U bevindt zich in:
LG SK10Y Reviews

LG SK10Y REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 17 reviews
399,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG SK10Y REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super aanvulling op LG OLED
 | 11-07-2019
  • Pluspunten
  • Goede geluiskwalieteit
  • Gemakkelijk te connecten
  • Handig met internet radio
  • Minpunten
  • Afmeting , valt er groot uit
Sinds n paar weken in bezit en super tevreden , goede geluids kwaliteit , bediening gemakkelijk , alles te bedienen met 1 afstandsbediening . Alleen de lengte vindt ik n nadeel .
LG SK10Y REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig apparaat met goed geluid
 | 17-04-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
Goed
LG SK10Y REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima Product
 | 10-02-2019
  • Pluspunten
  • helder geluid
  • dolby atmos
  • makkelijk te bedienen via app
  • surround sound
  • integratie met lg oled tv
  • Minpunten
  • flinke afmeting dus hou rekening bij meubel
LG SK10Y REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig apparaat
 | 25-12-2018
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Makkelijke installatie
  • Eenvoudig gebruik ook via de app op de telefoon
  • Minpunten
  • Je moet er wel een dito grote tv bij hebben
Makkelijk te installeren en ook het gebruiksgemak is ideaal via de app op de relefoon. De lengte komt goed tot zijn recht daar het apparaat onder een 75 inch lg TV zit
LG SK10Y REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goed product
 | 18-12-2018
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Makkelijk bediend
  • Mooi
  • Minpunten
  • Nog niet ontdek
Echt waar voor het geld
LG SK10Y REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prijs kwaliteit top!
 | 07-12-2018
  • Pluspunten
  • Prijs/kwaliteit top
  • Atmos ondersteuning
  • Veel aansluitingen
  • Chromecast built in
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Afmetingen (subjectief)
  • Bass is niet heel tight
Mijn nieuwe LG C8 oled is niet compleet zonder deze Atmos soundbar! Vanwege de huidige cashback en de prijsverlaging tijdens black friday heb ik me deze soundbar aangeschaft. Om de set te vervolledigen heb ik ook maar direct de LG spk8 rear speakers en de LG tK10 tv steun aangeschaft zodat ik het complete pakket bezit. Mijn eerste ervaring met deze soundbar was geweldig. Het Atmos systeem dat door sommige Netflix shows ondersteund wordt is adembenemend. Dit systeem brengt films en series volledig tot zijn recht. Met een prijs die momenteel de helt bedraagt van de officiële verkoopprijs kan je deze soundbar niet laten liggen! Aanrader!
LG SK10Y REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goed maar groot!
 | 05-12-2018
  • Pluspunten
  • Draadloze Subwoofer
  • Werkt goed samen over CEC
  • Spotify support
  • Mooi geluid
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Minpunten
  • Groot
  • App nodig
Werkt super samen met mijn LG C8. Alles te bedienen via afstandsbediening van de TV. Zeer tevreden over het geluid. Past perfect bij een 65 Inch TV. Indien je een kleinere TV neemt steekt de soundbar aan beiden kanten (behoorlijk) uit.
LG SK10Y REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig vol geluid
 | 29-11-2018
  • Pluspunten
  • Diep geluid
  • Echt 5,1,1 ervaring
  • Uitbreidbaar
  • Minpunten
  • Groot
Geweldig geluid, wel beetje groot voor een 55 inch tv. En binnen kort uitbreiden met 2 draadloze boxen van lg voor een beter bioscoop ervaring
LG SK10Y REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goed geluid en in LG actie scherpe prijs.
 | 25-11-2018
Lange soundbar die onder grootste tv schermen het beste in verhouding staat. Makkelijk aan te sluiten en via app te bedienen. Platte tv paste prijs naar beneden aan toen andere partij voordeliger was en met tijdelijke LG cashback van 200 euro prima prijs kwaliteit in hogere segment.
LG SK10Y REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Makkelijk en goed apparaat
 | 28-10-2018
Gebruiksvriendelijk apparaat, goede geluidskwaliteit. Zou hem zo weer kopen
LG SK10Y REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Superb geluid icm de spk-8 set achter !! atmos ftw
 | 27-10-2018
  • Pluspunten
  • Atmos
  • spk-8 speaker set
  • zeer zuiver en clean
  • uiterlijk
  • Minpunten
  • spk-8 appart kopen
Ik ben erg verast door het zeer heldere en zuivere geluid van de LG sk10y samen met de spk-8 set achterspeakers. Er gaan wat reviews de ronde die negatief zijn over deze set,nou mocht u twijfels hebben kan ik ze bij deze weg nemen ik heb een c8 tv met deze soundbar en echt het is een ervaring om atmos films te kijken en tja denk minder naar de bios omdat ik deze nu thuis heb!
LG SK10Y REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi vol geluid
 | 24-10-2018
  • Pluspunten
  • Makkelijk aansluiten
  • Mooi en vol geluid
  • Makkelijke bediening
  • BT werk op bijna alle apps
  • Bijna geen kabels meer nodig
  • Minpunten
  • Geen
Ik heb even 2 weken gewacht met een review voor een goede beoordeling, het aansluiten was binnen 5 min geregeld gewoon de HDMI op de ARC van de tv aansluiten , vervolgens wel even het LG wifi app downloaden deze maakte gelijk contact met de LG SK10Y, geluid was prima in default setting gelijk klaar voor gebruik dus, BT werk ook prima kan gewoon alle muziek via airplay afsplen. Ik heb nog niet de volledige potentie van deze SB benut zoals Dolby atmos , maar het geluid via normale dolby is uitstekend ,beste geluid setting vind ik “Movie” zowel muziek als tv komt hier het beste tot zijn recht. Al met al een prima aankoop geen spijt van.
LG SK10Y REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Leuke set voor bij de TV
 | 22-10-2018
  • Pluspunten
  • Wireless subwoofer
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Ziet er goed uit
  • Handige apps
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit niet echt HIFI
We hebben deze set nog niet opgehangen zoals dat hoort. Het geluid komt daardoor nog niet geheel tot zijn recht, maar verder is het een prima aanwinst voor bij de TV. Het gebruik is super makkelijk en hij kan bijvoorbeeld ook zonder tv gebruikt worden (spotify connect is heel handig). Verder is de sub draadloos en kan deze achter de bank gezet worden, daar waar hij hoort. En alles is via een app te configureren. Helaas is de geluidskwaliteit natuurlijk wel wat minder dan een marantz HIFI set, maar ik ben er zeker niet ontevreden over.
LG SK10Y REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Een super goede vervanging van mijn 15 jaar oude home cinema set!
 | 14-10-2018
  • Pluspunten
  • Veel instellingen om een juiste afstelling te krijgen
  • Speakers aan de bovenkant geven mooi ruimtelijk effect
  • Strakke vormgeving
Na diverse opties om mijn oude JVC home cinema set te vervangen tegen het licht te hebben gehouden ben ik blij met de keuze voor de SK10Y soundbar. Zeker met de bijpassende achtergrond speakers is het een waar genot om films te kijken en muziek te luisteren.
LG SK10Y REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig geluid.
 | 16-09-2018
  • Pluspunten
  • Dolby Atmos
  • Geweldig geluid
  • Makkelijk te bedienen.
  • ARC is top.
  • 4k passthrough
  • Minpunten
  • Wifi bereik kan beter.
  • Hdmi kabel??
Na lang zoeken en wikken en wegen, ben ik uitgekomen op de sk10y. En heb er absoluut geen spijt van. Wat een geweldig geluid.. De dolby atmos is echt goed aanwezig. De soundbar schakelt zelf meteen over als je een film met Atmos kijkt. Het ontbreken van dts.x is jammer maar wellicht komt deze nog via een update. De verschillende geluids opties zijn goed te doen zoals movie en music. Zet em ook dan op de juiste functie voor hetgeen wat je kijkt of luistert. Via de ARC functie kijk je tv met het geluid van de soundbar. De soundbar schakelt zelf aan en uit als je de tv aan of uit zet. De 2 minpuntjes zjjn; 1. De wifi. Het bereik is niet heel groot en heb de soundbar meteen bekabeld en werkt veel beter. 2. Voor zo'n duur apparaat hadden ze wel een hdmi kabel mogen meeleveren
LG SK10Y REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Niets op aan te merken gewoon fantastisch.
 | 17-08-2018
  • Minpunten
  • Geen
LG SK10Y REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi en goed produkt.
 | 28-05-2018
  • Pluspunten
  • Vorm
  • geluid
  • bediening icm LG oled TV
  • Dolby Atmos
  • Minpunten
  • Prijzig
  • surroundspeakers niet leverbaar
Qua vormgeving en geluid ben ik prima tevreden over deze soundbar met subwoofer. Iets meer lage tonen was nog fijner geweest. MAAR; produkt is sinds april op de markt en voor surround is een draadloze set achterspeakers nodig (SPK8-S). Tot mijn grote verbazing en ontevredenheid geeft LG aan dat deze set naar verwachting niet in Europa geleverd zal gaan worden. Een soundbar met zelfs Dolby Atmos en de benodigde extra speakers komen niet. Onbegrijpelijk en ruim € 900,00 uitgegeven voor een product dat niet compleet te maken is.