Merken

Meer tonen
U bevindt zich in:
Philips 43PUS6162 Reviews

PHILIPS 43PUS6162 REVIEWS

9 / 10 45 reviews
549,-
408,-
  • Beeldkwaliteit9 / 10
  • Geluidskwaliteit8 / 10
  • Vormgeving9 / 10
  • Bedieningsgemak9 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 43PUS6162 REVIEWS
9 / 10
Top tv voor deze prijs
 | 11-09-2018
Top tv voor deze prijs
PHILIPS 43PUS6162 REVIEWS
6,8 / 10
Goede TV maar geluid wat minder
 | 01-09-2018
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • stevige voet
  • mooi plat
  • Minpunten
  • geluid
haarscherp beeld, mooi plat, stevige voet, maar geluid minder, aansluiten van boxen op koptelefoonaansl en volume werkt niet meer.
PHILIPS 43PUS6162 REVIEWS
6,3 / 10
Value for money
 | 27-06-2018
  • Pluspunten
  • prijs/kwaliteit
  • beeldinstelling
  • vormgving
  • Minpunten
  • geluid
Deze Philips-televisie is geen echte hoogvlieger, maar dat kan ook niet verwacht worden voor de aanschafprijs. Positief zijn de vele instelmogelijkheden van het beeld, negatief is de matige geluidskwaliteit. Een vervangende geluidsbron is eigenlijk noodzakelijk. De vormgeving is okee: neutraal, geen eyecatcher.
PHILIPS 43PUS6162 REVIEWS
7,5 / 10
Goede prijs-kwaliteit verhouding
 | 19-06-2018
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Beeld
  • Compacte voet
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
  • Geen scart
Prima tv, doet wat ie moet doen, prima beeldkwaliteit
PHILIPS 43PUS6162 REVIEWS
7 / 10
Mooie ultra HD tv voor een scherpe prijs
 | 14-06-2018
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Voldoende aansluitingen
  • Compacte voetsteun
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
Deze Philips ultra HD tv is een aanrader. Beeldformaat, ultra HD, en alle aansluitingen in combinatie met de prijs zorgen voor een hoge prijs kwaliteit verhouding.
PHILIPS 43PUS6162 REVIEWS
9,8 / 10
Top service van plattetv.nl. Gratis advies voor kosteloze upgrade/nieuwer model voor dezelfde prijs . Levering top , duidelijke website, vlotte reactie op vragen/mail. Aanrader!
 | 27-04-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Prijs
  • Philips
  • Beeld
  • Snelle processor
Boven verwachting mooi design beeld en gebruiksgemak. Al met al zéér tevreden! En helemaal als ik met deze review mijn aankoopbedrag terug win! Zal overigens meteen gespendeerd worden aan een soundbar/woofer
PHILIPS 43PUS6162 REVIEWS
8,8 / 10
Supergoede service van plattetv.nl. Werd geattendeerd op een nieuwer model en dus kosteloos ge-upgrade
 | 27-04-2018
  • Pluspunten
  • Design
  • Prijs
  • Beeld
  • Bediening
  • Geluid
Top toestel, supergoed beeld en voor een platte tv een zeer acceptabel geluid
PHILIPS 43PUS6162 REVIEWS
9,5 / 10
Goede 4k tv voor een mooi prijsje
 | 24-03-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Afmeting
  • 4k
  • Hdr
  • Smart tv
  • Minpunten
  • Geen
Deze tv aangeschaft en ben er heel erg blij mee, mooi beeld en voor mij de eerste 4k experience. Ben er klaar voor als 4k content meer mainstream word.
PHILIPS 43PUS6162 REVIEWS
7,8 / 10
Mooie tv maar slechte afstandsbediening!
 | 24-03-2018
  • Pluspunten
  • Berld
  • Geluid
  • OS systeem van LG
  • Minpunten
  • Service van platterv
  • Advies van plattetv
Op advies van de koper een showmodel gekocht. Bij thuiskomst bleek de afstandsbediening niet goed teceerken bij de tv. Balen dat ik op jet advies van de koper ben ingegaan. Meteen gebeld en nieuwe andere tv laten omruilen. Helaas tegen extra meerprijs. Deze doet het wel uitstekend.
PHILIPS 43PUS6162 REVIEWS
8,5 / 10
Zeer goede deal voor dat geld en topservice
 | 16-03-2018
  • Pluspunten
  • Grootte
  • Prijs
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geluid
  • Esthetisch: de voet van het scherm
PHILIPS 43PUS6162 REVIEWS
8,8 / 10
Het is een aanbevole instap model
 | 23-02-2018
  • Pluspunten
  • Strak uhd beeld
  • Goeie geluid
  • Makkelijke bediening
  • Minpunten
  • Voet is minder
Het is een leuke tv, om mee te beginnen qua UHD beeld. Veder moet je van het totale plaatje houden, maar in mijn geval vind ik de voet wat minder.
PHILIPS 43PUS6162 REVIEWS
10 / 10
Fantastische tv
 | 22-02-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ultra hd
  • Smart tv
  • 55 inch
Goede beeld kwaliteit, fantastische geluid al met en al een echte aanrader. Als je een goede tv zoekt met kwaliteit en de juiste prijs verhouding kijk dan niet verder
PHILIPS 43PUS6162 REVIEWS
8 / 10
Top tv voor een top prijs met uitmuntende Service
 | 22-02-2018
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Beeldkwaliteit
  • Service van plattetv
Mooi beeld met 4k, ook de tv zenders uitgezonden in full hd komen heel mooi over op het scherm, Zeer makkelijk ingebruik! Ik gebruik zelf een soundbar dus kan het geluid niet beoordelen. Qua vormgeving vind ik hem top, maar ik heb hem hangen. 1 staande voet zou normaal niet mijn voorkeur hebben
PHILIPS 43PUS6162 REVIEWS
10 / 10
Zeer tevreden.
 | 20-02-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Prijs kwaliteit heel goed.
Goede keuze gemaakt.
PHILIPS 43PUS6162 REVIEWS
10 / 10
Zeer goede tv
 | 18-02-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Smartfuncties
Zeer goede tv voor de prijs, ik heb de tv aan de mijr gehangen en het is kortom een fantastische tv. Snellesmartfuncties en zeer goede beeldkwaliteit. Alles kun je naar eigen smaak instellen en is dus erg goed. Geluid is ook goed. Voor de prijs is dit zeker een aanrader!
PHILIPS 43PUS6162 REVIEWS
7,8 / 10
Goeie tv met goed geluid
 | 16-02-2018
Zeer tevreden over de tv. Goede service ook van plattetv.nl Zeker een aanrader
PHILIPS 43PUS6162 REVIEWS
10 / 10
Geweldige televisie
 | 15-02-2018
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Kwaliteit beeld
  • Kwaliteit geluid
Makkelijk in gebruik . Prachtige ambilight en beeldkwaliteit
PHILIPS 43PUS6162 REVIEWS
8,8 / 10
Zeer tevreden met deze aanschaf
 | 15-02-2018
  • Pluspunten
  • puik beeld
  • eenvoudig aan te sluiten
  • geheel bij de tijd
  • mooi geluid
  • Minpunten
  • dynamiek geluid wat groot
Ik ben bij de aanschaf uitgegaan van een advies van de Consumentenbond en ben er zeer tevreden over. Het enige minpuntje is misschien dat de dynamiek van het geluid nogal groot is zodat ik nogal eens het volume moet aanpassen omdat het ofwel te zacht of juist weer te hard wordt.
PHILIPS 43PUS6162 REVIEWS
8,8 / 10
goede 4k tv, kijkhoek niet al te groot
 | 11-02-2018
  • Pluspunten
  • scherpe prijs
  • prima 4k beeld
  • redelijke geluidskwaliteit
  • groot 65" beeld
  • energiezuinig
  • Minpunten
  • kijkhoek niet al te groot
Tegen zeer scherpe prijs gekocht tijdens de BTW kortingsdagen. Hangt aan de muur en ziet er goed uit. Beeld 65" prima, maar je moet er wel redelijk recht voor zitten, wat het geval is, dus geen probleem. Geluid is redelijk goed, maar gebruik daarnaast ook de home cinema voor geluid. Zeer energiezuinige tv, zeker in vergelijking met de voorgaande plasma (....) Afwachten hoe het met de duurzaamheid zit, wel 3 jaar extra garantie erbij genomen.
PHILIPS 43PUS6162 REVIEWS
6,8 / 10
Prima tv, voldoet aan alle eisen.
 | 09-02-2018
  • Pluspunten
  • prijs/kwaliteit verhouding
  • Minpunten
  • kreeg de optische uitgang niet aan de praat
Mooie grote betaalbare led, niets op aan te merken
eerste
 | 
vorige
 | 
1
 |  | 
 |   |