U bevindt zich in:
LG OLED77GX6LA (2020) Reviews

LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 123 reviews
3799,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
WOW!!! Ik raak niet uitgekeken....
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeldkwaliteit
  • Algemene werking
  • Compleet met beugel voor zeer vlakke wandmontage
  • Minpunten
  • Spiegeling en reflectie
Een mooi design en supermooie aanwinst voor aan de wand. Het beeld is prachtig. Mooi detail, veel instelmogelijkheden, mooi contrast en zelfs ISF calibratie standen day&night. Het geluid is voor zo\'n platte tv best goed te noemen. De bediening is super en Webos heeft de meest gebruikte apps in het portfolio.
LG OLED77GX6LA (2020) Reviews
LG OLED77GX6LA (2020) Reviews
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Ik raak niet uitgekeken....
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeldkwaliteit
  • Algemene werking
  • Compleet met beugel
  • Minpunten
  • Spiegeling en reflectie
Een mooi design en supermooie aanwinst voor aan de wand. Het beeld is prachtig. Mooi detail, veel instelmogelijkheden, mooi contrast en zelfs ISF calibratie standen day&night. Het geluid is voor zo\'n platte tv best goed te noemen. De bediening is super en Webos heeft de meest gebruikte apps in het portfolio.
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top Tv qua mogelijkheden en ....
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Design
  • Bediening
  • Beeld
  • In gebruikname
  • Airplay e.d.
  • Minpunten
  • Geen tot nu toe.
Na jaren fervent Samsung led kijker nu toch maar eens overgestapt op LG Oled. Tot nu toe zeer te spreken, wel nog even zoeken naar de juiste instellingen. Maar gaat ongetwijfeld goed komen, en kan iedereen de Tv aanbevelen.
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische tv
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Topservice
  • Mooi design
  • Scherp beeld
  • Minpunten
  • Nog niet tegengekomen
Geweldige service, binnen een dag geregeld en thuisbezorgd. Beeld is fantastisch, met name in Ultra HD. Bediening werkt vlekkeloos en ook qua design een absolute aanwinst. Zal al mijn vrienden en familie Platte TV aanraden!
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top tv, echte bioscoop ervaring in huis.
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Looks
  • Minpunten
  • Stroom kabel is niet uitneembaar
Deze LG is qua beeld, geluid en looks een echte bioscoop ervaring in huis. Ik heb alleen 1 minpunt: De stroom kabel is niet uitneembaar + de stekker is gemonteerd net een hoek van 90 graden, hierdoor kan de stekker niet door mijn kabelgoot heen die in de muur ja gefreesd helaas.
LG OLED77GX6LA (2020) Reviews
LG OLED77GX6LA (2020) Reviews
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische televisie
 | 09-02-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • zwart = zwart
  • Vlak tegen de muur door ingebouwde beugel
  • Lekker groot
  • Minpunten
  • geen kunnen ontdekken
Deze televisie en de soundbar Sonos Arc eind November prima geïnstalleerd door monteur Danny Sinds die tijd genieten we iedere dag van deze fantastische producten
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Erg fijne TV met superkwaliteit beeldscherm.
 | 08-02-2021
  • Pluspunten
  • Beelkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Makkelijke afstandsbediening
  • Mooie afwerking lijst
  • Minpunten
  • Standaard geluid uit tv is een beetje blikkerig
Super simpel in gebruik. Op de juiste hoogte hangen even puzzelen maar met de meegeleverd muurbeugel is dit vrij snel geregeld.
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
simpelweg prachtig!
 | 08-02-2021
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • vormgeving
  • kleuren
  • bevestiging
  • handleiding
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
ontzettend hoogwaardige kwaliteits tv
 | 05-02-2021
  • Pluspunten
  • gemakkelijke bediening
  • HDMI 2.1
  • Dolby Vision / Atmos
  • Superstrak op de muur
  • Fijn OS
Deze tv is momenteel 1 van de beste keuzes. Qua specificaties staat deze tv aan de top binnen zijn prijsklasse en dit is terug te zien in de kijkervaring
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Het beste wat je op het moment kan kopen
 | 04-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Oled
  • Gallery Mode
  • Ophangbeugel - strak tegen de muur
  • Minpunten
  • Schroeven ophangbeugel
Geweldig mooie TV. Voor deze TV uiteindelijk gekozen omdat die overal ontzettend goed uit de test komt. (Best getest door de Consumentenbond bijvoorbeeld). Volledige toekomst bestendig met 4k 120FPS. Nu alleen nog wachten op de nieuwe gen console. Over de geluidskwaliteit van de TV ben ik aangenaam verrast, voor een dunne TV weten ze een mooi ruimtelijk geluid te produceren. De gallery mode op de TV was een belangrijke eigenschap voor mij, ik wilde namelijk een TV die niet alleen een groot zwart vlak is hij uit staat. Ten opzichte van bijvoorbeeld Samsung The Frame is de functionaliteit minder uitgebreid, maar de beeldkwaliteit maakt dat volledig goed! Van deze TV ga je zeker geen spijt krijgen! Let op dat je bij het ophangen van de TV wel de gaten diepgenoeg boort. Eén van de gaten had ik net niet diep genoeg geboord (zie online handleiding), waardoor één bout afbrak.
LG OLED77GX6LA (2020) Reviews
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Heerlijk plat tegen de muur, strak vormgegeven
 | 03-02-2021
  • Pluspunten
  • Strak aan de muur
  • Mooi beeld
  • Fantastische remote
  • Minpunten
  • Ik had een gat in de muur geboord voor mijn vorige tv, het was nog lastig om de kabels er doorheen te krijgen
Ik ben blij dat ik voor de gallery versie ben gegaan. Het kost iets meer, maar hij hangt lekker strak aan de muur! Het was wel even lastig om de kabels weg te werken, maar het is gelukt :)
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Best television I\'ve ever had
 | 01-02-2021
  • Pluspunten
  • Unbelievable picture
  • Great sound
  • Mounts perfectly flush against the wall
  • Very easy to hang (wall bracket is included)
  • Has all the apps i need
  • Minpunten
  • The price is quite high but that is because it is a top quality television
This TV did something that no other TV i\'ve bought has ever done. It met all of my expectations!
LG OLED77GX6LA (2020) Reviews
LG OLED77GX6LA (2020) Reviews
LG OLED77GX6LA (2020) Reviews
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Na twee maanden bevalt de tv geweldig
 | 01-02-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • bediening
  • geluid
  • Minpunten
  • geen schriftelijk beschrijving
  • externe soundbar aansluiten ??
nu wij de apps die wij gebruiken ook begrijpen is het een geweldige tv, we moeten nog veel uitproberen wat de mogelijkheden zijn.
LG OLED77GX6LA (2020) Reviews
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top
 | 29-01-2021
  • Pluspunten
  • Echt plat
  • Prachtig beeld
  • Goede ophangbeugel
  • Minpunten
  • veel knoppen op de afstandbediening
  • Zappen zou sneller mogen
Geweldige tv. Super beeld met vele mogelijkheden. Nog even wennen aan de afstandbediening.
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prima tv Mooi ook om te zien.
 | 26-01-2021
  • Pluspunten
  • Alles
  • Minpunten
  • Geen
Verassend mooi beeld en zeker geluid.
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Strak en fantastisch beeld
 | 24-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld en instellingsmogelijkheden
  • Geluid en instellingsmogelijkheden
  • Ontwerp
  • Minpunten
  • Geen
Ben van Samsung 4K led overgestapt naar 4 K oled.Het beeld is fenomenaal,zo scherp en strak.Zwart is echt zwart en wit is ook echt wit.Het is een verschil van dag en nacht t.o.v. led of qled van Samsung.(gezien bij een kennis)Het geluid is goed,maar voor mij van minder belang,aangezien ik het geluid via mijn Onkyo surround 7.1 installatie speel..De mogelijkheden om beeld en geluid naar persoonlijke smaak in te stellen zijn legio.Als sport en film liefhebber heb ik geen betere keus kunnen maken. Het is een prijzig apparaat,maar dan heb je ook wat
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldige beeldkwaliteit en mooi minimalistisch design maakt van deze tv een topper in combinatie met een goede surround sound set.
 | 22-01-2021
  • Pluspunten
  • Geweldige kleuren
  • 100% zwart beeld
  • meegeleverde muurbeugel
  • belangrijkste streaming apps aanwezig
  • Dunne behuizing
  • Minpunten
  • Afstandsbediening niet 100% universeel
Op het beeld valt niks aan te merken. Kleuren spatten van het scherm en uiteraard haarscherp dankzij 4K. De afstandsbediening mist wat mogelijkheden als universele afstandsbediening, maar daar is overheen te komen. Het geluid van de tv is beter dan verwacht, maar gebruiken wij nooit aangezien hij is aangesloten op een surround set. Daardoor is het gebrek aan DTS ondersteuning van de tv ook geen issue. Met passthrough gaat dat gewoon door naar de receiver.
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische TV!!
 | 20-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldweergave
  • Design (plat!!)
  • Meegeleverde muurbeugel
  • Minpunten
  • Geen DTS passthrough
Sinds 1 week deze televisie in bezit en wat een geweldig apparaat is dit! Heb een tijdje getwijfeld tussen verschillende merken en types en uiteindelijk toch voor de LG gekozen. Dat de TV aan de muur moet worden gehangen is voor mij alleen maar een pluspunt en met de bijgeleverde muurbeugel hangt deze super strak tegen de muur! Om tot aankoop over te gaan heb ik via de chat contact gehad met Mikki. Door haar ben ik keurig geholpen en is alles vlekkeloos verlopen. Kortom dik tevreden!
LG OLED77GX6LA (2020) Reviews
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Wat een fantastische televisie!!
 | 12-01-2021
  • Pluspunten
  • Hangt strak tegen de muur
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • De kabels.
Wat een televisie, een en al klasse. De televisie is goed en stevig ingepakt. Het ophangen van de televisie was nog spannend, maar er zat een goede uitleg bij dus dat is helemaal goed gegaan! De televisie heeft een uitstekende kwaliteit, het beeldscherm is mooi scherp.
LG OLED77GX6LA (2020) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
TopTv
 | 11-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Menustructuur
  • Platte muurbeugel
  • Kleuren
  • Minpunten
  • AF niet volledig te matchen met ziggo
Hele mooie Tv