U bevindt zich in:
Philips 43PUS6703 Reviews

PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 122 reviews
446,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
 
 | 09-04-2019
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Grandioos
 | 09-03-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gebruik
  • HDR voor games
  • Minpunten
  • Geluid
Super tv, beter beeld is er niet, geluid is niet toereikend, dus soundbar is raadzaam.
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig
 | 09-03-2019
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Mooie kleuren
  • Makkelijke menus
  • Minpunten
  • Geen idee
Top tv met heel mooi beeld en gemakkelijke bediening Geluid heb ik extern dus daar heb ik geen ervaring mee. Verder ook een top winkel.
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
tv met gebruikersgemak en mooi ambilight
 | 07-03-2019
  • Pluspunten
  • dunne rand
  • scherp beeld
  • snelle processor
  • helder ambilight
  • Minpunten
  • geen blue tooth
  • ff puzzelen om te pairen
scherp beeld, makkelijke installatie
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ik ben fantastich geholpen met een fantastische tv
 | 26-02-2019
  • Pluspunten
  • Verlichting
  • Makkelijk
  • Goeie kwalitijd
Een hele fijne tv met veel opties
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima prijs-kwaliteitsverhouding
 | 17-02-2019
Persoonlijk enkel minder tevreden over het geluid... misschien omdat ik al jaren gewoon ben aan mijn bose soundbox...
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Mooie TV voor deze prijs
 | 16-02-2019
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Beeldkwaliteit
  • Eenvoudig
  • Netflix knop
Eenvoudig instellen. Mooie TV voor een goede prijs
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie tv
 | 16-02-2019
  • Pluspunten
  • Mooie kleuren
  • Bedieningspaneel is prima
  • Goed geluid.
  • Minpunten
  • Geen gevonden
Het is een prima tv met heel veel mogelijk heden. En dat voor een prima prijs
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
zeer mooie tv
 | 09-02-2019
  • Pluspunten
  • ambilight is heel rustgevend
  • zeer mooie kleuren
  • mooie design
  • Minpunten
  • klank kon beter
  • beeldverversing sportwedstrijden
een belangrijk punt: bij sportwedstrijden lijkt het beeld de actie niet te kunnen volgen. bv: de bal vertrekt en laat een sliert na
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Goed geluid beeld en veel bedieningsgemak
 | 04-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Uiterlijk
Goede keus. Voor weining geld veel televisie . Service was ook erg goed.
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige aanwinst
 | 03-02-2019
Mooie tv. Goede prijs.
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zo goed dat ik er 2 kocht !
 | 31-01-2019
  • Pluspunten
  • Superscherp beeld
  • makkelijke bediening
  • Mooi design
Haarscherp beeld, mooi design, prachtige televisie, zeker een pluspunt met de ambilights. Ik had een philips ambilights oud model, wat een verschil!
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede TV voor een mooie prijs
 | 26-01-2019
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Formaat
  • Minpunten
  • Nog geen
Met aansluiting op de home cinema is het geluid super. Met 1 afstandsbediening beide bedienen is perfect. Het ambilight is een mooie aanvulling op de tv. Mooie tv en goede service van plattetv.
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Heerlijk apparaat met prachtig beeld!
 | 21-01-2019
  • Pluspunten
  • Eenvoudig te bedienen
  • Prachtig beeld
  • Rustige vormgeving
  • Makkelijk zelf te installeren/Instellen
  • Minpunten
  • Geluid valt wat tegen
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Top tv!!!
 | 20-01-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Smart tv
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Geluid
  • Werd me een reiniger beloofd, echter niet ontvangen..
Mooie tv voor een prima prijs!! Aanrader!!
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Top tv voor deze prijs!!
 | 20-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Geluid ( soundbar beam van Sonos )
  • Minpunten
  • Geen
Super goede beeldkwaliteit en zeer gemakkelijk in te stellen. Tv samen ingesteld met een Sonos beam dus hebben we een super geluid.
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
prima topbeeld aanrader
 | 16-01-2019
goede tv,goed beeld goede koop
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Prima product!
 | 15-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambilight
Goed te hanteren en installeren. Beeld en geluid is niks mee.
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv voor een scherpe prijs
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Aansluitingsgemak
  • Bediening
  • Ambilight
  • Prijs
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Ik ben helemaal tevreden over deze tv. Ik heb voor deze tv gekozen omdat ik een tv met ambilight wou, ik persoonlijk kan merken dat tv kijken met ambilight aan een stuk fijner is. Verder was de tv makkelijk aan te sluiten. Hij staat op stevige poten, soms heb je van die gammele troep maar bij deze zeker niet. Beeldkwaliteit is een dikke top! De tv is heel simpel te bedienen. Over het geluid ben ik ook tevreden, ik kijk films en series en ik vind dat dat prima gaat. Mensen die een ultieme geluidskwaliteit willen hebben zullen misschien een soundbar moeten kopen. Kortom zeer tevreden dus een aanrader! Kortom een prima tv voor een zeer leuke prijs!
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima televisie en zeer vriendelijk geprijst
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Prijs
  • Beeld
  • Bedinings gemak
  • Instalatie gemak
  • Minpunten
  • geluid
zeer gunstig geprijsde televisie met ook nog driezijdig Ambilight wat toch echt wel iets toevoegt aan de kijk beleving. Geluid is, zoals bekend bij platte tv's minder. Maar deze televisie is zeker een aanrader