2018
  • Pluspunten
  • Kleur
  • Bediening
Super blij met deze tv alles goed in te stellen naar eigen wens
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Het is voor ons de perfecte tv !
 | 29-09-2018
  • Pluspunten
  • ambilight
  • voor ons een perfecte afmeting !
  • prijs was goed
  • makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • het geluid vinden wij niet denderend. en komt bij ons door de bose radio
Deze tv voldoet aan alles wat wij van een tv. verwachten. Wij willen niet een kamervullend scherm, maar een tv die toch gewoon op een tv tafel kan staan. Onze vorige tv was ook al een philips ambilight, en vandaar dat we meteen keken voor een soortgelijke tv, alleen een met groter scherm. De vorige doet het nog prima, en die gaat nu mee en krijgt een plekje in onze sta caravan !