U bevindt zich in:
LG SJ8 Reviews

LG SJ8 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 33 reviews
649,-
449,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG SJ8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima spul voor een goede prijs
 | 08-02-2019
LG SJ8 REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Goede prijs-kwaliteit verhouding
 | 16-01-2019
  • Pluspunten
  • geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • dialogen minder goed te verstaan
Verhoogt het kijk- en luisterplezier, vooral bij het kijken van films.
LG SJ8 REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
goede soundbar, eenvoudig te installeren en te gebruiken met app.
 | 06-01-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • stroomverbruik
Na een toe de voorlichting de soundbar aangeschaft. Het apparaat is eenvoudig te installeren. Het geluid voldoet. Met gebruik van de app is het eenvoudig het geluid te regelen. Ook kun je muziekbestanden vanaf je telefoon afspelen of gebruik te maken van Spotify. Kortom een prima apparaat voor de betaalde prijs.
LG SJ8 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Veel geluid voor weinig geld
 | 30-12-2018
  • Pluspunten
  • Dat er geen minpunten zijn
Soundbar voldoot ruimschoots aan mijn verwachting. Het geluid is mooi vol en dankzij de subwoofer hoor je ook de lage tonen.
LG SJ8 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een mooie soundbar
 | 18-12-2018
  • Pluspunten
  • Strak design
  • Goed geluid
  • Eenvoudig te koppelen
  • Goede subwoofer
  • kwalitiet/geld
  • Minpunten
  • gebruiksaanwijzing
Een erg mooie soundbar met een super slank en mooi design. Heeft een goed geluid dat zich aanpast aan de situatie. Is eenvoudig te koppelen aan de TV. Gebruiksaanwijzing was wel minimaal maar de uitgebreide kun je zo downloaden op de site van LG.
LG SJ8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
prachtig geluid
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • geluidskwaliteit
  • draadloos subwoofer
  • mooi design
Zeer mooie design met fantastische geluidskwaliteit een echte aanrader voor iedereen die iets extra's aan een film wilt mee geven.
LG SJ8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
 
 | 30-09-2018
LG SJ8 REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Mooi geluid mooie vormgeving
 | 17-09-2018
Mooie combinatie met mijn flatscreen van lg
LG SJ8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een soundbar die alles geeft waar je om vraagt
 | 13-09-2018
  • Pluspunten
  • Surround Sound
  • Bediening
  • Geluid
  • Plug & Play
  • Minpunten
  • Lengte (zonder ophangen)
Een mooie grootte soundbar die geluid perfectioneerd en zichzelf aanpast aan wat jij kijkt of luistert
LG SJ8 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fraaie soundbar met indrukwekkend geluid
 | 05-09-2018
  • Pluspunten
  • Fraai design
  • Goed geluid
  • Werkt goed met LG tv
  • Minpunten
  • Bas wat aanwezig
Goede soundbar in een strak design. De bas is wat overheersend hier en daar maar vult de soundbar goed aan. Aansluiten en instellen is een fluitje van een cent en werkt perfect samen met een LG televisie via optisch (kabel gelukkig meegeleverd) en via Bluetooth.
LG SJ8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Combineert prima met OLED tv
 | 01-09-2018
  • Pluspunten
  • Zuiver geluid
  • Strak design
  • Goede prijs
  • Bedieningsgemak
  • Helder display
  • Minpunten
  • Handleiding te miniem
Prima combinatie met LG OLEDC7V
LG SJ8 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
prachtig design en goed geluid
 | 29-08-2018
  • Pluspunten
  • design
  • bediening
  • geluid
  • prijs
Mooie slanke soundbar. Eenvoudig te installeren en te bedienen met afstandsbediening van mijn LG Oledtv. Mooi vol geluid. Goede prijs/ kwaliteit.
LG SJ8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super rap geleverd top
 | 14-08-2018
  • Minpunten
  • Geen
Ben zo happy met deze soundbar en met de prijs bedankt he
LG SJ8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige soundbar
 | 13-08-2018
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Draadlois subwoofer
  • soundbar met wifi
  • 1 heel met TV sluit mooi aan
  • Dun
  • Minpunten
  • Niet kunnen vinden
Het is een geweldig soundbar die goed aansluit m.b.v. een officiele beugel van LG. Het is nu 1 geheel geworden met de LG TV.
LG SJ8 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
ik ben prima geholpen bij jullie
 | 30-07-2018
het doel waar ik de LG SJ8 gekocht hebt bevalt me prima
LG SJ8 REVIEWS
productRatingStar-30 6 / 10
Goed geluid
 | 24-07-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vorm
  • Minpunten
  • wifi verbinden
Goed geluid, maar vaak moet vaak de wifi opnieuw verbinden met de telefoon. Verbinden met toestellen behalve TV goed moeilijk.
LG SJ8 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fijn apparaat, prima geluid.
 | 15-07-2018
LG SJ8 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super mooi
 | 13-07-2018
  • Pluspunten
  • Prima geluid
  • Prijs
  • Vormgeving
  • Kleur
Mooi en goedwerkende Soundbar en past perfect bij 55 inch tv’s.
LG SJ8 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top TV en een Top bedrijf.
 | 27-06-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • vormgeving
  • service
  • klantvriendelijk
LG SJ8 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Wij hebben hem nu 5 dagen gebruik en voldoet aan onze verwachting.
 | 06-03-2018
  • Pluspunten
  • Makkelijk te installeren
  • Tevens voet voor tv
  • Vormgeving
  • Lengte gelijk aan tv
  • Minpunten
  • Summiere handleiding
Een prima product het is nog even zoeken met de geluidsinstelling. Grote voordeel vonden wij ook dat we hem ook als voet voor de tv konden gebruiken