U bevindt zich in:
Philips 43PUS6703 Reviews

PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 66 reviews
449,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie TV
 | 14-12-2018
Mooie televisie, voldoet aan de verwachtingen. Ging eigenlijk voor een 32 inch tv voor op de slaapkamer maar eenmaal in de winkel toch maar voor een upgrade gegaan. Vrouw vond het iets minder leuk :)
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Top!!
 | 11-12-2018
  • Minpunten
  • Levering kon wat sneller!! (Blackfriday)
Goeie kwaliteit!!
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Ik ben zéér tevreden!
 | 11-12-2018
  • Pluspunten
  • mooi design
  • goed beeld en geluid
  • veel functies
  • Minpunten
  • soms korrelig beeld als je dichtbij zit. Maar dat kan ook aan de beelden liggen.
  • trage opstart
Ondanks Black Firday toch een heel snelle levering. Het product deed volledig aan de beschrijving en voor de prijs die ik er voor betaald heb ben ik meer dan tevreden. De opstart ging in het begin wat moeilijk omdat de tv niet wou verbinden met de Philips server ofziets... Uiteindelijk heb ik gewoon een halfuurtje gewacht en de tv terug aan gezet en het was in orde :)
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een fantastische tv. Je krijgt dubbel terug waar je voor betaald
 | 11-12-2018
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • 4 K scherm
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Geen Android
Zeer mooie beeld kwaliteit met daarbij de ambilight die dat goed ondersteund.
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Goede kwaliteit
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Goede kwaliteit
Erg blij met mijn tv goede kwaliteit en makkelijk te bedienen .
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Erg blij met mijn tv. Mooie kwaliteit en de bediening werkt ook makkelij
 | 10-12-2018
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prijs en kwaliteit is goed in combinatie levering en communicatie plattetv.
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Wat vlak geluid
Eenvoudige bediening bij eerste installatie.
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooi goed geluid
 | 10-12-2018
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
perfect nadat ik al 8 jaar geen tv meer keek
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • grootte scherm
  • geluid
  • vormgeving
  • design
  • Minpunten
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
stuk moderner dan 8 jaar terug
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Goede mooie tv
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Stabiel
  • Mooi beeld
  • Chille ambilight
  • Minpunten
  • Schroevendraaier nodig
  • Tragere reactietijd
Eigenlijk geen minpuntjes, behalve de reactietijd. De reactietijd ligt voor een gamer helaas aan de lage kant.
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooie TV goed beeld en geluid
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Groot
  • Goed scherp beeld
Mooie TV, geeft goed beeld en goed geluid. Vrij simpele bediening, alleen als je wil internetten ermee dan raad ik wel een toetsenbord met muis aan.
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Hele mooie televisie voor weinig geld
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambilight
  • Geluid
  • Makkelijk in gebruik
  • Minpunten
  • Internet van Philips werkt "nog" niet.
  • Keuzemenu knopje reageert niet altijd
Deze televisie gekocht op Black-Friday,de prijs was zeer aantrekkelijk. Dus de gok gewaagd en m besteld. Geen moment spijt van gehad. Super mooi en scherp beeld en ook de ambilight is erg mooi. Kortom een top-tv voor een top-prijs
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-30 6 / 10
Prima prijs kwaliteit en prachtig ambilight
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Beeld
  • Minpunten
  • Geluid
  • Iets te brede rand om tv
Na eerdere goede ervaring met 1e generatie ambilight weer een nieuwe Philips met ambilight3 gekocht. Zeer tevreden
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goed beeld en geluid voor een plat tv.
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Ambilicht
  • Aansluitingen
  • Minpunten
  • Niet veel apps beschibaar
  • A.b. niet geheel naar smaak
Beeld is gewoon goed en het geluid is beter dan de gemiddelde platte tv. En de ambilicht kan je naar smaak instellen wat een veruiming is voor het kijkplezier,kortom een goede koop zeker prijs en kwaliteits verhouding.
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super toestel voor aantrekkelijke prijs.
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Heel mooi beeld
  • Heel mooi ontwerp
  • Gebruikersvriendelijk
  • Start snel op
  • Aantrekkelijke prijs
  • Minpunten
  • Kijkhoek, je moet recht voor het beeld zitten
Heel positief. Twee opmerkingen. Het beeld is het mooist als je er recht voor zit, dus de kijkhoek is wat beperkt. Het tweede punt is dat je bij Philips tv's het geluid op zowel de koptelefoon als de speakers aan kon zetten. Dit is met name fijn voor personen die gehoorproblemen hebben die konden dus met koptelefoon kijken terwijl gezinsleden het normale tv geluid beluisteren. Deze mogelijkheid heeft dit model niet.
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Geweldige tv, met mooie ambilight
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Ambilight (zelf instelbaar)
  • Mooi formaat
  • Veel apps
  • Makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • Kan programma's soms niet afspelen
  • Kan soms geen verbinding maken met internet
Absoluut het geld waard! Mooie ambilight er helemaal omheen (zelf in te stellen naar smaak). De tv heeft bij mij wel moeite met programma's afspelen van de apps. Ik moet de stekker eruit trekken voor een paar min en daarna doet alles het weer. Het installeren is duidelijk, maar bij mij had hij moeite met verbinding maken met internet + phillips server. Beeldkwaliteit is echt geweldig! Het geluid is prima, wil je natuurlijk betere kwaliteit moet je er een home cinema set bij nemen.
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
 
 | 07-12-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • bedienings gemak
  • ambilight
prima tv goed hoeft niet altijd duur te zijn ambilight geeft een extra demensie aan de tv en zorgt voor extra kijk ervaring
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prima TV voor prima prijs
 | 07-12-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Kleuren
  • Ambilight
  • Smarttv
Aan de tv mankeert niks. Maar zeer ontevreden over bereikbaarheid van Platte TV. De klantenservice liegt en de chatdienst wordt na eindeloze wachttijd zomaar afgebroken. Geen tv meer voor mij bij platte tv
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
perfecte beeld en ambilight mooi goede tv voor weinig geld
 | 03-12-2018
PHILIPS 43PUS6703 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Subliem beeld met ambilight als fijn extraatje
 | 19-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Prijs
  • Design
  • Internetverbinding
  • Minpunten
  • Geluid lastig goed te krijgen
Los van de schappelijke prijs (450 euro) is dit al een fijne tv. Meer dan prima beeld, makkelijke verbinding met wifi en mooi, bescheiden design. Daar komt ambilight nog bij, voor een nog betere kijkervaring (kun je ook uitzetten, hoor).