U bevindt zich in:
Marantz SR5013 Zwart Reviews

MARANTZ SR5013 ZWART REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 14 reviews
799,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
MARANTZ SR5013 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Goede receiver met HEOS en HDR.
 | 21-01-2019
  • Pluspunten
  • geluidskwaliteit
  • HEOS remote speakers
  • Minpunten
  • Marantz app werkt niet goed.
  • klein rond display
Gekocht als vervanging van mijn oude Marantz SR7001 (eindtrap defect). Het installeren ging goed zoals bij mijn andere nieuwe Marantz SR7011., alleen jammer dat de SR5013 maar 1 rond display heeft. HEOS speakers voor muziek in een andere kamer moeten nog aangeschaft worden. De remote app van Marantz werkt niet met SR5013 wel met SR7011 (gebruik hiervoor een andere app) De HEOS app werkt wel goed met SR5013.
MARANTZ SR5013 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Veelzijdige Receiver met goed geluid.
 | 15-01-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Aansluitmogelijkheden
  • Veelzijdig
  • Online/app mogelijkheden
  • Minpunten
  • Moet App kopen om Audyssey te kunnen tweaken
  • Klein aflees scherm op receiver zelf
Best wel tevreden! In eerste instantie aangesloten zonder calibratie te doen. Wat me opviel ten opzichte van mijn oude Pioneer VSX1014 is iets warmer geluid en wat strakkere bass, geen groot verschil overigens. Na de calibratie(Audyssey) was ik wel erg onder de indruk hoe mijn Dali Ikon 7 speakers konden klinken icm met een oudere Mission Center en Surround speakers. Alleen na een avondje luisteren werd het wat vermoeiend, de hoge tonen vond ik vooral icm Audyssey Dynamic EQ erg veel aanwezig. Dit effect is wat te verzachten door de offset daarvan op 0,5,10 of 15DB te zetten maar voor mijn Dali’s en mijn smaak nog steeds te veel hoog. Dynamic EQ kan ook uit maar dan vond ik het geluid niet vol genoeg. Verder heb je keuze tussen een Reference(film=minder hoog), Flat(muziek=veel hoog) en Bypass L/R(geen EQ voor). Zelfs met Reference vond ik er nog te veel hoog in zitten. Gelukkig is het met dit model mogelijk om de calibratie (doel curve) aan te passen via de Audyssey Multeq app, dit kost wel 22euro(zou er eigenlijk bij moeten zitten vanuit Marantz) maar dan kun je het geluid wel naar smaak instellen. Mocht je dit niet willen kun je er ook voor kiezen om Audyssey uit te schakelen en met de reguliere Graphic EQ functie het geluid in te stellen maar dat is wel gelimiteerd qua luidspreker correctie. Met gewoon stereo geluid klinkt hij uiteindelijk prima en heeft genoeg vermogen! Met films is het een echte upgrade en klinkt het heel ruimtelijk en krachtig. Qua beeld en aansluit mogelijkheden is het ook prima in orde. Alles wordt geschakeld via de Receiver en werkt prima. De HDMI pass-through in standby is ook ideaal. De Remote app en Heos app werkt tot nu toe ook prima.
MARANTZ SR5013 ZWART REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Goede receiver
 | 15-01-2019
  • Pluspunten
  • Installeren
  • Goed geluid
  • Draadloze functies
  • Minpunten
  • Klein scherm
Sinds een week aangesloten iets wat zeer gemakkelijk ging. Films kijken met geweldig surround sound en wanneer de tv niet aanstaat met spotify connect makkelijk muziek luisteren.
MARANTZ SR5013 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Geweldig geluid en beeld en kan overweg met nieuwe technieken zoals HDR
 | 15-01-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • HDR
  • Minpunten
  • Display op receiver is klein
Deze receiver gekocht als opvolger van mijn Marantz NR1605. Deze had geen ondersteuning voor HDR en met de aanschaf van nieuwe B&W speakers had ik wat meer power nodig. Na het kalibreren van de receiver met Audyssey moest ik nog een paar kleine wijzigingen doorvoeren (sub en center speaker) en kon het genieten beginnen. Bedieningsgemak geef ik geen 5 volle sterren want de app van Marantz reageert traag en niet perse heel overzichtelijk ofzo. Echter heb ik weinig van doen met de app dus veel hinder ondervind ik er niet van. Het geluid is vertrouwd Marantz dus dik in orde. Ik kan in ieder geval met veel plezier films kijken.
MARANTZ SR5013 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goede allround AV receiver
 | 04-01-2019
  • Pluspunten
  • Echt Marantz geluid
  • Erg veel mogelijkheden
  • De mogelijkheid voor bi-amping
  • Minpunten
  • Harde "s" weergave
  • Ietwat plastic
  • De bedieningsapp werkt niet altijd
De Marantz SR5013 is een veelzijdige AV receiver. De mogelijkheden zijn haast oneindig en de receiver heeft het echte warme Marantz geluid. Waarom dan geen 5 sterren? Dat komt omdat "s" klanken erg hard en bijna slissennd worden weergegeven. Dat is een minpunt. Verder is het jammer dat de draaiknoppen van plastic zijn en wat goedkoop aanvoelen. De bediening heb ik 4 sterren gegeven omdat de op zich goede app vaak moeilijk contact maakt met de receiver. Vanwege het kleine scherm kun je eigenlijk niet zonder de app of je moet alles via het tv scherm doen. Echter dat laatste werkt helaas niet als je de instellingen voor het tv geluid wilt instellen. Ondanks de minpuntjes is het een goed en veelzijdig apparaat.
MARANTZ SR5013 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goede receiver met veel aansluitmogelijkheden
 | 04-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Aansluitmogelijkheden
  • Installatie
  • Draadloze mogelijkheden
  • Minpunten
  • Afstandsbediening voelt heel licht aan
Ik heb de ontvanger nu bijna 3 weken. Ik vind het formaat aan de grote kant, maar de mogelijkheden zijn dan ook heel uitgebreid. De vormgeving is sober met het vrij kleine informatiescherm. Het instellen met de installatiewizard is zeer voor de hand liggend. Ik gebruik de pre out uitgangen gelijk met de versterkte uitgangen, ondanks dat mij gezegd was dat dit niet mogelijk was, dit is dus wel mogelijk. Het geluid is fantastisch, en met de knoppen onderaan de afstandsbediening wissel je makkelijk tussen de verschillende geluidsmodi (stereo, Dolby, DTS, ...). De draadloze mogelijkheden waren ook doorslaggevend waarom ik voor deze marantz gekozen heb met Airplay, Sonos, Amazon Alexa en HEOS.
MARANTZ SR5013 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Top product
 | 02-01-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid!
  • Spotify via versterker.
  • Eenvoudige bediening.
  • 4k upscale
  • Design
  • Minpunten
  • Volume draaiknop
  • Interface mag geavanceerder
Het installeren en configureren van het apparaat verliep soepel. De geluidskwaliteit i.c.m. Phonar speakers en de Marantz versterker zijn super! Het enige nadeel ter vergelijking met een Onkyo versterker: de volume voelt bij een Onkyo versterker van hogere kwaliteit. Aansluitend met de goede service en scherpe prijs van PlatteTV.nl zeer tevreden met de aankoop.
MARANTZ SR5013 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top receiver
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Power
  • Surroundgeluid
  • Bediening
  • Internet radio
  • Minpunten
  • Geen
Wat een fantastische receiver. Krachtig en van alle nieuwe snufjes voorzien
MARANTZ SR5013 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Klasse verterkerv
 | 06-12-2018
  • Pluspunten
  • VorgevVorm
  • Geluid
  • Instellingen
  • HDMI poorten
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Afstandsbediening voelt wat koopkoop aan.
Altijd een ander merk gehad en toch de gok gewaagd naar deze Marantz. Wat een goede gok, een super ding. Goed geluid en makkelijk in te stellen.
MARANTZ SR5013 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig geluid
 | 03-12-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • On screen setup
  • Remote
  • Aantal Aansluitingen
  • Minpunten
  • Plastic gevoel buitenkant
  • Te Klein info scherm
  • Officiële App
Gekocht als vervanging van Onkyo TX-NR1007 9.2. Belangrijkste was net zo een goede kwaliteit geluid als Onkyo maar dan met moderne snufjes als 4K, spotify etc. Ook Audyssey was een verplicht item voor ruimte calibratie. Na het uitpakken valt als eerste de vormgeving op. Ziet er mooi uit maar alles is van plastic inclusief het gevoel van de volume knop. Ook het (te) kleine ronde scherm aan de voorkant is een minpuntje. Het geeft gewoon te weinig informatie, b.v. welke surround decoding actief is. Dit is op te lossen door de app "Deremote" te gebruiken welke alle informatie doorgeeft en waar je ook de versterker mee kan bedienen. Dit in tegenstelling tot de matige officiële Marantz remote. Dan het belangrijkste, het geluid. Settup gaat makkelijk met het "on screen" programma. Instellen welke speakers je hebt en dan de Audyssey setup laten lopen met de meegeleverde microfoon. Daarna genieten van super geluid. Vermogen is meer dan genoeg vooreen ruime woonkamer met grote speakers in 5.1 opstelling. (7.1 word ook ondersteund) Muziek word goed afgespeeld maar de versterker komt het best tot zijn recht bij het afspelen van films. Afspelen via een mediaspeler via HDMI in 4K met full HD-Master. Ook de 4 zelf te kiezen presets op de afstandsbediening is zeer handig. Alle belangrijke Netwerk spelers zoals Spotify, Airplay etc werkt prima dit in samenwerking met het ingebouwde HEOS. Ondanks dat deze Marantz hetzelfde presteert als mijn Onkyo word hij lang niet zo heet. Kortom, zeer goede versterker voor het afspelen van films en muziek met voldoende vermogen.
MARANTZ SR5013 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Top apparaat!
 | 02-12-2018
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Werkt super met bestaande heos boxen dankzij ingebouwde ondersteunig
  • Boxen apart in te stellen
  • Gebruiksvriendelijk
  • Veel aansluitmogelijkheden
  • Minpunten
  • App remote werkt niet super
Ultieme geluidsbeleving en haarscherpe beeldkwaliteit. Of je nu films kijkt met complete dolbyervaring of gewoon in stereo muziek luistert, de marantz kan het allebei. Uitgebreide streamingdiensten werken met plug en play!
MARANTZ SR5013 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtig gedetailleerd geluid met mooi design
 | 02-12-2018
  • Pluspunten
  • instellen
  • Design
  • Bedienings gemak
  • Super geluid
  • Minpunten
  • Stuurt allen 4K signaal uit
Instellen ging erg makkelijk met de wizard op de tv. Ook de geluidsinstellingen ware makkelijk met de microfoon. Na het instellen zitten en genieten van het mooie geluid. In een woord prachtig
MARANTZ SR5013 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een enorm fijne versterker groots in geluid, maar gelukkig bescheiden van maat!
 | 27-11-2018
  • Pluspunten
  • Formaat
  • Prijs
  • Service Platte Tv
  • Mogelijkheden
‘n prachtige stijlvolle versterkers met een mooi geluid. Daarnaast zeer vel mogelijkheden !
MARANTZ SR5013 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product!
 | 09-11-2018
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi ontwerp
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Geen
Het installeren kost wel eventjes wat tijd,maar dan heb je ook wat!Perfect geluid en mooi ontwerp.Dik tevreden!