U bevindt zich in:
Marantz SR5014 Zilver Reviews

MARANTZ SR5014 ZILVER REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 18 reviews
680,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
MARANTZ SR5014 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Toppertje
 | 13-07-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Installatie gemak
  • Geluid instellen met microfoon
  • Beeld via HDMI
  • Radiografische afstandsbediening
  • Minpunten
  • Marantz app is wat simpel gebruik hem niet
  • Staat in de trapkast dus zie hem niet
Mijn 20 jaar oude reciever had de geest gegeven dus tijd voor een nieuwe. De Marantz al een tijdje op het oog en nu hij er staat erg blij, geluid is erg goed en het aansluiten was ook een eitje. Zeker fijn dat alle HDMI via de reciever loopt nu hoeft mijn vrouw niet elke keer te bellen als er iets anders gekeken moet worden dan tv Bediening met de app is handig en de Hoes app wordt ik helemaal blij van
MARANTZ SR5014 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
We kochten wat we er van verwachten
 | 06-07-2020
  • Pluspunten
  • Alles
Zeer tevreden
MARANTZ SR5014 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie vormgeving en geweldig geluid
 | 26-06-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Prestaties
  • Minpunten
  • Beknopte afstandsbediening veel functies in onderliggende menu’s
Deze receiver gekost ter vervanging van oude marantz. Vormgeving en geluid zijn dik in orde. Het aansluiten en instellen een fluitje van een cent. Alleen heeft deze receiver heel erg veel instel mogelijkheden en die zijn niet altijd makkelijk te vinden via de afstandsbediening. Wel handig is de app waar je veel instellingen kan terug vinden en veranderen. Na twee weken uitproberen is alles nu perfect ingesteld en ben ik er heel erg bij mee wat een fantastisch geluid.
MARANTZ SR5014 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Echt een super versterker het geluid is perfect en het beeld is snaar scherp
 | 26-05-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Streamen
  • Minpunten
  • Kan ik eigenlijk niet bedenken
Super apparaat had hiervoor de 5004 maar dit is toch echt een hele verbetering. Mooier beeld en beter geluid.
Marantz SR5014 Zilver Reviews
MARANTZ SR5014 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Boordevolle en zeer actuele alleskunner
 | 30-04-2020
  • Pluspunten
  • Dolby Atmos
  • Mooi design
  • Alle nieuwste features
  • Calibratie microfoon
  • Voldoende vermogensreserve
  • Minpunten
  • Slechts 2 Atmos effect speakeraansluitingen
Deze goed klinkende Dolby Atmos instapper zit boordevol met de laatste features op het gebied van audio- en video. 4K 60Hz 4:4:4 is geen probleem, net zoals streamingdiensten en ook Heos ondersteuning. Naast het kenmerkende en mooi vormgegeven design kan deze receiver heel goed alle surround luisprekersets aan sturen door voldoende vermogensreserve. Ook heeft deze receiver voldoende aansluitmogelijkheden. Veel HDMI en een aantal analoge AV verbindingen kunnen gemaakt worden. De geluidskwaliteit is goed te noemen. Open, helder en gecontroleerd geluidsbeeld met ook de mogelijkheid om 2 (helaas geen 4) Atmos effect sprekers aan te sluiten. Met de meegeleverde calibratie microfoon is de receiver perfect in te regelen, voor een nog echter geluidsbeeld. Kortom een heel goed presterende instap receiver voor een net zo\'n goede prijs!
Marantz SR5014 Zilver Reviews
Marantz SR5014 Zilver Reviews
MARANTZ SR5014 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Deze receiver is een echte aanrader
 | 19-04-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Vermogen
  • Veel mogelijkheden
  • Geluidkwaliteit
  • Aansluitingen overzichtelijk aan de achterzijde
  • Minpunten
  • ontbreken van uitgebreidere gebruikershandleiding
Degelijke en mooi vormgegeven receiver. Geluidskwaliteit is perfect. Ongeacht of het een CD, gewoon radio, TV of een film is. Vorige receiver had hetzelfde vermogen (Onkyo), maar dit klinkt allemaal wat beter (heb zelfs de sub wat moeten terugdraaien). Installatie via de TV is erg fijn. Had toch wel graag een wat uitgebreidere gebruikershandleiding meegeleverd gekregen. Kwestie van wennen is het kijkvenster. Geeft wel meer rust, maar van ver af is de info niet te lezen. Kun je wel weer op TV scherm tonen (heb je wel weer de afstandsbediening voor nodig). Alles bij elkaar geteld: geen spijt van de aankoop. Geweldige receiver, echte aanrader voor het geld.
Marantz SR5014 Zilver Reviews
MARANTZ SR5014 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 07-04-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bediening
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Geen
Zeer blij met aankoop
MARANTZ SR5014 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Marantz staat voor kwaliteit en dat merk je gelijk als je de receiver uit de doos haalt.
 | 15-03-2020
  • Pluspunten
  • geluidskwaliteit
  • vormgeving
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • niets gevonden
De receiver straalt degelijkheid uit. Bij de eerste keer genieten van een film valt gelijk de geluidskwaliteit op. Prachtig vol surroundgeluid wat ik bij mijn vorige Sony receiver echt niet had. Ook stereo geluid is super mooi. Echt een aanrader deze receiver.
MARANTZ SR5014 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig aparaat
 | 16-02-2020
  • Pluspunten
  • mooi geluid
  • mooie vormgeving
  • veel mogelijkheden
  • Minpunten
  • geen
zeer mooi geluid, warm en zeer zuiver, een aanrader die van echt mooi geluid houd!!
Marantz SR5014 Zilver Reviews
MARANTZ SR5014 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top receiver voor een prima prijs
 | 19-01-2020
  • Pluspunten
  • Marantz
  • Design
  • Degelijkheid
  • Gebruiksmogelijkheden
  • Ruim vermogen
Een erg mooie receiver. Sluit goed aan op mijn Marantz cd speler en Kef speakers. Prima en gemakkelijk te bedienen via tablet of telefoon.
MARANTZ SR5014 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Geweldige aanwinst
 | 15-01-2020
  • Pluspunten
  • Wel even wennen, maar toch Instellen via de TV
  • Internetradio
  • HEOS en Marantz app
  • Meer HDMI (met geluid)
  • Bluetooth
  • Minpunten
  • minder SPDIF / Coax digitale ingangen
  • minimale papieren handleiding: volledige manual via TV of online
De Marantz SR5014 was ter vervanging van de Pioneer VSX-1016V. De surround effecten zijn beter dan bij de Pioneer. Even wennen: voor het instellen heb je wel je TV nodig, maar dat maakt het heel gemakkelijk. De overall geluidskwaliteit is beter dan die van mijn oude Pioneer: de betere plaatsing valt het meeste op. Hij staat de gehele dag aan (vooral radio) en wordt minder warm dan de Pioneer.
MARANTZ SR5014 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische receiver met veel opties!
 | 02-01-2020
  • Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Veel opties
  • Voldoende power (180 watt)
  • Goede service
  • Strak design
  • Minpunten
  • Display is wat aan de kleine kant
Er zijn zoveel mogelijkheden met deze receiver, je kan er van een platenspeler tot HEOS boxen op aansluiten. Bij de set-up word je gewoon door een programma geleid ( handig voor mensen die voor het eerst een receiver kopen ) er zit een statief bij met een meet microfoon die al je boxen goed afsteld. Set-up duurt ongeveer 10/15 minuten. Toen ik eenmaal alles aangesloten had verbaasde ik mij over het beeld kwaliteit en audio kwaliteit. ( vervangen voor een Pioneer VSX 942 ) Bizar! Ben heel erg blij met deze upgrade en zou mensen zeker aanraden deze receicer te bestellen als ze echt aan wat nieuws toe zijn!!
Marantz SR5014 Zilver Reviews
MARANTZ SR5014 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Alles is aan te sluiten
 | 26-12-2019
  • Pluspunten
  • gemakkelijk te bedienen door HEOS
  • Speakers voor of achter eindversterker aan te sluiten
  • Ruim voldoende aansluitingen HDMI of Cinch
  • Geluidskwaliteit zeer goed
  • Stelt zichzelf in voor optimale kwaliteit
  • Minpunten
  • klein display
Super. Voldoende aansluitingen van speakers. Door de automatische meting met de meetmicrofoon is het ook mogelijk speakers van verschillende makelij toe te passen. Actief of Passief
Marantz SR5014 Zilver Reviews
MARANTZ SR5014 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een zeer mooi uitgevoerd, kwalitatief hoogstaande versterker voor een redelijke prijs.
 | 23-12-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Eenvoudige nstallatie door hulpmenu
  • Kwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Goede service
De uitvoering is geen 13 in dozijn qua vormgeving. Geluids technisch van hoge kwaliteit. En persoonlijk vind ik deze qua installatie zeer gebruiksvriendelijk. Een fijne voorlichting voor aankoop door de medewerker van platte tv.
MARANTZ SR5014 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie uitstraling goed geluid!
 | 16-12-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Geluid
  • Gemakkelijk in gebruik
  • HDMI ingangen duidelijk achterzijde
  • Kleiner dan de oudere Series, past nu beter in ons meubel
  • Minpunten
  • Geen
Mooie uitstraling, makkelijk in gebruik, vooral de Marantz en HEOS App werken heel simpel. Makkelijk ook om een HEOS speaker in de tuin te plaatsen of elders om in elk gedeelte van je verblijf muziek te luisteren, heb zelf een combinatie van een LG 65inch OLED met Mordaunt Short speakers 5.1 erbij wat bij vooral bij 4K muziek films en vooral bij onze PlayStation een geweldig effect geeft. Spotify doe je snel even aan op afstand muziekje erbij in elk gewenste ruimte en kind kan de was doen,. Dit is niet mijn eerste Marantz die ik heb maar verneem duidelijke de goede stappen die Marantz zet
MARANTZ SR5014 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Superapparaat!
 | 14-12-2019
Goed geluid, meer dan voldoende vermogen, ontzettend veel opties op gebied van beeld en geluaanrader id, een aanrader voor het gemiddelde huishouden.
MARANTZ SR5014 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig mooi geluid
 | 08-12-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig geluid
  • Prijs kwaliteit
Na de deskundige uitleg in de winkel in Breda thuis met goede vrienden die er ervaring mee hebben aangesloten via het scherm op tv zeer makkelijk te doen de apps werken goed erbij Ben zeer tevreden over de kwaliteit neem wel de betere HDMI kabel erbij
MARANTZ SR5014 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Wat een top product voor een redelijke prijs!
 | 09-10-2019
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • geluidskwaliteit
  • aansluitmogelijkheden ingangen zijn ook toe te wijzen. Dus alle vrijheid.
  • redelijke prijs voor dit kwaliteitsproduct
  • Minpunten
  • even zoeken met de instellingen. Maar de installatie assistent biedt wel hulp.
  • wachten op draadloze hoofdtelefooningang.
Nadat mijn oude Marantz 5001 het niet meer deed ben ik na wat speurwerk overgestapt op de Marantz SR5014. Wat een klasse product. Goede scheiding van de kanalen. Na eerst wat getreuzel met de ingangsinstelling beheers ik het apparaat nu helemaal en geniet van alle media inclusief Deezer en Spotify. Mijn Blue rays presteren als nooit tevoren. Geweldig 4K beeld en top geluid. Een tevreden klant. Heb hem aan ons luisterclubje (oud muzikanten) geadviseerd.
Marantz SR5014 Zilver Reviews
Marantz SR5014 Zilver Reviews
Marantz SR5014 Zilver Reviews