U bevindt zich in:
LG SK9Y Reviews

LG SK9Y REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 28 reviews
425,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG SK9Y REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Heel blij mee.
 | 17-04-2019
  • Pluspunten
  • Voldoet aan mijn verwachtingen.
  • Minpunten
  • Geen
Prima geluid en mooi design. Combineert goed met de LG OLED TV.
LG SK9Y REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Heel goed.
 | 16-04-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Integratie met tv
  • mooi vorm gegeven
  • Minpunten
  • app werkt niet
Prima soundbar, past perect bij m'n LG OLED55C8PLA tv. Alleen de app waarmee instellingen gewijzigd kunnen worden werkt niet. de app "ziet" de soundbar wel maar kan er vervolgens geen verbinding mee maken, ook niet na de laatste app-update. Daarbij maakt 't niet uit of je dat via Wi-Fi doet of via de LAN-aansluiting (volgens de handleiding de voorkeursaansluiting).
LG SK9Y REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Extra dimensie.
 | 05-04-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Verstaanbaarheid
  • Eenvoudige aansluiting
  • Goede app
  • Minpunten
  • Groot.
Eenvoudige installatie. Groot product. Veel aansluitmogelijkheden. Past perfect bij moderne TV. WiFi en BT werken uitstekend. Ben er blij mee!
LG SK9Y REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 12-03-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bediening
  • Installeren
  • Smal
Goed geluid makkelijk te installeren
LG SK9Y REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Wat een sound
 | 09-03-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen .
  • Mooi om te zien
  • Fijn geluid
  • Bijgeleverde muurbeugels
  • Subwoofer niet te aanwezig.
  • Minpunten
  • Tegenvallende atmos
  • Weinig ruimte achterkant bij gebruik muurbeugel
Had in eerste instantie het verkeerde product toegestuurd gekregen erg vervelend natuurlijk,maar na een telefoontje heel snel opgelost prima afgehandeld. Mooi product voor die prijs. Makkelijk te bedienen was in no time geinstaleerd. Zit een mooi geluid in en is nog naar smaak aan te passen. De dolby atmos heb ik er eerlijk gezegd nog niet uit kunnen halen maar dat kan ook aan de dvd liggen . Heb hem hier bij Platte gekocht omdat dat behoorlijk scheelde met de concurent hoezo “ik ben toch niet gek”.
LG SK9Y REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Eenvoudig aan te sluiten, fantastische geluidsweergave
 | 27-02-2019
  • Pluspunten
  • Aansluiten
  • Geluid
Top
LG SK9Y REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer tevreden, kan niet anders zeggen.
 | 25-02-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Snel te koppelen met het netwerk
  • Minpunten
  • Geen
Geen.
LG SK9Y REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi geluid!!
 | 16-02-2019
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • In combinatie met lg tv super makkelijk te installeren
  • Mooi design
Na de aanschaf van onze lg 55inch oled tv mocht deze soundbar niet ontbreken. Super mooi geluid, dolby atmos is een geweldige geluidservaring!! Om 17:15 bij plattetv besteld, de volgende dag om 13:00 stond de bezorger voor de deur
LG SK9Y REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Een hele verbetering tov de standaard tv speakers!!
 | 12-02-2019
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Uiterlijk
  • Compacte remote
  • Veel aansluit mogelijkheden
  • Minpunten
  • Minimale instellingen
  • Software update nodig
Sinds enkele weken de SK9Y in bezit , en moet zeggen dat het een genot is om naar te luisteren, zeker tov de standaard TV speakers. Uit de doos gebruik ik de Movie preset, de andere klonken erg zacht, behalve als ik via bluetooth oid muziek speelde, de preset Music klonk dan prima. Hier waren meer klachten over als ik diverse forums mag geloven. Enkele dagen geleden een software update gehad, en sindsdien is het volume van alle andere presets ook op normaal niveau, het lijkt erop dat LG dus nog met verbeteringen bezig is. Ook de android app geinstalleerd, daar vind je iets meer instellingen, maar had graag wat meer instellingen willen kunnen wijzigen, zo zijn de surround speakers (elders aangeschaft omdat levertijd bij plattetv onbekend was) minimaal af te stellen, volume hoger of lager, had ook graag de balans links/rechts willen kunnen regelen, ook had het volume wel harder gemogen, ook een issue op andere fora, dus wellicht komt hier ook een update voor. De soundbar ziet er schitterend uit, is vrij groot (past perfect onder mijn 55 inch LG TV), dus misstaat zeker niet, het geluid is mooi vol, en vult mijn woonkamer zonder problemen. De draadloze subwoofer doet ook goed zijn werk, ik heb hem wel een beetje via instellingen terug moeten schroeven, anders overheerst hij erg, maar dat kan ook aan mijn smaak liggen. Via Music Station (QNAP NAS) kan ik via het netwerk direct muziek afspelen op de soundbar, werkt perfect, en klinkt meer dan goed. Ook mogelijk om via de Android app, via bluetooth verbinding te maken, en op die manier muziek af te spelen, al met al, opties genoeg. Met Dolby Atmos heb ik nog niet echt kunnen stoeien, maar als ik reviews mag geloven moet dit redelijk tot goed klinken. Voor mij een aanwinst, en als je ook genoeg hebt van de standaard tv speakers, dan is deze SK9Y zeker meer dan de moeite waard om aan te schaffen, vergeet niet de software update uit te voeren.
LG SK9Y REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
enn voltreffer van LG
 | 06-02-2019
  • Pluspunten
  • makkelijk aansluiten
  • mooi dessigne
  • goed geluid
  • prijs kwalitijd
  • Minpunten
  • ?
Deze soundbar overtreft mijn verwachtingen met 100 procent gemakkelijk aan te sluiten in twee minuten deed hij het. helaas moet je tv wel atmos ondersteunen en dat is met oudere tvs lastig. Verder prima tevreden met deze aanschaf
LG SK9Y REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Boombastic!
 | 28-01-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • afwerking
  • bediening via ab
  • Minpunten
  • LG app
Aansluiten een fluitje van een cent. Afwerking is erg goed, stevige materialen zijn gebruikt, geluid is fantastisch, ik heb mijn reguliere stereo installatie afgebroken en deze soundbar met subwoofer ervoor in de plaats gezet. Geen spijt hiervan gehad. Enige minpunt is de app, waarmee je het kunt aansturen. Deze dient absoluut geupdate te worden, de instellingen zijn namelijk niet goed bedienbaar. Voor de rest ben ik zeer
LG SK9Y REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig product en nu ook eens voordelig doordat het ongeveer 2 jaar oud is2 ka
 | 24-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bass
  • Makkelijk om op te starten
  • Minpunten
  • WiFi bediening werkt niet
  • Zou fijn zijn als je de modus (bijv film-muziek) via de app kom veranderen.
  • Voor echte “Dolby Atmos” moet je de set “SPK8” aanschaffen voor geluid achter je
Het is een super product, enig nadeel aan mijn apparaat is dat de WiFi bediening niet werkt. Ik kan de speaker wel met de “LG WiFi speaker” app bedienen maar qua chromecast werkt het niet. Heb LG al hierover geïnformeerd maar heb nog geen antwoord terug gekregen.
LG SK9Y REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer goed apparaat
 | 20-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Makkelijke installatie
Kwam als zeer goed uit de test van de Consumentenbond. En daar ben ik het helemaal mee eens
LG SK9Y REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Simpel aan te sluiten, goed geluid
 | 19-01-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Heel mooi geluid
  • Aansluitingen
Goede prijs kwaliteit verhouding.
LG SK9Y REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
maakt een 4K tv pas echt af
 | 15-01-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • eenvoudig instellen
  • niet tè opvallend
  • Minpunten
  • geen
Goede soundbar en niet al te breed, Dus prima als je niet zo'n enorm grote tv hebt. Combineer hem wel met de LG SPK8-S satellieten. Dan komt het geluidseffect het best tot z'n recht. Kleine boxen, maar met een prima geluid.
LG SK9Y REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi en goed geluid
 | 15-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Design
  • Bediening
  • Minpunten
  • Niet standaard hmdi kabel bij geleverd
Goede en mooie soundbar. Makkelijk te installeren en zeer goed verpakt.
LG SK9Y REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Hoogwaardige kwaliteit. Blij met mijn aankoop.
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Kwaliteit
  • Sound
Prachtig design, hoge kwaliteit. Perfect sound!
LG SK9Y REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
goed product ziet er mooi uit en goed geluid
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • geluid
  • Minpunten
  • LG arc werkt niet samen met samsung tv
goed product voor een scherpe prijs, hetgeen wat mij stoort is het gebruik van ARC, het werkt niet op mijn Samsung tv. ik vind dat winkels hun klanten beter kunnen voorlichten over het gebruik van ARC met verschillende merken. ik was wel teleurgesteld over het niet werken hiervan, omdat het erg makkelijk is als het goed werkt.
LG SK9Y REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goed product om aan te schaffen
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Zuiver geluid
  • Makkelijk aan te sluiten
  • 500w vermogen
  • Minpunten
  • Oogt groot en lomp
Mooi geluid komt de soundbar en is aan te raden.
LG SK9Y REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een grandioze Soundbar. Surround is duidelijk hoorbaar en de soundbar is direct gekoppeld aan de TV. Dus geen extra afstandbediening nodig.
 | 10-01-2019
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Twee speakers brengen geluid omhoog
  • Bediening via TV, dus geen afstandbediening nodig
  • Minpunten
  • Geen
Zeer goede kwaliteit van geluid