U bevindt zich in:
Marantz CD6006 Zilver Reviews

MARANTZ CD6006 ZILVER REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 20 reviews
399,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
MARANTZ CD6006 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische CD speler van Marantz
 | 12-08-2020
  • Pluspunten
  • kwaliteit - optima forma
  • zeer goede stereo spreiding
  • Mooi warm geluid
  • CD speler is zeer solide gebouwd
  • prijs meer dan waard
Met de CD6006 heeft Marantz zijn reputatie wederom meer dan waar gemaakt. De speler is soliede gebouwd en vertoond geen enkele \'hoorbare\' resonanties van materialen bij het afspelen van CD\'s. Wat mij meteen opviel bij het afspelen van mijn CD\'s is de mooie stereo spreiding die deze CD speler ten gehore brengt. Deze Marantz CD 6006 geeft zowel in hoog, laag en midden een fantastische luisterervaring. Een prachtig warm en vol geluid voor een zeer mooie prijs.
Marantz CD6006 Zilver Reviews
MARANTZ CD6006 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Nadat de MARANTZ CD6006 ZWART was aangesloten, ben ik op een ideale plek gaan zitten, cd opgezet en het geluid wat uit mijn boxen kwam, was zo mooi dat ik op dat moment besefte wat ik al die jaren gemist heb.
 | 03-08-2020
  • Pluspunten
  • Prachtige vormgeving
  • Gemakkelijk aan te sluiten op mijn Marantz versterker
  • Simpele bediening
  • Heldere aanduiding wat er speelt
  • Fantastisch geluid
  • Minpunten
  • meegeleverde afstandsbediening is onduidelijk hoe ik de cd-lade openmaak
De MARANTZ CD6006 ZWART is een geweldige cd-speler. Vrienden vonden het gek dat ik nog een nieuwe cd-speler kocht, want via het internet is zoveel binnen te halen. Toch ben ik blij dat ik het gedaan heb, want ik heb zoveel cd\'s dat ik het zonde vind om ze niet meer af te spelen. En nu na het aansluiten klonk er zo\'n geweldig geluid door mijn huiskamer, dat ik nu helemaal blij ben met mijn beslissing. Top kwaliteit muziek.
Marantz CD6006 Zilver Reviews
MARANTZ CD6006 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastich aparaat
 | 24-05-2020
Voldoet volledig aan mijn verwachting.
MARANTZ CD6006 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goed kwalitatief apparaat
 | 27-03-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Bediening
  • Kwaliteit
  • Minpunten
  • Kan geen ejectknop vinden op de ab?
Mooi afgewerkt, een perfecte minimale interface. Super geluidsniveau, en ik draai me weer suf in de cd\'s!
MARANTZ CD6006 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Terecht 5 sterren.
 | 08-03-2020
  • Pluspunten
  • Genoeg
  • Minpunten
  • Geen
Terecht bekroond met wederom 5 sterren op What Hifi. Ik was al een trotse bezitter van een CD6005. De CD6006 doet het echt nog beter. Een nog gedetailleerder geluid, met een zeer goede balans tussen hoog en laag. Oudere CD’s uit de jaren 80 klinken verrassend fris. Kortom, goede waar voor mijn geld!
MARANTZ CD6006 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima geluidskwaliteit ,ook via USB.
 | 28-01-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Random play
  • Minpunten
  • uitwerpen van cd enkel op de speler
Voor deze prijs top.
MARANTZ CD6006 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Kwalitatief een aanwinst voor je instalatie
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Mooie heldere geluid
  • Mooie vormgeving
  • Stabiel te schokken
  • Analoog en digitale aansluitingen
  • Cd lade in het midden van de speler
  • Minpunten
  • Afstandsbediening meer als de helft van de knoppen werken niet op de cd speler, erg onduidelijk
  • Krasgevoelig slaat sneller over dan oude speler.
  • Display is minimaal
Mooi apparaat, waar een prachtig helder geluid uit komt, je hoort geluiden die ik met mijn oude set niet eerder heb gehoord. Jammer is dat er geen afstandsbediening bij zit alleen voor de cd speler, deze is voor de hel installatie waardoor de helft van de knoppen geen functie hebben en niet duidelijk welke knoppen je kunt gebruiken op de speler. De speler s gevoeliger dan mijn oude speler wat betreft krassen, staat tegenover dat het geluid wel veel beter is . De cd speler is in het midden geplaatst waardoor het geheel zeer stabiel is. Aanrader.
MARANTZ CD6006 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Kwalitatief een aanwinst voor je installatie
 | 03-09-2019
MARANTZ CD6006 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Degelijke CD speler met subliem geluid
 | 06-08-2019
  • Pluspunten
  • robuust
  • geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • niet te openen via afstandbediening
Goede dynamiek,
MARANTZ CD6006 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Voor deze prijs een geweldig apparaat!
 | 08-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluidsweergave
  • Vormgeving
  • Degelijk
  • Minpunten
  • Geen
Mijn vorige CD speler was een Marantz CD5004, niet slecht, gewoon goed, maar Cd6006 is echt beter. Hoog, midden en laag prima! En voor de prijs hoef je het niet te laten!
MARANTZ CD6006 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Bijna high-end cd-speler voor low-end prijs.
 | 31-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid!
  • Design
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geen open/close knopje op de ab
  • Apparaat werd geleverd in eigen doos; dus niet extra verpakt.
Fantastisch “marantz” geluid: veel detail, mooi geplaatst en ietsje warm in combinatie met een marantz versterke. Ziet er ook nog top uit en speelt alles af wat he erin legt.
MARANTZ CD6006 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi apparaat
 | 28-01-2019
  • Pluspunten
  • Alles goed
Een goed product. Ik ben tevreden
MARANTZ CD6006 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Geluid om van te genieten
 | 02-01-2019
  • Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • USB-stick ingang
  • Speelt alle soorten cd’s
  • Digitale en analoge aansluiting
Prima cd-speler voor een redelijke prijs in deze categorie van geluidsapperatuur. Had een veel duurdere Marantz cd-speler maar nauwelijks verschil te horen.
MARANTZ CD6006 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer goede middenklasse CD-speler
 | 27-12-2018
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Geluid
Op basis van vele gunstige reviews de Marantz gekozen. Maakt de verwachtingen meer dan waard. Echt een pure CD-speler, waarbij er weinig extra opties zijn, maar wel een zeer goede geleuidskwaliteit. Bediening is eenvoudig en het apparaat voelt stevig aan.
MARANTZ CD6006 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top cd-speler voor democratische prijs
 | 03-07-2018
  • Pluspunten
  • Prima kwaliteit voor de prijs
  • Niet gevoelig voor krassen of cdr of mp3
  • Mogelijkheid tot aansluiting flashdrive en Iphone of Ipod
  • High fidelity sound voor lage prijs
  • Hoogwaardige ingebouwde DAC
  • Minpunten
  • Beetje kleine tekstweergave op display
  • Jammer dat er geen laptop kan worden aangesloten
Deze speler biedt veel kwaliteit voor een budgetvirendelijke prijs. De speler is een goede keuze indien je op zoek bent naar een (basis) high fidelity sound met een beperkt budget. De combinatie met de PM 6006 zou zeer goed werken maar met mijn ONKYO TX 8020 lukt dit ook prima. Het geluid is heel goed.
MARANTZ CD6006 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Heel degelijk, kwalitetisvol en robuust toestel
 | 05-06-2018
  • Pluspunten
  • Prijs/kwaliteit
  • Bediening
  • Geluid
Degelijk toestel met goede kwaliteit/prijsverhouding. Prima geluid. Een aanrader. Platte TV: veruit de goedkoopste. Breda: goede service. Toestel stond op internet als in voorraad. Bleek niet het geval. Toestel werd gratis nagezonden.
MARANTZ CD6006 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Kwaliteit en technische perfect
 | 01-05-2018
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Technisch perfect
  • makkelijke bediening
  • usb aansluiting
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Display op afstand slecht te zien
Hele goede kwaliteit mooie vormgeving prima geluid
MARANTZ CD6006 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
prachtig apparaat,met heerlijke geluidsuitgang voor de mmuezieklliefhebber
 | 03-01-2018
  • Pluspunten
  • gekluid
  • vormgeving
  • prijs
  • Minpunten
  • afstandbediening is gewijzigd tov vorige modellen
prima product.
MARANTZ CD6006 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima beeld
 | 01-06-2017
Klinkt nog beter via mijn Marantz PM6004 dan mijn vorige Sony Cd speler. Tevens via afstandbediening PM6004 te gebruiken.
MARANTZ CD6006 ZILVER REVIEWS
productRatingStar-40 8,4 / 10
Prima toestel qua geluidskwaliteit en afwerking
 | 24-01-2017
De beeldkwaliteit is uiteraard niet van toepassing hier, maar het systeem wil een cijfer. Prima toestel qua geluidskwaliteit en afwerking. Bediening is eenvoudig en straightforward. De vormgeving is natuurlijk een kwestie van smaak, maar het ging me vooral om de geluidskwaliteit. Minpuntjes: geen search functie. Je kan dus niet een stuk van een track even overslaan of een stukje terugkeren. Tweede minpuntje: wanneer het toestel meer dan 5 minuten in stand-by staat, is het zeer moeilijk om op te starten. Volgens de manual gewoon de on-off knop indrukken op het toestel of de remote. In werkelijkheid: eenmaal drukken op de on-off knop, ongeveer 1 seconde wachten en dan kort tweemaal na elkaar op de on-off knop drukken en dan pas start hij op. Indien het toestel minder dan vijf minuten in stand-by staat, moet je maar eenmaal drukken en start hij direct op zoals de manual het ook beschrijft. Software bugje???