UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
U bevindt zich in:
Philips 32PFS6402 Reviews

PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 101 reviews
310,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top tv in zijn prijsklasse
 | 21-03-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Genoeg aansluiting HDMI - usb etc
  • Ambi lights
  • Veel apps
  • Minpunten
  • Geluid is minder Maarja kijk hoe dun de tv is
Het is een mooie tv , mooi slanke lijst erom , de ambilights werken goed en ook super vet dat de ambi lights ook met de Philips hue samen werkt , mooi en goed beeld door het led scherm , aanrader
Philips 32PFS6402 Reviews
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie strakke vormgeving en een prima beeldkwaliteit.
 | 18-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit in relatie tot afmeting.
  • Bedieningsgemak.
  • TweeZijdig ambilight.
  • Maatvoering
  • Minpunten
  • Geluid kan beter maar is zeker niet slecht.
Een mooie strakke vormgegiving. Heeft alle fucties die je kan bedenken. Beeld is prima en de maatvoering voor mij bepalend.
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooi beeld, makkelijke bediening. Super voor op slaapkamer.
 | 11-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid prima in kleine ruimte, na wat spelen met de instellingen
  • Minpunten
  • Nog niet gevont
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een prachtig scherp beeld met mooie indirecte verlichting
 | 08-03-2020
  • Pluspunten
  • Scherpte
  • Vormgeving
  • Voldoet helemaal aan de verwachting
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Deze televisie heeft een mooie omlijsting. Het veel is mooi scherp en het geluid valt me alles mee. Hij staat op twee stevige voetjes die mooi in lijn zijn met de omlijsting. Ik vind de ledlampjes achter de tv heel prettig
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Zeer klantvriendelijk en hulpvaardig personeel, erg goed geholpen.
 | 08-02-2020
  • Pluspunten
  • Mooie kleuren, scherp beeld
  • Gemakkelijk te installeren
  • Handige/veelgebruikte standaard apps
  • Service is heel goed
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit is prima, maar toch mooier met externe installatie
Product voldoet aan alle wensen, doet wat je mag verwachten.
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie televisie voor mijn kleine huis.
 | 02-02-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Aantal HDMI aansluitingen
  • Lichtjes
Mooie scherpe televisie voor een klein huis. De televisie voldoet aan de wensen en valt niet tegen. Enige jammere is dat de achterkant niet dezelfde kleur heeft als de voorkant.
Philips 32PFS6402 Reviews
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Voldoet aan de verwachting
 | 30-01-2020
  • Pluspunten
  • Prachtbeeld
  • Ambilight sfeervol
  • Minpunten
  • Zijn gebonden aan een maat en door de kleine kast ziet het er klein uit. We gaan hem ophangen.
Wij zijn beiden 70ers, dus het was ff puzzelen om hem aan de praat te krijgen. Maar...het is gelukt.. Met de Sonos soundbeam moeten we nog even oefenen, maar ook dat gaat lukken. Ik ga nog wel even langs bij de winkel in Nijmegen of bel nog met een paar vragen. Al met al heel tevreden.
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtig tv met android
 | 04-01-2020
  • Minpunten
  • Geen
Tablet in het groot ;) en mooi beeld
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Super tv voor de slaapkamer
 | 27-12-2019
  • Pluspunten
  • Prefekte afmeting slaapkamer tv
  • Ambi-light
  • Minpunten
  • Geluid zou beter kunnen.
Wij hadden niets met dat Ambi-light, te kermisachtig. Op advies toch gekocht, het Ambi-light zou rustige kijken. Zeker in de slaapkamer is dat zo. Het verschil met en zonder is spectaculair.
Philips 32PFS6402 Reviews
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prijs-kwaliteit erg goed
 | 15-12-2019
Prima tv voor op slaapkamer kinderen
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goede keus geweest
 | 02-12-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • ambilight
mooi toestel voor aan het voeteneinde van het bed, goed beeld en goed geluid. Ambilight maakt het helemaal compleet.
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
prima tv voor als je niet te groot of toeters en bellen wilt
 | 28-11-2019
  • Pluspunten
  • grootte
  • beeldkwaliteit
  • ambilight
in zijn klasse een prima tv, niet te groot. Ambilight erg fijn. Geluid tja het is een tv geen surroundsystem. Voor mij meer dan voldoende, als ik een concert wil luisteren moet ik dan anders doen
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte tv en mooi design!
 | 11-11-2019
Mijn ideale tv; niet te groot, niet te klein, met álle toepassingen (zoals NetFlix) standaard in het menu en eenvoudig bedieningsgemak
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goede tv voor de prijs
 | 23-10-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geluidskwaliteit
  • veel aansluitingen
  • Minpunten
  • soms slechte wifi verbinding
Goede smart tv voor de prijs. Goede beeld en geluid kwaliteit. Apps werken gewoon. Er zijn veel aansluitingen zodat ook spelcomputers aangesloten kunnen worden. Het enige nadeel is dat hij soms het WiFi netwerk niet kan vinden of zomaar uitlogt.
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Prima tv, maar Androidfunctionaliteit valt tegen
 | 18-10-2019
  • Pluspunten
  • Veel usb en hdmi poorten
  • Prima beeld, geluid en vormgeving
  • Aantrekkelijke prijs
  • Ambi light
  • Scart maakt afspelen oude video's mogelijk
  • Minpunten
  • (Download)blokkades ingebouwd in Android, gevolg van beleid van Google
  • Geen browsers zoals Google Chrome. Enkel Puffin is wel te installeren
  • Games spelen buiten Google Playstore moet via hdmi gekoppelde pc.
Een van de redenen voor aankoop van juist deze tv was de beschikbaarheid van Android als besturingssysteem. Met -aanname- alle (Google)functies die Android heeft. Dat valt tegen. De tv heeft geen Google-chrome; installeren is onmogelijk. Dus uitwijken naar Puffin. Downloaden van files (gevonden via Puffin) werkt niet. Games downloaden buiten de Google-Play store is (lijkt?) niet mogelijk. Ook heeft Google interessante apps medio 2019 uit de Playstore gegooid. Bijv een populaire Snes-emulator. Kortom, prima tv, maar u loopt mbt Android tegen enkele bewust door Google opgeworpen blokkades op.
Philips 32PFS6402 Reviews
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prima apparaat voor mooie prijs
 | 14-10-2019
Prima
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
100% gelukt toestel mooi en volledig uitgerust
 | 13-10-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Werking
  • Uitrusting
  • Minpunten
  • Kleur
Zeer tevreden over dit toestel Spijtig dat het enkel in zilver te koop was liever zwart maar dit is een detail
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super TV voor mijn zoon op de slaapkamer tegen een scherpe prijs
 | 23-09-2019
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Scherpe prijs
  • Eenvoudig in gebruik
Mooie, scherp geprijsde TV met Ambilight. Eenvoudig in te stellen en snel klaar voor gebruik.
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super goed
 | 15-09-2019
Zeer tevreden. Aanrader !!!!!
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super mooi design van goede kwaliteit.
 | 12-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Ambilight
  • Design
  • Minpunten
  • Je kunt helaas niet de afstandsbediening gebruiken als je een KPN kastje hebt.
Ik heb de tv gekocht en ben er super blij mee. Je hebt mooi geluid en design is mooi en de ambilight is fijn. Hierdoor gaat het licht iets verder door waardoor je geen pijnlijke ogen krijgt