U bevindt zich in:
Marantz SR5012 Zwart Reviews

MARANTZ SR5012 ZWART REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 14 reviews
591,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-408 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
MARANTZ SR5012 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig en krachtig apparaat.
 | 20-11-2019
  • Pluspunten
  • instelbaarheid
  • prijs kwaliteit
  • uiterlijk
  • prestaties
  • Minpunten
  • geen
De versterker doet goed zijn werk. Is makkelijk instelbaar d.m.v. app of het scherm van je televisie.
MARANTZ SR5012 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastische vervanger van mijn SR5001
 | 25-10-2019
  • Pluspunten
  • geluidskwaliteit
  • 7.2
  • veel instelmogelijkheden
  • 4k upscaling!
  • Minpunten
  • wat verouderde menu's
Nadat de sub- uitgang van mijn oude trouwe SR5001 al een tijdje stuk was en hij ook in het algemeen wat begon na te laten vond ik het tijd voor een vervanger. Ik twijfelde om voor de slimline serie te gaan maar vanwege het beperkte vermogen daarvan heb ik toch voor deze full size gekozen. Ik heb daar geen spijt van gekregen! Het geluid van deze versterker is fantastisch! Zowel in surround als in stereo een geweldige prijs/kwaliteit.
MARANTZ SR5012 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product!
 | 09-11-2018
Ontzettend tevreden,mooi geluid,kost eventjes wat tijd om alles goed in te stellen,maar daar heb je dan ook ontzettend veel plezier van!
MARANTZ SR5012 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer goede kwaliteit, uitgebreide mogelijkheden voor een schappelijke prijs
 | 02-11-2018
  • Pluspunten
  • Algehele kwaliteit
  • Geluidsweergave
  • Beeldkwaliteit
  • mogelijkheden
  • App gebruik
  • Minpunten
  • AB beperkt
De SR5012 heb ik aangeschaft als opvolger van de SR5005. De netwerk mogelijkheden maken de receiver tot de spil van geluid en beeld. Met gemak worden mijn B&W703 speakers aangestuurd. Eindelijk kan ik ook makkelijk muziek streamen van mijn NAS en de internetradio mogelijkheden zijn erg goed. De Marantz app heeft helaas niet zo'n goede reviews op Playstore maar ik ben toch behoorlijk tevreden ermee. De HEOS app die je het meest gebruikt voor geluid is wat mij betreft in de roos. Helaas is de AB wat beperkt als je meerdere apparaten aan moet sturen. Het zou prettig zijn als er een lerende AB bij was geleverd. Daarvoor moet ik helaas mijn Logitech 350 blijven gebruiken
MARANTZ SR5012 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige radio voor een mooie prijs.
 | 13-08-2018
De radio geeft een goed en prettig geluid is makkelijk te bedienen
MARANTZ SR5012 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Voldoet volledig aan mijn wensen.
 | 10-06-2018
  • Pluspunten
  • Voldoet aan mijn wensen.
  • Prima geluid.
  • Minpunten
  • Display had iets groter kunnen zijn
Had eerst een Denon op het oog maar deze bleek toch niet voorradig te zijn in A'dam. Alternatief deze Maratnz die nagenoeg dezelfde specificaties heeft. Zelfs nog iets meer mogelijkheden.
MARANTZ SR5012 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch geluid
 | 03-06-2018
  • Pluspunten
  • design-vorm
  • geluid
  • bedieningsgemak
Kost even tijd om hem aan te sluiten maar dan heb je ook wel het mooiste geluid dat er is.
MARANTZ SR5012 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
A-merk geluidskwaliteit
 | 27-05-2018
  • Pluspunten
  • geluidskwaliteit
  • installering
  • combinering met ander apperatuur
  • Minpunten
  • vertoonscherm is erg klein
Marantz kost meer maar krijgt met kwaliteit en geluidskwaliteit beslist waarde voor je geld
MARANTZ SR5012 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goede receiver met gebruiks aanwijzing.
 | 07-03-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vermogen
  • Minpunten
  • Klein display
  • Moeilijk in te regelen
  • Fors apparaat
Had hier voor de Marantz NR 1508 maar vond het geluid icm mijn Dali Zensor 7 wat iel. Met deze Marantz klinkt het geluid veel beter. Luister alleen in stereo. De bediening vind ik niet zo handig bv met de automatische setup met de dinamic eq aan kan je niet de bas/treble regelen. Deze moet je eerst uitzetten en dan uit het hele setup menu gaan en dan via opties de klank regelen. Niet handig. Een vorige review schrijver klaagde ook dat de bas/treble niet te regelen was. Hat kan wel maar via een omweg. Wel opletten dat als je dinamic eq wil gebruiken deze weer aan te zetten. Ook het kleine display is niet handig. Ik zit op een meter of twee en half van de receiver af en dan is het heel moeilijk om te zien wat er staat. Als hij eenmaal goed ingesteld staat is het geluid zeer goed. Ook is het nogal een fors apparaat. Hij past maar net in mijn stereomeubel. Ik zal nu wel mijn aankoop bedrag niet terug winnen met deze review maar dat geeft niet. Ik ben toch wel heel tevreden met dit apparaat.
MARANTZ SR5012 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Goede Receiver
 | 23-02-2018
  • Pluspunten
  • Geluid met mijn Dali Zensor 7 speakers heel goed.
  • Ook in stereo heel goed
  • Minpunten
  • Instellen
  • Moeilijk leesbaar diplay
  • Omvang
Vond de automatische setup niet goed klinken. Heb Met de handmatige setup alles bijgesteld en die klinkt nu na heel wat luisteren prima. Kan ook de bas/treble nu bijstellen. De automatische instellingen blijven grotendeels behouden zoals afstand. Dus mensen: Luisteren en nog eens luisteren. Ik luister gewoon stereo. Ben nu een tevreden luisteraar.
MARANTZ SR5012 ZWART REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Erg blij mee
 | 17-02-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
Beter geluid dan de Denon die ik hiervoor had. Makkelijke bediening via app.
MARANTZ SR5012 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Blij met de goede keuze en tip van platte tv.nl
 | 17-01-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Mogelijkheden
  • Het is een stoer model ook om naar te kijken.
  • Te bedienen vanaf de iPad
  • Minpunten
  • Geen regeling om hoge, lage en bas te regelen.
  • Verder geen.
Mijn vorige versterker was een NAD306 en nu de Marantz SR 5012. en om eerlijk te zijn, is deze Marantz qua geluid een grote stap vooruit met heel veel mogelijkheden.en aansluitingen.. ik ben een tevreden klant.
MARANTZ SR5012 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Betaalbare alleskunner
 | 24-12-2017
  • Pluspunten
  • Dolby atmos
  • Spotify
  • Warm geluid
  • 2 hdmi uitgangen
  • Minpunten
  • Output verschillende resoluties lastig
  • Heos app nodig voor spotify en internet radio
Marantz heeft een warme klank kleur. De dolby armos is geweldig! Had hiervoor de nr1506 van Marantz en met deze upgrade klinken mijn speakers nog mooier. De dubbele hdmi uitgang is top. Werkt alleen probleemloos als beide beeldapparaten (tv en beamer bijvoorbeeld) dezelfde resolutie hebben. Mij tv is 4k en de beamer fullhd en als de beamer uit staat blijkt toch de resolutie doorgegeven te worden door de beamer. Heb dit opgelost door tussen de 2e uitgang en beamer een hdmi splitter te zetten die ik echt uit kan zetten waardoor de versterker echt maar één signaal krijgt en de goede resolutie kan doorgeven voor de tv. Net als de spotify en internet radio. Wel jammer dat marantz dit via de heos app laat lopen en niet via de eigen app zoals bij de apparaten die geen heos ondersteunen.
MARANTZ SR5012 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prima Resiever met veel mogelijkheden.
 | 04-12-2017
  • Pluspunten
  • mooi disigen
  • veel aansluitingen
  • nieuwste versie
  • DTS types
  • veel HDMI aansluitingen
  • Minpunten
  • Moeilijk in te stellen
Ik heb alleen wat problemen gehad om de instellingengoed te krijgen, achteraf bleek dat ik die via de TV het geluid kon instellen, daar er in het begin niets te horen was heb ik nog gedacht dat hij defect was.