U bevindt zich in:
Philips 32PFS6402 Reviews

PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 91 reviews
499,-
310,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goede keus geweest
 | 02-12-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • ambilight
mooi toestel voor aan het voeteneinde van het bed, goed beeld en goed geluid. Ambilight maakt het helemaal compleet.
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
prima tv voor als je niet te groot of toeters en bellen wilt
 | 28-11-2019
  • Pluspunten
  • grootte
  • beeldkwaliteit
  • ambilight
in zijn klasse een prima tv, niet te groot. Ambilight erg fijn. Geluid tja het is een tv geen surroundsystem. Voor mij meer dan voldoende, als ik een concert wil luisteren moet ik dan anders doen
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte tv en mooi design!
 | 11-11-2019
Mijn ideale tv; niet te groot, niet te klein, met álle toepassingen (zoals NetFlix) standaard in het menu en eenvoudig bedieningsgemak
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goede tv voor de prijs
 | 23-10-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geluidskwaliteit
  • veel aansluitingen
  • Minpunten
  • soms slechte wifi verbinding
Goede smart tv voor de prijs. Goede beeld en geluid kwaliteit. Apps werken gewoon. Er zijn veel aansluitingen zodat ook spelcomputers aangesloten kunnen worden. Het enige nadeel is dat hij soms het WiFi netwerk niet kan vinden of zomaar uitlogt.
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Prima tv, maar Androidfunctionaliteit valt tegen
 | 18-10-2019
  • Pluspunten
  • Veel usb en hdmi poorten
  • Prima beeld, geluid en vormgeving
  • Aantrekkelijke prijs
  • Ambi light
  • Scart maakt afspelen oude video's mogelijk
  • Minpunten
  • (Download)blokkades ingebouwd in Android, gevolg van beleid van Google
  • Geen browsers zoals Google Chrome. Enkel Puffin is wel te installeren
  • Games spelen buiten Google Playstore moet via hdmi gekoppelde pc.
Een van de redenen voor aankoop van juist deze tv was de beschikbaarheid van Android als besturingssysteem. Met -aanname- alle (Google)functies die Android heeft. Dat valt tegen. De tv heeft geen Google-chrome; installeren is onmogelijk. Dus uitwijken naar Puffin. Downloaden van files (gevonden via Puffin) werkt niet. Games downloaden buiten de Google-Play store is (lijkt?) niet mogelijk. Ook heeft Google interessante apps medio 2019 uit de Playstore gegooid. Bijv een populaire Snes-emulator. Kortom, prima tv, maar u loopt mbt Android tegen enkele bewust door Google opgeworpen blokkades op.
Philips 32PFS6402 Reviews
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prima apparaat voor mooie prijs
 | 14-10-2019
Prima
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
100% gelukt toestel mooi en volledig uitgerust
 | 13-10-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Werking
  • Uitrusting
  • Minpunten
  • Kleur
Zeer tevreden over dit toestel Spijtig dat het enkel in zilver te koop was liever zwart maar dit is een detail
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super TV voor mijn zoon op de slaapkamer tegen een scherpe prijs
 | 23-09-2019
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Scherpe prijs
  • Eenvoudig in gebruik
Mooie, scherp geprijsde TV met Ambilight. Eenvoudig in te stellen en snel klaar voor gebruik.
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super goed
 | 15-09-2019
Zeer tevreden. Aanrader !!!!!
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super mooi design van goede kwaliteit.
 | 12-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Ambilight
  • Design
  • Minpunten
  • Je kunt helaas niet de afstandsbediening gebruiken als je een KPN kastje hebt.
Ik heb de tv gekocht en ben er super blij mee. Je hebt mooi geluid en design is mooi en de ambilight is fijn. Hierdoor gaat het licht iets verder door waardoor je geen pijnlijke ogen krijgt
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Voldoet waar ik deze tv voor gebruik
 | 08-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
Gemakkelijk in te stellen duurt ook niet lang voor de zenders van kabel en satelliet geïnstalleerd zijn bediening ok
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
De goedkoopste\enige kleine echte Android TV
 | 30-08-2019
  • Pluspunten
  • Prijs kwaliteit verhouding
  • Audio, beter dan verwacht
  • Beeld is erg goed en Ambilight is een leuke extra feature
  • Afstandsbediening goede knop indeling
  • TV sluit redelijk strak aan wanneer op de muur bevestigd
  • Minpunten
  • 4GB geheugen voor Apps is niet zo veel
  • Zilver is niet mijn kleur had liever zwart als behuizing kleur gezien
Gekozen voor deze Philips 32PFS6402 omdat ik op zoek was naar een 32" Smart TV met Android dus niet met Tizen (Samsung) of Linux (LG), de reden hiervoor is dat ik meer keuze wil hebben betreffende de te installeren APPS vanuit de Google Play store, in mijn geval wil ik op deze TV Kodi kunnen draaien en dit is de enige 32" TV die dit kan. Wat wel in de gaten gehouden moet worden is dat de TV maar 4GB aan opslag ruimte voor Apps heeft dit is niet veel dus bij gebruik van bijvoorbeeld Kodi met een flinke database zorg dat je geen afbeeldingen van acteurs enz. download anders kan je database te groot worden. Verder is de TV voorzien van de nodige Android Apps zoals uitzending gemist enz enz dit werkt allemaal gewoon goed weinig over te klagen. De TV hangt op de slaapkamer van mijn dochter en die is er enorm blij mee, de standaard aanwezige Netflix knop makkt overuren. :) Wat wel een klein verbeter puntje is dat als je gebruik maakt van een CI+ Module (in mijn geval Ziggo) deze kan verkeerd om in de TV gestoken worden waarna alleen NPO1, 2 en 3 werken, met de kaart op de juiste wijze geplaatst werkt alles wel goed, bij de vorige TV (een Samsung) was dit niet mogelijk daar kon de kaart niet verkeerdom ingestoken worden, verbeter puntje voor Philips dus. De TV verder is erg goed, uitgebreide maar duidelijke menu structuur in de TV, goede uitwerking van de knoppen op de afstandsbediening, het geluid is voor een TV zonder speakerbar niet verkeerd ook niet als je het voor bv een film wat harder hebt staan, de Ambilight verlichting aan de zijkanten is een leuke (instelbare) extra feature, het HD beeld ziet er goed uit, al met al dus niet veel over te klagen, de prijs bij aanscaf was €310 voor die prijs is dit een erg mooie Smart TV. Een klein extra puntje wat wel fijn zou zijn als fabrikanten dit eens op zouden pakken is, als de afstandsbediening minimaal één vrij via het menu programeerbare knop zou hebben, zeker bij de Smart TV's van tegenwoordig, dan zou je namelijk zelf hier een App aan kunnen koppelen zoals YouTube, Spotify of straks Disney+ ofzo.
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Geweldige tv
 | 03-08-2019
  • Pluspunten
  • Smalle zilveren rand
  • Ambilight
  • Gewicht
  • Gebruiksgemak
Super mooie vormgeving de smalle zilveren rand. Erg gebruiksvriendelijk, en de Ambilight is een leuke toevoeging. Kortom een geweldige tv voor een goeie prijs!
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Geweldige tv
 | 03-08-2019
  • Pluspunten
  • Smalle zilveren rand
  • Ambilight
  • Gewicht
  • Gebruiksgemak
Super mooie vormgeving de smalle zilveren rand. Erg gebruiksvriendelijk, en de Ambilight is een leuke toevoeging. Kortom een geweldige tv voor een goeie prijs!
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Na een goed advies genieten van een prima TV
 | 01-08-2019
  • Pluspunten
  • Eenvoudige installatie
  • Werkt prima samen met Ziggo Media box Next
  • Met 1 afst. bediening TV en Media box te bedienen
  • Perfect beeld en geluid met Sonos Beam
  • Licht gewicht
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
Goede keuze, goed advies ontvangen en dat alles tegen een goede prijs.
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Goede prijs/ kwaliteit verhouding
 | 19-07-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Vormgeving
  • Gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Geluid niet super, wel voldoende
Leuke tv voor een nette prijs. Mooie vormgeving. Geluid is niet super, maar kan er zeker mee door. Ben er tevreden over
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding !
 | 14-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Prijs
  • Design
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Afstandsbediening is niet logisch ingedeeld maar dit went gelukkig snel
Mooie tv in een mooi formaat voor de slaapkamer. Alles erop en eraan en alles functioneert prima ook. Beeldkwaliteit is prima. Geluid is zeer acceptabel. Design van de tv is erg mooi. Aanrader wat mij betreft.
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
een heel goede t.v.
 | 05-06-2019
  • Minpunten
  • geen
zoals gezegd...goede beeldkwaliteit. mooie geluidskwaliteit makkelijk te bedienen prima vormgeving
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Mooi toestel. Prima beeld en geluid
 | 05-06-2019
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Geluid goed
  • Eenvoudige bediening
  • Minpunten
  • Geen
Philps tv aanrader.
PHILIPS 32PFS6402 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Zeer tevreden
 | 27-05-2019
Tevreden