U bevindt zich in:
Marantz SR5013 Zilver Reviews

MARANTZ SR5013 ZILVER REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 38 reviews
699,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
MARANTZ SR5013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
geweldig apparaat en een mooie surround weergave
 | 12-07-2019
had eerst een verouderde marantz maar deze nieuwe geeft een veel mooier en voller surround geluid ook bij een laag volume mooi film geluid. en veel mogelijkheden voor uitbreidingen. ben zeer tevreden over de Marantz SR5013
MARANTZ SR5013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
geweldig apparaat en een mooie surround weergave
 | 12-07-2019
had eerst een verouderde marantz maar deze nieuwe geeft een veel mooier en voller surround geluid ook bij een laag volume mooi film geluid. en veel mogelijkheden voor uitbreidingen. ben zeer tevreden over de Marantz SR5013
MARANTZ SR5013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Kwalitatief mooi apparaat
 | 05-07-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Opties
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geluid instellingen
Kwalitatief mooi apparaat. Beetje moeten zoeken naar optimale geluid instellingen.
MARANTZ SR5013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Kwalitatief uitmuntend
 | 30-06-2019
  • Pluspunten
  • 7.2 werkt echt perfect
  • Vormgeving
  • Gebruiksvriendelijk
Een zeer mooi en goed werkende receiver AirPlay en heos werken perfect
MARANTZ SR5013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een zeer goede service
 | 30-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bediening
  • Vormgeving
Een kwalitatief zeer goed product
MARANTZ SR5013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Marantz stijlvol en geluid is niet te overtreffen !
 | 30-05-2019
  • Pluspunten
  • Stijlvol
  • Uitstekend geluid
  • Bedieningsgemak
  • Keuze in zwart/zilver
  • Kwaliteit/prijs is prima
  • Minpunten
  • Nvt
Marantz is onze tweede receiver geworden na de SR 5009 daar wij zeer over te spreken waren werd de keuze niet moeilijk om wederom voor een Marantz te kiezen en is inmiddels ons huismerk geworden hij is is stijlvol lekker strak en veel mogelijkheden en het geluid is het geweldig ! Dus volop genieten van onze muziek ! Marantz the best there is !!
MARANTZ SR5013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Mooi design geweldig apparaat
 | 19-05-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Goed instelbaar
  • Fijne afstandbediening
  • Goed te bedienen met de app
Mooie geluidskwaliteit , blijft bij hoog volume goede geluidsweergave geven weinig vervorming. Weinig ruisvorming en heldere klank
MARANTZ SR5013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top ding, met mooi geluid.
 | 12-05-2019
  • Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Brengt geluid mooi over
  • Makkelijk te installeren
  • Moiie kast
  • Minpunten
  • Geen compatible afstandsbediening
Gebruiksvriendelijk en makkelijk te installeren
MARANTZ SR5013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Klasse product
 | 05-05-2019
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • (subjectief) vormgving
  • uitstekende calibratie
  • Aarde aansluiting platenspeler
  • Minpunten
  • App voor telefoon
Aangeschaft omdat mijn recent aangeschafte onkyo veel te snel stuk was gegaan (binnen de garantie). En je merkt aan alles het klasse verschil; bouwkwaliteit, wel een aarde aansluiting voor de platen speler. En vooral het audissy calibratie systeem. Zo herkende het systeem dat ik de fase van een luidspreker verkeerd om had aangesloten. Dat deed de onkyo niet! Enige minpunt vind ik de telefoon app. De app is onoverichtelijk en de receiver reageerd daar soms traag op (op de afstandsbediening niet). En dat terwijl ik een recent modem, telefoon gebruik.
MARANTZ SR5013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Het geluid is en blijft supergoed. AirPlay 2 werkt veel beter en sneller dan de 1.
 | 16-04-2019
  • Pluspunten
  • Digitale handleiding werkt perfect. Oproepen van onderwerpen is zeer snel.
  • Gebruik HEOS is wel wennen. Gelukkig staat in de handleiding ook duidelijk het gebruik van de HEOS app.
  • Minpunten
  • Geen
Ik blijf van mening dat de Marantz receiver zeer fraai oogt. Kwaliteit is en blijft super.
MARANTZ SR5013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch bioscoopgeluid
 | 05-04-2019
Mooi product, gemakkelijk te installeren. Het volume is heel subtiel In te stellen.
MARANTZ SR5013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Fantastisch geluid, bios in huis
 | 02-04-2019
Goed product, snelle levering en makkelijk aan te sluiten. Fantastisch bioscoopgeluid
MARANTZ SR5013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooie receiver met veel mogelijkheden
 | 01-04-2019
  • Pluspunten
  • Aantal aansluitingen
  • Geluidkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • ARC
  • Minpunten
  • Oude app
  • klein schermpje
Ik had hiervoor een Yamaha receiver in combinatie met een Marantz stereoversterker (met eind versterker functie). Zo had ik een stereo set die voor surround de front kanalen verzorgde. Om dat dit toch niet altijd even praktisch werkte gekozen voor een, in mijn ogen serieuze, receiver die beide kon vervangen. Voordeel wat dat ik bij plattetv mijn Yamaha kon inruilen. Grootste angst was verlies aan geluidskwaliteit voor mijn stereo bronnen, maar de prestaties van de SR5013 vallen me zeker niet tegen. Ik maak wel gebruik van de pure direct voor mijn stereo bronnen. Deze pure direct functie maakt een zeer hoorbaar verschil. Dus ik denk dat er over de gewone stereo setting een sound processing sausje zit. Het schermpje is mooi, maar klein en dus op afstand wat minder afleesbaar. Voor de rest is het uiterlijk van het apparaat smaak gevoelig, maar al jaren een bekend Marantz gezicht. De app en afstandsbediening blinken niet uit in modern ontwerp. Vandaar de 4 sterren voor vormgeving.
MARANTZ SR5013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Geweldig reciever met alles erop en eraan
 | 18-03-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluidskwaliteit
  • Compleetheid
  • Minpunten
  • Bediening via de 2 apps maakt het wat omslachtig
Mooie complete reciever met alle nieuwe opties. Geluidskwaliteit is erg goed!
MARANTZ SR5013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtig apparaat met veel mooie functies.
 | 07-03-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig design
  • Veel aansluitmogelijkheden
  • ARC kabel connectie, werkt super
  • Mooi geluid, zeker met de subwoofer
  • Minpunten
  • Veel instel mogelijkheden, kost even tijd
Makkelijk te installeren, handig in gebruik. Wel even goed opletten met alles instellen, veel mogelijkheden.
MARANTZ SR5013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Perfect, oude marantz was stuk gegaan en gelijk weer een nieuwe
 | 26-02-2019
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Aantal aansluitingen
  • Phono aansluiting
  • HEOS
  • Minpunten
  • Voor elke input instellingen aanpassen
Super product. Goed geluid, alle mogelijkheden zitten erop
MARANTZ SR5013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig apparaat
 | 19-02-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • vormgeving
  • instelmogelijkheden
  • Minpunten
  • geen
In combinatie met Ziggo EOS box, Philips OLED scherm en Paradigm/KEFF boxen werkt dit apparaat geweldig. Geluid zeer strak, zowel voor muziek als voor films. Precies genoeg toeters en bellen voor in mijn huiskamer.
MARANTZ SR5013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Stijlvolle receiver met vol geluid
 | 16-02-2019
  • Pluspunten
  • Krachtig geluid
  • Bediening met app en webbrowser
  • Veel streamingsmogelijkheden
  • Eenvoudig instellen
  • Minpunten
  • Materiaalkeuze voorzijde
  • Gevoel draaiknoppen
  • Chromecast ontbreekt
  • UI resolutie
Deze versterker gekocht als vervanger van een ruim 15 jaar oude Sony ES receiver. De tijd heeft absoluut niet stilgestaan! Na installatie, met goede begeleiding vanuit het stappenplan, klonk het geluid direct veel voller en veter geplaatst in de woonkamer. Aan het begin even zorgen om het volume aangezien deze standaard in erg kleine stapjes gaat, maar vanaf 70% zit je aan de bank gekluisterd in de film en komt er een krachtig, vol geluid de kamer in stromen. De versterker ziet er prachtig uit, zeker in zilver, maar ik begrijp dat dit ook een kwestie van smaak is. De zeer rustige voorzijde met het kleine scherm straalt kwaliteit uit. Helaas is dit in het gevoel iets minder, met name de stevighied van de draaiknoppen (plastic), maar daar is de afstandbediening voor. Het scherm geeft weinig, maar voldoende informatie voor mij persoonlijk. Mochten de looks je niet aan staan, dan heeft Denon (zelfde fabrikant) een reciever met nagenoeg dezelfde specificaties en nog flink goedkoper ook. De aanbieding trok mij over de streep om toch te gaan voor deze receiver. Voor het bedienen kun je gebruik maken van de afstandbediening, de apps (Marantz receiver app en Heos app) of zelfs via een browser. Ook kan de reciever goed geintegreerd worden in een Home Automation omgeving. Voor het instellen is er het toegankelijke menu waarin veel aangepast kan worden. De structuur is helder en duidelijk. De resolutie van de interface kan wél een upgrade gebruiken, het komt nu erg grof over. Zeker bij gebruik van Heos en Spotify is dit toch jammer.
MARANTZ SR5013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige receiver: aanrader!
 | 15-02-2019
  • Pluspunten
  • aantal ingangen
  • geweldig geluid
  • ECO instelling
  • ARC
  • Minpunten
  • geen
Ik ben heel erg tevreden met mijn SR5013. Het aantal HDMI aanlsuitingen is ruim voldoende en het doorlussen naar de TV bespaart aparte optische/coax kabels. Alle beeldgevende apparaten en ChromeCast in de HDMI ingangen en that's it. Ik heb dus veel minder kabels nodig, de kluwen is aardig ontward. Verder aansluitingen voor analoog geluid te over, inclusief aparte 5.1 analoge aanslujitingen tbv SACD speler. De installatie/setup is bijzonder prettig, elke aansluiting wordt op de TV met duidelijke beelden en instructies uitgelegd. Na installatie werd meteen de firmware geupdated, verliep vlekkeloos. Hoewel mijn oude Denon receiver geen kleintje was, vind ik de kwaliteit van het geluid echt verbeterd. Alles klinkt nog helderder, ruimer en beter geplaatst, dat had ik niet verwacht (was ook niet de reden van aanschaf), maar ik ben zeer aangenaam verrast. Met de ECO instelling schakelt de versterker als nodig, over op een energie zuinige stand, o.a. door het display uit te schakelen. TV op standby? SR5013 schakelt ook op standby, andere bron aan zetten? SR5013 schakelt in naar de juiste ingang. Koppeling met HEOS luidspreker werkt ook geweldig, je kunt in de HEOS app zelfs de ingangen van de receiver kiezen om weer te geven. Afstandsbediening heeft aparte knopjes voor elke ingang en die ingangen zijn allemaal te hernoemen; de aangepaste namen worden in het display en op TV beeld getoond als je ze kiest. Jammer dat er geen programmeerbare reserve knopjes voor de afstandsbediening bij zitten :-). Ik zie ook opmerkingen over het kleine display (ronde oog), ik heb daar geen last van. Alle (wijzigingen op) instellingen zijn zichtbaar op het TV scherm, daar leer je snel van. Verder werkt de receiver vlekkeloos met de AVR Remote app, alle instellingen zjn zo nog makkelijker aan te passen. Ik las in een ander review dat de SR5013 geen ARC ondersteuning zou bieden?? Die zit er wel degelijk op. Kortom een enorme aanrader!!
MARANTZ SR5013 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Een buffel van een versterker
 | 15-02-2019
  • Pluspunten
  • Meer dan genoeg volume.
  • Aansluit mogelijkheden
  • Minpunten
  • Afstandbediening (moet je echt richten anders werkt hij niet)
  • App voor het instellen van je boxen moet je kopen
  • Bedienings app van marantz werkt niet goed
Heb nog lang niet alle opties geprobeerd. Maar heb natuurlijk wel even geprobeerd of er power in het apparaat zit. Nou dat is zeker! Heb mijn muziek behoorlijk hard staan maar het apparaat had geen enkele moeite om het af te spelen. Sterker nog ik had het idee dat er nog veel meer power in zat..