U bevindt zich in:
Philips 43PUS6554 Reviews

PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 89 reviews
375,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prima tv
 | 12-08-2020
  • Pluspunten
  • Fraai uiterlijk
  • Mooi beeld
  • Smart tv
  • Makkelijke bediening
  • Goede prijs
  • Minpunten
  • Is iets dikker maar voor ons geen probleem
TV voldoet aan alle verwachtingen. Heeft een goede prijs kwaliteit verhouding.
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte tv, mooi formaat
 | 07-08-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Mooie vormgeving
  • Goed geluid
Ben heel blij met deze nieuwe tv. Voldoet prima aan mijn wensen.
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een goede televisie voor een lage prijs!
 | 24-07-2020
  • Pluspunten
  • Prima geluid
  • Goede kwaliteit
  • Mooi vormgegeven
  • Staat stevig
  • Lage prijs
  • Minpunten
  • Geen Bluetooth
Goed geluid en mooi beeld. Goed vormgegeven, neemt niet teveel ruimte in op je kast. Staat stevig op de bijgeleverde pootjes. Hij heeft genoeg HDMI Aansluitingen, een koptelefoon port voor als je een koptelefoon wil aansluiten en hij heeft genoeg andere aansluitingen voor speakers etc. Ik ben tevreden met de televisie en de service van PlatteTV
Philips 43PUS6554 Reviews
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie TV
 | 24-07-2020
  • Pluspunten
  • beeldscherpte
  • goed geluid
  • eenvoudige installatie
  • prijs / kwaliteit verhouding is erg goed
  • Minpunten
  • Geen ambilight (maar begrijpbaar voor deze prijs)
Prachtige televisie voor weinig geld. 4K beeld kwaliteit geeft echt een mooi beeld.
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Voldoet aan mijn verwachtingen
 | 22-07-2020
  • Pluspunten
  • Alles werk naar mijn verwachtingen
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie prijs voor een goede aanwinst.
 | 19-07-2020
  • Pluspunten
  • Diverse uitgangen
  • Scherp beeld
  • Goed geluid
  • Net formaat
  • Minpunten
  • Nog geen gevonden
Positief, haarscherp beeld ben er mee in m\'n nopjes
Philips 43PUS6554 Reviews
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Ik ben heel erg tevreden over de service van plattetv.nl
 | 20-06-2020
  • Pluspunten
  • Snel en gemakkelijk
  • Heel mooi beeld en geluid
  • Mooie prijs
  • Minpunten
  • Misschien een andere kleur variant
de tv heeft waanzinnig mooi beeld. Ik kan de tv ook makkelijk gebruiken.
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi scherp beeld
 | 17-05-2020
Mooi design en scherp beeld met mooi geluid
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
een goeie en mooie tv
 | 17-05-2020
mooi beeld en geluid en makkelijk tebedienen is zeker een aanrader
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
kwaliteitsproduct Smatben groot uhd beeldscherm super prijs
 | 14-05-2020
  • Pluspunten
  • schermgrote
  • beeldkwaliteit
  • gerenomeerdnmerk
  • extra garantie voor 20 euro
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • geen bleutooth voor.koptelefoon
Heerlijk kijkplezier met deze 58 inch tv, zeer gunstig geprijsd en binnen 24 uur geleverd. Erg bkij mee
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
top tv
 | 12-05-2020
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Sublieme kwaliteit en bedieningsgemak zijn dé kenmerken van deze tv.
 | 09-05-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
Een geweldige smart tv voor een zeer aantrekkelijke prijs. Een aanrader.
Philips 43PUS6554 Reviews
Philips 43PUS6554 Reviews
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Bang for the buck!
 | 08-05-2020
  • Pluspunten
  • beeld resolutie
  • makkelijk te bedienen
  • licht in gewicht
  • Minpunten
  • het philps merk icm ziggo next box
TV is heel makelijk te installeren en te bedienen. Beeldkwaliteit is heel goed - kortom prijs / kwaliteit is heel goed
Philips 43PUS6554 Reviews
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie en erg fijne tv.
 | 07-05-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Mooi beeld
  • Reageerd snel
De tv was makkelijk te installeren. Ik vind het een erg fijne tv met mooi geluid en erg mooi beeld.
Philips 43PUS6554 Reviews
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Niet te beschrijven beter kan nie gewoon.
 | 02-05-2020
  • Pluspunten
  • Mooie beeld
  • Geluid is topkwaliteit
  • Je kan via afstandsbediening netflix open enz.
  • Alles is lekker handig en snel gevonden
Ik ben echt blij dat ik een goeie keuze heb gemaakt om deze tv te kopen de tv is geweldig snel makkelijk top kwaliteit echt een aanrader.
Philips 43PUS6554 Reviews
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Strakke TV voor normaal gebruik
 | 26-04-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeldkwaliteit
  • Snelle levering van PlatteTV
  • Minpunten
  • Kan ik niet echt bedenken
Nadat onze vorige tv stuk ging hebben wij deze uitgezocht. We gebruiken de TV voor Netflix, Videoland en af en toe om naar televisie te kijken. Daar is deze prima voor. Geluid kan beter maar is voor normaal gebruik prima. Soms even zoeken hoe de menu\'s werken maar op een gegeven moment wijst zich dat vanzelf. Al met al een prima keuze.
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
gewoon geweldig mooi toestel
 | 25-04-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • bediengemak
  • contrast
  • Minpunten
  • geen
mijn mening is dat het een verdomdt mooi toestel is en uiterst gebruiks vriendelijk met heel veel optie,s echt zijn geld dubbel en dwars waard
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Voldoet ruimschoots aan m\'n verwachtingen!
 | 11-04-2020
  • Pluspunten
  • Strakke vormgeving met smalle zwarte rand
  • Scherpe en mooie beeldweergave
  • Prettige en logische menuinstellingen
  • Goede kwaliteit en prijsverhouding
Had al eerder een Philips. De logica van het menu was herkenbaar en daarmee weer prettig in de bediening. Zowel beeld als geluid voldoen ruimschoots aan mijn verwachtingen. Natuurlijk in het perspectief van prijs/kwaliteit. Wellicht maakt de aanschaf van \'n soundbar op termijn het \'plaatje\' helemaal compleet.
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Top toestel voor deze prijs
 | 05-04-2020
  • Pluspunten
  • Looks
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen, zeker niet voor die prijs
Fijn en mooi toestel. Werkt net zo fijn als alle andere Samsung toestellen. Met KPN iTV app. Dus geen extra kastje meer nodig. Geluidskwaliteit is prima. Uiteraard voor betere kwaliteit zul je een soundbar moeten aanschaffen.
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prachtig toestel
 | 05-04-2020
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit toestel (zonder soundbar)
Wij zochten naar een grotere tv voor een klein prijsje.. Dit is het perfecte toestel. We zijn heel tevreden met deze keuze. De tv heeft prachtig scherp beeld. Wij hadden al een soundbar, dit is mi wel een must bij dit model. Het standaard geluid van de tv is niet top...prijs kwaliteit is meer dan goed!
Philips 43PUS6554 Reviews