U bevindt zich in:
LG OLED77GX6LA (2020) Reviews

LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 123 reviews
3799,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prima TV met zeer goede beeldkwaliteit.
 | 03-12-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • plat
  • goed op te hangen
  • aansluitingen werken goed
  • Minpunten
  • geluid matig
Prima TV met zeer goede beeldkwaliteit.
LG OLED77GX6LA (2020) Reviews
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top tv!
 | 02-12-2020
  • Pluspunten
  • Zwarte kleur
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie TV hangt strak aan de muur als een schilderij
 | 02-12-2020
  • Pluspunten
  • Beeldscherm
  • Schermgrootte
  • Ophanging
  • Bediening
  • Aansluitingen
  • Minpunten
  • Geen
Prachtig apparaat hangt zeer strak aan de muur met de ingebouwde muurbeugel. Beeld is magistraal! Mooie vormgeving, het is net een achilderij.
LG OLED77GX6LA (2020) Reviews
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtig beeld, als een schilderij aan de muur.
 | 02-12-2020
  • Pluspunten
  • Beeldscherm
  • Ophanging
  • Beeldgrootte
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
Mooie TV met een zeer scherp beeld en hangt heel strak aan de muur met de ingebouwde muurbeugel. Een sieraad in huis.
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Super mooie tv
 | 02-12-2020
  • Pluspunten
  • Plat
  • Mooi beeld
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit
Mooie tv! Vooral omdat hij zo plat is en mooi beeld, alleen het geluid is wat minder, ik heb er daarna een playbar bij gekocht.
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
sprakeloos
 | 30-11-2020
  • Pluspunten
  • haarscherp
  • zo dun
  • alles op 1 afstandsbediening
  • makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • geen
geweldig als het aan de muur hangt zo plat, dan nog de gallery functie erbij. beste koop in jaren.
LG OLED77GX6LA (2020) Reviews
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Magnifiek apparaat met een superscherp beeld en diepzwarte tonen en een geweldige vormgeving.
 | 29-11-2020
  • Pluspunten
  • Scherpte
  • Echt zwart
  • Minpunten
  • Moet ik nog ontdekken
De tv voldoet aan al mijn eisen, perfect scherp beeld, diep zwart en allerlei standaard mogelijkheden op de afstandsbediening die het tv nog verder vermakkelijken. Voorheen een plasma Panasonic, maar dit is toch wel flink wat stappen beter. Grote klasse en door zijn platte uiterlijk een echt plaatje.
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv
 | 26-11-2020
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • strak tegen de wand
  • inclusief muurbeugel
  • fijne smart-tv
  • Minpunten
  • ik had meer verwacht van de 'Gallery Mode'
Prachtige tv met fijne software, prachtig beeld en mooi design.
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Eyecatcher
 | 26-11-2020
  • Pluspunten
  • Beeld is prachtig
  • Ultra dun
  • Kleuren
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Verslavend
Fantastisch toestel , met veel mogelijkheden . Super tevreden met onze aankoop. Cinema gevoel. Een geschenk aan onszelf waar we veel plezier zullen aan hebben .
LG OLED77GX6LA (2020) Reviews
LG OLED77GX6LA (2020) Reviews
LG OLED77GX6LA (2020) Reviews
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Eyecatcher
 | 26-11-2020
  • Pluspunten
  • Beeld is prachtig
  • Ultra dun
  • Kleuren
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Verslavend
Fantastisch toestel , met veel mogelijkheden . Super tevreden met onze aankoop. Cinema gevoel.
LG OLED77GX6LA (2020) Reviews
LG OLED77GX6LA (2020) Reviews
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
beeldkwaliteit en geluid super.
 | 16-11-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Design
Het beeld is subliem maar ook het geluid van de televisie is goed zonder hulpmiddelen. De televisie zit mooi strak tegen de muur met een beugel die meegeleverd wordt.
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top TV
 | 10-11-2020
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Top geluid
  • mooiste vormgeving
Schitterend beeld en geluid. Niets dan lof over de medewerkers van platteTV.nl!
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie TV zeer tevreden!
 | 08-11-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bediening
  • Geluid
  • Apps
  • Minpunten
  • Picture mode werkt niet goed
  • Bekabeld netwerk geeft problemen
  • Gallery mode kan je zelf geen foto’s toevoegen
Prima product, 3wk in bezit. Goed geholpen in de winkel
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Tot nu toe zeer tevreden
 | 07-11-2020
  • Pluspunten
  • Mooi aan de muur zeer dun
  • Goed geluid
  • Mooi scherp beeld
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Het netsnoer kan niet los van de tv
Mooi design plat beeld en geluid mooi. Mocht je de kabels door de muur wegwerken dan moet je wel genoeg ruikte maken achter de tv. En het netsnoer kan niet los van de tv. Dus mocht je pvc buizen gebruiken voor snoerdoorvoer in de muur min 50 mm gebruiken voor de netkabel
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top televisie met een prachtig beeld
 | 07-11-2020
  • Pluspunten
  • Alles wat je van een tv verwacht
  • Minpunten
  • Geen
Hele mooie platte tv net een schilderij aan de muur , super beeld en met de bijpassende soundbar ook nog eens een super geluid zeer tevreden mee
LG OLED77GX6LA (2020) Reviews
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Superstrakke TV met schitterend beeld
 | 06-11-2020
  • Pluspunten
  • Strak design
  • Zeer strak tegen de wand
  • Sublieme beeldweergave
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
De 13jaar oude LCD TV die was aan vervanging toe. Na een aantal winkels bezocht te hebben uiteindelijk bij PlatteTv terechtgekomen de keuze was snel gemaakt. De LG OLED is een prachtige TV. de standaard ophangbeugel is ook top en hangt deze strak tegen de wand. De bediening is eenvoudig, alle aansluitingen verlopen vlot. Kleur en scherpte zijn echt fantastisch.
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooi vormgegeven toestel met super beeld
 | 01-11-2020
  • Pluspunten
  • Strakke design
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit redelijk
  • Spiegelende afwerking
Super strak vormgegeven tv met een geweldige kleurweergave. De geluidskwaliteit is redelijk maar vanwege gebruik Sonos Soundbar niet zo relevant.
LG OLED77GX6LA (2020) Reviews
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Beter dan dit wordt het niet!
 | 31-10-2020
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • 2cm dun
  • Gamen op een ander level
  • Makkelijke installatie
  • Helder overzicht besturingssysteem
  • Minpunten
  • Geluid
Amazing als je voor kwaliteit gaat dan is dit de ultieme tv. De kleuren vliegen van het scherm. Games worden een nieuw leven ingeblazen. PlayStation fan! Films en tv zijn kraakhelder, wat een beleving. Als ik 1 puntje van kritiek mag geven dan zou ik zeggen dat het geluid niet zo fantastisch is. Maar een goede soundbar erbij en je hoeft niet meer naar de bioscoop.
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige TV, 1 van de mooiste op de huidige markt.
 | 27-10-2020
  • Pluspunten
  • plat tegen de muur
  • prachtige ( levens echte ) kleuren
  • weggewerkte kabels
  • goed geluid
  • Minpunten
  • afstandbediening en menu zijn niet de slimste
Prachtige TV met magistraal zwart ( dus de mooiste kleuren) en goed geluid. Mooi plat ontwerp, mooie omlijsting en recht tegen de muur inclusief de kabels.
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Strakke TV met geweldig beeld
 | 27-10-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Vlak tegen de muur
  • Gebruiksgemak is top met de Magic Remote
  • Minpunten
  • Standaard geen pootjes bijgeleverd
Hiervoor hebben wij de 65CX gehad maar toch omgeruild voor de 65GX omdat deze een stuk strakker tegen de muur gehangen kan worden, en dat doet die zeker het lijkt net een schilderij en ziet er super strak uit! Het beeld is geweldig met 4K OLED, Dolby Vision en HDR. Het is een grote upgrade als je je "domme" tv uit 2012 vervangt voor dit model. Het geluid is zeker niet slecht voor een TV die zo plat is als deze, maar voor het fijne zou ik er toch een surroundset of soundbar eronder zetten. Ik heb gekozen voor de LG vanwege WebOS en de Magic Remote waardoor de TV erg prettig te bedienen is, dit vind ik persoonlijk een stuk fijner dan de tegenhanger, Android TV.
LG OLED77GX6LA (2020) Reviews