TIP! Advies én korting van 100 specialisten
U bevindt zich in:
Philips 43PUS6554 Reviews

PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 96 reviews
372,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfecte aankoop
 | 10-09-2020
  • Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Mogelijkheden
  • Geluid
  • Heerlijk groot beeld,
  • Minpunten
  • Geen
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een goede en voordelige aankoop!
 | 07-09-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • mooi beeld
  • een leuke game ervaring
  • mooie grote
  • Minpunten
  • N.V.T.
mijn TV ging stuk en ik wilde dus een voordelige kopen. Via via kwam ik op deze site uit. Toen ik een nieuwe TV had verkocht kreeg ik per direct een deal aangeboden. Deze aangenomen en ZEKER GEEN spijt van. ook ben ik goed geholpen door het personeel en de leverdatum was vrij snel waardoor ik goed van de TV kon genieten.
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede keuze
 | 29-08-2020
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
Snel starten, Netflix, mooie kleuren, goed geluid, makkelijk te up graden
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Ziet er mooi uit
 | 27-08-2020
Makkelijk te installeren
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top!
 | 20-08-2020
Alles naar wens
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldig
 | 19-08-2020
Zeer mooi beeld 43 inc groot genoeg
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
bevalt prima
 | 15-08-2020
  • Pluspunten
  • goed beeld
  • prima geluid
  • Minpunten
  • geen
prima tv doet wat die doen moet mijn moeder is er zeer tevreden over was even wennen voor haar met 79 jaar
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prima tv
 | 12-08-2020
  • Pluspunten
  • Fraai uiterlijk
  • Mooi beeld
  • Smart tv
  • Makkelijke bediening
  • Goede prijs
  • Minpunten
  • Is iets dikker maar voor ons geen probleem
TV voldoet aan alle verwachtingen. Heeft een goede prijs kwaliteit verhouding.
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte tv, mooi formaat
 | 07-08-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Mooie vormgeving
  • Goed geluid
Ben heel blij met deze nieuwe tv. Voldoet prima aan mijn wensen.
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een goede televisie voor een lage prijs!
 | 24-07-2020
  • Pluspunten
  • Prima geluid
  • Goede kwaliteit
  • Mooi vormgegeven
  • Staat stevig
  • Lage prijs
  • Minpunten
  • Geen Bluetooth
Goed geluid en mooi beeld. Goed vormgegeven, neemt niet teveel ruimte in op je kast. Staat stevig op de bijgeleverde pootjes. Hij heeft genoeg HDMI Aansluitingen, een koptelefoon port voor als je een koptelefoon wil aansluiten en hij heeft genoeg andere aansluitingen voor speakers etc. Ik ben tevreden met de televisie en de service van PlatteTV
Philips 43PUS6554 Reviews
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie TV
 | 24-07-2020
  • Pluspunten
  • beeldscherpte
  • goed geluid
  • eenvoudige installatie
  • prijs / kwaliteit verhouding is erg goed
  • Minpunten
  • Geen ambilight (maar begrijpbaar voor deze prijs)
Prachtige televisie voor weinig geld. 4K beeld kwaliteit geeft echt een mooi beeld.
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Voldoet aan mijn verwachtingen
 | 22-07-2020
  • Pluspunten
  • Alles werk naar mijn verwachtingen
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie prijs voor een goede aanwinst.
 | 19-07-2020
  • Pluspunten
  • Diverse uitgangen
  • Scherp beeld
  • Goed geluid
  • Net formaat
  • Minpunten
  • Nog geen gevonden
Positief, haarscherp beeld ben er mee in m\'n nopjes
Philips 43PUS6554 Reviews
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Ik ben heel erg tevreden over de service van plattetv.nl
 | 20-06-2020
  • Pluspunten
  • Snel en gemakkelijk
  • Heel mooi beeld en geluid
  • Mooie prijs
  • Minpunten
  • Misschien een andere kleur variant
de tv heeft waanzinnig mooi beeld. Ik kan de tv ook makkelijk gebruiken.
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi scherp beeld
 | 17-05-2020
Mooi design en scherp beeld met mooi geluid
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
een goeie en mooie tv
 | 17-05-2020
mooi beeld en geluid en makkelijk tebedienen is zeker een aanrader
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
kwaliteitsproduct Smatben groot uhd beeldscherm super prijs
 | 14-05-2020
  • Pluspunten
  • schermgrote
  • beeldkwaliteit
  • gerenomeerdnmerk
  • extra garantie voor 20 euro
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • geen bleutooth voor.koptelefoon
Heerlijk kijkplezier met deze 58 inch tv, zeer gunstig geprijsd en binnen 24 uur geleverd. Erg bkij mee
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
top tv
 | 12-05-2020
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Sublieme kwaliteit en bedieningsgemak zijn dé kenmerken van deze tv.
 | 09-05-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
Een geweldige smart tv voor een zeer aantrekkelijke prijs. Een aanrader.
Philips 43PUS6554 Reviews
Philips 43PUS6554 Reviews
PHILIPS 43PUS6554 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Bang for the buck!
 | 08-05-2020
  • Pluspunten
  • beeld resolutie
  • makkelijk te bedienen
  • licht in gewicht
  • Minpunten
  • het philps merk icm ziggo next box
TV is heel makelijk te installeren en te bedienen. Beeldkwaliteit is heel goed - kortom prijs / kwaliteit is heel goed
Philips 43PUS6554 Reviews