TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen zonder afspraak
U bevindt zich in:
LG OLED77G1RLA Reviews

LG OLED77G1RLA REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 89 reviews
4999,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
LG OLED77G1RLA REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastische aankoop! Hadden we veel eerder moeten doen
 | 06-05-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving (strak tegen de muur)
  • Ophangsysteem
Onze 8 jaar oude LG tv was aan vervanging toe. We zijn door Amit zeer goed geholpen. Hij heeft op basis van onze wensen en behoeften een aantallen modellen aan ons laten zien. Hij wist al onze vragen te beantwoorden en gaf nog tips waar we op moesten letten. Uiteindelijk is onze keus op de LG OLED 55G1RLA gevallen. Wat een geweldige aankoop! We hebben de tv nu een kleine week in gebruik en zijn zeer tevreden! Geweldig beeld! En de tv hangt super strak tegen de muur aan. Over het geluid kan ik niet veel zeggen, omdat we de tv hebben aangesloten op een aparte soundbar.
LG OLED77G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Tot nu toe zeer tevreden!
 | 05-05-2021
  • Pluspunten
  • Hangt strak tegen de muur
  • Kabelgootjes op de achterkant van de tv
  • Muurbevestiging meegeleverd (valt weg in de tv)
  • 2.1 HDMI + alles wat je nodig hebt voor de Xbox series x
  • Lage inputlag
  • Minpunten
  • Geen voetsteuntjes
  • Geluid valt tegen, maar ik surround set.
Tot nu toe heel tevreden met de LG G1 EVO! Heel mooi design en hangt mooi strak aan de muur. Fijne afstandsbediening die comfortabel in de hand ligt. De apps werken snel en het beeld is superstrak! Aangekocht voor de Xbox series x, werkt perfect en is in mijn ogen de beste Game TV tot nu toe..
LG OLED77G1RLA Reviews
LG OLED77G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een weergaloze TV!
 | 05-05-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit is onovertroffen
  • EVO panel = ongeveer 20% meer helderheid
  • Als een schilderij aan de muur
  • Game Optimizer modus i.c.m. 4 HDMI 2.1 ingangen
  • Ontzettend veel instelmogelijkheden
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit, maar is echter meer dan oké
  • Helderheid in fel verlichte ruimte
  • Pootjes moet je er apart bijkopen
Nadat ik een kleine 2 jaar enorm genoten heb van mijn LG C9, ben ik, voor een groot deel dankzij een heel mooie inruildeal die jullie mij aanboden, overgestapt naar de LG G1 (Gallery, dus volledig plat tegen de muur) met zijn EVO panel. Het verschil is heel duidelijk zichtbaar! De C9 was destijds (en is eigenlijk nog steeds) zo\'n beetje de beste OLED TV, maar wat de G1 laat zien slaat echt alles! Het beeld is inderdaad duidelijk helderder dan de C9. De kleuren spatten van het scherm en de instelmogelijkheden zijn schier oneindig. Helemaal geweldig is de Game Optimizer modus (als je een PS5, XBOX Series X of high-end PC hebt), die je in staat stelt games volledig te tweaken zodat je echt het maximale uit ieder spel haalt. Een ander enorm pluspunt zijn de 4 HDMI 2.1 ingangen. Wat betreft de nadelen, kan ik kort zijn; die zijn er eigenlijk nauwelijks, maar als ik dan toch wat moet noemen, dan kun je wellicht zeuren over de pootjes, die je, mocht je de TV niet willen ophangen, apart moet aanschaffen voor 100(!) Euro. Een ander dingetje is de de geluidskwaliteit van de TV. Deze is alleszins redelijk, maar niets bijzonders. Echter ga ik ervan uit dat als je een dergelijk duur apparaat aanschaft je op zijn minst ook een redelijke soundbar tot je beschikking hebt. Het laatste \'nadeel\' dat ik kan aanhalen is de helderheid van het scherm in fel verlichte kamers. Ja, de TV heeft het nieuwe EVO panel, wat zorgt voor ongeveer 20% meer helderheid dan andere OLED Tv\'s, maar het is nog steeds wel zo dat als je in een fel verlichte ruimte zit, de helderheid wat tegen kan vallen (inherent aan OLED). Persoonlijk vind ik deze minpunten verwaarloosbaar als je kijkt wat je ervoor terugkrijgt, namelijk (in mijn ogen) gewoon de allerbeste (LG) OLED TV van dit moment! Weergaloos!
LG OLED77G1RLA Reviews
LG OLED77G1RLA REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
In alle opzichten een top TV
 | 05-05-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Naadloze wandmontage
  • Makkelijk te installeren
  • Enorme bak geluid uit een heel dunne TV
  • Minpunten
  • Prijs (ondanks de goede korting blijft deze hoog)
Na uitvoerig online onderzoek op besloten om voor de LG G1 series te kiezen. Online een offerte op laten maken en de volgende dag naar de fysieke winkel in Utrecht gegaan. De verkoper nam uitgebreid de tijd en gaf alle ruimte om ook te vergelijken met andere TV\'s, maar uiteindelijk bij mijn keuze voor een G1 gebleven en daar heb ik geen spijt van! Prachtig \'natuurlijk\' beeld met een perfecte zwartweergave, hetgeen waarvoor je een OLED koopt. Er kan ook een flinke bak herrie uit deze dunne TV komen. Wandbevestiging is top, zo mooi dun en vlak tegen de wand zie je zelden, nu alleen nog even de kabels goed wegwerken... De enige twijfel die ik bij de aankoop had was de kijk ervaring op een zonnige dag(TV hangt direct naast raam in zuid georiënteerde gevel), maar de helderheid is ruim voldoende om een zeer goed beeld te produceren zodat alles op het scherm goed zichtbaar blijft. Met de \'gesponsorde\' Disney+ en Netflix knoppen is het kinderlijk eenvoudig even snel een filmpje te kijken.
LG OLED77G1RLA Reviews
LG OLED77G1RLA Reviews
LG OLED77G1RLA REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super strakke TV met haarscherp beeld
 | 05-05-2021
  • Pluspunten
  • Super scherp en helder beeld
  • Prima geluid voor zo’n dunne TV
  • Makkelijk te bedienen door slimme afstandsbediening
  • Veel standaard apps in Web OS
  • Meegeleverde muurbeugel
  • Minpunten
  • Vaste stroomkabel (minder goed weg te werken)
  • Geen DTS ondersteuning ingebouwde mediaspeler
Heel scherp en helder beeld, ook in een lichte woonkamer. Het geluid is ook prima voor zo’n dunne tv. De besturing met de slimme afstandsbediening werkt intuïtief. Met de meegeleverde muurbeugel is hij eenvoudig en strak tegen de muur te hangen. Alleen jammer dat de stroomkabel vast aan de TV zit en dus minder makkelijk door leidingen is weg te werken..
LG OLED77G1RLA Reviews
LG OLED77G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super tv
 | 04-05-2021
  • Pluspunten
  • Superscherp beeld
  • Mooi design
  • Zwart is Zwart
  • Eenvoudige bediening
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
De LG OLED65G1RLA is een hele mooie OLED-televisie met een superscherp beeld. Geluid via versterker is geweldig. Prachtig design. Een aanrader!
LG OLED77G1RLA REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastische TV!
 | 04-05-2021
  • Pluspunten
  • Plat
  • Beeldkwaliteit is super!
  • Gemakkelijk te monteren
  • Kleurintensiteit
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • geen!
Ik heb deze TV nu inmiddels een week en ik heb geen spijt van mijn aankoop. Hangt super strak tegen de wand samen met de LG Soundbar GX. Het verschil tussen de OLED55GX en de G1 is de snelheid en de diepere kleur zwart.
LG OLED77G1RLA Reviews
LG OLED77G1RLA Reviews
LG OLED77G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Wat een plaatje aan de muur!
 | 04-05-2021
  • Pluspunten
  • Helderheid
  • OLED
  • Design
Na lang twijfelen of ik de GX of de G1 moest nemen, toch maar de G1 gedaan toen ik een mooie aanbieding van plattetv kreeg. Geen spijt! Wat een prachtige televisie. Voldoet aan alle verwachtingen. Ophangen gaat prima en het beeld is top.
LG OLED77G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super, genot om naar te kijken!
 | 03-05-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • design
  • muurbeugel
  • prijs
  • Minpunten
  • nog niet kunnen vinden
Zeer plat door meegeleverde muurbeugel. Heel scherp en helder beeld. Fijne besturing! Van alle gemakken voorzien.
LG OLED77G1RLA REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Platte design tv met haarscherp beeld.
 | 03-05-2021
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • HMDI 2.1 voor gaming (Next-Gen)
  • Design tv (ongelooflijk hoe dun)
  • Zwart is ook echt zwart!
  • EVO panelen zorgt voor meer helderheid
  • Minpunten
  • Afstandsbediening heeft geen verlichte toetsen
  • Geen goedkope televisie
De LG OLED65G1RLA echt een heel mooie platte design televisie met scherp beeld. Geluid is tegen verwachting ook erg goed voor zo dunne tv. Ook ideaal voor next-gen consoles met de HDMI 2.1 uitgangen. Zeker een aanrader!
LG OLED77G1RLA REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch beeld
 | 03-05-2021
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Lage input lag voor gamen
  • Mooi design
  • Goede web os
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit
LG heeft de zaken goed voor elkaar. Tv is fantastisch voor gamen en films kijken. Geluidskwaliteit is niet best maar dat kan je verwachten van een platte tv.
LG OLED77G1RLA REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Deze Gallery is daadwerkelijk kunst aan de muur
 | 03-05-2021
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • muurbeugel
  • design
  • Minpunten
  • instelmogelijkheden art gallery app
  • geluid zou wat beter kunnen
De LG 55OLEDG1 biedt uitstekend beeld: superscherp en mooie heldere kleuren. Wit is wit en zwart is zwart ;-) Zowel voor tv als voor foto\'s en de "art gallery" zijn de kleuren levensecht. Geluid is van een iets mindere kwaliteit. De AI Sound Pro werkt alleen als de tv met de LG afstandsbediening wordt aangezet (dus niet icm Logitech Harmony). WebOS 6 laat nog wel wat te wensen over, indeling is niet echt praktisch. De Magic Remote biedt de mogelijkheid om ook de settopbox te bedienen, maar bijvoorbeeld pauzeren van tv programma is niet mogelijk met de Magic Remote.
LG OLED77G1RLA Reviews
LG OLED77G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ontzettend tevreden over dit product!
 | 03-05-2021
  • Pluspunten
  • Helderheid
  • Beeldkwaliteit
  • Afstandsbediening dient ook als muis
  • Geluid
Beeldkwaliteit is echt optimaal. Geluid is ook zeker niet slecht, maar wij gebruiken liever een soundbar. In een belichtte kamer tv kijken, is echt geen probleem met deze tv.
LG OLED77G1RLA Reviews
LG OLED77G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Een geweldige mooie en zeer duidelijke TV, we zijn er heel bblij mee.
 | 02-05-2021
  • Pluspunten
  • eARC
  • Kleuren
  • slimme afstand bediening
  • Beeld kwalitijd
We hebben hem gekocht omdat we eerst een Samsung hadden. Maar werkte het eARC niet goed en is het geen Oled. Nu hebben we de LG OLED65G1RLA en alles werkt perfect met de soundbar via eARC. Heel erg mooi opgehangen en installeert door Platte TV. Het beeld is in een woord Super. En zelfs het geluid van de TV is prachtig.
LG OLED77G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig beeld
 | 02-05-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
van een Samsung led tv naar deze wat een verschil
LG OLED77G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch veel eerder moeten doen
 | 02-05-2021
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeld
  • Oled
  • Hdmi 2.1
  • WebOS6
  • Minpunten
  • Geen
Wat een geweldige TV, mooi beeld design superstrak. Playstation 5 aangesloten en gamen op deze OLED televisie wauw. Ook het ophangen ging mooi snel en makkelijk. Heb via de mail contact gehad en na enig overleg de TV kunnen kopen! Dit had ik veel eerder moeten doen wat een mooi beeld en mooi plaatje!
LG OLED77G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige tv, zeker in combinatie met de soundbar
 | 01-05-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Minpunten
  • Summiere papieren handleiding
  • Installeren apps verliep moeizaam
Idem
LG OLED77G1RLA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
TV LG is super
 | 01-05-2021
  • Pluspunten
  • Mooi kleuren
  • Mooi diep zwart waarden
  • Wit stuk beter
  • 120hz en HDMI 2.1 samen met PS5
  • Ophangbeugel werk super handig
  • Minpunten
  • Toch wel TV menu stuk minder dan van C8
LG OLED55G1RLA is echt geweldig ik zelf upgrades gemaak van LGC8 naar LG G1 Kleine verschillen zijn toch wel merkbaar mooi wit 120hz en HDMI 2.1 was voor mij belangrijk reden om van tv verander
LG OLED77G1RLA Reviews
LG OLED77G1RLA REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtig in huiskamer
 | 30-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design
  • Minpunten
  • Geluid
Een mooie tv die elegant aan de muur hangt. Goede kwaliteit en prachtig beeld. Geluid is iets minder.
LG OLED77G1RLA REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Beste Gaming TV 2021
 | 29-04-2021
  • Pluspunten
  • Home screen en UI werkt snappy en intuïtief
  • Magic remote werkt uitstekend
  • Geluid's kwaliteit is uitstekend voor een moderne TV's mede door de front facing speakers achter het scherm
  • De TV komt met fijne muur beugel die minimaal gedraaid kan worden
  • TV is over gehele lengte zelfde dikte en minimale bezels
  • Minpunten
  • De G1 is een Gallery model en komt dus zonder poten
  • De los erbij te kopen TV poten hebben beperkte kabel goten
  • De Homescreen lay-out is statisch, nauwelijks aan te passen
  • OLED en dus optimaal in donkere ruimtes, anders erg veel spiegeleffect
  • Beeld presets hebben fine tuning nodig
Met de 4 HDMI 2.1 poorten en met de Game Optimalisatie mode (die nieuw is bij de 2021 modellen) en de lage response tijden maakt de LG G1 de beste keuze voor gamers in 2021. Dankzij het EVO Paneel in combinatie met de 9g chip kan deze TV met langere spanning hogere brightness bereiken voor meer "kleur pop" terwijl in theorie het OLED-scherm langer mee zal gaan zonder scherm uniformity zoals Burn-In. Dit is het duurste model van 2021 maar relatief gezien met voorgaande jaarlijkse FlagShip TV releases is deze LG TV goedkoper dan ooit tevoren. Als je een paar honderd euro extra dan de LG C1 2021 kunt missen zou ik dat zeker doen. Ik heb er zelf nog geen last van gehad, maar de 2021 modellen hebben wel hardware matisch dezelfde HDMI 2.1 chipset (met nog de 40mbits range ipv de echt volledige 48mbits) als vorig jaar waar problemen waren met enkele Game Fucties zoals VVR. Vermoedelijk is dit niet met updates te fixen en komt pas per 2022 de TV met FULL/True HDMI 2.1. Je kunt wachten tot de modellen van 2022 maar je kunt in de snel ontwikkelende TV markt altijd een jaar blijven wachten omdat er altijd snel nieuwe betere TV\'s blijven uitkomen. TLDR: Ik ben meer dan tevreden met deze excellente TV en raad hem met name iedere (console) gamer aan.