U bevindt zich in:
Marantz SR6013 Zilver Reviews

MARANTZ SR6013 ZILVER REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 23 reviews
948,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
MARANTZ SR6013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch
 | 16-09-2019
  • Pluspunten
  • Mooi Design
  • Nederlandstalige menustructuur
  • Configuratiemicrofoon meegeleverd
Uitgebreid systeem dat soepel te installeren is, onder meer door de meegeleverde microfoon.
MARANTZ SR6013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Receiver van topklasse!
 | 12-08-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Duurzaamheid
  • Aansluitmogelijkheden
  • HEOS
  • Google assistant
Deze Marantz SR6013 is van zeer duurzame kwaliteit. De geluidskwaliteit is zeer gedetailleerd, en plaatsing van het muziekbeeld is dik in orde van deze SR6013. Aansluitmogelijkheden ten volle over. Met de HEOS app, kun je via Google assistant deze Receiver ook makkelijk bedienen. Via de installatie wizard van je tv scherm is het aansluiten een appeltje eitje! Films kijken wordt met deze Marantz net zo leuk als in de Bioscoop !
MARANTZ SR6013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Typische Marantz kwaliteit, zuiver en precies in zowel hoog, midden als laag.
 | 28-06-2019
  • Pluspunten
  • zuiver en precies in alle bereiken
  • warme klankkleur
  • goede prijs/kwaliteit verhouding
  • eenvoudige bediening
  • degelijke en stevige aansluitpunten
  • Minpunten
  • geen
Was een Onkyo TX-NR709 gewend als home entertainment, maar dit slaat werkelijk alles, top. Was al een fan van Marantz welke ik als voor- en eindversterker gebruik voor gewone muziek, Lijkt nu net of ik nieuwe surround speakers heb aangeschaft :) Ik maak gebruik van een 7.1.2 opstelling, gewoon geweldig. Warm en natuurlijk geluid en niets is overdreven. Voor mij een echte aanrader die ik een ieder van harte aanbeveel
MARANTZ SR6013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Erg fijne receiver
 | 11-06-2019
  • Pluspunten
  • Bouwkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
Typische Marantz kwaliteit. Alle hedendaagse streammogelijkheden, vrijwel alle audio decoders als Dolby Atmos en genoeg vermogen om mijn Klipsch speakers aan te sturen. Aanrader!
MARANTZ SR6013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ultieme receiver
 | 06-06-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Vele mogelijkheden
  • Geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • Word wat warm bij intensief gebruik
Geweldige receiver, typische Marantz kwaliteit. Na nieuwe zuilspeakers gekocht te hebben, werd het tijd mijn oude Marantz na 15 jaar te vervangen. Blij verrast, werkt geweldig, makkelijk om in te stellen. Zoveel mogelijkheden, streamen, multiroom, roomcorrectie, geweldig. Klinkt erg goed in mijn home theatre setup, maar ook kn 2.0 of 2.1 klinkt deze Marantz erg lekker. Aanrader!
MARANTZ SR6013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Topklasse receiver
 | 19-05-2019
  • Pluspunten
  • Goede bouwkwaliteit.
  • Gedetaillerde beeld- en geluidsweergave.
  • De bedieningsknoppen zijn netjes achter een klep weggewerkt
  • Minpunten
  • Heb tot nu toe geen kunnen vinden.
Na vele jaren, heeft mijn oude Hi-fi versterker het begeven en ben op zoek gegaan naar een nieuwe receiver. Vervolgens ben ik naar de Platte tv gegaan en heb mij laten voorlichten. De medewerker heeft dit m.i. deskundig gedaan. Mijn keuze is gevallen op de Marantz 6013, omdat dit merk al in het verleden faam heeft opgebouwd in topklasse audio. Eenmaal thuis de receiver te hebben geïnstalleerd, heb ik blu ray films en ook audio cd's uitgeprobeerd. Zowel op beeld- als audiogebied voldoet de receiver uitstekend. Gezien ik in het verleden, als musicus, beroepsmatig vaak in opname studio's ben geweest, kan ik zeggen dat deze receiver ruimschoots aan mijn verwachtingen voldoet. Alles komt zuiver en gedetailleerd over. Ik heb voor de zilver / champagne goud kleur gekozen, omdat dit een chique uitstraling heeft.
MARANTZ SR6013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie versterker met een perfect geluid
 | 23-04-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Uiterlijk
  • Bediening
  • Minpunten
  • Niet gevonden
Perfect geluid met veel mogelijkheden. Ook het uiterlijk is mooi.
MARANTZ SR6013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
top
 | 10-04-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • bediening
  • Minpunten
  • geen
perfecte vormgeving perfect geluid top product
MARANTZ SR6013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wederom fantastisch
 | 06-04-2019
  • Pluspunten
  • Fraai design
  • 9.2 uitbreidbaar tot 11.2
  • Uitgebreide audessy
Typisch marantz
MARANTZ SR6013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Mooi product, geniet er elke dag van ! alleen het koppelen in de App mislukt soms
 | 28-02-2019
Mooi product, geniet er elke dag van ! alleen het koppelen in de App mislukt soms
MARANTZ SR6013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldige receiver die zijn geld waard is.
 | 22-02-2019
  • Pluspunten
  • design
  • geluidskwaliteit
  • aansluitingen
  • bedienings- gemak
  • prijs kwaliteit in verhouding
  • Minpunten
  • geen.
Het product functioneert top alle functies kunnen makkelijk bediend worden door middel van een app.
MARANTZ SR6013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Een heerlijke receiver!
 | 19-02-2019
  • Pluspunten
  • Mooi helder maar warm geluid
  • Vormgeving
  • Veel instellingen
  • Snelle updates!
  • EARC na update.
  • Minpunten
  • trage volume instelling
Na lang afstruinen van het web ben ik uitgekomen op deze receiver. Getriggerd door de vorm en de mogelijkheden ben ik op pas gegaan naar de winkel in Eindhoven en heb daar in een heerlijke stoel zitten luisteren naar de kwaliteit die deze receiver biedt, hoewel ik na de eerste klanken al was verkocht. Een mooi zuiver geluid in zowel film als muziek. Ik gebruik Heigt speakers ipv plafond speakers, maar de afhandeling van Dolby Atmos is echt geweldig.Alsof je midden in een regenbui zit en de helikopter boven je hoofd kan aanraken. Voor filmliefhebbers een echte aanrader. Je word door de receiver begeleid met het aansluiten en instellen, alleen jammer dat je zelf nog het menu in moet voor de geavanceerde instellingen. Dit zou makkelijker zijn als dit onder de setup valt. Maar eenmaal alles gevonden kun je de receiver geheel naar wens instellen.
MARANTZ SR6013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top receiver.
 | 26-01-2019
  • Pluspunten
  • Uitstekend geluid
  • Knap design
  • Dolby atmos / dts:X en imax enhanced
  • Minpunten
  • Geen display
De receiver voldoet aan alle verwachtingen. Kan alle nieuwe formaten perfect afspelen (uitgezonderd auto 3d). Bezit het uitstekende geluid dat we kennen van Marantz en ziet er gewoon goed uit. Prijs/kwaliteit is hij gewoonweg uitstekend! Een aanrader!
MARANTZ SR6013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super Receiver ben er zeer content mee
 | 18-01-2019
  • Pluspunten
  • Veel HDMI aansluitingen
  • ir ingang voor remote
  • 4K HDR compatible
  • Met app te bedienen
  • HEOS ingebouwd
  • Minpunten
  • Geen PIP functie
Zeer uitgebreide instellingsmogelijkheden. Perfect surround geluid, ook bij stereo-audio. Mooi design, past in elk interieur. Ik ben er zeer content mee. Helaas geen Picture in Picture functie meer.
MARANTZ SR6013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooi apparaat, met een geweldige geluidskwaliteit!!
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • geluidskwaliteit
  • beeldkwaliteit
  • instelmogelijkheden
  • Design!
  • Minpunten
  • afstandbediening richtinggevoelig
  • afstandbediening voelt goedkoop aan
Receiver gekocht vanwege vervanging van mijn oude Marantz receiver. Software is zichtbaar verbeterd en helpt bij het inregelen van de opgestelde speakers. Het is allemaal super makkelijk in te stellen. Het geluid is wel wat scheller geworden ten opzichte van mijn oude receiver, dit is niet zo erg dat het stoort. De weergave van 4K is subliem! Afstandbediening voelt wat goedkoop(plastic) aan en reageert alleen wanneer er goed gericht wordt op de receiver, Voor deze mooie prijs is het een echte aanrader!!!!
MARANTZ SR6013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
klasse super goed
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • mooi geluid
  • Minpunten
  • grooot
mooie muziek al geluisterd
MARANTZ SR6013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Veel en goed luister plezier
 | 30-12-2018
  • Pluspunten
  • Goede sevice
  • Goede prijs
  • Mooi produkt
  • Prachtig geluid
Het product voldoet aan al mijn wensen en uitstekende service van platte tv omdat de eerste reciever niet goed was kreeg ik een nieuwe. TOP
MARANTZ SR6013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De receiver voor mijn B&O 8000's
 | 30-12-2018
  • Pluspunten
  • perfect geluid
  • gemakkelijke installatie
Ik was op zoek naar een nieuwe reciever voor mijn actieve speakers en werd in Eindhoven perfect geholden. De Marantz SR6013 sluit perfect aan op de specs van mijn 4 B&O 8000 en 4000 (center). Ik gebruik niet alle kanalen maar het extra vermogen zorgt voor een mooi (allround) geluid.
MARANTZ SR6013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
geweldige versterker met veel digitale audio opties
 | 15-12-2018
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Veel digitale audio opties
  • Veel HDMI ingangen
  • Dubbele zone
  • Minpunten
  • Geen voorkeur keuze op kabel FM zenders
Digitale receiver met heel veel opties. De dubbele zone geeft extra vrijheid. Mooie apps om internet radio etc te bedienen. Bediening van kabel radio is zonder tv beeld moeilijk te bedienen.
MARANTZ SR6013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
 
 | 12-12-2018
  • Pluspunten
  • Prima geluid, Audyssey werkt ook goed
  • Meegeleverde standaard voor meetmicrofoon
  • Krachtige pre-outs voor externe apparatuur
  • Fijn on-screen display
  • Smart Select-profielen erg handig voor snel wisselen instellingen
  • Minpunten
  • Afstandbediening moet precies gericht worden
  • Misschien wat te gevoelige volumeregeling op afstand
  • Klein display, moeilijk af te lezen op afstand
Prima receiver met een geweldig goed geluid, erg sterke pre-outs (met lage uitgangsimpedantie, handig voor de moeilijkere externe apparaten) en een fijn on-screen display. Ik gebruik de stereo L/R pre-outs van deze receiver met een externe crossover, en dat werkt hierbij prima. Mijn vorige receiver kon hier niet goed mee overweg, met een flink afzakkende respons als gevolg. Prima te gebruiken als voorversterker, dus! Kamercorrectie werkt goed, al is het wel aan te raden om de betaalde Audyssey-app te gebruiken om alles naar smaak aan te passen -- de standaardcurve klonk vrij doods. De afstandbediening is minder -- hij moet precies gericht worden om te werken, en de knoppen geven wat weinig feedback. Ook is de volumeregeling erg gevoelig, en springt hij van hele kleine naar hele grote stappen. Dit went allemaal wel, maar kan beter. Ook is het display op de receiver zelf wel erg klein, hoewel de on-screen display dit prima opvangt.