Merken

Meer tonen
U bevindt zich in:
Philips 43PUS6262 Reviews

PHILIPS 43PUS6262 REVIEWS

9 / 10 64 reviews
408,-
  • Beeldkwaliteit9 / 10
  • Vormgeving9 / 10
  • Geluidskwaliteit7 / 10
  • Bedieningsgemak9 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 43PUS6262 REVIEWS
8 / 10
Tevreden
 | 16-09-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeldkwaliteit
  • Ambilight
Mooie TV qua vormgeving
PHILIPS 43PUS6262 REVIEWS
6 / 10
Mooie TV met trage processor
 | 10-09-2018
  • Pluspunten
  • Design
  • Minpunten
  • Trage processor
Het is een mooie TV, echter de processor is zo enorm traag dat met regelmaat het menu of de apps nog niet zijn geopend nadat je 2 seconden geleden op de AB hebt gedrukt. Dus druk je nog een keer, waarna het menu ineens opent maar ook meteen weer sluit. het besturingssysteem is al 2 keer vastgelopen in een week tijd, TV herstarten en alles werkt weer.
PHILIPS 43PUS6262 REVIEWS
8,8 / 10
Ik wilde geen Philips maar heb nu toch Philips
 | 03-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambilight
  • Formaat
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • de eerste installatie
  • geen duidelijke gebruiksaanwijzing, ook niet op internet
  • Toch 2 afstandsbedieningen nodig
De beeldkwaliteit van deze tv is uitstekend. Het was zelfs even wennen aan de helderheid., zeker in vergelijking met onze oude tv. Wat ik wel jammer vind is dat de geluidskwaliteit achter blijft t.o.v. de beeldkwaliteit. Om goed geluid te krijgen moet je weer een extra uitgave doen bv. in de vorm van een soundbar
PHILIPS 43PUS6262 REVIEWS
8,3 / 10
Geluid valt enorm tegen terwijl het beeld geweldig is
 | 29-08-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Geluid
  • Overschakelen
Bij overschakelen van mediabox naar tv geeft de tv een harde tik alsof er een spannings verschil is. Het beeld en de ambilight zijn prachtig
PHILIPS 43PUS6262 REVIEWS
10 / 10
Voor ons een aanwinst
 | 26-08-2018
Het is precies wat wij er van verwachten . Zeer duidelijk beeld .... Goed geluid ....en een strak uiterlijk . Dus zeer tevreden
PHILIPS 43PUS6262 REVIEWS
7 / 10
Bij snelle beelden, voetbal, slechte beeldkwaliteit.
 | 25-08-2018
  • Pluspunten
  • Mooie kleuren
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Bij snelle beelden slechte kwaliteit
  • Geen draaibare poot
In 1e instantie ziet het beeld er goed uit met mooie kleuren. Maar wanneer er snel met de camera bewogen wordt wordt het beeld wazig en is slecht. Dit is voorl bij voetbalwedstrijden. Wanneer mij dit bij de aanschaf verteld was dan had ik de tv niet gekocht.
PHILIPS 43PUS6262 REVIEWS
9,5 / 10
Mooie tv voor weinig geld, rijk uitgerust met alle moderne technieken
 | 17-08-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Smart tv
  • Bediening
  • Ambilight
  • Energiezuinig
  • Minpunten
  • Geluid is minder
Zeer mooie ambilight tv! Erg makkelijk qua installatie, tv kijken is top! Mooi beeld, matiger geluid maar dat is tegenwoordig met de platte tv zo en met een goede soundbar zo te verhelpen! Ik heb het bioscoop gevoe in huis nu
PHILIPS 43PUS6262 REVIEWS
7,8 / 10
Kwaliteit voor een juiste prijs
 | 16-08-2018
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Bedieningsgemak zoals Netflix home button
Ambilight ervaring met kijken plus de beeldkwaliteit maken deze tv een goede aankoop. Raad deze aan in het segment
PHILIPS 43PUS6262 REVIEWS
8,3 / 10
Kwaliteit voor een juiste prijs
 | 16-08-2018
  • Pluspunten
  • Ambilight ervaring met kijken is super
  • Groot bedieningsgemak
Degelijk product met een hoge mate van afwerking.
PHILIPS 43PUS6262 REVIEWS
9,8 / 10
prima TV mooi duidelijki beeld
 | 01-08-2018
  • Pluspunten
  • niets op aan te merken
mooie TV, makkelijk in gebruik en duidelijk beeld
PHILIPS 43PUS6262 REVIEWS
10 / 10
Prima aankoop in deze tijd van de 'Tour de France.'
 | 23-07-2018
  • Pluspunten
  • 8
  • 8
  • 8
  • 8
  • 8
Prima aankoop in deze tijd van de 'Tour de France.'
PHILIPS 43PUS6262 REVIEWS
8 / 10
Goeie tv
 | 11-07-2018
Een mooie tv. Prijs-kwaliteit is goed. Enige min punt, bij voetbalwedstrijden is het net of het beeld niet scherp/helder is als de camera’s van een afstand op de spelers is gericht.
PHILIPS 43PUS6262 REVIEWS
9 / 10
Prima tv
 | 10-07-2018
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Installatie
  • Gewicht
  • Minpunten
  • Software oogt wat traag
Mooie prijs kwaliteit verhouding
PHILIPS 43PUS6262 REVIEWS
8,8 / 10
Prijs kwaliteit is zeer goed!
 | 30-05-2018
Het betreft een prima tv met goede eigenschappen.
PHILIPS 43PUS6262 REVIEWS
8,8 / 10
Veel TV voor weinig geld
 | 18-05-2018
  • Pluspunten
  • Complete Smart TV
  • HDR compatible
  • Ambilight
  • 4k
  • Veel aansluitingen
  • Minpunten
  • Iets minder geluid
  • DVB-C installatie KPN-ITS moeizaam
Zeer aan te bevelen. Service van PlatteTV en Philips prima. Installatieprobleem opgelost. Stuur die waardebon maar!
PHILIPS 43PUS6262 REVIEWS
9,8 / 10
Top service, snelle respons, goede duidelijke site, beste deal! Aanrader!
 | 27-04-2018
  • Pluspunten
  • Service van de bovenste plank, snel , straight forward, helder, goeie deals!
  • Beeld
  • Design
  • Ambilight
  • 4k hd
Eigenlijk zocht ik voor een kleiner beeldformaat maar vanwege de mooie deal en aanbod voor 2 maten groter gegaan met minimale prijsverschillen . Bevalt super, Philips is een kwaliteitsproduct en doet niet onder voor de andere grote namen op de markt. Vormgeving, bouwkwaliteit en ambilight maken dit de ideale tv voor bedrijf en of huishouden. Als ik het aankoopbedrag mocht terugwinnen dan wordt dat sowieso gespendeerd aan meer mooi spul bij plattetv.nl (soundbars/woofers enz)
PHILIPS 43PUS6262 REVIEWS
9 / 10
Fantastisch product met een top prijs/kwaliteitverhouding . Gratis upgrade dankzij plattetv.nl dus super content en een echt aanrader!
 | 27-04-2018
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Beeld
  • Prijs
  • Ambilight
  • Vormgeving
Perfect formaat en product
PHILIPS 43PUS6262 REVIEWS
7,8 / 10
Goede prijs/kwaliteit
 | 16-04-2018
Hij doet het beter als je de Ambylight uitzet. Maar het is wel leuk om te zien al die kleuren op je muur!
PHILIPS 43PUS6262 REVIEWS
10 / 10
Prima apparaat
 | 10-04-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • bedieningsgemak
PHILIPS 43PUS6262 REVIEWS
9,5 / 10
waar voor je geld
 | 21-03-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
mooi toestel met prima specificaties
eerste
 | 
vorige
 | 
1
 |  |  | 
 |   |