U bevindt zich in:
Panasonic TX-40GXW804 Reviews

PANASONIC TX-40GXW804 REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 14 reviews
698,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PANASONIC TX-40GXW804 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
perfecte tv
 | 05-11-2019
  • Minpunten
  • geen
niets mis mee
PANASONIC TX-40GXW804 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
geweldige tv
 | 30-10-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • vele instelmogelijkheden
  • makkelijke instalatie
  • Minpunten
  • kijkhoek
  • geluid redelijk tot matig
prima tv met geweldig beeld. Vele instelmogelijkheden. Alleen de kijkhoek is wat minder. Je moet echt goed recht voor de tv zitten
PANASONIC TX-40GXW804 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
geweldige tv
 | 30-10-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • vele instelmogelijkheden
  • makkelijke instalatie
  • Minpunten
  • kijkhoek
  • geluid redelijk tot matig
prima tv met geweldig beeld. Vele instelmogelijkheden. Alleen de kijkhoek is wat minder. Je moet echt goed recht voor de tv zitten
PANASONIC TX-40GXW804 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fijn toestel
 | 23-10-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Eenvoudige installatie
  • Eenvoudige bediening
  • Mooie prijs
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Geen
Aangeschaft om reden dat het formaat zeer belangrijk is voor ons en vanwege de aanwezige mogelijkheden en voldoet volledig aan onze verwachtingen .
Panasonic TX-40GXW804 Reviews
PANASONIC TX-40GXW804 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldge tv prachtig beeld
 | 20-10-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Kleuren
  • Koppelingen
  • Minpunten
  • Geen
PANASONIC TX-40GXW804 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldge tv prachtig beeld
 | 20-10-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Kleuren
  • Koppelingen
  • Minpunten
  • Geen
Panasonic TX-40GXW804 Reviews
PANASONIC TX-40GXW804 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige TV voor die prijs!
 | 05-10-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld.
  • Veel instel mogenlijkheden.
  • Makkelijke afstandbediening .
  • Minpunten
  • geluid vind ik wel wat minder.
Ben helemaal tevreden met deze aankoop. TV werkt nu via de horizon box next van Ziggo en het is een genot om films in 4 K te bekijken, alleen wel jammer dat het aanbod hiervan nog niet zo groot is!
PANASONIC TX-40GXW804 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een tv!
 | 21-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Behuizing
  • Kleuren
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Niets
Geweldige tv! Geweldige service! Helemaal tevreden. Alleen die naam,... Platte TV, daar zou ik toch iets anders, met iets meer inhoud, voor bedenken. Nu klinkt het zo..., plat.
PANASONIC TX-40GXW804 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prima
 | 16-09-2019
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Snelheid
  • Beeldkwaliteit
Mooie snelle tv. Met veel mogelijkheden.
PANASONIC TX-40GXW804 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Ben erg tevreden over de tv, aangeschaft op aanraden van Plattetv
 | 03-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Formaat
  • Makkelijk aan sluiten evt met hulp v internet
  • Vorm
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt, misschien dat de voedingskabel aan de andere zijde zit dan de overige kabels
Prima keus. Goed advies.
PANASONIC TX-40GXW804 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Voldoet aan mijn wensen
 | 28-06-2019
  • Pluspunten
  • bediening
  • Minpunten
  • installatie
Goed
PANASONIC TX-40GXW804 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Deze tv is een aanrader, klasse beeld.
 | 25-06-2019
  • Pluspunten
  • IPS paneel
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Gebruikersgemak
  • Gewoon goede koop
Voor ik deze tv kocht had ik even het model PANASONIC TX-40GXW804 , maar daarvan beviel mij de beeld- geluidskwaliteit niet. Het model PANASONIC TX-43GXW904 overtreft TX-40GXW804 ruimschoots, althans dit is mijn mening.
PANASONIC TX-40GXW804 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Natuurlijk Panasonic er is geen betere.
 | 23-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Fijne bediening
  • Minpunten
  • Geen
Mijn vorige Panasonic had een perfect beeld en deed het naar 9 jaar nog perfect. Maar het wordt toch eens tijd voor wat nieuws dus de Panasonic TX-40xw804. Deze tv heeft geen verdere uitleg nodig beeld geluid perfect. Voldoende hdmi en USB in / uit gangen . Mooi design. Met andere woorden deze tv is voor mij de beste keus.
PANASONIC TX-40GXW804 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
kwaliteit en service uitstekend
 | 21-05-2019
Wat ik al jaren van Panasonic gewend ben ,gewoon goed.