U bevindt zich in:
Marantz SR5013 Zwart Reviews

MARANTZ SR5013 ZWART REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 43 reviews
594,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
MARANTZ SR5013 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Parel onder de TV!
 | 18-08-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
Als vervanging van de SR6006 totaal niet ontevreden! Sublieme vormgeving, en geluid zoals je gewend bent van Marantz. Snoeistrak en helder , mooie laag en geen overkill. Installeren is een eitje en de slechte revieuws over de Audissy geluidscalibratie zijn onzin. Met de microfoon en meegeleverde (ingenieuze) kartonnen statief is de calibratie perfect geregeld. Geen App voor nodig. De Marantz app voor bediening raad ik wel aan om de status info van je geluid te checken terwijl je wat afspeelt (Dolby, Atmos , DTS) Let wel op, bij gebruik van HDR passthrough : juiste kabels gebruiken en HDMI 4K op “verhoogd” zetten Tevreden!
Marantz SR5013 Zwart Reviews
Marantz SR5013 Zwart Reviews
MARANTZ SR5013 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Waanzinnig mooi product met een verbetert marantz geluid
 | 13-08-2019
  • Pluspunten
  • 4K UHD geen probleem (werkt uitstekend met de premium HQ hdmi bekabeling)
  • Beter geluid dan zijn voorganger (voor mij Sr5004)
  • Meer dan genoeg aansluitingen
  • Phone ingang voor de vinyl liefhebbers
  • Minpunten
  • Geen gevonden
Na wat rond gekeken te hebben om een goede vervanger te hebben voor mijn oude SR5004 die het nog wel zeker prima deed maar ik zou graag wat meer uit mijn nieuwe LG Oled tv halen wat met deze SR5013 zeker wel is gelukt kan ik je vertellen en op een advies van de medewerker van PlatteTv was eigenlijk ook een vraag van me zelf over een goede hdmi kabel ivm 4k UHD ect. Gaf hij aan om zekers geen standaard te nemen maar toch 1 van hogere kwaliteit en deze oehlbach die is zijn euries dubbel en dwars waard kan ik u vertellen ik zelf ben opzich niet zo vlug tevreden qua gehoor en beeld maar nu is het echt WOW wat een beeld geeft zo'n kwaliteit kabel maar nu terug op het toestel zelf het is een zeer goed hoge kwaliteit weer een top machine met een nog beter Marantz geluid dan mijn voorganger de Sr5004 en een flink skala aan aansluit mogelijk heden zowel digitaal als analoog en dat vind ik zelf wel prettig. En het heos (app) gebeuren is nieuw voor mij maar het werk geweldig voor zowel internetradio als Spotify en via mijn eigen thuisnetwerk stream ik zo via de app mijn gehele audio collectie naar de SR5013 echt geweldig en zeker een aanrader voor iedereen die net zoals ik van een goed stukje muziek en een mooi film houd maar dan zeker niet bezuinigingen op de signaal kabels want dat is zeker zonde je omtrent de beeld kwaliteit.
Marantz SR5013 Zwart Reviews
MARANTZ SR5013 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Waanzinnig mooi product met een marantz geluid
 | 06-08-2019
  • Pluspunten
  • Meer dan genoeg aansluitingen
  • Beter geluid dan zijn voorganger
  • 4K UHD geen probleem (werkt uitstekend)
  • Phone ingang voor de vinyl liefhebbers
  • Minpunten
  • Geen gevonden
Heb deze gekocht als vervanger van de oude SR5004 en ik kan u vertellen het is zeker zijn geld waard en idd hij tilt alles nog wat hoger dan zijn vorige en de medewerker gaf al aan (wat ik eigenlijk zelf wilde vragen was) wat ik voor tv had (LG Oled) en gaf als advies om een premium kwaliteits hdmi erbij te nemen en dit ook gedaan en Soooo wat een beeld en bediening van deze SR5013 als je gewend bent met marantz en de menu's stelt het niets voor om het geheel te bedienen en het bedienen met de Heos app is ook een leuk fijn speeltje dat heel goed werkt voor mij tot nu toe heb hem een paar dagen in bezit en het is een dijk van een receiver hoop hier idd veel plezier mee te beleven.
MARANTZ SR5013 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Fantastisch geluid. Niet moeders mooiste
 | 02-08-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Calibration systeem
  • Minpunten
  • Bediening
De Marantz heeft een geluid. Vormgeving vond ik wat minder maar hij staat toch in een kast. Bediening (oa schakelen via HDMI) is niet Wel vind ik het opvallend dat de versterker minder geluid uit mijn B&W’s weet te persen; geluidsdruk is minder dan met de Sony die ik hiervoor had terwijl deze op papier minder vermogen heeft. Maar zeker voor deze prijs een fantastisch apparaat.
MARANTZ SR5013 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Uitstekende versterker met weergaloos geluid
 | 28-07-2019
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Weergaloos geluid
  • Uitstekend zonesysteem
  • image upscaling werkt uitstekend
  • Ruim voldoende power
  • Minpunten
  • Klein scherm op hoofdunit
  • Instellen via audyssey systeem duurt lang
Heb de marantz op 2xB&W 220i en 2xB&W 110i aangesloten met twee Harman en kardon subwoofers. Weergaloos geluid... bediening via de app werkt leuk. Scherm is wat klein om volume af te lezen bij bediening met afstandsbediening.
MARANTZ SR5013 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
geweldig apparaat en een mooie surround weergave
 | 12-07-2019
had eerst een verouderde marantz maar deze nieuwe geeft een veel mooier en voller surround geluid ook bij een laag volume mooi film geluid. en veel mogelijkheden voor uitbreidingen. ben zeer tevreden over de Marantz SR5013
MARANTZ SR5013 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
geweldig apparaat en een mooie surround weergave
 | 12-07-2019
had eerst een verouderde marantz maar deze nieuwe geeft een veel mooier en voller surround geluid ook bij een laag volume mooi film geluid. en veel mogelijkheden voor uitbreidingen. ben zeer tevreden over de Marantz SR5013
MARANTZ SR5013 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Kwalitatief mooi apparaat
 | 05-07-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Opties
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geluid instellingen
Kwalitatief mooi apparaat. Beetje moeten zoeken naar optimale geluid instellingen.
MARANTZ SR5013 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Kwalitatief uitmuntend
 | 30-06-2019
  • Pluspunten
  • 7.2 werkt echt perfect
  • Vormgeving
  • Gebruiksvriendelijk
Een zeer mooi en goed werkende receiver AirPlay en heos werken perfect
MARANTZ SR5013 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een zeer goede service
 | 30-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bediening
  • Vormgeving
Een kwalitatief zeer goed product
MARANTZ SR5013 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Marantz stijlvol en geluid is niet te overtreffen !
 | 30-05-2019
  • Pluspunten
  • Stijlvol
  • Uitstekend geluid
  • Bedieningsgemak
  • Keuze in zwart/zilver
  • Kwaliteit/prijs is prima
  • Minpunten
  • Nvt
Marantz is onze tweede receiver geworden na de SR 5009 daar wij zeer over te spreken waren werd de keuze niet moeilijk om wederom voor een Marantz te kiezen en is inmiddels ons huismerk geworden hij is is stijlvol lekker strak en veel mogelijkheden en het geluid is het geweldig ! Dus volop genieten van onze muziek ! Marantz the best there is !!
MARANTZ SR5013 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Mooi design geweldig apparaat
 | 19-05-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Goed instelbaar
  • Fijne afstandbediening
  • Goed te bedienen met de app
Mooie geluidskwaliteit , blijft bij hoog volume goede geluidsweergave geven weinig vervorming. Weinig ruisvorming en heldere klank
MARANTZ SR5013 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top ding, met mooi geluid.
 | 12-05-2019
  • Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Brengt geluid mooi over
  • Makkelijk te installeren
  • Moiie kast
  • Minpunten
  • Geen compatible afstandsbediening
Gebruiksvriendelijk en makkelijk te installeren
MARANTZ SR5013 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Klasse product
 | 05-05-2019
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • (subjectief) vormgving
  • uitstekende calibratie
  • Aarde aansluiting platenspeler
  • Minpunten
  • App voor telefoon
Aangeschaft omdat mijn recent aangeschafte onkyo veel te snel stuk was gegaan (binnen de garantie). En je merkt aan alles het klasse verschil; bouwkwaliteit, wel een aarde aansluiting voor de platen speler. En vooral het audissy calibratie systeem. Zo herkende het systeem dat ik de fase van een luidspreker verkeerd om had aangesloten. Dat deed de onkyo niet! Enige minpunt vind ik de telefoon app. De app is onoverichtelijk en de receiver reageerd daar soms traag op (op de afstandsbediening niet). En dat terwijl ik een recent modem, telefoon gebruik.
MARANTZ SR5013 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Het geluid is en blijft supergoed. AirPlay 2 werkt veel beter en sneller dan de 1.
 | 16-04-2019
  • Pluspunten
  • Digitale handleiding werkt perfect. Oproepen van onderwerpen is zeer snel.
  • Gebruik HEOS is wel wennen. Gelukkig staat in de handleiding ook duidelijk het gebruik van de HEOS app.
  • Minpunten
  • Geen
Ik blijf van mening dat de Marantz receiver zeer fraai oogt. Kwaliteit is en blijft super.
MARANTZ SR5013 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch bioscoopgeluid
 | 05-04-2019
Mooi product, gemakkelijk te installeren. Het volume is heel subtiel In te stellen.
MARANTZ SR5013 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Fantastisch geluid, bios in huis
 | 02-04-2019
Goed product, snelle levering en makkelijk aan te sluiten. Fantastisch bioscoopgeluid
MARANTZ SR5013 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooie receiver met veel mogelijkheden
 | 01-04-2019
  • Pluspunten
  • Aantal aansluitingen
  • Geluidkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • ARC
  • Minpunten
  • Oude app
  • klein schermpje
Ik had hiervoor een Yamaha receiver in combinatie met een Marantz stereoversterker (met eind versterker functie). Zo had ik een stereo set die voor surround de front kanalen verzorgde. Om dat dit toch niet altijd even praktisch werkte gekozen voor een, in mijn ogen serieuze, receiver die beide kon vervangen. Voordeel wat dat ik bij plattetv mijn Yamaha kon inruilen. Grootste angst was verlies aan geluidskwaliteit voor mijn stereo bronnen, maar de prestaties van de SR5013 vallen me zeker niet tegen. Ik maak wel gebruik van de pure direct voor mijn stereo bronnen. Deze pure direct functie maakt een zeer hoorbaar verschil. Dus ik denk dat er over de gewone stereo setting een sound processing sausje zit. Het schermpje is mooi, maar klein en dus op afstand wat minder afleesbaar. Voor de rest is het uiterlijk van het apparaat smaak gevoelig, maar al jaren een bekend Marantz gezicht. De app en afstandsbediening blinken niet uit in modern ontwerp. Vandaar de 4 sterren voor vormgeving.
MARANTZ SR5013 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Geweldig reciever met alles erop en eraan
 | 18-03-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluidskwaliteit
  • Compleetheid
  • Minpunten
  • Bediening via de 2 apps maakt het wat omslachtig
Mooie complete reciever met alle nieuwe opties. Geluidskwaliteit is erg goed!
MARANTZ SR5013 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtig apparaat met veel mooie functies.
 | 07-03-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig design
  • Veel aansluitmogelijkheden
  • ARC kabel connectie, werkt super
  • Mooi geluid, zeker met de subwoofer
  • Minpunten
  • Veel instel mogelijkheden, kost even tijd
Makkelijk te installeren, handig in gebruik. Wel even goed opletten met alles instellen, veel mogelijkheden.