U bevindt zich in:
Marantz NR1710 Zwart Reviews

MARANTZ NR1710 ZWART REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 12 reviews
559,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
MARANTZ NR1710 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Hier voor een Sony str 1060 gehad maar dit is een openbaring
 | 22-05-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • mooie vormgeving
  • wordt niet zo warm
  • makkelijk te plaatsen in een meubel
  • veel mogenlijk heden
  • Minpunten
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
Ben blij dat ik ,de overstap van Sony naar de Marantz gedaan hebt,zeer goed geluid
MARANTZ NR1710 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Ongekend goed geluid, top bouwkwaliteit
 | 15-05-2020
  • Pluspunten
  • Geluid zowel in surround als stereo
  • Solide bouwkwaliteit
  • Aantal analoge en digitale aansluitingen
  • Heos multi room mogelijkheden
  • Design
  • Minpunten
  • Frontpaneel is in kunststof
  • Toestel is heel diep
  • Afstandsbediening is basic
  • Wel HDMI CEC, maar geen controle van aangesloten toestellen mogelijk
Aansluiten en instellen gaat makkelijk, je wordt indien gewenst stapvoets begeleid, en ook de meegeleverde microfoon geeft bij een eerste instelling goede meetresultaten. Achteraf wel een aantal dingen moeten bijsturen zoals de afstanden van de speakers en de volume instellingen. Eens ingesteld geeft de receiver een geweldig goed geluid, zowel in stereo als in surround kan ik geen enkele opmerking maken. Mijn vorige Yamaha klonk ook zeer goed, maar (onder andere) qua mogelijkheden naar streaming toe verkies ik zeker Marantz en Heos boven Yamaha en Musiccast. Samenwerking met Google home werkt behoorlijk, maar heeft dringend behoefte aan dezelfde mogelijkheden die met Alexa wel kunnen. Veranderen van input, afspelen van bijvoorbeeld internet radio kan wel met Alexa maar (nog) niet met Google Assistent. Ingebouwd Chromecast streamen zou uiteraard perfect zijn. Ik kan dit toestel alleen maar aanraden, en het wordt met dagelijks gebruik alleen maar beter. Als een van de weinige minpunten had ik graag een metalen frontpaneel gezien, de €200 kostende Marantz CD5005, die ik ook heb aangeschaft, heeft dit bijvoorbeeld wel. Wat dan weer wel top is, is dat je de afstandsbediening van de cd speler ook gebruiken kan met deze receiver..... Deze receiver zou bovenaan ieder zijn "overwegingslijstje" moeten staan, als je van plan bent een nieuwe receiver aan te schaffen....
Marantz NR1710 Zwart Reviews
Marantz NR1710 Zwart Reviews
Marantz NR1710 Zwart Reviews
MARANTZ NR1710 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig product, super geluid, heel blij mee, geld meer dan waard
 | 07-05-2020
MARANTZ NR1710 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Compact in formaat, groot in geluid en mogelijkheden
 | 30-04-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Streaming functies
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
Ter vervanging van mijn oude Onkyo TX-NR616 gekozen voor de compacte Marantz NR1710. Het apparaat is zeer gemakkelijk te installeren en heeft een hele makkelijke gebruikers interface. Het geluid en de mogelijkheden zijn fantastisch. Erg goed geholpen via de "Live chat" en de volgende dag al in huis. Top service!
Marantz NR1710 Zwart Reviews
MARANTZ NR1710 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super machine met een geweldige klank
 | 25-03-2020
  • Pluspunten
  • Zeer kwalitatief product
  • Excellente klank
  • Duidelijke handleiding&instructies
  • Minpunten
  • Geen gevonden
Zeer duidelijke handleiding, alles mooi in stappen uitgelegd. Heel mooie klank. Om stil bij te worden .....
MARANTZ NR1710 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Fantastisch apparaat
 | 28-01-2020
  • Pluspunten
  • Eenvoudige installatie
Het apparaat werkt feilloos en uitstekende kwaliteit. Mooi strakke vormgeving
MARANTZ NR1710 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De receiver voldoet ruimschoots aan alle verwachtingen.
 | 11-01-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Veel geluidsinstellingen mogelijk
  • Ondersteunt de belangrijkste streamingsdiensten
  • Opschaling naar 4K
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
De receiver laat zich door audyssey en de heldere menustructuur goed installeren. Verbinden met internet, bluetooth en HEOS gaat bijna vanzelf als je de aanwijzingen volgt. Na de software update beschik je over alle denkbare opties. De geluidskwaliteit is beter dan ik gewend ben van merken die hoger staan aangeschreven. Aangezien mijn vrouw niet van een arsenaal luidsprekers houdt, was de mogelijkheid van virtuele surround een belangrijke reden om voor deze versterker te kiezen. Mijn verwachtingen werden overtroffen. Ik ben erg blij met deze receiver en beveel deze van harte aan.
MARANTZ NR1710 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Super upgrade
 | 05-01-2020
  • Pluspunten
  • Up-to-date features
  • Earc werkt erg prettig!
  • Minpunten
  • Automatisch afstellen boxen is verbeterd maar nog altijd finetunen
  • Bediening niet altijd intuïtief
  • Stickers (zijn te verwijderen)
Was in het bezit van een nr1501, deze upgrade voegt diverse nieuwe features toe. IDEAL, zeker als je al bekend bent met het marantz ecosysteem. Er komt warempel zelf een mooier geluid uit mijn boxen/surround set!
MARANTZ NR1710 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Fantastisch plat apparaat met veel mogelijkheden
 | 02-01-2020
  • Pluspunten
  • Klein formaat
  • Atmos
  • Airplay 2
  • eArc
  • Minpunten
  • Beetje ouderwets menu (maar eenmaal alles ingesteld heb je het niet meer nodig)
Deze Marantz biedt allereerst zeer mooi geluid. Ik heb er Q Acoustics luidsprekers op aangesloten: l,r,c, samen met een subwoofer en heb momenteel dus een 3.1 systeem (later komen er nog satellieten bij voor surround en atmos) Wat ik enorm interessant vind aan deze marantz is het kleine formaat. Het past nu dus heel goed in ons tv-meubel. Ook de mogelijkheid om via airplay2 muziek te streamen is voor mij een ongelofelijke meerwaarde.
MARANTZ NR1710 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
gevuld met technologie
 | 27-12-2019
  • Pluspunten
  • HEOS
  • genoeg kracht
De kracht is genoeg voor mijn grote woonkamer met klipsch 600m en svs subwoofer. Ik hou van de manier waarop HEOS werkt met Google, Tidal. Werkt echt goed met mijn LG smart tv.
MARANTZ NR1710 ZWART REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
tot nu toe goed tevreden!
 | 19-12-2019
  • Pluspunten
  • makkelijke installatie
  • smal product voor ons tv kastje ideaal
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
Installatie ging super gemakkelijk. Ook goed geholpen door plattetv!
MARANTZ NR1710 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Serieuze audio
 | 28-07-2019
  • Pluspunten
  • Slimline design past ook in lagere tv meubels
  • Apple AirPlay
  • HDMI op front
  • Bedienings app voor iPhone
Wil je een surround versterker met audiofiele kwaliteiten, dan kom je al snel bij marantz terecht. Dit is geen in elkaar geraffeld massaproduct maar gewoon serieuze hifi. Slimline design wat niet ten koste is gegaan aan de geluidskwaliteit.