U bevindt zich in:
Panasonic TX-65FZW804 Reviews

PANASONIC TX-65FZW804 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 11 reviews
2549,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-357 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PANASONIC TX-65FZW804 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Toptoestel
 | 03-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Geluid boven verwachting
  • Minpunten
  • Aansluitingen achter
Mooi toestel met pracht 4K beeld Mooie zwartwaarden ! Tevens het bedieningsgemak Minpuntje : jammer dat men nog steeds een aantal aansluitingen haaks achter op het toestel maakt
PANASONIC TX-65FZW804 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Eindelijk terug een panasonic en deze is ook de beste tv die ik ooit gehad heb.
 | 17-12-2018
  • Pluspunten
  • opvallend mooi beeld
  • mooie vormgeving
  • veel keuze aansluitingsmogelijkheden
  • zelfs de achterkant is heel mooi
  • als smart tv doet hij ook meer dan mijn vorige
  • Minpunten
  • het geluid , alhoewel het bij deze nog redelijk meevalt ,maar ik ben dan ook een beetje een audiofiel
  • verder helemaal geen
Deze panasonic tv steeg zelfs boven mijn verwachtingen uit. Normaal ben ik geen tv kijker maar nu zet ik hem zelfs voor mijn plezier aan. Voor mij verdient hij een gouden kroon.
PANASONIC TX-65FZW804 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Bioscoop in huis
 | 03-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • aansluitmogelijkheden
  • menu overzichtekijk ingedeeld
  • Minpunten
  • achterpaneel om de kabels weg te werken
Voor mij maakt Panasonic de beste tv's. Beeldkwaliteit is beter dan andere merken. Tv is duurder dan van andere merken mar is zijn prijs dubbel en dwars waard. Kleuren zijn scherp, bedieningsgemak is ook prima als via HDMI aangesloten en netwerk. Geluid gaat via de geluidsinstallatie is ook geen probleem. Kortom echt een aanrader. Eens een Panasonic nooit meer iets anders.
PANASONIC TX-65FZW804 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Elke dag kijkgenot!
 | 08-10-2018
  • Pluspunten
  • Natuurlijk beeld
  • Mooi design
  • Gebruiksvriendelijk menu
  • Minpunten
  • Geluid,maar van ondergeschikt belang daar het toestel op een soundbar is aangesloten
Best tevreden met deze Panasonic.
PANASONIC TX-65FZW804 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een echte aanrader!!!!!!!!
 | 15-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Afstandsbediening
  • Functionaliteit
  • Aansluitmogelijkheden ruim voldoende
  • Het menu en de instelmogelijkheden
  • Minpunten
  • Geluid
Sublieme beeldkwaliteit, dat is ook te verwachten van het topmerk PANASONIC !!!!! Alles werkt naar behoren, gisteren heb ik de dvb t2 antenne aangesloten en binnen een mum van tijd waren de kanalen ingescand. Dat levert wonderbaarlijk mooie beelden op. Ik heb het natuurlijk over het Duitse aanbod, het Nederlandse aanbod volgt. En dan de dvb s2 tuner, deze levert oogverblindend mooie beelden op, geweldig!!!!!!! Maar ook apps werken super snel en ook de 4k beelden via YouTube levert verbluffend mooi beeld op. Kort om: super smart tv !!!!!
PANASONIC TX-65FZW804 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Absoluut super beeld.
 | 04-09-2018
Beste beeld dat er is voor deze prijs
PANASONIC TX-65FZW804 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig product.
 | 28-08-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
Prachtige televisie met schitterend beeld.
PANASONIC TX-65FZW804 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
TOP TV !
 | 12-08-2018
  • Pluspunten
  • prachtbeeld
  • Minpunten
  • geen
Zeer tevreden !!
PANASONIC TX-65FZW804 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Fantastische tv!
 | 09-07-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Onhandige plek voor HDMI 3 & 4
Prachtig beeld, veel zinnige opties, makkelijke installatie. Enige nadeel is dat de kap er niet op kan aan de achterkant indien gebruik gemaakt wordt van HDMI3 & 4.
PANASONIC TX-65FZW804 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Perfecte oled-tv!
 | 04-07-2018
  • Pluspunten
  • Scherpte
  • Kleuren
  • Geluid
  • Vertrouwde bediening
  • Energieverbruik
  • Minpunten
  • Geen draaibare voet
Na een uitgebreide selectie kwam ik toch weer op een Panasonic uit. Dit model combineert een perfect beeld met uitstekend geluid. Omdat ik daarnaast een Sonos 5 speaker heb aangesloten, had ik geen behoefte aan het duurdere model met Technics speaker.
PANASONIC TX-65FZW804 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig beeld, goede bediening en afstel mogelijkheden
 | 21-06-2018
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Uitgebreid menu
  • Vormgeving
  • Snel
  • Fijne interface
  • Minpunten
  • Fel power lampje
Deze TV heeft een geweldig beeld, geweldige kleur nuances, en prima beeldsnelheid en kan uitgebreid afgesteld worden. Het geluid is prima, maar niet overtuigend, een ondersteunend geluidssysteem is aan te raden. De vormgeving is erg mooi, enig nadeel vind ik het felle power indicator lampje.