U bevindt zich in:
Panasonic TX-55EXF687 Reviews

PANASONIC TX-55EXF687 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 8 reviews
791,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-357 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PANASONIC TX-55EXF687 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Zeer tevreden over beeld en geluid
 | 14-12-2018
8
PANASONIC TX-55EXF687 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima tv en bijzonder energiezuinig!
 | 04-08-2018
  • Pluspunten
  • Mogelijkheden voor instellingen
Voorheen had ik een Panasonic Plasma tv met superieure beeldkwaliteit en uitstekend tv geluid. Na 10 jaren dienst toe aan vervanging en toch weer een Panasonic! Uitstekende kwaliteit, met een nette vormgeving en een goed geluid voor het formaat.
PANASONIC TX-55EXF687 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
fijne tv
 | 10-02-2018
PANASONIC TX-55EXF687 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prachtige, mooi vormgegeven, betaalbare, moderne 4K smartTV
 | 03-02-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Voethoogte
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Aansluitmogelijkheden
Panasonic is zeer betrouwbaar en maakt zeer fraai vormgegeven tv’s. bijzondere aan deze tv - en daarom zocht ik hem ook - is dat de voet einig hoogte inneemt, waardoor die prima past in een kast of zo. Het is een heel moderne smart tv, strak vormgegeven, 4K uktra HD, veel aansluitmogelijkheden.
PANASONIC TX-55EXF687 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fijne tv!
 | 23-11-2017
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Zwartwaardes
  • 4K !!!
  • Geluid is absoluut niet slecht voor een TV
  • Minpunten
  • Iets duurder dan de gemiddelde 40" 4K tv
Ik heb deze tv voor op de badkamer gekocht. Moet eerlijk zeggen dat ik onder de indruk ben van de beeldkwaliteit. De zwartwaardes zich absoluut prima te noemen. Ik denk dat ze m'n Panasonic plasma zeer goed benaderen of daar zelfs overheen gaan! Prima in orde dus.
PANASONIC TX-55EXF687 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Zeer stijlvolle krachtpatser
 | 15-10-2017
  • Pluspunten
  • Design
  • Bouwkwaliteit
  • Beeldkwaliteit
Na lang wikken en wegen bij een Panasonic televisie uitgekomen en ik ben dik en dik tevreden. Het beeld is fluweel scherp, de bediening is eenvoudig en werkt uitstekend en vooral qua design vind ik het een hele stijlvolle televisie. Geluid kan ik moeilijk een oordeel over geven, maar voor mijn idee is dat ook prima in orde.
PANASONIC TX-55EXF687 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Goed product simpel te bedienen.
 | 21-08-2017
  • Pluspunten
  • Beeld
  • functies
  • apps
  • bedieningsgemak
  • Aansluitingen
  • Minpunten
  • Geluid van de TV zelf kan beter
Mooie scherpe beelden en het delen van beelden met je computer, smartphone of tablet is een eitje. Wij hebben ook een soundbar met draardloze subwoofer bij genomen dus is onze thuis bioscoop compleet. TV ontvangen wij via een C1+ module zodat ook de losse tuner met afstandbediening van onze vorige TV met kabel van Ziggo kon vervallen. De apps welke op het toestel staan werken perfect en met de Panasonic app welke je in de playstore kunt downloaden op je smartphone, pc en tablet werkt het geweldig. Wij zijn dus een zeer tevreden gebruiker van deze Panasonic smart HD TV.
PANASONIC TX-55EXF687 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goede tv met enige installatie problemen
 | 01-08-2017
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • geen
Ben heel blij met deze aankoop. Zowel vormgeving als beeld voldoet hij aan mijn verwachtingen. Een aanrader!