UPDATE: Onze winkels zijn geopend - Bekijk alle maatregelen
UPDATE: Onze winkels zijn geopend - Bekijk alle maatregelen
U bevindt zich in:
Philips 43PUS6554 Reviews

PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 82 reviews
399,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi scherp beeld
 | 17-05-2020
Mooi design en scherp beeld met mooi geluid
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
een goeie en mooie tv
 | 17-05-2020
mooi beeld en geluid en makkelijk tebedienen is zeker een aanrader
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
kwaliteitsproduct Smatben groot uhd beeldscherm super prijs
 | 14-05-2020
  • Pluspunten
  • schermgrote
  • beeldkwaliteit
  • gerenomeerdnmerk
  • extra garantie voor 20 euro
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • geen bleutooth voor.koptelefoon
Heerlijk kijkplezier met deze 58 inch tv, zeer gunstig geprijsd en binnen 24 uur geleverd. Erg bkij mee
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
top tv
 | 12-05-2020
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Sublieme kwaliteit en bedieningsgemak zijn dé kenmerken van deze tv.
 | 09-05-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
Een geweldige smart tv voor een zeer aantrekkelijke prijs. Een aanrader.
Philips 43PUS6554 Reviews
Philips 43PUS6554 Reviews
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Bang for the buck!
 | 08-05-2020
  • Pluspunten
  • beeld resolutie
  • makkelijk te bedienen
  • licht in gewicht
  • Minpunten
  • het philps merk icm ziggo next box
TV is heel makelijk te installeren en te bedienen. Beeldkwaliteit is heel goed - kortom prijs / kwaliteit is heel goed
Philips 43PUS6554 Reviews
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie en erg fijne tv.
 | 07-05-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Mooi beeld
  • Reageerd snel
De tv was makkelijk te installeren. Ik vind het een erg fijne tv met mooi geluid en erg mooi beeld.
Philips 43PUS6554 Reviews
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Niet te beschrijven beter kan nie gewoon.
 | 02-05-2020
  • Pluspunten
  • Mooie beeld
  • Geluid is topkwaliteit
  • Je kan via afstandsbediening netflix open enz.
  • Alles is lekker handig en snel gevonden
Ik ben echt blij dat ik een goeie keuze heb gemaakt om deze tv te kopen de tv is geweldig snel makkelijk top kwaliteit echt een aanrader.
Philips 43PUS6554 Reviews
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Strakke TV voor normaal gebruik
 | 26-04-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeldkwaliteit
  • Snelle levering van PlatteTV
  • Minpunten
  • Kan ik niet echt bedenken
Nadat onze vorige tv stuk ging hebben wij deze uitgezocht. We gebruiken de TV voor Netflix, Videoland en af en toe om naar televisie te kijken. Daar is deze prima voor. Geluid kan beter maar is voor normaal gebruik prima. Soms even zoeken hoe de menu\'s werken maar op een gegeven moment wijst zich dat vanzelf. Al met al een prima keuze.
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
gewoon geweldig mooi toestel
 | 25-04-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • bediengemak
  • contrast
  • Minpunten
  • geen
mijn mening is dat het een verdomdt mooi toestel is en uiterst gebruiks vriendelijk met heel veel optie,s echt zijn geld dubbel en dwars waard
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Voldoet ruimschoots aan m\'n verwachtingen!
 | 11-04-2020
  • Pluspunten
  • Strakke vormgeving met smalle zwarte rand
  • Scherpe en mooie beeldweergave
  • Prettige en logische menuinstellingen
  • Goede kwaliteit en prijsverhouding
Had al eerder een Philips. De logica van het menu was herkenbaar en daarmee weer prettig in de bediening. Zowel beeld als geluid voldoen ruimschoots aan mijn verwachtingen. Natuurlijk in het perspectief van prijs/kwaliteit. Wellicht maakt de aanschaf van \'n soundbar op termijn het \'plaatje\' helemaal compleet.
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Top toestel voor deze prijs
 | 05-04-2020
  • Pluspunten
  • Looks
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen, zeker niet voor die prijs
Fijn en mooi toestel. Werkt net zo fijn als alle andere Samsung toestellen. Met KPN iTV app. Dus geen extra kastje meer nodig. Geluidskwaliteit is prima. Uiteraard voor betere kwaliteit zul je een soundbar moeten aanschaffen.
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prachtig toestel
 | 05-04-2020
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit toestel (zonder soundbar)
Wij zochten naar een grotere tv voor een klein prijsje.. Dit is het perfecte toestel. We zijn heel tevreden met deze keuze. De tv heeft prachtig scherp beeld. Wij hadden al een soundbar, dit is mi wel een must bij dit model. Het standaard geluid van de tv is niet top...prijs kwaliteit is meer dan goed!
Philips 43PUS6554 Reviews
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Kwaliteild voor weinig geld
 | 04-04-2020
  • Minpunten
  • Geen scart aan sluiting
Mooi beeld Geluid ook goed Een snelle tv voor youtube Mis alleen een aansluiting voor mijn nitendo wij
Philips 43PUS6554 Reviews
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede TV met goed geluid
 | 02-04-2020
Goede TV met goed beeld en makkelijk te gebruiken
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top
 | 02-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Dun
  • Minpunten
  • Internetverbinding met smart tv
Beeldkwaliteit is super bij films met die 4K resolutie hebben. Je merkt duidelijk verschil met lagere kwaliteit films. Verder is de smart tv makkelijk te bedienen, spreekt allemaal voor zich. Wel heb ik de internetverbinding van smart tv al 2x opnieuw moeten instellen.
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een super fijne en grote tv, met duidelijk beeld en geluid
 | 02-04-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Fijn geluid
  • Alles werkt goed
  • Minpunten
  • Heb ik niet
Het is een mooie grote tv en is makkelijk zelf te installeren. Alles werkt goed en het beeld en geluid is super fijn. Ik ben heel erg tevreden met deze tv, hier kan ik nog jaren mee vooruit!
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
schitterende tv heelmooi beeld
 | 31-03-2020
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • speelt prima films af van de nas ed
  • makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • geluid is matig
makkelijk te instaleren en aan te sluiten
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Ik ben zeer te vrede ermee
 | 31-03-2020
Goede produxt
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Super tv voor deze prijs
 | 29-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Contrast
  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Dunne rand
  • Minpunten
  • Trage bediening
  • Vastlopen
Het beeld is waanzinnig, zeker met 4k hdr input uitzonderlijk mooi. Als de instellingen goed staan is het een super ervaring. Voor deze prijs geen vergelijkbare kwaliteit gezien. Enige minpunten: de bediening is vrij langzaam en reageert niet altijd direct. Na 2 weken is de tv tot nu toe 2 keer vastgelopen op Netflix. Nog even aankijken hoe vaak dat terug komt. Ook is het beeld wel heel fel voor \'savonds. Dit is op te lossen door het contrast te verlagen