U bevindt zich in:
Philips 43PUS6703 Reviews

PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 122 reviews
446,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima service
 | 11-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gewicht
  • Stijl
Echt een prima prijs kwaliteit verhouding, makkelijk te installeren!
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Echt een super mooie tv
 | 10-01-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk in te stellen
  • Goed beeld
  • Grote is ook goed
We hebben lang gezocht , het beeld is uitstekend en het licht erachter kijkt zoveel prettiger. We zijn er ontzettend blij mee. En bij platte tv het goedkoopste
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Absoluut geen spijt van
 | 10-01-2019
  • Pluspunten
  • Groot
  • Makkelijk in gebruik
  • Minpunten
  • Geen
Mooie grote tv, erg goed geprijsd
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Subliem
 | 04-01-2019
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Beeld kwaliteit
  • Gemakkelijk
  • Keuzes voor zowel beeld als geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • Tot op heden geen
Deze Smart-TV een week in huis en het beeld is fantastisch, doormiddel van het ambilight wordt de sfeer van het gern wat je kijkt alleen maar intenser. Het geluid is prima doordat je zelf kan kiezen welk geluid je wilt horen! Het is gemakkelijk te installeren en hoef je in principe geen boekjes open te maken want de tv wijst je de weg.
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige televisie
 | 01-01-2019
  • Pluspunten
  • Ambilight zijkant en boven
  • Helder beeld
  • Goed geluid
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • Ietwat kort snoer
Prachtig vormgegeven. Heldere beeldkwaliteit. Vooral de Ambilight aan de beide zijkanten én bovenkant maken het in mijn optiek af. Prachtige kleuren worden er weergegeven en het gaat allemaal naadloos in elkaar over. Absoluut waar voor je geld!
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Veel beeld voor weinig geld
 | 30-12-2018
  • Pluspunten
  • Ambilight is geweldig
  • Beeldkwaliteit
  • Koptelefoon aansluiting
  • Smart functies standaard uitgeschakeld
  • HDR weergave
  • Minpunten
  • Menu is traag
  • Apps zijn traag
Geweldige TV voor zowel TV, films als games. Herkent ook aangesloten apparaten en stelt dan het juiste beeldprofiel in voor het beste beeld. Alles is ook helemaal aan te passen naar wens. Smart functies staan standaard uit en hoef je niet te gebruiken, maar kan ik ook niet echt aanraden. Apps zijn traag en bijv. Netflix is niet echt bruikbaar. Aanrader daarvoor is bijv. een Apple TV 4K. Ingebouwde geluid is prima maar externe speakers zijn wel aan te raden. Gelukkig heb je hiervoor geen losse versterker nodig en kun je voor vrij weinig geld ook een prima geluidssetje aansluiten via de koptelefoon uitgang. Zo heb je voor relatief weinig geld goed beeld én geluid.
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Perfect toestel voor een mooie prijs
 | 24-12-2018
  • Pluspunten
  • Smart tv
  • Mooie kleuren
  • Uiterst scherp beeld
  • Minpunten
  • ? Weet niet
Mooie kleuren en een perfect beeld
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Perfecte tv met een scherpe beeldscherm
 | 22-12-2018
  • Pluspunten
  • Ambilight geeft extra sfeer
  • Uitgebreide SMART TV MENU
  • Extra aansluit opties
  • Grote en mooie beeldscherm
  • Minpunten
  • GEEN
Perfecte Smart TV bediening en de ambilight geeft een extra sfeer.
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super geholpen
 | 19-12-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goede uitvoering
  • Ambilite mooi
  • Minpunten
  • Geen
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Fantastische tv!
 | 17-12-2018
  • Pluspunten
  • Scherp
  • Mooi design.
  • Minpunten
  • Geluid
Moest even wennen aan de ambilight maar kan je het ook uitzetten.
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Fantastisch tv!
 | 17-12-2018
  • Pluspunten
  • Scherp
  • Makkelijk
Moest even wennen aan de ambilight. Geluid kon beter maar niet storend. Scherp, mooie kleuren.
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Heel mooie tv met heel mooie duidelijke kleuren en beelden
 | 16-12-2018
  • Pluspunten
  • Groot
  • Heel duidelijke beelden
  • Heel helder.
  • Bediend gemakkelijk
  • Echt een plaatje
  • Minpunten
  • Lichte pootjes
  • Stoort nog af en toe
Mooie tv met mooie beelden en goed geluid nog geen muziek erop afgedraaid. We zijn nog zoekende af en toe stoort hij. Even uitzoeken of het aan de aansluiting of aan de tv ligt. Maar man is er erg blij mee.
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Heerlijke TV
 | 16-12-2018
  • Pluspunten
  • Kwaliteit beeld
  • Bedieningsgemak
  • 3 zijdig Ambilight
  • Minpunten
  • Geen Android
De 43PUS6703 TV doet wat hij moet doen. Met KPN glasvezel een superscherp beeld. Het geluid is prima en Ambilight maakt het helemaal af. Verder niets dan lof over de bediening en het gemak hiervan. Tot nu toe geen enkele hapering en of bug kunnen ontdekken. Ben zeer tevreden over deze aankoop.
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prima toestel voor dat geld
 | 15-12-2018
  • Pluspunten
  • Design
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geluid
Een prima tv voor het geld. Mooi design en makkelijk te bedienen
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Value for money
 | 15-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Menu structuur
  • Onduidelijke aanwijzingen
Aangeschaft als extra toestel. Prachtig beeld en de ambilight geeft net dat extra in de kamer. Prima tv voor de prijs!!
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
perfecte tv voor lage prijs
 | 15-12-2018
  • Pluspunten
  • erg mooi helder beeld
  • voldoende geluidskwaliteit
  • makkelijke bediening
  • netflixapp erg makkelijk
Prima TV voor een heel schappelijke prijs
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie TV
 | 14-12-2018
Mooie televisie, voldoet aan de verwachtingen. Ging eigenlijk voor een 32 inch tv voor op de slaapkamer maar eenmaal in de winkel toch maar voor een upgrade gegaan. Vrouw vond het iets minder leuk :)
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Top!!
 | 11-12-2018
  • Minpunten
  • Levering kon wat sneller!! (Blackfriday)
Goeie kwaliteit!!
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Ik ben zéér tevreden!
 | 11-12-2018
  • Pluspunten
  • mooi design
  • goed beeld en geluid
  • veel functies
  • Minpunten
  • soms korrelig beeld als je dichtbij zit. Maar dat kan ook aan de beelden liggen.
  • trage opstart
Ondanks Black Firday toch een heel snelle levering. Het product deed volledig aan de beschrijving en voor de prijs die ik er voor betaald heb ben ik meer dan tevreden. De opstart ging in het begin wat moeilijk omdat de tv niet wou verbinden met de Philips server ofziets... Uiteindelijk heb ik gewoon een halfuurtje gewacht en de tv terug aan gezet en het was in orde :)
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een fantastische tv. Je krijgt dubbel terug waar je voor betaald
 | 11-12-2018
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • 4 K scherm
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Geen Android
Zeer mooie beeld kwaliteit met daarbij de ambilight die dat goed ondersteund.